Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 13:51   #1021
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
A używasz odżywki po każdym myciu? W pielęgnacji włosów bardzo wązna jest regularność. Po miesiącu też się efektów nie zobaczy, gdy włosy są zniszczone, wysuszone.
Oczywiście wystarczy 3 razy nałożyć Kerastase i ma się piękne włosy, ale tylko optycznie...

Z Isany (dawny Yung) wg mnie jest dobra tylko odżywka z olejkiem babassu i chwalona jest różowa maseczka (ale na razie mam odwyk...).
używam odżywki z alterry po każdym myciu regularnie od jakichś dwóch miesięcy plus minus. raz na jakiś czas babuni bez spłukiwania, ale rzadko, no i staram się nie suszyć włosów, a jak suszę, to na najsłabszym i letnim nawiewie.
moze moje włosy się po prostu nie nadają na bycie pięknymi...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:52   #1022
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Jaki?

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

To jak będzisz chciała to mogę ci co nieco napisać, bo ostatnio to moje małe zboczenie. Ze staników się wyleczyłam już.
Taki http://www.liparie.pl/pl/o/1500
Ponoć miseczki zaniżone, ale że dla mnie obwód 60-65 maks
No i jest tak na teraz (potrzebuję na przymiarkę i ślub)
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:53   #1023
karola991
Zakorzenienie

aaa ja też nie wiem co to jest CG czy coś tam ale ja emowsiór jestem a moje włosy nie potrzebują niczego co nie użyję sa miekkie lśniące i wcaale nie suche mimo, ze codzien prawie prostuje eee fajnie mam
Kasia a Ty nie możesz wyprowadzić sie od rodziców w końcu? ja bym oszalała jakbym moi mi tak truli, kurcze mama nawet w podstawówce nie pilnowała mojej szkoly a teraz na studia ma totalnie olew, mowi zebym tylko zdała cieszy sie z każdej 3 a jak powiem ze mam 2 to ona ahh tam kiedys poprawisz ja mam zamiar od 2012 czyli jak stuknie mi 21 rok mojego zycia już nie mieszkać z rodzicami i być zaręczona wszyscy mi mówią ze ja jestem dojrzała jak na swoj młody wiek, ale nie zniosłabym gadania rodziców o szkole, w wieku 21 lat, ale to może też tak nauczyło mnie podejście moich, że nigdy nie zatruwali mi życia zamiast utrudniać zawsze starają się pomóc
stygmat nie ✂✂✂✂✂✂✂ tylko dawaj zdjecie misiowatego
naja chce zobaczyc wlooosy twoje
Stary 2011-09-09, 13:53   #1024
Antii89
Zakorzenienie

Naj teraz doczytałam Waszą rozmowę... Padłam.
Stary 2011-09-09, 13:54   #1025
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A ja rozmyślam nad swoją przyszłością i zastanawiam się nad kolejnym etapem swojej edukacji Tylko ile razy można zmieniać branżę...?
do skutku - az trafisz na to co chcesz robic.,..
ja skonczylam : technikum ochrony srodowiska, studia na kierunku inzynieria komputerowa i zarzadzanie personelem, i wizaz - i tym chce sie zajac - teraz ide do szkoly rocznej na charakteryzacje i zastanawiam sie jeszcze czy nie zrobic rocznej kostiumografi i scenografi - mysle ze to by bylo fajne uzupelnienie charakteryzacji - i teraz wiem, ze najbardziej chcialabym sioe zawodowo z teatrem zwiazac...
i caly czas zaluje ze nie poszlam do liceum plastycznego a chcialam isc - nawet nie sprobowalam, chyba z gory zalozylam, ze sie nie dostane...jakas glupia bylam te 15 lat temu

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

żadne Kerastase ! Alterra, Mr Potter's balsam aloesowy, Yung, ziaja różowa - nie poznasz samej siebie

co za ziaja rozowa? ja uzywam szamponu ziaja figowego i super jest - z tego co kojarze to sklad ma dobry chyba - przynajmniej nie ma tego co wiem, ze jest zle
Stary 2011-09-09, 13:55   #1026
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
używam odżywki z alterry po każdym myciu regularnie od jakichś dwóch miesięcy plus minus. raz na jakiś czas babuni bez spłukiwania, ale rzadko, no i staram się nie suszyć włosów, a jak suszę, to na najsłabszym i letnim nawiewie.
moze moje włosy się po prostu nie nadają na bycie pięknymi...
Nadają, nadają, tylko chyba też je nadwyrężyłaś prostownicą? Dołozysz olejowanie, maseczki, dłuższe trzymanie odżywki i będzie ok..
Z 2. strony ciekawe czy też naprawdę masz takie tragiczne włosy czy też pani chciała, żebyś koniecznie kupiła ten cudowny specyfik.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Taki http://www.liparie.pl/pl/o/1500
Ponoć miseczki zaniżone, ale że dla mnie obwód 60-65 maks
No i jest tak na teraz (potrzebuję na przymiarkę i ślub)
uwielbiam bardotki
Stary 2011-09-09, 13:57   #1027
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
To jak będzisz chciała to mogę ci co nieco napisać, bo ostatnio to moje małe zboczenie. Ze staników się wyleczyłam już.
Też zamieniłam staniki na włosy
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:58   #1028
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Proszę, zdjęcie całości i wyszytej części
łał super to wyszło !
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Dostałam zgodę na przedłużenie sesji i zgodę na przeniesienie 4 egzaminów na przyszły semestr!!! Jestem przeszczęśliwa
gratuluję
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
wyrosła z najmniejszych śpiochów juz
słodkoooo a niedawno co się urodziła ... dzieci to jednak szybko rosną
I mogłabyś dla kochanych cioć wstawić jakieś nowe zdjęcie mrówki
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Napisał kolejnego sms-a... po którym wnoszę, że nieśmiały to on nie jest
O jaaaa, ale fajnie jakieś fotuchyy
taaaakkkk nowe foteczki mrówki !
Miłość się rozwijaaaa naaa nnaaa naaaa
Cytat:
Justyna, nie rozwalaj mnie, facet leci na Ciebie jak ćma do lampy, a Ty jakieś dywagacje o cerze
o dokładnie to samo pomyślałam !
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć, mam właśnie małą przerwę w nauce

Wczorajszy termin z kpc oblało podobno 85% zdających. Masakra. Poza tym jak obleję, to będę powtarzać rok, co mnie będzie kosztować 550-1750 zł, w zależności od dobrej woli Pani Dziekan.

Jak Wam się podoba ta sukienka i sesja? http://ciepiel.pl/blog/archives/3041#more-3041
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
159 dni do porodu
łiiii superrrr
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mam dziwny ..problem? sytuację?

Tż miał w pracy bardzo fajną ekipę, kilka dziewczyn, które nawet polubiłam, jednak zostały zwolnione. Jedna z nich jest bardzo "przytulaśna", tzn. nie lepka, ale strasznie się "swoiła". Jak B. rozmawiał ze mną w pracy przez telefon, to krzyczała, że mnie pozdrawia, miło komentowała nasze wspólne (moje i Tżta) fotki na fejsie, jak przychodziłam do nich do pracy to zawsze zbiegała na dół itp. Generalnie miło. Jak odeszła z pracy postanowiła wyjechac do Stanów na 3 miesiące i zrobiła imprezę pożegnalno-urodzinową (jej facet miał urodziny). Trochę się spiła i wypaliła do mnie "K., ja kocham Twojego B., no kocham go jak brata". Ja się zaśmiałam, powiedziałam "kochajcie się, tylko z zabezpieczeniem" - też byłam lekko wstawiona Potem mówiła mi, że B. jest jej najlepszym męskim przyjacielem itp. B. ma na ten temat inne zdanie, on nie zwierza się nikomu, lubi ją, ale do przyjaźni to się ma nijak.

Podczas jej pobytu w USA wymienili kilka wiadomości (pisanych przy mnie) o pracy, o jej związku, że tęskni za swoim facetem, że mnie pozdrawia, takie tam. Teraz B. zawoził mojego brata i jego dziewczynę na lotnisko i dzwoni do mnie mówiąc, że przed chwilą miał telefon od tej koleżanki. Była zapłakana, roztrzęsiona, udało mu się zrozumieć, że jej chłopak z nią zerwał tuż po odebraniu jej z samolotu w Polsce, a ona wcześniej dla niego wróciła. B. pytał się mnie co ma zrobić, bo nie chce wyjść na chama, ale z drugiej strony w domu czeka kolacja (pizza) i on nie jest typem wysłuchującym babskich płaczów za facetem (tym bardziej, że ta dziewczyna jest kochliwa i o każdym związku opowiadała B. ze szczegółami, więc Narzet ma tego troszkę dość). Pytał mnie co powinien zrobić.
Powiedziałam, że może niech do niej oddwoni (wtedy nie mógł rozmawiać bo jechał samochodem) i ją pocieszy, niech powie którejś koleżance, żeby ją podtrzymała na duchu, ale chyba nie powinien jechać się z nią spotkać.
Co o tym wszystkim sądzicie?

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

ale mi elaborat wyszedł
Szczerzę radzę Twojemu TŻ trzymać się zdaleka od tej koleżanki . Jestem pewna , że będzie coś próbować z B. jeśli oczywiście on będzie ją pocieszał ...skoro jest taka kochliwa i uważa Twojego TŻ za przyjaciela ....więc myślę, że B. jest teraz pierwszym kandydatem na jej liście do pocieszenia .
Cytat:
"Jak Bóg da.... "
Muszę na pewno dojrzeć do takiej decyzji i mieć stosunek pozytywny do własnego cierpienia, bo chyba bym się bała teraz podjąć decyzji o porodzie naturalnym - bałabym się że skończy się tak jak tym razem. A ból i dochodzenie do siebie po cc nie jest fajny Ale jak patrzę jak mi Mrówka szybko dorasta, to chcę drugie
Gupia jestem, nie? Nie śpię po nocach, chodzę jak zombie, dnie spędzam na kanapie karmiąc, nie mam swojego życia, a ten Potworek się uśmiechnie i chcę drugie
przy następnej ciązy będzie na pewno lepiej !
i Jednak dwójka to dwójka... cieżko być jedynakiem .

W ogóle Gwizdak przez Ciebie bym się do pracy spóźniła musiałam przed wyjściem przeczytać nowy wpis

Nadrabiam dalej jestem na 27 stronie
Stary 2011-09-09, 13:58   #1029
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Też zamieniłam staniki na włosy
Wizaż nas wykończy, a właściwie nasze portfele. Tyle dobrze, że te kosmetyki kosztują grosze w porównaniu do staników... Tyle, że ja ich kupuję więcej, więc mi na jedno chyba wychodzi.
Stary 2011-09-09, 13:59   #1030
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
do skutku - az trafisz na to co chcesz robic.,..
ja skonczylam : technikum ochrony srodowiska, studia na kierunku inzynieria komputerowa i zarzadzanie personelem, i wizaz - i tym chce sie zajac - teraz ide do szkoly rocznej na charakteryzacje i zastanawiam sie jeszcze czy nie zrobic rocznej kostiumografi i scenografi - mysle ze to by bylo fajne uzupelnienie charakteryzacji - i teraz wiem, ze najbardziej chcialabym sioe zawodowo z teatrem zwiazac...
i caly czas zaluje ze nie poszlam do liceum plastycznego a chcialam isc - nawet nie sprobowalam, chyba z gory zalozylam, ze sie nie dostane...jakas glupia bylam te 15 lat temu
Gdybym wiedziała to, co pogrubione, to z pewnością byłoby mi łatwiej Tzn. obecnie studiuję administrację i chciałabym pracować w urzędzie, ale jakoś jestem pewna, że bez znajomości i po licencjacie z pedagogiki mam marne szanse na pracę tam I tak teraz nie wiem, co dalej...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:59   #1031
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Nadają, nadają, tylko chyba też je nadwyrężyłaś prostownicą? Dołozysz olejowanie, maseczki, dłuższe trzymanie odżywki i będzie ok..
Z 2. strony ciekawe czy też naprawdę masz takie tragiczne włosy czy też pani chciała, żebyś koniecznie kupiła ten cudowny specyfik.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

uwielbiam bardotki
mierzyłam jakieś maseraque czy jakoś tam i wyglądało okropnie. Jakiś brzydki kształt, wszystko wyłaziło itd.
Stary 2011-09-09, 14:00   #1032
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję, będę ci dłużna kawę
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Naj Twój TŻ boskie to było.
aj noł

hawwa, a nad jakimi kierunkami się zastanawiasz?

antii, dołożę olejowanie (tylko jak to się robi? ale to po urlopie mi wytłumaczycie ) i dokupię maskę jakąś dobrą, bo na razie mam odżywki tylko, mi się maski pokończyły.
prostuję rzadko chyba - raz na dwa-trzy tygodnie. ale jak będzie trzeba, to zrezygnuję całkiem
myślę, że fryzjerka, mimo że miła, konkretna i naprawdę zna się na rzeczy, to jednak chciała mi opchnąć kosmetyki nie robiła tego chamsko, ale powiedziała, że jednak czasem trzeba zainwestować w firmę i że poleca tę i tę serię, no i że o długie włosy trzeba porządnie dbać, bo one muszą przeżyć wiele lat ale jednak uznałam, że chcę to zrobić na swój (WASZ! ) sposób tańszy, zdrowszy i efektywny (mam nadzieję).
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:02   #1033
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
pokaz misiowate ciacho

nie ma go gdzies na fejsie czy cos, zebysmy mogly oblukac?

a D. tez nie jest ciachowaty tylko wlasnie misiowaty
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
stygmat nie ✂✂✂✂✂✂✂ tylko dawaj zdjecie misiowatego
Piotr K. u mnie na fejsie :P tylko jedno zdjęcie tam ma

edit: ten w ciemnych okularach

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:02   #1034
kasia0912
Zakorzenienie

Karola, ale ja nie mam gdzie się wyprowadzić. do TŻ nie pójdę, a nie pracuję. Za szkołę płacę za semestr 3 tysiące złotych. Fakt mogę się przenieść na studia zaoczne,ale my mamy ogromną różnicę między zajęciami i praktykami. Na ostatni rok mi to nie opłaca. A jak się wyprowadzę do za szkołę muszę zapłacić, lokum znaleźć. A szukać np mieszkania gdzieś na drugim końcu Warszawy to dodatkowe opłaty na dojazdy kiedy szkołę mam 5 przystanków dalej
moi rodzice zawsze się interesowali szkołą zarówno moją jak i brata,ale on jest zdolniejszy od mnie i nie musieli się tak martwić.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:06   #1035
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
mierzyłam jakieś maseraque czy jakoś tam i wyglądało okropnie. Jakiś brzydki kształt, wszystko wyłaziło itd.
może za mały? a co to za model?
Cytat:
dziękuję, będę ci dłużna kawę

antii, dołożę olejowanie (tylko jak to się robi? ale to po urlopie mi wytłumaczycie ) i dokupię maskę jakąś dobrą, bo na razie mam odżywki tylko, mi się maski pokończyły.
prostuję rzadko chyba - raz na dwa-trzy tygodnie. ale jak będzie trzeba, to zrezygnuję całkiem
myślę, że fryzjerka, mimo że miła, konkretna i naprawdę zna się na rzeczy, to jednak chciała mi opchnąć kosmetyki nie robiła tego chamsko, ale powiedziała, że jednak czasem trzeba zainwestować w firmę i że poleca tę i tę serię, no i że o długie włosy trzeba porządnie dbać, bo one muszą przeżyć wiele lat ale jednak uznałam, że chcę to zrobić na swój (WASZ! ) sposób tańszy, zdrowszy i efektywny (mam nadzieję).
Mi tam często proponują kosmetyki Kerastase... Że takie dobre, cudowne. No ok, ale pani pewno na składach zna się tyle co nic i nawet nie wie co to silikony. Jedna jak się przyznałam, ze myję włosy szamponem dla dzieci bez SLES/SLS to stwierdziła, ze szampony dla dzieci są bardziej wysuszające, bo dzieciom coś trzeba na głowie wysuszyć. Nie zrozumiałam jej, bo na dzieciach się nie znam, ale na składach i wizażu już bardziej.
Stary 2011-09-09, 14:07   #1036
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
z yung byłam niezadowolona - pierwsze kilka razy super, potem ziaja różowa to co to jest? alterrę mam i mrs potter's też mam. tylko olejek jeszcze by mi się przydał chyba. mam suche włosy, ale naprawdę nie jest tak źle, a ona się prawie załamała, jak je zobaczyła.
e tam, pewnie chciała wyjść na mocno obeznaną albo za taką kasę przychodzą do niej laski z idealną pielęgnacją. Olejek dobry jest kokosowy a ziaja różowa to jest to: http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...ywka-odzyw.jpg

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:07   #1037
karola991
Zakorzenienie

macie podziele sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0140.jpg (63,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-09-09, 14:09   #1038
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Karola, ale ja nie mam gdzie się wyprowadzić. do TŻ nie pójdę, a nie pracuję. Za szkołę płacę za semestr 3 tysiące złotych. Fakt mogę się przenieść na studia zaoczne,ale my mamy ogromną różnicę między zajęciami i praktykami. Na ostatni rok mi to nie opłaca. A jak się wyprowadzę do za szkołę muszę zapłacić, lokum znaleźć. A szukać np mieszkania gdzieś na drugim końcu Warszawy to dodatkowe opłaty na dojazdy kiedy szkołę mam 5 przystanków dalej
moi rodzice zawsze się interesowali szkołą zarówno moją jak i brata,ale on jest zdolniejszy od mnie i nie musieli się tak martwić.
To tylko rok, a mgr planujesz robić ten na płatnej uczelni dziennie? Czy idziesz na zaoczne?
Stary 2011-09-09, 14:09   #1039
kasia0912
Zakorzenienie

Karola jeden danonek na nas wszystkie ? dzięki

Antii mgr planuję robić zaocznie,ale też płatną,ale tu już chcę sama płacić. Tylko pewnie czeka mnie studiowanie w innym mieści i dojazdy. Bo u mnie w Warszawie są studia oczywiście,ale na takim poziomie,że garstka się dostaję.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Edytowane przez kasia0912
Czas edycji: 2011-09-09 o 14:11
Stary 2011-09-09, 14:10   #1040
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, pewnie chciała wyjść na mocno obeznaną albo za taką kasę przychodzą do niej laski z idealną pielęgnacją. Olejek dobry jest kokosowy a ziaja różowa to jest to: http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...ywka-odzyw.jpg
One są b/s? Ja ostatnio się wahałam między Naturią b/s i Ziają, ale wygrała Naturia, bo ta ziaja miała silikon dość wysoko.
Stary 2011-09-09, 14:10   #1041
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
hawwa, a nad jakimi kierunkami się zastanawiasz?
(kolejność przypadkowa)

1. Technik farmacji - minusy: nauka codziennie popołudniami, moja niechęć do chemii plus taki, że chyba w miarę dobrze byłoby z pracą...

2. Technik budownictwa lub technik drogownictwa - nauka w systemie zaocznym, całkiem niskie czesne, jakby się udało skończyć, to może ładny uśmiech do szefa mojego Taty pomógłby znaleźć pracę...

3. Studia podyplomowe w zakresie zarządzania ośrodkami zdrowia - minus to koszty, bo ponad 4 tys. za rok nauki. W sumie jako jedne z nielicznych studiów podyplomowych mojej uczelni, które mi się spodobały (i spełniam wymogi). I minus jeszcze taki, że wiąże się to znowu z ekonomią, z której uciekłam z radością.

4. Rachunkowość - tu już nie podyplomówka, bo szkoda mi kasy, skoro można się tego nauczyć taniej w innych szkołach niż uniwerek Rachunkowość była jedyną dziedziną, która leżała mi w czasie mojego roku na ekonomii

Ech, zazdroszczę Rain i Arrakis, że kształcą się dalej w kierunku swoich pasji Ja nic takiego nie mam

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:11   #1042
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
macie podziele sie
Czemu mi to robisz? Uwielbiam danonkowe lody.
Stary 2011-09-09, 14:13   #1043
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
może za mały? a co to za model?
Możliwe, że za mały, ale Pani powiedziała, że u wielu Pań on źle leży bo spłaszcza.

Nie widzę na stronie, ale taki gładki, kompletnie bez dekoracji.
Stary 2011-09-09, 14:14   #1044
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
One są b/s? Ja ostatnio się wahałam między Naturią b/s i Ziają, ale wygrała Naturia, bo ta ziaja miała silikon dość wysoko.
ale ta różowa ziaja nie ma silikonów i jest bez spłukiwania mogę zrobić fotkę składu i przejrzeć ale jak czytałam pierwszy raz to była niegroźna

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:16   #1045
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Karola jeden danonek na nas wszystkie ? dzięki

Antii mgr planuję robić zaocznie,ale też płatną,ale tu już chcę sama płacić. Tylko pewnie czeka mnie studiowanie w innym mieści i dojazdy. Bo u mnie w Warszawie są studia oczywiście,ale na takim poziomie,że garstka się dostaję.
Zaoczne to wszystkie są płatne.
A przeprowadzka do tego miasta z TŻ nie wchodzi w grę?

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Możliwe, że za mały, ale Pani powiedziała, że u wielu Pań on źle leży bo spłaszcza.

Nie widzę na stronie, ale taki gładki, kompletnie bez dekoracji.
To całkiem możliwe, że jakiś nieudany model. Dobrze, że znalazłaś coś co Ci pasuje.
Cytat:
ale ta różowa ziaja nie ma silikonów i jest bez spłukiwania mogę zrobić fotkę składu i przejrzeć ale jak czytałam pierwszy raz to była niegroźna
ma dimethicone https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1868 to chyba ta?

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2011-09-09 o 14:17
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:17   #1046
justyna_dt
Zakorzenienie

Najka, Twój TŻ powala

A jeszcze, właśnie, używam różowej Ziaji bez spłukiwania, musiałam sie z nią przeprosić, bo za pierwszym razie miałam po niej na głowie strąki... ale daję dosłownie kropkę wielkości zielonego groszku... Ciut więcej i włosy mega obciążone.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:18   #1047
kasia0912
Zakorzenienie

W grę wchodzi Olsztyn. Ja chcę szukać pracy na miejscu bo tu dosyć dużo jej jest no i TŻ ma tu pracę. A tam bylibyśmy sami. Poza tym zawsze chciałam zostać w Warszawie. Ale jeśli będę miała licencjat to już łatwiej o pracę. No i jeszcze kursy, które są kształtują i ma się większą renomę i to też 4 tysiące za kursy. Ale od czerwca chcę poszukać pracy i zarabiać kasę na studia i kursy.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-09, 14:20   #1048
kar_inka
Raczkowanie

Cytat:
metoda pielęgnacji włosów kręconowłosych (prostowłose też mogą stosować), polegająca na unikaniu pewnych składników w kosmetykach jak silne detergenty czy substancje oblepiające włosy. Tak w skrócie. CG jest jak religia.
No proszę jak to się może człowiek na wizażu dokształcić A od czego wziął się skrót CG?

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Karinka jaką nadzieję?
Jako, że mam tysiące różnych pomysłów na minutę, znów coś wymyśliłam i zaczęłam z nim konsultować i mu opowiadać. Kiedy się go spytałam co on o tym wszystkim myśli stwierdził, że nie może mi odpowiedzieć, że mam poczekać z jakimiś decyzjami do października bo jeszcze się dużo rzeczy może zmienić, że mam mu zaufać i trochę się wstrzymać

Cytat:
Tylko ja już coś zaczynałam 4 razy Jedno skończyłam, mam nadzieję, że obecne też się uda, ale pozostałe dwa to już historia (choć jedno z ciężkim sercem musiałam porzucić). No i teraz wybór znów byłby diametralnie inny, choć jeszcze nie wiem dokładnie, jaki Mam kilka typów póki co
Też nie wiem co bym chciała robić Akurat 4 kierunków nie zaczynałam, ale... ciągle się zastanawiam co ja tak naprawdę bym chciała robić w życiu poza wychowywaniem dzieci i dbaniem o męża oczywiście

Cytat:
Wróciłam
btw. akcja sprzed 20 minut:
P. wychodzi do pracy, wyciaga klucze.
Ja: - Po co ci klucz, przecież zamknę drzwi za tobą?
P. wybiera jeden kluczyk i mówi z poważną miną: - To klucz do Twego serca.
Ja - wiedząc, że P. nie ma w sobie tak tandetnie romantycznej strony, zareagowałam następująco: y?
P., sięgając po worek ze śmieciami: - ...i do śmietnika tak się jakoś złożyło.
czad
kar_inka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:20   #1049
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Gdybym wiedziała to, co pogrubione, to z pewnością byłoby mi łatwiej Tzn. obecnie studiuję administrację i chciałabym pracować w urzędzie, ale jakoś jestem pewna, że bez znajomości i po licencjacie z pedagogiki mam marne szanse na pracę tam I tak teraz nie wiem, co dalej...
bo to w sumie trudne pytanie jest

ja do tego doszlam w okolicach 30-stki dopiero...

a w teatrze bez znajomosci tez ciezko - na szczescie tato jakies tam znajomosci ma, uruchomil i moze cos sie dla mnei znajdzie

Cytat:

nakladasz olej na wlosy, idziesz spac, rano myjesz glowe i tak raz, dwa razy w tygodniu
ja jak chcialam bardzo odzywic wlosy to przez pierwszy tydzien codziennie nakladalam - a teraz tak raz na tydzien sie staram...

Cytat:
i dobra jest? bez silikonow i innych takich? to sprobuje nastepnym razem

Cytat:
macie podziele sie
Stary 2011-09-09, 14:21   #1050
karola991
Zakorzenienie

kasiu ja dlatego poszłam na zaoczne (też płacę za szkołe 3600 ale place w ratach) i pracuję zawsze na wszystko jest
skoro u was tak sytuacja wygląda, to wam chyba lepiej z zareczynami poczekac mimo wszystko, bo przez ten rok raczej nic się nie zmieni nie wiem jak tż twoj do tego podchodzi.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości