Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 14:21   #1051
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez kar_inka Pokaż wiadomość
No proszę jak to się może człowiek na wizażu dokształcić A od czego wziął się skrót CG?
Curly Girl
Stary 2011-09-09, 14:24   #1052
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

No i podesłałam Wam misiowatego a Wy nic... dooobra, zapamiętam to sobie

A tak poza tym to R. jest idiotą. Dzwonił wczoraj do mnie przeprosić za te wyrzuty poprzedniego dnia (generalnie nagle stwierdził, że byliśmy parą a ja go zostawiłam). No i wszystko było ok, do momentu jak nie spytał o seks. Ja mówię, że jeszcze nie spałam z P. i przez dłuższy czas nie zamierzam. To mi wyskoczył z hasłem "no to już widzę jak długo będziesz miała tego chłopaka. Jakbym miał czekac kilka miesięcy aż mi dziewczyna da, to bym jej powiedział, żeby się waliła. Seks nie jest najważniejszy ale ile można czekać?"
Ja mu powiedziałam,że jak facetowi zależy na kobiecie a nie na seksie to poczeka, on do mnie "i ty w to wierzysz? prędzej pójdzie jakąś inną wyruchać a ciebie będzie okłamywał że czeka".
Ja "nie mierz innych swoją miarą, to że dla ciebie seks jest najważniejszy to nie znaczy że dla innych też; ty byś nie czekał- on poczeka; a nie to trudno".
I tak w kółko taka rozmowa była. W końcu mu powiedziałam "Rafał i tym właśnie Piotrek się od ciebie różni...".

A potem się wydarłam na niego, że mi próbuje to obrzydzić i zniechęcić mnie do P. w bardzo głupi sposób. Powiedziałam, że jak jest zazdrosny to niech to zostawi dla siebie, bo mnie to nie interesuje. Od roku powtarzał że "NIE JESTEŚMY parą" więc sobie znalazłam kogoś kto o mnie powie "moja dziewczyna" i tyle. Bo jestem za młoda na seks bez zobowiązań.
Po tym się zamknął i stwierdził tylko "Olunia...ty się zakochałaś".
Ja "tak i nie psuj mi tego, proszę".

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:24   #1053
kasia0912
Zakorzenienie

Wiesz Karola tylko kwestia tego,że mój kierunek na zaocznych to kiepski pomysł. Więc dzienne to jakby wymóg. Wiem,że teraz nie mamy warunków więc nie ma ciśnienia. A to,że chcę to takie moje marzenie,ale wiem,że TŻ o tym myśli.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:24   #1054
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ale ta różowa ziaja nie ma silikonów i jest bez spłukiwania mogę zrobić fotkę składu i przejrzeć ale jak czytałam pierwszy raz to była niegroźna
aaa bez splukiwania - dlatego nie wzielam jej pod uwage pewnie w ogole - nie lubie odzywek bez splukiwania...

olka - wyglada sympatycznie
Stary 2011-09-09, 14:25   #1055
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
bo to w sumie trudne pytanie jest

ja do tego doszlam w okolicach 30-stki dopiero...

a w teatrze bez znajomosci tez ciezko - na szczescie tato jakies tam znajomosci ma, uruchomil i moze cos sie dla mnei znajdzie
Niestety

Jak ja dojdę do tego, co chcę robić, w okolicach 30-tki, to już będzie sukces Podejmowanie decyzji to nie jest moja najlepsza strona

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:26   #1056
karola991
Zakorzenienie

mam jeszcze 3 w lodówce jak chcecie to chodźcie do żabki siedze sama się nudzę ściągne was to danonkowymi lodami
Stary 2011-09-09, 14:27   #1057
kasia0912
Zakorzenienie

Karola żabkę mam 5 minut drogi od mnie,ale to nie ta a szkoda.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-09, 14:28   #1058
najfajniejsza
Zakorzenienie

Olka, gdzie go wysłałaś? na poczcie nie ma

Dobra, napiszę Wam teraz, bo przed wyjazdem pewnie zapomnę lub nie będę mieć czasu, a z pewnością będziecie tęsknić za tymi słowami:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chcę zaręczyn i ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:30   #1059
kasia0912
Zakorzenienie

bo Ola nie wysłała tylko FB go ma

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-09, 14:30   #1060
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Olka, gdzie go wysłałaś? na poczcie nie ma

Dobra, napiszę Wam teraz, bo przed wyjazdem pewnie zapomnę lub nie będę mieć czasu, a z pewnością będziecie tęsknić za tymi słowami:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chcę zaręczyn i ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Ok, odnowiłaś członkostwo w klubie zazdrośnic, teraz z czystym sumieniem możesz zacząć myśleć o urlopie
Olka, gdzie on??

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:31   #1061
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
o faktycznie, zwykle silikon jest wyżej to może nie zwróciłam uwagi ale na mnie działa dobrze i nie niszczy mimo silikonu a Dimethicone jest zmywalne SLS

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:31   #1062
upadly_aniol00
Zakorzenienie

eee nadrobiłam resztę i zapomniałam co miałam napisać
Chyba tyle ,że crozze super zdjęcia a jak ładnie żeluś już się prezentował na zdjęciach
Jestem zmęczona ... nie służy mi nocna praca ...w dzień głowa mi pęka .
Kurczę jeszcze do nadrobienia został mi klub
Stary 2011-09-09, 14:33   #1063
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

olka co za buc z tego R.
Stary 2011-09-09, 14:34   #1064
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Jeszcze jedno jak ja kocham mojego TŻ
wczoraj napisałam do niego smsa o treści : krucpiuś nie śpij !
a on odpisałam mi : Pani krupciakowa nie śpi
coraz częściej TŻ mówi o ślubie i w tym momencie nie wiem kto się bardziej nie może doczekać tego dnia
Stary 2011-09-09, 14:35   #1065
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
No i podesłałam Wam misiowatego a Wy nic... dooobra, zapamiętam to sobie

A tak poza tym to R. jest idiotą. Dzwonił wczoraj do mnie przeprosić za te wyrzuty poprzedniego dnia (generalnie nagle stwierdził, że byliśmy parą a ja go zostawiłam). No i wszystko było ok, do momentu jak nie spytał o seks. Ja mówię, że jeszcze nie spałam z P. i przez dłuższy czas nie zamierzam. To mi wyskoczył z hasłem "no to już widzę jak długo będziesz miała tego chłopaka. Jakbym miał czekac kilka miesięcy aż mi dziewczyna da, to bym jej powiedział, żeby się waliła. Seks nie jest najważniejszy ale ile można czekać?"
Ja mu powiedziałam,że jak facetowi zależy na kobiecie a nie na seksie to poczeka, on do mnie "i ty w to wierzysz? prędzej pójdzie jakąś inną wyruchać a ciebie będzie okłamywał że czeka".
Ja "nie mierz innych swoją miarą, to że dla ciebie seks jest najważniejszy to nie znaczy że dla innych też; ty byś nie czekał- on poczeka; a nie to trudno".
I tak w kółko taka rozmowa była. W końcu mu powiedziałam "Rafał i tym właśnie Piotrek się od ciebie różni...".

A potem się wydarłam na niego, że mi próbuje to obrzydzić i zniechęcić mnie do P. w bardzo głupi sposób. Powiedziałam, że jak jest zazdrosny to niech to zostawi dla siebie, bo mnie to nie interesuje. Od roku powtarzał że "NIE JESTEŚMY parą" więc sobie znalazłam kogoś kto o mnie powie "moja dziewczyna" i tyle. Bo jestem za młoda na seks bez zobowiązań.
Po tym się zamknął i stwierdził tylko "Olunia...ty się zakochałaś".
Ja "tak i nie psuj mi tego, proszę".
mi by obrzydził siebie a nie P. nie każdy facet jest taki
a w ogóle on JEST ciachowaty bo wygląda męsko w tych okularach

Stary 2011-09-09, 14:36   #1066
karola991
Zakorzenienie

kasia w sumie fajnie, niech myśli, albo niech się stara jakiś kącik wam zorganizować i wtedy padnie na kolana da brylanta,a ty bedziesz sobie spokojnie studiowac ojjj tak

a ja tam chce byc dziennikarzem radiowym i mam zamiar nim zostac zaraz po skonczeniu studiów o! ;D
Stary 2011-09-09, 14:36   #1067
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
o faktycznie, zwykle silikon jest wyżej to może nie zwróciłam uwagi ale na mnie działa dobrze i nie niszczy mimo silikonu a Dimethicone jest zmywalne SLS
Silikony są niestety w róznych częściach składu. A dimethicone to nie jest znów jakiś straszny silikon.
Stary 2011-09-09, 14:37   #1068
Gwizdak
Zakorzenienie

elo !
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Gwizdaku, kocham Cię
Ja Ciebie też Siostrzyczko
Cytat:
a sama nie znosiłaś tego pytania
właśnie dlatego je zadaję
Cytat:
fajnie o tym opowiadasz, jedynie poród był trudny ale Mrówa jest za wszystko wynagrodzeniem

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
fajne
btw - kocham zaspany, rozespany i zaskoczony wzrok moich kotów, kiedy wchodzę do łazienki i zapalam światło, a któreś z mojej 3. leży w koszyku na pranie i minę "czego?"
ooo znam to i też ubóstwiam Nie mogę się doczekać aż się ogarniemy trochę i weźmiemy zwierzaka. Obstawiam okolice grudnia
Cytat:
a pokażesz nam jak Ci odstaje brzuszek ? Przeciętnie powinno się utyć do 13 kg tak ? A jak jestem wysoka to mogę do 15 ? Ile Ty produkujesz tego mleka ? Ono smaczne jest czy nie próbowałaś ?
nie co do tego ile się powinno przytyć, to różnie. Generalnie im kobieta mniejsza (w sensie niższe BMI) tym więcej powinna przytyć. Dla mnie optimum to 15 kg. To się wiąże z tym, że ten zapas tkanki tłuszczowej, który się gromadzi w czasie ciąży ma zabezpieczyć kobietę w okresie wzmożonego wydatku energetycznego, jakim jest laktacja. Im wyższe kobieta ma BMI (mówiąc dosadnie im więcej już ma tłuszczu), tym mniej potrzebuje sobie nadrzucić. Stąd niektórym Paniom "przy kości", które w ciąży jeszcze sobie dorzucają 20-30 kg ciężko wrócić do dawnej wagi.
Ile produkuję mleka nie wiem - Dużo, wystarczająco. Ale ile to nawet nie wiem jak zmierzyć I próbowałam - słodkie bardzo.

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Po tej rozmowie o porodzie tu musiałam poczytać trochę o porodówce u mnie w mieście Wygląda na to, że nie jest tak źle A od niedawna za ścianą (ale w klatce obok) mieszka mama mojej koleżanki z podstawówki, która jest położną I robi szkołę rodzenia w domu ciężarnej, ale nie wiem, czy to lepiej, niż w grupie By się musiała Gwizdak wypowiedzieć
A tego to nie wiem Mi się wydaje, że zależy od indywidualnych preferencji - mi np. zajęcia w grupie dużo nie dały, bo ja się ogólnie nie lubię zwierzać obcym ludziom, a to trochę jak grupa wsparcia było. Ale jak ktoś lubi sobie podyskutować, to w grupie fajniej. Jak ktoś woli się skupić na sobie, to pewnie lepiej tak

Cytat:
Napisane przez zirarel Pokaż wiadomość
A pierwszy nawał pokarmu jest straaaaaaszny, cholernie cieknie, wszystko mokre, posklejane, fuj.
No ja za karmieniem też nie przepadam, chociaż już trochę mniej boli. A nawał to faktycznie nic przyjemnego - piersi wielkie (ja miałam wrażenie, że się zaczynają koło ucha ), opuchnięte, twarde, aż strach dotknąć. Jakby miały za chwilę eksplodować. No i cieknie faktycznie. Mi raz na lustro trysło No i bałam się zastoju i zapalenia, ale łaziłam bez bielizny, żeby nie uciskało nic i sobie spokojnie ten nadmiar wypływał i jakoś przeszło. Całe szczęście, że krótko to trwa - u mnie ze 3 dni chyba. A teraz jak sie Mrówa przyssie to wyjada wszystko i wtedy to miłe uczucie mieć taką pustą pierś
Cytat:

A ja rozmyślam nad swoją przyszłością i zastanawiam się nad kolejnym etapem swojej edukacji Tylko ile razy można zmieniać branżę...?
do skutku
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość

słodkoooo a niedawno co się urodziła ... dzieci to jednak szybko rosną
I mogłabyś dla kochanych cioć wstawić jakieś nowe zdjęcie mrówki

W ogóle Gwizdak przez Ciebie bym się do pracy spóźniła musiałam przed wyjściem przeczytać nowy wpis
no wrzucę, wrzucę, tylko porobię, bo coś jej nie fotografujemy
i co do Twojego spóżnienia - ups.....

Cytat:
(kolejność przypadkowa)

1. Technik farmacji - minusy: nauka codziennie popołudniami, moja niechęć do chemii plus taki, że chyba w miarę dobrze byłoby z pracą...

2. Technik budownictwa lub technik drogownictwa - nauka w systemie zaocznym, całkiem niskie czesne, jakby się udało skończyć, to może ładny uśmiech do szefa mojego Taty pomógłby znaleźć pracę...

3. Studia podyplomowe w zakresie zarządzania ośrodkami zdrowia - minus to koszty, bo ponad 4 tys. za rok nauki. W sumie jako jedne z nielicznych studiów podyplomowych mojej uczelni, które mi się spodobały (i spełniam wymogi). I minus jeszcze taki, że wiąże się to znowu z ekonomią, z której uciekłam z radością.

4. Rachunkowość - tu już nie podyplomówka, bo szkoda mi kasy, skoro można się tego nauczyć taniej w innych szkołach niż uniwerek Rachunkowość była jedyną dziedziną, która leżała mi w czasie mojego roku na ekonomii
i trochę ciężko z pracą - wiem to jako mgr zdrowia publicznego, choć można trafić jak ja np i mieć nieźle

Wczorajszy plan pesymistyczny okazał się bardziej pesymistyczny niż sądziłam i Mrówka obudziła się kiedy byłam w drodze pod prysznic. Ale nakarmiona odpadła i obudziła się tylko 2x w nocy
Dzisiaj od rana było darcie pyszczka, wygrażanie Mamie, rzyganie na Tatę, pokazywanie faka ogółowi, jedzenie jakiś niewyobrażalnych ilości, i na deser kupa po łopatki Ale w końcu śpi, a my się zaraz wybieramy do sklepu i do moich rodziców drukować dokumenty na moje studia
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:38   #1069
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ok, odnowiłaś członkostwo w klubie zazdrośnic, teraz z czystym sumieniem możesz zacząć myśleć o urlopie
dziękuję!

AAAAAAAAAAAAA ZAPOMNIAŁABYM!!! stoję dziś na przystanku i stanęła obok mnie pani z dzieckiem na rękach, mały się uśmiecha do mnie i tak się niby wtula w mamę, ale patrzy zaczepnie - normalnie mnie wyrywał więc uśmiechnęłam się do niego i mówię: "Cześć!". Na co jego mama: "Dasz pani cześć?" i mały tak machał rączką, machał, to ją chwyciłam - znaczy się wystawiłam palec, a on go capnął i nie puścił w ten oto sposób półroczny Gabryś trzymał mnie za palec przez plus minus kwadrans (bo wsiedliśmy razem do trolejbusu). wniosek: dzieci mnie uwielbiają
Stary 2011-09-09, 14:38   #1070
Gwizdak
Zakorzenienie

Najeczko, już chciałam uronić łezkę nad Twym wyjazdem, a tu zonk i jeszcze jesteś Uśmiałam się z Twojego faceta, tym niemniej nie upiecze mu się, jeśli nie zrobi tego, co ma zrobić
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:39   #1071
Antii89
Zakorzenienie

Olka fajny ten Twój facet, najważniejsze, żebyście się dogadywali i żeby o Ciebie dbał.
A R. to cham i tyle.
Stary 2011-09-09, 14:39   #1072
kasia0912
Zakorzenienie

Karola A JAK nie spieszy nam się mamy po 21 lat i zero stresu

ohh fajnie,że Mrówka mniej razy się budzi

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-09, 14:43   #1073
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Aż tyle mu dali? Ja się cieszę, ze nie wyglądam na starszą, za to mój TŻ wygląda dość poważnie (zwłaszcza w garniturze) i się śmiejemy, zeby go nie wsadzili do więzienia.
No mój brat to jak jakiś Arab czy coś Jak zarośnie to już mu tylko oczy i nos na twarzy widać

Moja mama potrafi mi cały dzień zepsuć. Przyniosła po pracy w torbie jakieś batoniki i wafelki i chciałam zobaczyć, co to. Tylko zobaczyć, nie chciałam tego jeść. Na co ona: ,,zostaw to- i tak gruba jesteś". Także tego... Ja rozumiem, że może ostatnio jej w pracy nie idzie, jest zestresowana ale po 3 miesiącach bycia w domu razem z nią czasem już nie mogę na siebie patrzyć. Codziennie, po kilka razy słyszę, że jestem gruba. Ostatnio zachwycała się, że moje kuzynki takie wiotkie,szczupłe i noszą rozmiar 36. Po czym stwierdziła, że ja to na pewno już ze 42 mam...

Musiałam się pożalić, przepraszam.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:47   #1074
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
elo !

Ja Ciebie też Siostrzyczko

właśnie dlatego je zadaję

ooo znam to i też ubóstwiam Nie mogę się doczekać aż się ogarniemy trochę i weźmiemy zwierzaka. Obstawiam okolice grudnia

nie co do tego ile się powinno przytyć, to różnie. Generalnie im kobieta mniejsza (w sensie niższe BMI) tym więcej powinna przytyć. Dla mnie optimum to 15 kg. To się wiąże z tym, że ten zapas tkanki tłuszczowej, który się gromadzi w czasie ciąży ma zabezpieczyć kobietę w okresie wzmożonego wydatku energetycznego, jakim jest laktacja. Im wyższe kobieta ma BMI (mówiąc dosadnie im więcej już ma tłuszczu), tym mniej potrzebuje sobie nadrzucić. Stąd niektórym Paniom "przy kości", które w ciąży jeszcze sobie dorzucają 20-30 kg ciężko wrócić do dawnej wagi.
Ile produkuję mleka nie wiem - Dużo, wystarczająco. Ale ile to nawet nie wiem jak zmierzyć I próbowałam - słodkie bardzo.

A tego to nie wiem Mi się wydaje, że zależy od indywidualnych preferencji - mi np. zajęcia w grupie dużo nie dały, bo ja się ogólnie nie lubię zwierzać obcym ludziom, a to trochę jak grupa wsparcia było. Ale jak ktoś lubi sobie podyskutować, to w grupie fajniej. Jak ktoś woli się skupić na sobie, to pewnie lepiej tak

No ja za karmieniem też nie przepadam, chociaż już trochę mniej boli. A nawał to faktycznie nic przyjemnego - piersi wielkie (ja miałam wrażenie, że się zaczynają koło ucha ), opuchnięte, twarde, aż strach dotknąć. Jakby miały za chwilę eksplodować. No i cieknie faktycznie. Mi raz na lustro trysło No i bałam się zastoju i zapalenia, ale łaziłam bez bielizny, żeby nie uciskało nic i sobie spokojnie ten nadmiar wypływał i jakoś przeszło. Całe szczęście, że krótko to trwa - u mnie ze 3 dni chyba. A teraz jak sie Mrówa przyssie to wyjada wszystko i wtedy to miłe uczucie mieć taką pustą pierś

do skutku
no wrzucę, wrzucę, tylko porobię, bo coś jej nie fotografujemy
i co do Twojego spóżnienia - ups.....

i trochę ciężko z pracą - wiem to jako mgr zdrowia publicznego, choć można trafić jak ja np i mieć nieźle

Wczorajszy plan pesymistyczny okazał się bardziej pesymistyczny niż sądziłam i Mrówka obudziła się kiedy byłam w drodze pod prysznic. Ale nakarmiona odpadła i obudziła się tylko 2x w nocy
Dzisiaj od rana było darcie pyszczka, wygrażanie Mamie, rzyganie na Tatę, pokazywanie faka ogółowi, jedzenie jakiś niewyobrażalnych ilości, i na deser kupa po łopatki Ale w końcu śpi, a my się zaraz wybieramy do sklepu i do moich rodziców drukować dokumenty na moje studia
przypomniałaś mi, że mama na mnie mówiła "obesraniec", bo jak byłam niemowlakiem, to robiłam tylko porządne kupy - po łokcie właśnie na szczęście ksywka się nie przyjęła

podziwiam Cię za studia. małą dacie do żłobka, dziadkom czy jeszcze nie planowaliście?

a co do karmienia piersią, nie mam nic do tego, uważam, że "należy" to robić, sam akt karmienia jest wg mnie naturalny i jak najbardziej neutralny, ALE jak sobie siebie wyobrażam karmiącą, to wydaje mi się to obrzydliwe (nie tylko samo karmienie, ile to cieknące mleko, tryskanie itp.).

Co do mojego wyjazdu - możesz już lamentować, że wyjeżdżam ja zresztą będę lamentować po powrocie, że wciąż jestem do wzięcia

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
No mój brat to jak jakiś Arab czy coś Jak zarośnie to już mu tylko oczy i nos na twarzy widać

Moja mama potrafi mi cały dzień zepsuć. Przyniosła po pracy w torbie jakieś batoniki i wafelki i chciałam zobaczyć, co to. Tylko zobaczyć, nie chciałam tego jeść. Na co ona: ,,zostaw to- i tak gruba jesteś". Także tego... Ja rozumiem, że może ostatnio jej w pracy nie idzie, jest zestresowana ale po 3 miesiącach bycia w domu razem z nią czasem już nie mogę na siebie patrzyć. Codziennie, po kilka razy słyszę, że jestem gruba. Ostatnio zachwycała się, że moje kuzynki takie wiotkie,szczupłe i noszą rozmiar 36. Po czym stwierdziła, że ja to na pewno już ze 42 mam...

Musiałam się pożalić, przepraszam.
to zawsze boli, jak rodzice krytykują

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-09-09 o 14:49
Stary 2011-09-09, 14:49   #1075
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

To pewnie mnie by lepiej było indywidualnie, bo w grupie się zamykam i rzadko coś powiem

Co do drugiego - pewnie już mogę skreślić tą opcję z moich planów Prawdopodobieństwo trafienia jak Ty mam bliskie zeru, więc chyba szkoda czasu i kasy

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:52   #1076
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAA ZAPOMNIAŁABYM!!! stoję dziś na przystanku i stanęła obok mnie pani z dzieckiem na rękach, mały się uśmiecha do mnie i tak się niby wtula w mamę, ale patrzy zaczepnie - normalnie mnie wyrywał więc uśmiechnęłam się do niego i mówię: "Cześć!". Na co jego mama: "Dasz pani cześć?" i mały tak machał rączką, machał, to ją chwyciłam - znaczy się wystawiłam palec, a on go capnął i nie puścił w ten oto sposób półroczny Gabryś trzymał mnie za palec przez plus minus kwadrans (bo wsiedliśmy razem do trolejbusu). wniosek: dzieci mnie uwielbiają
on tak z litości

A jeśli moje BMI to obecnie ok. 23,6 (powinnam wrócić do marszobiegów ) to najlepiej będzie pewnie 11-13 ?

Stary 2011-09-09, 14:54   #1077
stygmatek
Zakorzenienie

Naj w klubie wkleiłam linka do zdjęcia- inne niż to na FB ale tylko to mam

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:57   #1078
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Zdałam
na 4,5
i mam średnią 4,93 i zaliczyłam IV rok

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:58   #1079
kasia0912
Zakorzenienie

Brawo Smerf Gratulację

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-09, 14:59   #1080
karola991
Zakorzenienie

naj fajny musial byc ten mały ;D a swoja drogą Gabrys ładne imie nawet ;-) ja lubie takie stare imiona niektóre

aaa btw nigdy nie widziałam na oczy trolejbusu...emowieś już na maxa ze mnie

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości