|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Mnie się chce coś kupić, ale nie wiem, co. I coś efektownego w domu muszę zrobić "żeby nałapać punktów dodatnich" I dalej malować 49% czasu na szukanie czegoś fajnego 49% na malowanie 2% na porządki? A odrosty blond??? Może włączę w malowanie
|
|
#4892 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
ogólnie pani w sklepie odradzała bardziej osobiste gadżety (w tym nawet ubranka wierzchnie typu bluza - bo podobno rodzice miewają specyficzne gusta i trudno im dogodzić) Cytat:
ja też omijałam chociaż było ciężko właśnie też ostatnio myślałam ze dawno jej nie było ![]() Macham i spadam deszcz pada
|
|||
|
|
|
#4893 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Słitaśne skarpetki - tamże. Słitaśną czapeczkę z uszkami ![]() Śpiworek (taki wór na suwak na szelkach) - są w Smyku na bank, bardzo fajna rzecz. Grzechotkę na zapas. Szeleszcząco-grającą maskotkę do zawieszania. |
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie muśnięcie ołówka i nic już nie polepszę
obr dziewczynka 001.jpg obr dziewczynka 002.jpg
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4896 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ano, ano. Ale taka koza Z ogniem żywym skojarzyła mi się rodzinna opowieść o tym, jak to pierwsza żona mojego dziadka, niechcąca mu dać rozwodu, wprowadziła się do tegoż dziadka mieszkającego już wówczas ze swoją przyszłą małżonką, a moją przyszłą babcią. I tak ze pomieszkiwali we trójkę, aż do czasu gdy pierwsza, korzystając z nieobecności innych domowników, rozpaliła na środku pokoju ognisko i upiekła w nim ziemniaki. Dom drewniany na szczęście przetrwał Cytat:
gips do zrobienia odbicia stópki/rączki niemowlaka na pamiątkę, o takie cuś: http://edziecko.sklep.pl/p2696,odcis...sa-zestaw.html Ale to gadżet, a nie praktyczna rzecz.Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-08 o 12:12 |
|||
|
|
|
#4897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż taki fiolet też super wygląda i w sumie pokój na zachód, więc by za ciemno nie było Za parę lat tak zrobię (może) ![]() A i mam pytanie co do drzwi ile zapłaciłaś za jedne? (chyba pisałaś, ale nie pamiętam ). Właśnie widziałam bardzo podobne (z przezroczystymi szybkami chyba ) i bardzo mi się podobały, ale trochę za drogie i wybrałam tańsze (tzn jeszcze nie kupiłam, ale na kiedyś wybrałam )Ps Ewusiu czy dowiedziałaś się od Taty o to o co pytałam Tak mi się przypomniało, więc przypominam Na allegro Może być kocyk, bodziak, śpioszki, fajne śliniaczki (tego nie za wiele ), piszczące książeczki, ale to dla starszego . Broń Boże nie żadne maskotki !Cytat:
![]() Cytat:
O taki: http://szafa.pl/c4536663-disney-spiworek.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Zapraszam do tru, bo zaraz coś napiszę i chcę się poradzić ![]() 2. Leje deszcz. 3. Zmiana jednego podzielnika na kaloryfer 18 zł A mi nikt taniej nic nie chce zrobić, wszyscy se liczą za wszystko ![]() 4. Nowa sąsiadka pożyczyła od nas przedłużki, ciekawe czy odda W ogóle wprowadziła się tam jakaś Pani około 60 +? Chyba z mężem? Po co im 3 pokoje? No chyba, że mają jeszcze jakiegoś syna - kawalera/rozwodnika, tudzież córkę..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4898 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,projektowałam kiedys taki domek dla pary emerytów 5 pokoi: -salon -gabinet -sypialnia dla nie j -sypialnia dla niego -goscinny
|
|
|
#4899 | ||
|
BAN stały
|
Super!
![]() Cytat:
Cytat:
Ja przez korki straciłem znajomych, bo "liczyli na rabat po znajomości" (a jestem przekonany, że oczekiwali tak fogle tych korepetycji za przysłowiowe "dziękuję", ew. za puszkę piwa) ![]() --- P. przysłał mi urodzinowego smsa (w zeszłym roku jakoś zapamiętał tę datę) I jeszcze ta pogoda, zwariuję w tym klimacie |
||
|
|
|
#4900 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Niektórzy sprawiają wrażenie, że chcieliby, żeby im robić za darmo. Albo za pół darmo. I najlepiej nie upominać się o opóźniającą się wypłatę ![]() Cytat:
- kuchnia (duża, żeby się zmieścił stół do spożywania) - sypialnia - gabinet dla niego (pracuje w domu) - gabinet dla mnie (też pracuję w domu) - pokój dzienny - łazienka oczywiście - WC malutki osobny (na wypadek zbiorowego rozwolnienia )Czyli dla dwóch osób: 4 pokoje (+ kuchnia i łazienka) i uważam to za optimum (czy to już jest rozbestwienie?). A przy opcji z didem - to jeszcze pokój dla dida (albo dwa - dla dwóch didów). I się robi 5-6 pokoi, czyli mieszkanie niespodziewanie przekształca się w domek
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wojtka nie ma- od 9tej, zadzwonił, a ja akurat w odsiwiaczu na głowie- więc mówię, że nie bardzo mam czas, bo mam absorbujące zajęcie w łazienkce..."Justysiu, rozumiem, że wyporządzasz łazienkę, ale to ważne" ![]() No to się wzięłam za łazienkę też No i cóż, włosy zrobione- i znów jestem zachwycona, mam brązowo- czarne, i wypicowałam wanne, kafelki i w ogole chcę olśnić mojego męża- wygrzebać się z syfu A jak mam piękne włosy, to jakby mi skrzydła u ramion urosły ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
U mnie jest tak- znaczy, chciałabym: pracownia pokój dzienny sypialnia pokój Gucia ubikacja lazienka kuchnia GARDEROBA i koniecznie strych
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-08 o 12:37 |
||
|
|
|
#4903 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) psie pieniądze, ale nie zawsze tak bywa Przykład mego tżta, robi tyle kompów i mu mówię, żeby brał za to większe pieniądze (bo czasami ktoś super znajomy w ogóle nie płaci ), bo inni później z niego za coś zedrą, choć oczywiście nie wszyscy, są też znajomi, którzy wiedzą, że nawet wypada zapytać czy coś się należy albo choć przynieść to nielubiane przez gryxa piwo (niektórzy nawet na to nie wpadają na szczęście to mniejsza mniejszość, ale zdarza się ). Cytat:
Cytat:
Cytat:
, wychodzi na to, że chyba z 6 powinniśmy mieć Hmm to mówicie, żeby się lepiej dobrze z tymi sąsiadami zaprzyjaźnić, jak Oni tylko we dwoje i takie spoore mieszkanie mają ![]() Właśnie niedawno był sąsiad oddać przedłużki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4905 | ||
|
BAN stały
|
Sam już nie wiem (dzwonił tydzień temu z komórki i domowego, ale nie odebrałem, a teraz najchętniej odpisałbym "urodziny miałem dwa dni temu")
![]() Cytat:
Cytat:
--- Idę do fryzjera! |
||
|
|
|
#4906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale za to są drzwi ( z klamkami ), więc nie wiem czy się nadają do marzeń, chyba, żeby tam marzyć o oknach w tych pokojach ![]() Cytat:
![]() Qrde ale ile to sprzątania ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, jak wymyśliłam, czego chcę na All
, to mi się nie otwiera- miał tak ktoś? W Mozilli
|
#4908 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Pomidorek dla Gryxa: ![]() Cytat:
A zupełnie serio, to wystarczyłoby mi cokolwiek byle własne i w Krakowie lub okolicach
|
||
|
|
|
#4909 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Kolejny przykład mojej ynteligencji
chciałam licytować dwa vintage krzesła na allu, udało mi się dotrzeć do pracy i odpalić kompa tuż przed zakończeniem aukcji, w ogromnym pośpiechu na 2 sekundy przed zalicytowałam i wygrałam nawet... ale zalicytowałam tylko jedno ![]() Ale za to zamówiłam ten wczorajszy stół i do niego od razu dwa krzesła mam nadzieję ze chociaż ten zakup wypali...Cytat:
