Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 22:40   #1231
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

miałam "Pingwiny z Madagskaru" oglądać, ale nie mam już siły. Cz. nie odbiera, olał wszystkich, trudno, on tak ma czasem, dobranoc. Jutro mu podziękuję za dziś

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:41   #1232
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

ja siedzę z papilotami na głowie
Poszłam dziś do innego fryzjera, ale pani nie chciała się zgodzić na moją wizję fryzury, stwierdziła, że najlepiej loki i podpiąć to (60 zł), ja zrobię to samo za darmo

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:53   #1233
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
tak, poznali się w trasie estrady koszalińskiej (taki jakiś był komunistyczny podział na rejony), mama tam dorabiała do bycia nauczycielem biologii/wychowawcą na wsi i pielęgniarką w ośrodku zdrowia (przez co myśli, że jest mądrzejsza od lekarzy na ogół ) pod koniec 1988, 14.10.1989 się hajtnęli, w 91 ja się urodziłam
ahhh koszalinskiej - mojego miasta rodzinnego zawsze wiedzialam, ze Koszalin jest wyjatkowy

fajna historia - moitez sie poznali w pracy - w łacznosci albo fabryce zapalek - nie pamietam bo i tu i tu pracowali razem - oboje jako kierowcy pracowali - znacyz mama juz tam pracowala jak tato przyszedl....

I on opowiada ze staly auta i ciagle ktos przychodzil i zabieral jakies i jechal...i zostal jeden samochod najczystszy i najladniejszy i on myslal, ze to bedzie jego a tu moja mama przyszla, wsiadla i pojechala a to byly takie żuki albo nyski - nie pamietam

a pozniej mowil, ze szedl z jakims gosciem z tej pracy i mineli mame jak jechala autem i ona pomachala - do tego kolegi- ale moj tato w swym samouwielbieniu byl pewien ze to do niego i podjarany ze pierwszy dzien tam jest a juz laski do niego machaja a ona go nie zauwazyla chyba nawet zbytnio wtedy

A potem mama wymyslila, ze pojedzie pracowac na slask -to on ze pojedzie z nia - jako kolega jeszcze - i pracowali w jakims zakladzie budowlanym - mama jako szofer szefa a tato w transporcie - ale mama sie poklocila z szefem pewnego dnia, rzucila w niego kluczykami mowiac ze odchodzi i stwierdzila, ze wraca do Koszalina - wiec moj tato, ze on tez i wrocili razem

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

aaa mam fote butkow frezi ale moj kabel pd tel strajkuje i nie chce sie polaczyc z kompem wiec nie moge wam wrzucic - ale sa sliczne
Stary 2011-09-09, 22:58   #1234
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ahhh koszalinskiej - mojego miasta rodzinnego zawsze wiedzialam, ze Koszalin jest wyjatkowy

fajna historia - moitez sie poznali w pracy - w łacznosci albo fabryce zapalek - nie pamietam bo i tu i tu pracowali razem - oboje jako kierowcy pracowali - znacyz mama juz tam pracowala jak tato przyszedl....

I on opowiada ze staly auta i ciagle ktos przychodzil i zabieral jakies i jechal...i zostal jeden samochod najczystszy i najladniejszy i on myslal, ze to bedzie jego a tu moja mama przyszla, wsiadla i pojechala a to byly takie żuki albo nyski - nie pamietam

a pozniej mowil, ze szedl z jakims gosciem z tej pracy i mineli mame jak jechala autem i ona pomachala - do tego kolegi- ale moj tato w swym samouwielbieniu byl pewien ze to do niego i podjarany ze pierwszy dzien tam jest a juz laski do niego machaja a ona go nie zauwazyla chyba nawet zbytnio wtedy

A potem mama wymyslila, ze pojedzie pracowac na slask -to on ze pojedzie z nia - jako kolega jeszcze - i pracowali w jakims zakladzie budowlanym - mama jako szofer szefa a tato w transporcie - ale mama sie poklocila z szefem pewnego dnia, rzucila w niego kluczykami mowiac ze odchodzi i stwierdzila, ze wraca do Koszalina - wiec moj tato, ze on tez i wrocili razem

Też czadowa historia oglądam sobie "korepetycje z seksu", powinny być puszczane w szkołach imo, bardzo wartościowy program

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-09-09, 23:08   #1235
capriola_87
Zakorzenienie

YEAH!!!

http://sport.onet.pl/tenis/us-open-2...wiadomosc.html
Stary 2011-09-09, 23:09   #1236
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ciekawe czy kiedys o naszych historiach tez nasze dzieci powiedza ze sa fajne

uiciekam spac. Dobranoc
Stary 2011-09-09, 23:12   #1237
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Czy któraś Krakowianka ma czas początkiem tygodnia na spotkanko?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 23:17   #1238
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Dzięki
I w ogóle mam jakiegoś głupiego doła, że jest piątek, ludzie wychodzą, a ja się muszę uczyć, a mi się nie chce, że nie mamy wody, w sklepie na dole nie sprzedali mi piwa bo im zabrali koncesje, siedze sama w chacie bo współ idzie na impreze, miałam isć na Brodke ale mi sie nie chce, mam okres, TŻ daleko i tez pewnie dziś wylazi i w ogole ehhh....sorki za marudzenia ale nie wytrzymalam
Przynajmniej się nauczysz materiału i będziesz potem mogła mi grać na nosie a za co zabrali koncesję ? Tam gdzie kupowałaś colę strasznie śmierdziało i parno

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 23:17   #1239
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

no ciekawe, pa

Stary 2011-09-09, 23:21   #1240
capriola_87
Zakorzenienie

Bisia mi napisała że jutro wpadnie na wątek!!!

i że za nami tęskni

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Przynajmniej się nauczysz materiału i będziesz potem mogła mi grać na nosie a za co zabrali koncesję ? Tam gdzie kupowałaś colę strasznie śmierdziało i parno
Nie mam pojęcia za co ale zepsuło mi to plany
Idziemy jutro oglądać boks?

Edytowane przez capriola_87
Czas edycji: 2011-09-09 o 23:22
capriola_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 23:21   #1241
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Bisia mi napisała że jutro wpadnie na wątek!!!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 23:23   #1242
frezyjka85
Zakorzenienie

przepraszam z tymi butami, ale nic nie chce mi się podporządkować

głupi aparat!!!!

w każdym razie pokażę je w niedługim czasie

a na Bisię nie mogę się już doczekać choć przeczytam pewnie dopiero wieczorem.....

lecę spać, bo rano wyjazd do Poznania!!!!!!!!

dobranoc
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 23:23   #1243
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

no to suuuper

Stary 2011-09-09, 23:30   #1244
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
przepraszam z tymi butami, ale nic nie chce mi się podporządkować

głupi aparat!!!!

w każdym razie pokażę je w niedługim czasie

a na Bisię nie mogę się już doczekać choć przeczytam pewnie dopiero wieczorem.....

lecę spać, bo rano wyjazd do Poznania!!!!!!!!

dobranoc
Frezyjko, to kiedy się widzimy???

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Właśnie kibice Kolejorza mi się drą pod oknami po przegranym meczu - uroki życia w centrum
Stary 2011-09-09, 23:32   #1245
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia za co ale zepsuło mi to plany
Idziemy jutro oglądać boks?
a możemy w domu ktorejś online ? bo mam na karcie 11 zł, to w sklepie na piwo starczy ale w lokalu to tak głupio

ja chcę zobaczyć buty frezi

Stary 2011-09-09, 23:35   #1246
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a możemy w domu ktorejś online ? bo mam na karcie 11 zł, to w sklepie na piwo starczy ale w lokalu to tak głupio

ja chcę zobaczyć buty frezi
ja nie wiem czy znajdę transmisję jakąś bo chyba RTL tylko robi...
a mówiłaś że Karola gdzieś idzie? tylko zapomniałam gdzie
Stary 2011-09-09, 23:36   #1247
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

idę spać :ziewa:

Stary 2011-09-09, 23:46   #1248
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem czy znajdę transmisję jakąś bo chyba RTL tylko robi...
a mówiłaś że Karola gdzieś idzie? tylko zapomniałam gdzie
Karola idzie do Alibi a jak znalazłabym gdzieś RTL online ? Albo może u mnie w tv gdzieś jest na kablówce

Stary 2011-09-09, 23:58   #1249
Claris
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=ckEQR...eature=related :brzyda l:
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 00:03   #1250
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

http://www.we-dwoje.pl/czerwone;szpi...,foto,699.html
frezi ktores z tych?

http://www.google.pl/search?q=venezi...ed=0CDIQ_AUoAQ
a moze tu sa?

bylam na kreglach , pozniej obzarlam sie Makdonaldem i teraz mi niedobrze...

teraz ide spac i pewnie bede staczac bitwe o Hogwart (pare nocy z rzedu mi sie sni jak czary rzucam ) a rano sie budze taka zmeeeczona

dobranoc
Stary 2011-09-10, 00:04   #1251
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
pomijając sam pomysł kręcenia takiej relacji to laska ma ohydne buty

Stary 2011-09-10, 00:29   #1252
Zwies
Zakorzenienie

Hej, ostatecznie odebrałam suknię. Zobaczymy jak to będzie
Poprawili ją tu i tam.
Zdjęcia w pokrowcu nie dam, bo jest przeźroczysty

Wisi na drzwiach i są zablokowane, tak, żeby Tż nie widział.
On niby wiedzieć nie chce jak wygląda, ale dzisiaj się pytał, czy będę wyglądać jak tort
(Chodziło mu o bezę).

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2011-09-10 o 00:30
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 07:59   #1253
karola991
Zakorzenienie

zwiesiu dobrze ze się uporali z sukienką na pewno będziesz wyglądała cudnie
tośka super historia
moi się poznali w szpitalu gdzie oboje pracowali, poźniej się bzykneli i szybko się musieli hajtać bo wpadli i mama byla w ciązy z moją siostrą takze wzieli slub w styczniu sis urodziła się w kwietniu ^^ pozniej dopiero po 7 latach ja się urodziłam (bo moja mama poroniła raz i się bali, w sumie traumatyczne przezycie- najbardziej dla mojego taty...) ale rodzice zawsze mnie rozpieszczali z tego powodu, cieszyli się, bo stwierdzili ze gdyby nie to o czym pisałam wyzej to moze by mnie nie było na świecie, i że byłam planowanym dzieckiem i wyczekiwanym bardzo: swoją drogą urodziłam się 1 sierpnia a termin miałam na 1 września, i tak doszlam do wniosku ze chyba mnie zrobili w sylwestra i jak im to oznajmilam to spalili buraka oboje ;]
a teraz tak sobie myślę ze nawet nie wiem jak tata się oświadczył mamie, muszę ich zapytać ;]

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Smerf miałam Ci się pytać ty w krk studiujesz? jakie macie specjalizacje? bo u nas jest słabo do wyboru tylko dwie reklama i promocja lub dziennikarska
Ja jestem na dziennikarskiej, bo chcę pracować w radiu, ale to i tak jest bardzo ogólne nie ma nic ciekawego coby szło np tylko w jednym kierunku, zajęcia sa o wszytskim i o niczym bo za duża rozbieżność tematów,a wiadomo jak coś jest zbyt ogólne to jest do dupy ;] licencjat mogę tu napisac ale zastanawiam się czy mag. nie przenieść się na inny uniwerek
Stary 2011-09-10, 08:00   #1254
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzień dobry
Super się czyta historie Waszych rodziców. Tośki normalnie jak z filmu a moich to taka mniej romantyczna historia, choć pewnie były momenty inna sprawa, że poznałam tę historię w złym czasie w małżeństwie moich rodziców, już nigdy lepiej nie było, więc nie miałam okazji usłyszeć, że było różowo. W każdym razie poznali się w szkole, ojciec był jednym z tych ciach szkolnych chodził w skórze i miał motor, na który wyrwał mamę wiem, że byli ze sobą, potem jakoś się rozpadło, wtedy mama poznała takiego Jacka (to jest dopiero romantyczna historia i strasznie mi przykro, że nie doszła do dobrego finału... ciekawe, czemu mój brat ma na imię Jacek ), było już prawie-prawie, ale się posypało, właściwie z winy babci... Mama wróciła do ojca. Masa wycieczek, Zakopane, Krynica, motor, spływy... Nie wiem, jak ojciec się oświadczył mamie, ale wiem, że pierścionek zaręczynowy kupiła sobie sama za własne pieniądze z przyjemniejszych - powstałam w Pieninach jakoś we wrześniu, grzali się na jakimś wypadzie, najs, nie wiem, czy mój brat był z nimi, ale miał 15 lat, to był wyrozumiały

Chcę zobaczyć buty Frezi i OGROMNIE TĘSKNIĘ ZA BISIĄ!
I poddaję się, nie będzie ciasteczka.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 08:12   #1255
carmelova
Zakorzenienie

Med ja bym bardzo chciała, ale nie mogę

Jednak umówiłam się na poniedziałek do lekarza, powiem mu że cały czas brzuch mnie boli z nerwów, że nie mogę spać, że miałam ciężki okres w pracy, a przede mną egzamin. Może mi da zwolnienie, a jak nie to trudno. Poza tym chrzanię opinię szefa, L4 to L4, nie będę zaciskać zębów, żeby mu dogodzić, a potem jak zwykle nic z tego nie mieć.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 08:17   #1256
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Med ja bym bardzo chciała, ale nie mogę

Jednak umówiłam się na poniedziałek do lekarza, powiem mu że cały czas brzuch mnie boli z nerwów, że nie mogę spać, że miałam ciężki okres w pracy, a przede mną egzamin. Może mi da zwolnienie, a jak nie to trudno. Poza tym chrzanię opinię szefa, L4 to L4, nie będę zaciskać zębów, żeby mu dogodzić, a potem jak zwykle nic z tego nie mieć.
Słońce, i bardzo dobrze. Przecież to nienormalne, żeby się tak zarzynać - w imię czego? Szef popsioczy i mu przejdzie, a zdrowie masz jedno

Stary 2011-09-10, 08:22   #1257
carmelova
Zakorzenienie

Właśnie dostałam od promotora zatwierdzenie 3 rozdziału pracy mgr Napisał " podobnie jak poprzednio, merytorycznie jest on napisany interesująco i fachowo, więc poprawki dotyczyły tylko "literówek"" Jaram się Teraz tylko 4 mini rozdział (10-15 stron), wstęp, zakończenie i finito!

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Słońce, i bardzo dobrze. Przecież to nienormalne, żeby się tak zarzynać - w imię czego? Szef popsioczy i mu przejdzie, a zdrowie masz jedno
Dzięki Jusia Tym bardziej, że inne asystentki dostają co kwartał premie, robiąc mniej niż ja, a szef rzuca mi raz na 2 lata 5 tys. brutto i myśli, że błyszczy. Za uścisk ręki prezesa nie będę się już poświęcać.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 08:45   #1258
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam od promotora zatwierdzenie 3 rozdziału pracy mgr Napisał " podobnie jak poprzednio, merytorycznie jest on napisany interesująco i fachowo, więc poprawki dotyczyły tylko "literówek"" Jaram się Teraz tylko 4 mini rozdział (10-15 stron), wstęp, zakończenie i finito!

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Dzięki Jusia Tym bardziej, że inne asystentki dostają co kwartał premie, robiąc mniej niż ja, a szef rzuca mi raz na 2 lata 5 tys. brutto i myśli, że błyszczy. Za uścisk ręki prezesa nie będę się już poświęcać.
! Jestem z Ciebie dumna, ale nie będę się podniecać za bardzo, bo z góry wiedziałam, że Twoja praca będzie super a co do szefa, to wiesz... wiesz i podziwiam za zdrowe podejście do pracy

Stary 2011-09-10, 09:37   #1259
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Czy któraś Krakowianka ma czas początkiem tygodnia na spotkanko?
jaaaa

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Smerf miałam Ci się pytać ty w krk studiujesz? jakie macie specjalizacje? bo u nas jest słabo do wyboru tylko dwie reklama i promocja lub dziennikarska
Ja jestem na dziennikarskiej, bo chcę pracować w radiu, ale to i tak jest bardzo ogólne nie ma nic ciekawego coby szło np tylko w jednym kierunku, zajęcia sa o wszytskim i o niczym bo za duża rozbieżność tematów,a wiadomo jak coś jest zbyt ogólne to jest do dupy ;] licencjat mogę tu napisac ale zastanawiam się czy mag. nie przenieść się na inny uniwerek
nie wiem, czy znajdziesz coś lepszego, u mnie nie ma specjalizacji. Na mgr wybieraz sobie przedmioty, na które chcesz chodzić, ale dyplom jest ogólny. Z tego co wiem, nigdzie dziennikarstwo nie jest rewelacyjne. Wiem, że specjalizacje sa na UWr i UW, ale z tego co słyszałam, też jest to pic na wodę

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 09:37   #1260
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dzień dobry

narazie nic nie wiem odnośnie pracy dziś mają dać znać zobaczymy..

carmi fajnie że tak dobrze idzie Ci z pracą
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości