|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
uwielbiam Gordona Ramseya oglądac
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Mówią właśnie na Polsacie, że matka skatowała 2,5 letnie dziecko
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Jolka nie mam wagi w domu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29305484]No i dziewczynki niestety, opuszczam was. Ciąża się nie rozwija od jakiś 2 tygodni, czyli przestała między 6-7 tygodniem. Przykro mi jak cholera, w pon. idę na wywołanie poronienia farmaceutykami, by nie ingerować mechanicznie, a we wt. mam urodziny
![]() ![]() ![]() A najlepsze jest to, że facet w szoku był - po tym moim dziwnym czymś na jajniku ŚLADU nie ma ![]() Ok, nie zawracam więcej głowy, może niech wątek poprowadzi osoba, która po mnie pierwsza posta napisała, nie pamiętam, kto to był. Buziaki, i żeby żadna już tu złych wiadomości nie przynosiła! ![]() PS. prosze tylko, nie umieszczajcie mnie jako mamy aniołkowej, nie przemawia to do mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
pół kilo :/
szajajaba, miało już nie być złych wieści, przykro mi bardzo ale mam nadzieję, że wrócisz do nas pochwalić się radosną nowiną ![]() A ja wątku nie przejmę, bo na cały weekend znikam ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- odnośnie makijażu - właśnie jest o tym w Rozmowach w Toku.
#517 |
Zakorzenienie
|
Ja już w 9tc ważyłam 5.5 kg więcej. Teraz w 14. ważę jakieś +6.5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
szajajaba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
szajajaba tak mi przykro
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- 1 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
a mi ciężko określić ile bo moja waga non stop się zmieniała więc nawet nie wiem, ale wydaję mi się, że mniej więcej ok 1kg albo i mniej...sama nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Szaja, bardzo mi przykro kochana
![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
zjadłam i jest mi strasznie nie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie nie wiem ile przytylam, chyba ok 1,5 kg razem bedzie (14 tc)
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
o to widzę że nie tylko mnie głowa boli ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
tiaaa i 2 tygodnie tapeta na twarzy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29305484]No i dziewczynki niestety, opuszczam was. Ciąża się nie rozwija od jakiś 2 tygodni, czyli przestała między 6-7 tygodniem. Przykro mi jak cholera, w pon. idę na wywołanie poronienia farmaceutykami, by nie ingerować mechanicznie, a we wt. mam urodziny
![]() ![]() ![]() A najlepsze jest to, że facet w szoku był - po tym moim dziwnym czymś na jajniku ŚLADU nie ma ![]() Ok, nie zawracam więcej głowy, może niech wątek poprowadzi osoba, która po mnie pierwsza posta napisała, nie pamiętam, kto to był. Buziaki, i żeby żadna już tu złych wiadomości nie przynosiła! ![]() PS. prosze tylko, nie umieszczajcie mnie jako mamy aniołkowej, nie przemawia to do mnie ![]() bardzo mi smutno i przykro ![]() bedzie pusto bez Ciebie tu, ale mysle ze niebawem znow bedziesz szczesliwa mama i pewnie juz za pare m-cy dostaniesz inny prezent od losu ten piekny ktorego wyczekujesz. ![]() Trzymaj sie kochana, choc latwo sie mowi. ![]()
#528 |
Zakorzenienie
|
na wadze 1,5kg ale po ciuchach mam wrazenie ze wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() A najlepsze jest to, że facet w szoku był - po tym moim dziwnym czymś na jajniku ŚLADU nie ma ![]() Ok, nie zawracam więcej głowy, może niech wątek poprowadzi osoba, która po mnie pierwsza posta napisała, nie pamiętam, kto to był. Buziaki, i żeby żadna już tu złych wiadomości nie przynosiła! ![]() PS. prosze tylko, nie umieszczajcie mnie jako mamy aniołkowej, nie przemawia to do mnie ![]() tak bardzo mi przykro... ![]() ja nie przytyłam nic a nic-jestem w 14 tc.ale brzuszek mam wyraźnie większy,z dnia na dzień ogromnieje ![]() Edytowane przez agabi Czas edycji: 2011-09-09 o 16:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() A najlepsze jest to, że facet w szoku był - po tym moim dziwnym czymś na jajniku ŚLADU nie ma ![]() Ok, nie zawracam więcej głowy, może niech wątek poprowadzi osoba, która po mnie pierwsza posta napisała, nie pamiętam, kto to był. Buziaki, i żeby żadna już tu złych wiadomości nie przynosiła! ![]() PS. prosze tylko, nie umieszczajcie mnie jako mamy aniołkowej, nie przemawia to do mnie ![]() Przykro mi kochana, trzymaj się dalej tak dzielnie ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A najlepsze jest to, że facet w szoku był - po tym moim dziwnym czymś na jajniku ŚLADU nie ma ![]() Ok, nie zawracam więcej głowy, może niech wątek poprowadzi osoba, która po mnie pierwsza posta napisała, nie pamiętam, kto to był. Buziaki, i żeby żadna już tu złych wiadomości nie przynosiła! ![]() PS. prosze tylko, nie umieszczajcie mnie jako mamy aniołkowej, nie przemawia to do mnie ![]() tak mi przykro, trzymaj się kochana u mnie 3 kg mniej :/, trochę jestem zasokoczona |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cziqua też jestem dumna z nas! ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- jak na razie schudłam 1 kg.. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- szajajaba trzymamy kciuki bardzo mocno! Bądź dzielna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |||||||
Rozeznanie
|
Hello ponownie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zariah akurat tak się składa, że mieszkam poza dużym miastem i do tego projektu, prowadzenia ciąży (zdrowie, mama i ja czy coś takiego) nie kwalifikuję się ![]() ![]() A co do Pappa to wiem, że prywatnie kosztuje w okolicach 600 zł, natomiast na nfz chyba nie ma możliwości bezpłatnych badań, chyba, że kobieta jest w grupie ryzyka? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie czasem siadam i troszkę na siłę te kupkę wypycham ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szajajaba - strasznie mi przykro, ale jesteś bardzo dzielna, trzymajcie się! ![]() ![]() A ja dziś o mało wścieklizny nie dostałam. Miała ogromną chęć na pomidorówkę, co chodziła z amną kilka dni (przez Was ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
O ludzie
![]() Nadrabiałam Wasze wypociny z 4 stron czy więcej i odpisywałam i odpisywałam, się rozpisałam, puszczam, a tu, że coś tam moderator musi coś tam, nie zdążyłam doczytać bo tak szybko komunikat zniknął ![]() Czy pojawi się ten mój post? Może za bardzo się rozpisałam? ![]() Edit: post wyżej jest, dzięki moderatorowi ![]() Edytowane przez julliczka Czas edycji: 2011-09-09 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 no to jeszcze troche i juz druga dzidzia zdjeciowa dolaczy do tej pierwszej rezolutnej. A jak Filipek, cieszy sie na rodzenstwo?
![]() ![]() cziqua niezły miks sobie zafundowalas ![]() Jolkaaa masz gołąbki i Ty tak spokojnie o tym mowisz? ![]() ![]() co do palenia w ciazy znam taka jedna nieodpowiedzialna, ktora ma juz 3 dzieci i przy kazdym cały czas paliła..Az mi sie noz w kieszeni otwiera jak takie cos slysze. Jeszcze tłumaczyla to sobie faktem,ze "lekarz powiedzial, ze bedzie gorzej ja teraz rzuce" grrr ![]() szaja ![]() Co do przytycia to niby wyszło 1,5kg wiecej....ale czuje sie czasem jak spizarka na jedzenie. Robie wycieczke do Wc i nic sie nie dzieje, juz normalnie nie mam co czytac ![]() ![]() Byłam dzisiaj na zakupach ubraniowych iiiiiiii jedyne co mi sie podobało to T-shirt....z jakąs mysza, kupiony w młodziezowym sklepie (czy to objaw kryzysu wieku mojego ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29305484]No i dziewczynki niestety, opuszczam was. [/QUOTE]
![]() ![]() ![]() Badz dzielna i trzymaj sie cieplutko. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do pomidorowki to straszne chamstwo! co za kanjpa! nie powinni kazac ci placic za bubel. Ja bym tam wiecej nie wrocila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a innym razem mowi: "dzidziusia wyrzucic" a jak mu mowie, ze dzidziusia nie wolno wyrzucac, to mowi: "dzidziusia wyrzucic nie eeeeee" z takim niee smiesznym ![]() osttanio moja mama kupila mu taka mala lale-dzidzie zeby uczyl sie, ze niedlugo bedzie tez taka dzidzia i trzeba z nia delikatnie. To z poczatku wkladal palce do oka(podejrzewam ze prawdziwej dzidzi tez by tak robil) potem kladlismy do lozeczka, to przykrywam kocem i glaskal po raczce ![]() potem za jakis czas mowie: chodz dzidzied powozimy w wozeczku, chcesz: a on odpowiada glosno: "Nieeeeeeeeeee!" Takze reakcje podejrzewam beda rozne i trzeba bedzie miec oczy dookola glowy ![]() Jak pytamy co chce, czy brata czy siostre: za pierwszym razem powiedzial brata, potem mowil ciagle ze dzidzie chce a teraz mowi ze siotre ![]() ![]()
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.. Kurcze Szajajaba, tak mi przykro
![]() Musze sobie skan zorganizować w tygodniu, bo inaczej się będę stresowała.. Albo do położnych serducha posłuchać.. A dla tych co jeszcze nie wymiotowały. Ja mdłości mam od dobrych 3 tygodni, ale dziś miałam pierwsze 'spotkanie z porcelaną'..grrr Wstałam do pracy o 6:30 zjadłam w wyrze śniadanie po czym poszłam się umyć.. no i musiałam nos wydmuchać, bo całe zatoki znowu mam zapchane.. no i całe śniadanie poszło się... ![]() Ja na szczęście nigdy nie paliłam, ale alkoholu to mi masakrycznie brakuje.. Półwytrawne białe winko.. ochhhhhhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.