no ba ![]() a tak naprawdę to jestem bardzo mało zdecydowana i czas tak pędzi że z paru tygodni robi się nagle parę miesięcy.... doprawdy nie wiem jak można wybrać i kupić meble w tydzień tzn. wiem że można, sama tak szafy kupiłam, ale oczywiście nie podobają mi się już ![]() współczuję, mam nadzieję że nie boli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i co z tą pierwszą zrobili ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4910 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie to jest w tym wszystkim najgorsze, c'nie? Człowiekowi nie chce się tych swoich paru metrów ogarnąć, a marzą mu się salony, łaźnie, antresole... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On po prostu mówi z pozycji lekarza, który leczy bezpłodność bądź umozliwia zajście w ciążę- wg mnie to typ perfekcjonisty i dlatego myslę, że on raczej nie może się pogodzić z tym, że upłynęło ileś tam czasu - a poniekąd wziął za mnie odpowiedzialność, kiedy byłam jego pacjentką A ja nie mowiłam na wstepie każdemu ginowi "Przede wszystkim chcę zajść" - i leczyli mnie, nie znając tego priorytetu Tak to widzę Teraz coraz trudniej wpędzić mnie w poczucie winy ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Zupełnie w moim stylu ![]() znajdą się piękniejsze
|
|
#4912 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To jeszcze mozarellę rzuć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ju, gratuluję skrzydeł i włosów ![]() Mi też All nie działa. Gryx ![]() Kamena ![]() Dziś jest jakiś lewy dzień, bo też jestem złłłłłłłłłłaaaaaaaa
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
To tylko konwencja- wyobrażam sobie kolekcję noszoną przez modelki o wzroście 160- 165
Bo gdyby była jedna, to niespecjalnie- chociaż? Moja mam chodziła do żeńskiego gimnazjum i w ramach eksperymentu przyjęli JEDNEGO chłopca. Oczywiście wszystkie dziewczyny chodziły go oglądać Całe przerwy siedział skurczony w klasie.więc dyrektor doszedł do wniosku, że to nie jest dobry pomysł- i dali mu drugiego I bazylię Oliwę daj do ręki Nawet Perełki z All mi się nie otwierają
|
#4916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie Polly planowała tam zakupy ![]() --- Co za dzień ![]() P. znowu dzwonił, ech
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za wiadomość
Ciekawe, do kiedy? z rozpaczą macham znad czekolady (pitnej)
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, odbierz ten telefon i wyjaśnij sprawę, zamiast się bawić w chowanego... Przynajmniej będzie wiadomo co i jak. Nie chcesz go znać to powiedz wyp***dalaj i pozamiatane, a jak nie to zróbcie ustawkę i sobie wszystko wyjaśnijcie...
|
|
|
|
#4919 | |
|
Mother of Cats
|
Wysłali do psychiatry, a ten na leczenie.
Prosz bardzo: z bazylią I jeszcze: oliwa Smacznego, a ja idę gotować soczewicę Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | ||
|
Nindżopesz
|
Spoo, ja nie patrzę na jakość dzieckich ciuchów bo nim się zniszczą to ona wyrośnie. A śpiworek mam grubszy, chyba 60 zeta w Smyku.
Cytat:
Ja bym chciała: salon z wyjściem na taras kuchnię ze spiżarnią łaźnię z wielką wanną wc przedpokój - garderobę przedpokój - sień pokój dziecki w liczbie 1/1 dida sypialnię wspólną pokój dla TŻta do brudzenia i smrodzenia pokój dla siebie - marzycielsko-super wysprzątany gabinet dla szpanu pokój ze stołem bilardowym pokój dla kotów cały w drapakach, huśtawkach itp. Cytat:
2. też tak pomyślałam ale w świetle wypowiedzi Ju wydaje się sensowny... A P. co kciał znowu? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

ogólnie pani w sklepie odradzała bardziej osobiste gadżety (w tym nawet ubranka wierzchnie typu bluza - bo podobno rodzice miewają specyficzne gusta i trudno im dogodzić)

)
Tak mi się przypomniało, więc przypominam 

i czas tak pędzi że z paru tygodni robi się nagle parę miesięcy.... 
i co z tą pierwszą zrobili