![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Oby się udało i mój post choć raz w życiu trafił na pierwsza stronę nowego wąku
![]() ![]() ..bo zawsze zwykle ok 5 strony orientuje się, że nowa część jest ![]() ![]() EDIT: no żeszzzz.. pierwszy post na drugeij stronie ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-09-09 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Muszę się Wam pochwalić, że skończyły się problemy z wieczornym zasypianiem Piotrusia
![]() ![]() Po jedzeniu odbijam i odkładam do łóżeczka, czasami siedzę chwilę przy nim ( tak jak dzisiaj ), a czasami zasypia od razu i mogę wyjśc ![]() Myślę, że połowa sukcesu, to fakt, że utrzymujemy harmonogram dnia i po 19 zaczynamy wieczorne rytuały ![]() Całą ciążę jadłam Monte ( praktycznie każdego dnia ), dzisiaj wzięłam sobie na kolację i doszłam do wniosku, że mi jednak nie smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślę, że teraz Seba już duży jest i możesz coraz więcej rzeczy jeść, bo układ pokarmowy już dojrzały ![]() Camomile dobrze wiedzieć że tabletki działają, może kiedyś też skorzystam ![]() anulinka widzę, że ostro pracujesz, podziwiam ! pracujesz i jednocześnie Pepe się zajmujesz, czy ktoś Ci pomaga ?? antropia a jak usypiasz, bo widzę że już do perfekcji dochodzisz ![]() delicadeza ale CI zjadł !!!!!!!!!!!! ![]() Catia88 to nic złego, powinno się samo wchłonąć, Gabi też miała po pierwszym szczepieniu i znikło, mozesz ciut masować ![]() my z okazji piątku pizze sobie zamówiliśmy ![]() pod naszą biednąbronką postawili jakiś mega wielki "madok" (tzn po zosinemu namiot) i tam sprzedadają różne pierdoły przemysłowe, kupiłam Zosi fajny polarek ![]() ale ze mnie niewychowana dziołcha : WITAM W NOWYM WĄTKU ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-09-09 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Hej
Jak się macie w nowym wątku ![]() Pierwszy raz dzisiaj niosłam małego na rękach przez pół miasta pchając wózek i pilnując starszego. Co to był za horror!!! Dodam, że ręki nie czuje nadal bo Niko na początku sierpnia ważył 7,5 kilo więc teraz to 8,5 kilowy klocek zapewne. I wydobrzałam już (dzisiaj zapodam jeszcze jakąś aspirynke) także jadę do Grazin i Sebusia ![]() ![]() ![]()
#36 |
Wtajemniczenie
|
Poza domem pracuję 2 godziny dziennie, reszta w domu (chociaż czasami muszę jechać po i z papierami ). Jak jest możliwość, to tż pilnuje (chociaż nasze godziny pracy w większości się pokrywają ), Jak nie dajemy rady, to moja mama lub teściowa na te 2 godziny przychodzi, lub zabiera Piotrusia ( czasami zostaje dłużej, u którejś z babć, a ja tylko butelkę z mlekiem dostarczam ).
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
andziot najpierw butla już w łóżeczku...przy butli zazwyczaj się wycisza, ale nie zasypia...przy karmieniu trzeba mu dać do potrzymania paluszki, żeby rączkami nie wierzgał
![]() ![]() po 20 min. coś go wybudziło to go ululałam na rączkach w 3 minuty ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-09-09 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
subskrybuję
![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Czesc w nowym watku
![]() Pracowito sprzatajacy dzien dzis mialam stad ma nieobecnosc ![]() Jakie herbatki podajecie swoim dzieciom? Czy Matall juz wrocila z nowym fryzem? ![]() Siasiek biceps wyrobisz ![]() ![]()
#41 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo dziękujemy za życzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
weredka to i ja się dołączam do życzeń z okazji rocznicy
![]() ![]()
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nikola jeszcze dzisiaj kupy nie zrobila, a mowia ze po sloiczkach sa mega kupy ![]() kurde nie mam czasu was dobrze poczytac, Nikola nie spi, gotuje obiad mezowi, jeszcze go nie ma. Zazdrodzcze ze wasze maluchy tak szybko chodza spac, moja najszybciej o 20 pojdzie, a tak okolo 21-22, chyba na tatusia czeka... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jestem na etapie szukania podgrzewacza do butelek...jakich używacie?
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiec pi krótce bo jedna reka pisze... mieszkam w domu pietrowym. ja na parterze ciotka z wójkiem na górze. poprzez nie dopilnowanie spraw spadkowych po moim ojcu odziedziczyłam tylko 1/4 całego domu. czuli 1/2 zajnowanego przezemnie pietra. moja ciotka z wujkiem poszczuli mnie prawnikiem bo chca sprzedac dom. a ze nikogo nie obchodzi ze ten dół domu mial byc cały moj a liczy sie to co w papierach zaproponowali zebym odkupiła od nich 3/4 domu (czyli de fakto zapłaciła im za połowe mojego mieszkania w którym mieszkam od 26 lat prawie) albo sprzedajemy caly dom i dostaje ok 50 tys. a za to to ewentualnie fajny namiot sobie kupie... Cytat:
Cytat:
bo wczoraj sie o to z tz pokłuciłam zrobiłam sobie kakao i musoałam wylac bo powiedział ze nie chce zeby mały miał zapparcia i wysypke ![]() Cytat:
![]() ![]() o której bedziecie? tez tak dzisiaj szłam przez 2 km gdzies tylko bez czara i z 8 kg klockiem ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko herbatke cyckową DZIEKUJE ZA KCIUKI!!!!!! ![]() niestety wiesci fatalne... nic sie nieda powojowac. najlepiej jak sie zgodze na sprzedaz lub sama kupie... inaczej zostane z niecałymi 50 tys. a dom pojdzie na licytacje ![]()
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Andziot kochana dziekuję za odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z ciekawości co to znaczy VE? ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- dziekuje wam zza głosy na sebusia i prosze o wieccej ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Witamy sie i my w nowym watku
![]() michał był dzisiaj umiarkowanie grzeczny nie obyło się bez płaczu ![]() na szczęście teraz już śpii mogę cokolwiek w domu zrobić. Weredka Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ![]()
#50 |
Wtajemniczenie
|
Jestem z Alunią w nowej części
![]() Moje dziecko jak zwykle padło o 19-tej..sama zasypia w łóżeczku ![]() ![]() Weredka- Wszystkiego Najlepszego ![]() ![]() Dziewczonka-dużo zdrówka dla Aluni ![]() matal-jeszcze u fryzjera siedzisz?? bom ciekawa co ci wyszło! ![]() grazin- kurcze miałam nadzieję,że jednak coś da się zrobić.. Masz jakiś opracowany plan działania?!.. .Za głosowane ![]() ![]() ![]() Gosiek-ale Michaś ma piękną czuprynkę i w ogóle jest cudny...Oczywiście też za głosowane ![]() anulinka2009- ![]() ![]()
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-09-09 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko śpi od 17,30 chyba zapadł już na sen nocny.
Zaliczyłam 55 minut z HH i dziś też rower 40 minut. Pomyliłam cycki podczas ostatniego karmienia i teraz ten jeden mi się zrobił kamienisty. Mąż wybył z kumplami na piwko do czego się przyczyniłam, bo chciał jednego kumpla zaprosić ale zasugerowałam mu żeby poszli na miasto. Obaj mają barczyste głosy i śmieją się też mega głośno a poza tym serial był ![]() Grazin szkoda że nic się nie poradzi na ten Twój dom, a co planujesz zrobić dalej????
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm no na razie jeden licze ze mi kasa spadnie z nieba:P jak nie spanie to ide do banku i błagam o kredyt i a / kupuje mieszkanie b/ kupuje czesc mojego domu i bede mieszkać z siaskiem:P no zobaczymy. sytuacja do luftu jak to moja babcia mawiała... dziekuje za głos ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
melduę się i ja...humor zrąbany na maksa ale o tym to klubie pisałam
![]() ![]() Moje dziecię kochane, co to nie rozumie że teraz nie powinno płakać, przewróciło się dzisiaj rano po raz pierwszy z brzuszka na plecy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dajesz czadu!!! zazdroszcze podziwiam i napisze normalnie limeryk na Twoją cześć albo haiku:P ale chyba nie umiem ![]() co ja to aha jak macie konto w orange to wpiszczie NIEBO i wyslijcie pod 80101 dostaniecie 10 zł ![]()
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Grazin..jejku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az ide do klubu gratuluje przewrotu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ania2631 pewnie gdyby nie to że w podpisie dałam sobie wagę to może bym odpuściła ale byłoby wstyd robić tyle szumu a efektu zero. No i to jest też ćwiczenie charakteru u mnie, bo ja często słomiany zapał mam czego u siebie bardzo nie lubię.
#59 |
Wtajemniczenie
|
ja mówię wam już dobranoc
![]() zaraz mąż wróci, jutro ostatnie przygotowania a w niedzielę chrzcimy :p trzymajcie kciuki, żeby Piotruś nie postanowiła odstrzelić ave Maryja w swoim wykonaniu ![]() jak już w kościele się uda to później już z górki ![]() gdzie jest matall ja się pytam ? :pała: pokazuj włoski ![]() mam jutro mega duzo sprzątania, wyprawa na miasto i jeszcze odwiedziny męża siostry... ![]() wstać to muszę chyba o 7 ![]() ale nie ma tego złego....ja będę zabiegana a tatuś zajmie się synkiem ![]() nie przyzwyczajona jestem do laptopa i mnie plery nawalają...dziwnie się garbię przy nim...nie wiem czemu...
#60 |
Rozeznanie
|
atiz - prawie się popłakałam ze śmiechu jak czytałam o bachorach
![]() weredka - ode mnie również naj naj naj najlepsze życzonka! U nas wrzesień też szczególny, bo 24ego moje 30ste urodziny ![]() ![]() no i witamy się i zmykamy! zapomniałam: ania2631 - śliczny avatarek ![]()
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2011-09-09 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.