Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 16:19   #4771
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Pearl ja za tydzień idę na badania w tym m.in glukozę....bleee...podobn o warto wziąć zes obą cytrynę i wcisnąć do tej glukozy to wtedy da się przetrwac
Slyszalam, ze w niektorych laboratoriach nie pozwalaja wpuszczac soku do glukozy. Jedyne na co sie zgadzaja, to polizac taka przekrojona cytryne, ale nie wiem, ile w tym prawdy.
Masz 50 czy 75g ?

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Renatka, a mogę Ci jeszcze podrzucić moje?? Bo chyba lepiej, żeby tylko jedna z nas zwariowała, niż obie
Jak cos, to ja moge Wam poprasowac. Brakuje mi ruchu, a ze nic nie moge robic, to chociaz sobie zelazkiem bym pomachala. Takze zapraszam z ciuchami na Mazury.

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
a ja nienawidze ślubów i przygotowań do nich
i ja tez! katorga... tyle roboty, tyle zachodu, tyle nerow, a potem sru i koniec, i po wszystkim

Cytat:
Napisane przez renata
może palpacyjnie haha mi się w głowe wbiło że palpitacyjniesprawdziła m właśnie w googlach i mówi się tak jak ty piszesz ale ze mnie gapa a ja wcale nie blondynka
widocznie, jak mowi Nikotynka, ciaza nas uposledza,bo ja pozniej tez zglupialam i nie wiedzialam
Cytat:
Napisane przez renata
mój tż to w ogóle żaden wyjątek ubiera się tragicznie nie ważne czy wymięte czy z dziurą ehhh szkoda gadać...
no, niestety...wiekszosc facetow to chodzace bezguscia
do tego wszyscy chodza w tym samym i boja sie zalozyc cos oryginalnego, bo to dla nich od razu "pedalskie"
Cytat:
Napisane przez renata
nawali mi babka lakieru i będzie się trzymało chociaz przez czas zdjęc i kościoła... mam nadzieje

w załączniku fryzurka
super jest ta fryzurka
bardzo delikatna i dziewczeca
nie jakis wydziwiony sztywny kok, w ktorym laski wygladaja zazwyczaj na 20 lat starsze
bedziesz super sliczna panna mloda !

Cytat:
daj troche ciacha
ja własnie wstawiłam ziemniaczki i udka piekę
a Ty daj troche udka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
pewka, że nagrałam- jako dowód w sprawie
Teściowa wtedy gadała przez telefon, więc żeby uwierzyła, nagrałam
brak mi slow

Cytat:
no bo ja nigdy nie byłam w ciąży, to nie wiem ja zareaguje
Zawsze byłam szczupak i zazdrościli figury, a teraz z brzuchem wyglądam jak mieczyk w ciąży A nie chcę żeby na mnie mówił, że jestem grubasem bo to nie jest miłe...
Agatku, , i jak tu dojsc z Toba do ladu. Raz narzekasz, bo nie masz brzuszka, a pozniej narzekasz, ze masz brzuszek
Powiedziec Ci cos w tajemnicy?
Jestes w ciazy, a kobiety w ciazy maja brzuszki - w brzuszkach jest dziecko, a nie tluszcz !!!
Ty sie lepiej boj tej podrozy, a nie tego, ze TZ pomysli, ze jestes grubasem. Staraj sie jak najczesciej chodzic, zmieniac pozycje i lezec w miare mozliwosci.
No, a jak juz dojedziesz, to nie rozniescie tych Germancow
Cytat:
laski czy Was tez swędzi biust????? bo mnie od 2 dni swędzi...
zglaszam sie z podobna przypadloscia

Nawojka,

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
tak mi się miło zrobiło, że chyba obfotografuję resztę

A co do tż... nigdy nie masz pewności że będzie wszystko w porządku ale trzeba chcieć, wierzyć i się starać żeby było jak najlepiej. I się kochać kryzysy się zdarzają to normalne
dawaj, dawaj, bo az milo popatrzec, masz takie cudenka jak mi sie dziolcha urodzi, to chociaz sobie popatrze na Twoje
i jak tu mowic, ze chlopiece ubranka sa "bez klasy" ? a roz, brokaty i kokardki to niby krzyk mody?

co do tzta, to rzeczywiscie nigdy nie wiadomo
nie ma recepty
czasem super zwiazki rozlatuja sie po 20 latach
a czasem ludzie 20 lat sie docieraja, a pozniej jest super
sa tez takie, co zyja caly czas dlugo i szczesliwie, ale to w bajkach
generalnie troche mi lepiej, bo sobie pogadalismy szczerze i chyba wyciagnelismy wnioski...

Co do przekrecajacej sie dzidzi, to tez to mam z tym chwilowym twardnieniem. Czasem sama ja pukam,zeby sie podsunela, bo strasznie mnie na cos uciska. Slucha sie, kruszynka

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:22   #4772
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Pearl 75 niestety ;/
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:23   #4773
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Od czego zalezy czy kobieta ma zalecone 50 g lub 75 g glukozy? Bo ja mam własnie 75g i sie zastanawiam od czego do jest zależne.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:31   #4774
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Pearl 75 niestety ;/
szlag
ja tez
nie bedzie lekko...
ja chyba wypije duszkiem z zatkanym nosem, polize ta cytryne, zeby zabic ten smak i dopiero odetkam nos - za gowniarza dzialalo, jak sie tanie winska pilo

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Od czego zalezy czy kobieta ma zalecone 50 g lub 75 g glukozy? Bo ja mam własnie 75g i sie zastanawiam od czego do jest zależne.
podobno od zaawansowania ciazy - im bardziej zaawansowana tym wieksza dawka
no i 75g daje bardziej wiarygodny wynik
tak wyczytalam na jakims forum

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:31   #4775
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Agawoo Generalnie mój małż skończył ochronę środowiska ale w zwiażku z cudowną sytuacją na rynku pracy aktualnie pracuje w magazynie pewnej firmy logistycznej...
W sumie to teraz malo kto w zawodzie pracuje :/
Oby szybko udało mu się znaleźć coś innego

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

Agatku, , i jak tu dojsc z Toba do ladu. Raz narzekasz, bo nie masz brzuszka, a pozniej narzekasz, ze masz brzuszek
Powiedziec Ci cos w tajemnicy?
Jestes w ciazy, a kobiety w ciazy maja brzuszki - w brzuszkach jest dziecko, a nie tluszcz !!!
Ty sie lepiej boj tej podrozy, a nie tego, ze TZ pomysli, ze jestes grubasem. Staraj sie jak najczesciej chodzic, zmieniac pozycje i lezec w miare mozliwosci.
No, a jak juz dojedziesz, to nie rozniescie tych Germancow
Oplułam monitor

Uff, ja już skończyłam obiadek i umyłam lodówkę (nie chciało mi się, ale bałąm się że jakieś nowe formy życia wyhodujemy ). I w miedzyczasie pranie powiesiłam na balkonie
Teraz chwilę odpoczynku sobie zrobiłam, bo myślałam, że mi kręgosłup eksploduje

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć - byliśmy wczoraj z TZtem pooglądać wózki po raz pierwszy I nie wiem czy nie ostatni, bo jeden wpadł nam w oko, i możliwe że się na niego zdecydujemy

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-09-09 o 16:33
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:53   #4776
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
szlag
ja tez
nie bedzie lekko...
ja chyba wypije duszkiem z zatkanym nosem, polize ta cytryne, zeby zabic ten smak i dopiero odetkam nos - za gowniarza dzialalo, jak sie tanie winska pilo
też mam o,75 w przyszłym tyg mnie czeka

Pearl rozwalasz mnie no tajemnica wyszła na jaw! no narzekam, że nie mam brzuszka jeszcze zaokrąglonego, ale widać już 'coś' a co to będzie za 2 miesiące?? masakra też nie mogę dojść z sobą do ładu hihihi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 17:03   #4777
kamciurka
Zakorzenienie

kochane jade zaraz do tego lekarza, trzymajcie kciuki, nie wiem czy dzisiaj jeszcze zajrze, ale jutro do poludnia na pewno

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 17:09   #4778
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
kochane jade zaraz do tego lekarza, trzymajcie kciuki, nie wiem czy dzisiaj jeszcze zajrze, ale jutro do poludnia na pewno
Trzymamy

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 17:17   #4779
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
trzymam kciuki

zjadlam pol chleba z nutella na kopytka zapraszam jeszcze sa z buleczka

ja pilam tydzien temu 50g glukozy a ze wyniki wyszly srednie to za tydzien pije znowu tylko ze 75 super;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 18:05   #4780
n1kotynka
Zadomowienie

aaaaa napisałam posta i skasowało ;/

w każdym bądź razie jestem znow mam internet wreszcie u siebie na laptopie!!

tyle napisałyście, że bede wieczorem ostro nadrabiać bo głupio się wtryniać nie będąc zupełnie w temacie

Monika trzymam kciuki, żeby wszystko było z Tobą dobrze

moja dzidzia też coś się nie chce ruszać ostatnio i martwię się troche ;/

uff w końcu będę z Wami znow stęskniłam się
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 18:15   #4781
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczyny mam małe pytanko, dość wstydliwe
Czy często się wypróżniacie w ciąży? bo ja 3-4 razy masakra jakaś wystarczy mocna herbata/kawa inka i już
Dlatego staram się pić bardzo słabe herbatki, a przed ciążą też około 2-3 razy leciałam do łazienki

kamciurka
trzymam kciuki!!!!

n1kotynka a Ciebie znów nie było?? nie zauważyłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 18:19   #4782
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kamciurka
a ja własnie zjadłam bułeczkę z szynką, ogórkiem kiszonym i majonezem ;D

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
aaaaa napisałam posta i skasowało ;/

w każdym bądź razie jestem znow mam internet wreszcie u siebie na laptopie!!

tyle napisałyście, że bede wieczorem ostro nadrabiać bo głupio się wtryniać nie będąc zupełnie w temacie

Monika trzymam kciuki, żeby wszystko było z Tobą dobrze

moja dzidzia też coś się nie chce ruszać ostatnio i martwię się troche ;/

uff w końcu będę z Wami znow stęskniłam się
heloł

Cytat:
Czy często się wypróżniacie w ciąży? bo ja 3-4 razy masakra jakaś wystarczy mocna herbata/kawa inka i już
Dlatego staram się pić bardzo słabe herbatki, a przed ciążą też około 2-3 razy leciałam do łazienki

kamciurka
trzymam kciuki!!!!

ja nie zauważyłam zmian-tzn tak samo jak przed ciążą...
Stary 2011-09-09, 18:55   #4783
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

kamciurka
trzymam kciuki!!!!

to zdrowo masz dobrą przemiane materii

ja z kolei mam odwrotny problem, strasznie męczą mnie zaparcia i wzdęcia
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 19:05   #4784
sandra1892
Zadomowienie

Cytat:

kamciurka
trzymam kciuki!!!!

Ja w ciazy mam straszne zaparcia, wypróżniam sie raz moze ze 2 razy na tydzien, to jest strasznie meczace
A moze jedz czekolade i pij kakao to "zatwardza"
A mi czasem na zaparcia pmagaja pomidorki , ale ostatnie nie mam na nie ochoty ;/

Agatek , mam pytanie wiesz moze czy w galerii kopernikus czy innej mozna w dzieciowych sklepach poogladac wozki, bo chcialabym sie wybrac do Torunia w niedziele .
Stary 2011-09-09, 19:05   #4785
uska000
Zadomowienie

Agatek to tylko sie cieszyc!!!!

przypominam ze na 2 zaczyna sie na dobre i na zle po wakacjach jesli ktoras oglada

umylam podlogi i tak mnie krzyz boli ;/

Stary 2011-09-09, 19:08   #4786
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:

kamciurka
trzymam kciuki!!!!

A Ty Ty Ty Agatku

Cytat:
Kamciurka
a ja własnie zjadłam bułeczkę z szynką, ogórkiem kiszonym i majonezem ;D

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

heloł

ja nie zauważyłam zmian-tzn tak samo jak przed ciążą...
heeeej
Stary 2011-09-09, 19:19   #4787
*Agatek*
Zakorzenienie

uff, a już myślałam, że coś ze mną nie tak no mam dobrą przemianę materii, nigdy nie tyłam, dopiero w ciąży pierwszy raz waga pokazała 62 kg, bo tak, to zawsze 56-57 kg było

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Agatek , mam pytanie wiesz moze czy w galerii kopernikus czy innej mozna w dzieciowych sklepach poogladac wozki, bo chcialabym sie wybrac do Torunia w niedziele .
W galerii copernicus nigdy nie widziałam sklepu z wózkami szczerze powiedziawszy W carrefourze to samo. Same ubrania, buty/biżuteria/fast foody. Jak już to prędzej w mieście na Pl. Świętej Katarzyny jest butik i duży wybór wózków, łóżeczek- tam zamierzam się wybrać, no ale w niedziele będzie pozamykane

Stary 2011-09-09, 19:21   #4788
sandra1892
Zadomowienie

Cytat:
uff, a już myślałam, że coś ze mną nie tak no mam dobrą przemianę materii, nigdy nie tyłam, dopiero w ciąży pierwszy raz waga pokazała 62 kg, bo tak, to zawsze 56-57 kg było

W galerii copernicus nigdy nie widziałam sklepu z wózkami szczerze powiedziawszy W carrefourze to samo. Same ubrania, buty/biżuteria/fast foody. Jak już to prędzej w mieście na Pl. Świętej Katarzyny jest butik i duży wybór wózków, łóżeczek- tam zamierzam się wybrać, no ale w niedziele będzie pozamykane
Szkoda bo w tygodniu to ja nie moge bardzo wybrac sie do trn zostaje tylko niedziela ewentualnie sobota ale to tez od 16 czy 17 to juz sklepy w wiekszosci nieczynne ;/
Stary 2011-09-09, 19:24   #4789
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Ja w ciazy mam straszne zaparcia, wypróżniam sie raz moze ze 2 razy na tydzien, to jest strasznie meczace
A moze jedz czekolade i pij kakao to "zatwardza"
A mi czasem na zaparcia pmagaja pomidorki , ale ostatnie nie mam na nie ochoty ;/

ja przyjmuję żelazo bo mam hemoglobinę 10 i anemia jak złoto no i zaparcia jak ta la la. Lekarz pozwolił pić Lactulosum i piję co drugi dzień, żeby nie za często

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 19:39   #4790
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda bo w tygodniu to ja nie moge bardzo wybrac sie do trn zostaje tylko niedziela ewentualnie sobota ale to tez od 16 czy 17 to juz sklepy w wiekszosci nieczynne ;/
W Copernicus jest Smyk, we wroclawiu w smyku jest duzy wybor wozkow

Stary 2011-09-09, 20:18   #4791
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
W Copernicus jest Smyk, we wroclawiu w smyku jest duzy wybor wozkow
u nas też jest, ale wózków tam nie mają

Mój mąż mnie załamał... szef zmniejszył mu stawkę o 50 centów skur....n sobie przypomniał, że A. nie robi już na 'budowie' i nie kładzie chodników itp, to mu zmiejszyjszył... wrr... a w tygodniu to jest 80 zł mniej

Stary 2011-09-09, 20:19   #4792
19mala83
Raczkowanie

Sandra1982 w Toruniu to w Bobasie można sobie pooglądać, Rubinkowo sz. lubicka albo pl. sw. katarzyny ale w weekend raczej zamknięte lub może sobote tylko do 14 ale nie wiem bo nigdy w soboty nie byłam.
A Smyk jest w Galerii ale tam nastawienie bardziej na zabawki, ubrania i akcesoria. Łóżeczek tylko kilka a czy wózki mają to nawet nie zwróciłam na to uwagi. Możesz spróbować coś podejrzec na stronie internetowej bobasa może mają jakieś modele wózków chociaż najlepiej jest zobaczyć na zywo i dotknąć.

Edytowane przez 19mala83
Czas edycji: 2011-09-09 o 20:20
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 20:27   #4793
bambusiek
Zakorzenienie

Bry wieczór

dzisiaj oglądałam łóżeczka na all, bo musimy się zdecydować czy jest sens kupować w IKEI, a tam możemy jechać jedynie we wrześniu na dojazd potrzebujemy jakichś 50-70 zł, czyli jak mamy jechać po łóżeczko, materacyk i pare pierdołków, to nie ma sensu

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Kurcze... mam apetyta na coś... zjadłam już oliwki, a teraz woła mnie salami... ale się nie dam
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 20:27   #4794
staraupa
Raczkowanie

dziewczyny, polecam Wam ostatni numer DZIECKO, tylko 1zł a jest sporo ciekawego do czytania. Fajny artykuł o pieluchach wielorazowych, trochę się nawet napaliłam ale sama nie wiem Kupiłam jeszcze M jak Mama ale póki co nie przeglądałam więc nie wiem.;..
spokojnej nocki dla Was i Waszych brzuchowych lokatorów i lokatorek
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 20:32   #4795
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

No ja tez mam ten numer Dziecka -dlatego pisałam, ze są bony rabatowe na wózki bebecar -25% ale do wykorzystania tylko chyba od 12 do 22 wrzesnia...
Stary 2011-09-09, 20:33   #4796
19mala83
Raczkowanie

Bambusiek a chcesz koniecznie nowe łóżeczko? bo jak bierzesz pod uwagę używane to poszukaj moze w necie lokalnych ogłoszeń np tablica.pl, ja też przegłądałam all i znalazłam właśnie w lokalnych ogłoszeniach cały zestaw łóżeczko,kolderka,poduszk a, materac,2 komplety pościeli z ochraniaczami, 2 prześcieradła oraz ceratka za 240 zł. Łóżeczko jak nowe prawie żadnych śladów uzytkowania. Chyba że chcesz tylko nowe to wtedy warto się zastanowić czy poszukać na all czy jechać do ikei i czy ten wyjazd sięc opłaca.
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 20:41   #4797
uska000
Zadomowienie

Cytat:
u nas też jest, ale wózków tam nie mają

Mój mąż mnie załamał... szef zmniejszył mu stawkę o 50 centów skur....n sobie przypomniał, że A. nie robi już na 'budowie' i nie kładzie chodników itp, to mu zmiejszyjszył... wrr... a w tygodniu to jest 80 zł mniej
ale macie bidnego smyka;/
a szef ch**;/ jak tam mozna;/

Stary 2011-09-09, 20:45   #4798
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Uska my mamy smyka dwupoziomowego w jednej galerii i tez tam wózków nie ma...
jest jeszcze jeden ale kurka nie pamietam czy tam są wózki...

ja na razie tak szybko przez wózki przeleciałam w dwóch sklepach
zapamiętałam ten
http://www.coneco.pl/index.php?go=toledo
ogólnie ok ale gondola mala ;/

ale to tylko taki szbki bieg przez wózki był....dopiero z meżulkiem bedziemy jechac ogladac
Stary 2011-09-09, 20:46   #4799
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Bambusiek a chcesz koniecznie nowe łóżeczko? bo jak bierzesz pod uwagę używane to poszukaj moze w necie lokalnych ogłoszeń np tablica.pl, ja też przegłądałam all i znalazłam właśnie w lokalnych ogłoszeniach cały zestaw łóżeczko,kolderka,poduszk a, materac,2 komplety pościeli z ochraniaczami, 2 prześcieradła oraz ceratka za 240 zł. Łóżeczko jak nowe prawie żadnych śladów uzytkowania. Chyba że chcesz tylko nowe to wtedy warto się zastanowić czy poszukać na all czy jechać do ikei i czy ten wyjazd sięc opłaca.
No właśnie wyjazd nam się nie opłaca poszukamy na miejscu w komisach albo kupimy nowe na all + nowy materacyk
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 20:58   #4800
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
szlag
ja tez
nie bedzie lekko...
ja chyba wypije duszkiem z zatkanym nosem, polize ta cytryne, zeby zabic ten smak i dopiero odetkam nos - za gowniarza dzialalo, jak sie tanie winska pilo [COLOR="Silver"]
pearpearl hmm... wino za gowniarza to smakowało:bynajmniej mi a w porównaniu z glukozą to nie tanie wino a ambrozja

Tak czytalam o tej podrozy Agatka niektorzy pisza,ze zakrzepice itp. dziewczyny nie dajcie sie zwariowac no tak a od lezenia odleżyn mozna sie nabawic Pisałam kiedys na temat lotu samolotem, to i napisze o podrozy samochodem. Bedac w 27 tyg ciazy (no brzuszek dosc spory byl) jechalam z Anglii (prawie 1800km) do Pl na swieta i nie robilismy czesto przerw- nic mi nie bylo pozniej A wracałam samolotem i tez wszystko ok

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Kamciurka jak tam po wizycie daj znac,bo my sie martwimy??

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*

Edytowane przez magda1804
Czas edycji: 2011-09-09 o 21:00
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości