|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Myslę, że jeśli powiesz, że chcesz zapachu wyrazistego i trwałego, to Ci panie pomogą. Z rozróżnianie nut może być u nich krucho, ale na tak postawioną prośbę odpowiedzą- w końcu w tej masie zostają im w pamięci właśnie zaoachy 'jakieś". Powodzenia! ![]() oddźwiernej? Dozorczyni? Że tak drzwi zamykasz? Żadnego krzyku nie wydam, gdyż szczytowanie wirtualne rozminęło się trochę z rzeczywistym i nie mam już siły
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-08 o 21:29 |
|
|
|
|
#4982 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4983 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie się inwencja kończy po szczegółowym zagospodarowaniu biblioteki i garażu. No, jeszcze szafkę na wino bym chciała (taką chłodzoną) do trzymania perfum i żeby jakaś łazienka była. Spać mogę na siedzeniu swojego wymarzonego Silberpfeila. Cytat:
Cytat:
Ja też na haju. Kilkanaście kaw, dwa litry Coli i trzy tabletki magnezu. ![]() Cytat:
Moim zdaniem najfajniejsze z powyższych kompozycji to Angel (ale killer) i Nina (ale jej zdaje się nie lubisz). Łojesusie! Ileż ja radości trace nie słuchają wydr i innych takich, co w radyju porykują. Jaką? Jaką? No dawaj! W brzuszku?
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
fiem ale teściowie nam to fundowali z okazji wolno zbliżającego się ślubu i zabronili kupować badziewia Cytat:
jaką? gdzie? kiedy? mów
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, opowiadaj!
Spowodować globalne oziębienie klimatu? Przetransportować górę lodową? Kupić ciekły azot? Zapraszam na konsumpcję. Jest tego ok 5 kg, starczy dla całego Baru.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4986 | |
|
Mother of Cats
|
Taka straszna ta praca?
![]() Babcia zamrożone rzeczy w jakiejś torebce foliowej owijała dość grubo gazetami, a potem wkładała między pościel - góra poduch od spodu, góra od góry i zawinięte to wszystko kocem albo kołderką. Jak nie poskutkuje, to będziesz mieć truskawki na śniadanie ![]() ![]() Cytat:
Toż Ty po takiej ilości kofeiny przez tydzień nie zaśniesz!
|
|
|
|
|
#4987 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. Rządca , stajenny , ogrodnik , służba folwarczna - wiadomo , że osobne zabudowania zajmuje ![]() 3. Ja nie , małżon ma ![]() 4. też tę wersję znam i za słuszną uznaję moja koleżanka wymyśliła wersję poprawną politycznie - liczmy się jak starsi bracia w wierze ![]() Cytat:
![]() Do kompletu zwykle jeszcze ruja bywa , ale ją litościwie opuściłam ![]() Zawinąć w dużą ilość gazet , obłożyć jak najzimniejszymi rzeczami i do pudła tekturowego owiniętego kocem .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-08 o 21:56 |
||
|
|
|
#4988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4989 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Te są w moim stylu,ale ta cena,hmmm
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-09-08 o 22:08 |
|
|
|
|
#4990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak Ty to znosisz ![]() odpowiadam zbiorczo ![]() straszna się nie podejmę
|
|
|
#4991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe Ninę lubię,ale może dlatego nie chcę,bo ostatnio mam ciągle na sobie![]() Bardzo jeszcze raz Wam dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Już doczytałam, że się nie podejmujesz i chyba dobrze
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłoby cię tu wcale Czyli jednak otwieranie- się nie tak bardzo pomyliłam nie rozumiem ludzi- jak wystawiłam jedną używkę za 59zł, to nie było ofert kupna, za to dostałam maile, żeby ją sprzedać taniej. Powiedziałam NIE i wystawiłam drożej (tę samą)- i już mam 3 oferty ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba nie dobijemy dzisiaj baru? ![]() Puchy takie ![]() Ju, dawaj, pisz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4996 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I dlatego nie otwieram nigdy Baru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę otworzyć, ale nie będzie streszczenia
No w ostatecznej ostateczności może być , ale jak ktoś ma już gotowe streszczenie, to niech otwiera
|
|
|
#5000 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

ale teściowie nam to fundowali z okazji wolno zbliżającego się ślubu i zabronili kupować badziewia 
Toż Ty po takiej ilości kofeiny przez tydzień nie zaśniesz!