Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-08, 22:47   #3991
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
Hej! Dawno mnie tu nie było. Chciałam tylko powiedziec, ze przez ostatnie dwa tygodnie zdołałam wybrać sukienkę. No i przyitać się z danymi i nowymi PMkami w nowej czesci watkuWstawiam na chwilę zdjecia. Poza tym to mam dorywczą robotę i szukam pracy, aplikuję itp itd i na wizaz nie mam czasu

I co sądzicie o sukni?
Sukienka sama w sobie ladna, ale ten pasek cos dziwny...na pewno skraca cie optycznie, nie wiem czy jestes wysoka czy nie...ale gdyby byl po prostu w pasie, na pewno wygladaloby to lepiej...

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Oto nowa produkcja naszego kamerzysty

http://www.youtube.com/watch?feature...ukeDJAi8&gl=PL

Co sądzicie?
Hmmm... jakis taki sztuczny troche...i szybki, mi sie zaczelo w glowie krecic przy ogladaniu...

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, tak w ogóle, ma któraś z Was może dobry przepis na muffinki? Ja dzisiaj robiłam z tego http://atinabc.blox.pl/2008/06/Muffinki-marmurkowe.html, piekłam niecałe 20 minut, ale wyszły dość suche i przede wszystkim nie chcą się za bardzo odrywać od papilotek :/ Macie jakiś sprawdzony przepis?
Ja mam dwa sprawdzone, bo uwielbiam I nie sa suche...i latwo sie odklejaja od papilotek...

http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...i/przepis.html

http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...a/przepis.html

Ogolnie to z tej z trony mozesz skorzystac z kazdego przepisu i na 99% wyjdzie pyszne danie, ja z tej strony korzystam niemal codziennie, i mozna powiedziec ze nie wyobrazam sobie zycia bez niej I co bardzo przydatne, zanim sie na cos zdecydujesz mozesz przeczytac mnostwo komentarzy, badz uwag innych uzytkownikow...dla mnie bomba...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 22:50   #3992
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

whitepower, fason jak najbardziej, tylko żeby właśnia ta szarfa tak nie odstawała. Ja bym chyba widziała ją pod biustem, a Ty w którym miejscu planujesz?

gosza_m, a udałoby Ci się zdobyć ten przepisik od teściowej?
Mówisz, że Paryż w wykonaniu Allena dobry? Mój TŻcik właśnie wybiera na co pójdziemy w niedzielę, czyli w jego urodziny I waha się właśnie między Allenem a Friends with benefits i paroma innymi. Jego święto, więc on wybiera tytuł A potem porywam go na dalszą część wieczoru

Jamee
, oglądałam filmik, fajne ujęcia, tylko właśnie zbyt skakane i nie zawsze dopasowane do muzyki Jak by nad tym popracował to byłoby super, bo widać że sprzęt ma dobry i umie z niego korzystać, tylko przy montażu trochę przedobrzył.

gosiulka
, ładnie się suknia prezentuje na modelce, ciekawe jak na żywo. Będziesz mierzyć w jakimś salonie? A mnie ciekawi jeszcze muzyczka, która leci w tle strony, zna któraś z Was tytuł tego utworu?

malwus
, to jak byś miała ochotę i czas pójść do salonów to daj znać po weekendzie, w razie czego chętnie Ci potowarzyszę i sama coś pomierzę
Stary 2011-09-08, 22:56   #3993
whitepower
Raczkowanie

tenebroso trudno powedzieć, to tylko model. Szarfa będzie na pewno na koncu gorsetu, a długość bedzie dopasowana do mojej sylwetki czyli pewnie ciut wyżej będzie, poza tym będzie miała jeszcze taką szlufkę (asymetryczne zwężenie na boku) no i będzie przyszyta na gładko (gorset konronkowy, a spodnica gładka tiulowa - nie bedzie zadnych aplikacji na spodnicy, bo tak sobie wymarzyłam no i szarfa jest po to zeby zamaskować miejsce w szycia spodnicy, koronki sa na tyle delikatne, ze nie zdołają tego zamaskować

niestety zdjecie jest z komórki i nie widać wszystkich detali
a co do wysokości mam 173 cm więc ani wysoka, ani niska jestem:P

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 23:09   #3994
whitepower
Raczkowanie

tutaj wersja sukni z kolorowa szarfą przyszytej na gładko, u mnie docelowo ma byc podobnie tylko biała szarfa i szlufka z boku a nie na srodku..a moze i na srodku:P to mozna na samym koncu wybrac....

30.06.2012

Edytowane przez whitepower
Czas edycji: 2011-09-09 o 18:13
Stary 2011-09-08, 23:19   #3995
whitepower
Raczkowanie

dobra Dziewczęta, dzięki za opinie skoro jesteście zgodne, że fason odpowiedni to jestem spokojna, mogę ją brac a szarfami i duperelami bede się martwić na przymiarkach, ważne ze mi serce zabiło mocniej i swieczki w oczach staneły jak mierzyłam...bo ja zawsze chciałam sukienke prostą, ale dopasowaną podkreslajaca talie, w serduszko i bardzo skromnie zdobioną i zdaje się, że takową znalazłam
niby duzo takich, ale trudno trafic na jedyną

btw dobrze zrobiły te dziewczyny, które wczesniej kupiły sukienki, bo teraz jest malutko modeli w salonach, posprzedawały się, cięzko przymierzyć cokolwiek

30.06.2012
Stary 2011-09-08, 23:36   #3996
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1528

zobaczcie jaka fajna relacja i nietypowy środek lokomocji do ślubu
Riksza - super pomysł. Ja jak byłam teraz w górach to widziałam 3 pary młode. W tym jedna właśnie jechała do ślubu i też mieli niecodzienny środek lokomocji - Pan Młody jechał na takim motorku z przyczepionym po boku koszykiem i w tym koszyku wiózł pannę młodą, a a za nimi jechali przyjaciele na kilkunastu motorach Z domu PMki objechali całą miejscowość, aby potem wrócić do kościoła.

A dwie pozostałe pary przyjechały na sesje foto pod Kasprowy. I jedna PMka miała taką fajną suknię i teraz zastanawiam się co to za model... Spódnica była uszyta z takich pasów, nie były to mocne falbanki, tylko lekko falowane pasy materiału, cała spódnica była z nich zrobiona... Ale jakoś nie kojarzę takiej sukni z żadnej firmy, chyba muszę poprzeglądać znowu jakieś kolekcje, może znajdę coś podobnego.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja mam! z paczki najlepsze wychodzą serio! nazywają sie chyba babeczki z konfiturą jagodową lub malinową nie sa suche
Mówisz? To może zakupię jutro jakąś gotową miksturę, muszę wypróbować różne sposoby. Ważne, żeby smaczne wyszły

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ja mam dwa sprawdzone, bo uwielbiam I nie sa suche...i latwo sie odklejaja od papilotek...

http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...i/przepis.html

http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...a/przepis.html

Ogolnie to z tej z trony mozesz skorzystac z kazdego przepisu i na 99% wyjdzie pyszne danie, ja z tej strony korzystam niemal codziennie, i mozna powiedziec ze nie wyobrazam sobie zycia bez niej I co bardzo przydatne, zanim sie na cos zdecydujesz mozesz przeczytac mnostwo komentarzy, badz uwag innych uzytkownikow...dla mnie bomba...
Mmmmm, pysznie wyglądają te serowo-kakaowe z wiśniami Muszę koniecznie spróbować takie zrobić! Ja do tej pory najczęściej korzystałam ze strony "wielkie żarcie" i fakt - komentarze userów są bezcenne, wtedy przynajmniej wiadomo czy większości wychodzi dane ciacho.

Cytat:
tutaj wersja sukni z kolorowa szarfą przyszytej na gładko, u mnie docelowo ma byc podobnie tylko biała szarfa i szlufka z boku a nie na srodku..a moze i na srodku:P to mozna na samym koncu wybrac....
O, w tym wydaniu o wiele bardziej mi się podoba, zupełnie inna suknia, hehehe A zdradzisz w jakim lubelskim salonie ją znalazłaś?
Stary 2011-09-09, 00:02   #3997
whitepower
Raczkowanie

Tenebroso to jest w Warszawie, w salonie Royal Splendor, suknia nazywa się Karen kosztuje 3300, ale mam zniżkę 1000, bo mam Groupon. Na stronie - nie wygląda tak zachęcająco, robili zdjecia na tle obrzydliwych fototapet. Ale mają tam piekne suknie wlasnego projektu i duzy wybor w komisie.
Ja jednak troche boje sie koloru w sukni i nie decyduje się na ten róz. To duzo determinuje (kwiaty, detale u Mlodego). Poza tym w takiej białej, białej czuję się świecąco:P rzadko jestem tak mocno opalona jak na fotce i delikatne ivory lepiej mi pasuje, szczególnie ze na zdjeciu (tym z odstającym paskiem) wychodzi jak białe.
szkoda tylko, ze nie miałam lepszego aparatu:/

do szarf bardzo sie przekonałam, potrafią dodatkowo podkreślić talię i zamaskować miejsce zszycia gorsetu ze spodnicą, poza tym dodatkowo przykuwają uwagę do talii a spódnica taka prosta, bez marszczen jak mgiełka wygląda
ponizej wrzucam jeszcze jedna ich sukienkę z Wawy (bardzo artystyczna rybka piekna,ale niewygodna i zbyt fikusna jak na slubną, no i dla szczupłych dziewczyn, ja zdecydowanie za gruba do niej jestem)
i jedną z Lublina z komisu Vestilo na Konopnickiej
Mega księzniczka, talie miałam ładną, ale nie mój styl do konca, z boku robiły się pólki z tiulu:P ale gdyby ktos był zainteresowany tylko 1650 do negocjacji -realnie za 1500 da rade kupic
jeszcze Helenke ze Splendoru chciałam pokazac, za krótka akurat była na mnie

30.06.2012

Edytowane przez whitepower
Czas edycji: 2011-09-09 o 18:16
Stary 2011-09-09, 07:55   #3998
M_ilkaa
Rozeznanie

o jestem dziś pierwsza
miłęgo dnia!!!
Stary 2011-09-09, 07:56   #3999
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki tej szarfie suknia wygląda zupełnie inaczej musze przyznać, że bardzo pasuje ten kolorek- ożywia tę sukieneczkę.
Stary 2011-09-09, 08:01   #4000
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
podoba mi się , fajny pomysł z ta kolorową szarfą

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Tenebroso to jest w Warszawie, w salonie Royal Splendor, suknia nazywa się Karen kosztuje 3300, ale mam zniżkę 1000, bo mam Groupon. Na stronie - nie wygląda tak zachęcająco, robili zdjecia na tle obrzydliwych fototapet. Ale mają tam piekne suknie wlasnego projektu i duzy wybor w komisie.
Ja jednak troche boje sie koloru w sukni i nie decyduje się na ten róz. To duzo determinuje (kwiaty, detale u Mlodego). Poza tym w takiej białej, białej czuję się świecąco:P rzadko jestem tak mocno opalona jak na fotce i delikatne ivory lepiej mi pasuje, szczególnie ze na zdjeciu (tym z odstającym paskiem) wychodzi jak białe.
szkoda tylko, ze nie miałam lepszego aparatu:/

do szarf bardzo sie przekonałam, potrafią dodatkowo podkreślić talię i zamaskować miejsce zszycia gorsetu ze spodnicą, poza tym dodatkowo przykuwają uwagę do talii a spódnica taka prosta, bez marszczen jak mgiełka wygląda
ponizej wrzucam jeszcze jedna ich sukienkę z Wawy (bardzo artystyczna rybka piekna,ale niewygodna i zbyt fikusna jak na slubną, no i dla szczupłych dziewczyn, ja zdecydowanie za gruba do niej jestem)
i jedną z Lublina z komisu Vestilo na Konopnickiej
Mega księzniczka, talie miałam ładną, ale nie mój styl do konca, z boku robiły się pólki z tiulu:P ale gdyby ktos był zainteresowany tylko 1650 do negocjacji -realnie za 1500 da rade kupic
jeszcze Helenke ze Splendoru chciałam pokazac, za krótka akurat była na mnie
w tej trzeciej podobasz mi się najbardziej
Stary 2011-09-09, 08:06   #4001
jagodzia133
Zakorzenienie

ja na chwilkę
Hej chciałam powiedzieć że śniłaś mi się Kiciu!! i twój tżcik :P
ale muszę już lecieć :P na szkolenie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 08:13   #4002
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hejka

zimno i mokro brrrr

jak patrze ne te Wasze suknie to aż żal mi ściska serce że ja jeszcze nawet nie byłam ani razu w salonie tylko oglądam te suknie w internecie jak jakiś debil i ślina mi skapuje na klawiaturę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 08:17   #4003
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hejka

zimno i mokro brrrr

jak patrze ne te Wasze suknie to aż żal mi ściska serce że ja jeszcze nawet nie byłam ani razu w salonie tylko oglądam te suknie w internecie jak jakiś debil i ślina mi skapuje na klawiaturę
a kiedy zamierzasz zacząć poszukiwania w realu ??
Stary 2011-09-09, 08:34   #4004
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna sukienka

Byłam u koleżanki ze środy na czwartek i miałam troszkę zaległości. Starałam się nadrobić wszystko, ale przyznam, że niektóre strony tylko pobieżnie

Teraz już nie planuję żadnych wyjazdów, więc mam nadzieję, że będę z Wami na bieżąco
Stary 2011-09-09, 08:35   #4005
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
U mnie już od południa pada. Tzn raz pada raz nie, ale pogoda ogólnie pod psem
Cześc dziewczynki, witam się z wami z pracy. Siedzę, marznę i piję gorącą herbatkę z sokiem malinowym. Bleh, nie nawidze tej pory przejściowej kiedy jest zimno i nie grzeją kaloryfery.

Z tego co zauważyłam, to najczęściej PMki robią najpierw fryzurę, a potem makijaż, a moja fryzjerka ostatnio się bulwersowała, że właśnie źle tak jest, że najpierw powinien być makijaż, a potem fryz.

A co tak neny nie widać na wizażu?

maly_czlowieczek śliczne te fioletowe butki, ciekawe gdzie kupiła ta PMka

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 08:57   #4006
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hejka

zimno i mokro brrrr

no to może dziś lecimy na jakiś spacer po salonach

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

A co tak neny nie widać na wizażu?

maly_czlowieczek śliczne te fioletowe butki, ciekawe gdzie kupiła ta PMka
nena to jeszcze czasem się pojawi, ale Dotki to juz nie widziałam od tygodni, jak nie miesięcy
Stary 2011-09-09, 09:04   #4007
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no to może dziś lecimy na jakiś spacer po salonach

nena to jeszcze czasem się pojawi, ale Dotki to juz nie widziałam od tygodni, jak nie miesięcy
Dziewczyny pewnie są zajęte
Stary 2011-09-09, 09:04   #4008
nena1984
Zakorzenienie

nena siedzi na szkoleniu w Krakowie ale dzisiaj wraca i rozpoczyna nadrabianie ponad 40 stron, które tu przez niecały tydzień nastukałyście. Pozdrawiam

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:16   #4009
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny
Dla wszystkich zmartwionych pogodą mam informację, że od zachodu się przejaśnia (czyli u mnie ), nie jest może zbyt ciepło - w tej chwili 14 stopni, ale wygląda słonko

Jagodziu
Nattiv
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:32   #4010
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
nena siedzi na szkoleniu w Krakowie ale dzisiaj wraca i rozpoczyna nadrabianie ponad 40 stron, które tu przez niecały tydzień nastukałyście. Pozdrawiam
w takim razie czekamy na powrót
a mi wydaje się , że maxwelki dawno nie było

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Dla wszystkich zmartwionych pogodą mam informację, że od zachodu się przejaśnia (czyli u mnie ), nie jest może zbyt ciepło - w tej chwili 14 stopni, ale wygląda słonko

Jagodziu
Nattiv
u mnie też trochę słoneczka i też jestem na zachodzie

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

u mnie w pracy w sąsiednim skrzydle malują ściany - nie wiem co mają za farbę, ale śmierdzi niemiłosiernie głowa już mnie boli
Stary 2011-09-09, 09:34   #4011
madzia2306
Zakorzenienie

dzisiaj zaczynamy nauki, juz się boję co to będzie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:35   #4012
Ania_M_
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,
Wczoraj miałam problem z wizażem myślałam, że Wy też a tu wchodzę i prawie 10 stron więcej no nic zaraz zacznę nadrabiać....

whitepower piękna ta suknia z kolorową szarfą dobry wybór, ja bym nie rezygnowała z kolorowej szarfy wybrałabym ją w podobnym kolorze co bukiet, kolorystyka sali. Ale to moje zdanie, bo jeśli nie jesteś przekonana to niech będzie biała też będzie pięknie

dobra lecę nadrabiać dalej....
Miłego dnia
Stary 2011-09-09, 09:41   #4013
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynamy nauki, juz się boję co to będzie
będzie ciekawie my zaczynamy w październiku , w sumie to już nie mogę się doczkeać, cieszę się , że zaczniemy coś wspólnego dla naszego małżeństwa
Stary 2011-09-09, 09:42   #4014
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja to Was nigdy nie nadrobię.
Wczoraj byliśmy w kościele ale ksiądz jeszcze nie miał kalendarza buu...A tak myślałam,że już nam się uda i będziemy mieli z głowy.

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:46   #4015
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja to Was nigdy nie nadrobię.
Wczoraj byliśmy w kościele ale ksiądz jeszcze nie miał kalendarza buu...A tak myślałam,że już nam się uda i będziemy mieli z głowy.
my wybieramy się pod koniec października - po naukach. Ciekawa jestem jak to wyjdzie z tym księdzem, w sumie w tej swojej parafii nie załatwiałam jeszcze nigdy żadnych formalności.
Stary 2011-09-09, 09:52   #4016
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

dotki to już od lipca tu nie widziałam
NightButterfly też gdzieś się zagubiła

A maxwelka była we wtorek chyba. Widocznie w pracy nie może korzystać a po nie ma czasu

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja na chwilkę
Hej chciałam powiedzieć że śniłaś mi się Kiciu!! i twój tżcik :P
ale muszę już lecieć :P na szkolenie
No to jestem ciekawa co Ci się tam śniło z nami

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

a tak w ogóle za 10dni 2 z przodu się pojawi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:54   #4017
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
my wybieramy się pod koniec października - po naukach. Ciekawa jestem jak to wyjdzie z tym księdzem, w sumie w tej swojej parafii nie załatwiałam jeszcze nigdy żadnych formalności.
jak tak czytam że wy ciągle o tych naukach to myślę, że w końcu przydałoby się wybrać
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:55   #4018
madzia2306
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29297373]jak tak czytam że wy ciągle o tych naukach to myślę, że w końcu przydałoby się wybrać[/QUOTE]

my wolimy sobie wcześniej nauki załatwic póki nic jeszcze nie jeździmy i nie załatwiamy bo potem to sie zacznie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 09:57   #4019
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
my wolimy sobie wcześniej nauki załatwic póki nic jeszcze nie jeździmy i nie załatwiamy bo potem to sie zacznie
ja też myślę, że wcześniej lepiej, bo w razie jakby nam się nie udało z jakiegoś losowego powodu dociągnąć do końca to mamy czas zacząć od nowa
Stary 2011-09-09, 10:11   #4020
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzień dobry Piątkowo!!

Nattiv : kciuki:
bardzo mocn4e za mamę. Będzie dobrze!!!!!

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

gosza_m, a udałoby Ci się zdobyć ten przepisik od teściowej?
Mówisz, że Paryż w wykonaniu Allena dobry? Mój TŻcik właśnie wybiera na co pójdziemy w niedzielę, czyli w jego urodziny I waha się właśnie między Allenem a Friends with benefits i paroma innymi. Jego święto, więc on wybiera tytuł A potem porywam go na dalszą część wieczoru
Przepisik- kochana dzisiaj teściówka jest do późna w pracy, a mnie od wczesnego rana jutro nie ma. Jak coś to po weekendzie mogę załatwić dopiero.
Film- Jak lubicie Allena to bardzo polecam. W ogóle ten Paryż wyszedł mu taki cudowny. Ja się uśmiałam (nie tak jak na jakieś typowej komedii amerykańskiej, ale właśnie tak jak u Allena), mój TŻ też, aczkolwiek on za takimi filmami nie przepada. Po wyjściu z kina stwierdził, że było całkiem ok No i dla mnie Woody zawsze taki "inteligentniejszy" się wydawał, no i jakościowo lepszy.

Wczoraj wieczorem też miałam problem z wizażem, w ogóle mi się strony nie ładowały. Zadzwoniłam do TŻta, a u niego wizaż też nie działał. Więc to na co chciałam odpowiedzieć szlag trafił.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2011-09-09 o 10:13
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości