|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
miałam "Pingwiny z Madagskaru" oglądać, ale nie mam już siły. Cz. nie odbiera, olał wszystkich, trudno, on tak ma czasem, dobranoc. Jutro mu podziękuję za dziś
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
ja siedzę z papilotami na głowie
![]() Poszłam dziś do innego fryzjera, ale pani nie chciała się zgodzić na moją wizję fryzury, stwierdziła, że najlepiej loki i podpiąć to (60 zł), ja zrobię to samo za darmo
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna historia - moitez sie poznali w pracy - w łacznosci albo fabryce zapalek - nie pamietam bo i tu i tu pracowali razem - oboje jako kierowcy pracowali - znacyz mama juz tam pracowala jak tato przyszedl....I on opowiada ze staly auta i ciagle ktos przychodzil i zabieral jakies i jechal...i zostal jeden samochod najczystszy i najladniejszy i on myslal, ze to bedzie jego a tu moja mama przyszla, wsiadla i pojechala a to byly takie żuki albo nyski - nie pamietam ![]() a pozniej mowil, ze szedl z jakims gosciem z tej pracy i mineli mame jak jechala autem i ona pomachala - do tego kolegi- ale moj tato w swym samouwielbieniu byl pewien ze to do niego i podjarany ze pierwszy dzien tam jest a juz laski do niego machaja a ona go nie zauwazyla chyba nawet zbytnio wtedy ![]() A potem mama wymyslila, ze pojedzie pracowac na slask -to on ze pojedzie z nia - jako kolega jeszcze - i pracowali w jakims zakladzie budowlanym - mama jako szofer szefa a tato w transporcie - ale mama sie poklocila z szefem pewnego dnia, rzucila w niego kluczykami mowiac ze odchodzi i stwierdzila, ze wraca do Koszalina - wiec moj tato, ze on tez i wrocili razem ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- aaa mam fote butkow frezi ale moj kabel pd tel strajkuje i nie chce sie polaczyc z kompem wiec nie moge wam wrzucic - ale sa sliczne
|
|
|
#1234 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Też czadowa historia oglądam sobie "korepetycje z seksu", powinny być puszczane w szkołach imo, bardzo wartościowy program
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy kiedys o naszych historiach tez nasze dzieci powiedza ze sa fajne
![]() uiciekam spac. Dobranoc
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś Krakowianka ma czas początkiem tygodnia na spotkanko?
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za co zabrali koncesję ? Tam gdzie kupowałaś colę strasznie śmierdziało i parno
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Polka Ogarniaczka
|
no ciekawe, pa
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Bisia mi napisała że jutro wpadnie na wątek!!!
![]() i że za nami tęskni ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
ale zepsuło mi to plany![]() Idziemy jutro oglądać boks?
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2011-09-09 o 23:22 |
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam z tymi butami, ale nic nie chce mi się podporządkować
głupi aparat!!!! w każdym razie pokażę je w niedługim czasie ![]() a na Bisię nie mogę się już doczekać lecę spać, bo rano wyjazd do Poznania!!!!!!!! ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1243 |
|
Polka Ogarniaczka
|
no to suuuper
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Właśnie kibice Kolejorza mi się drą pod oknami po przegranym meczu - uroki życia w centrum
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam na karcie 11 zł, to w sklepie na piwo starczy ale w lokalu to tak głupio ja chcę zobaczyć buty frezi
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba RTL tylko robi...a mówiłaś że Karola gdzieś idzie? tylko zapomniałam gdzie
|
|
#1247 |
|
Polka Ogarniaczka
|
idę spać :ziewa:
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.we-dwoje.pl/czerwone;szpi...,foto,699.html
frezi ktores z tych? ![]() http://www.google.pl/search?q=venezi...ed=0CDIQ_AUoAQ a moze tu sa? ![]() bylam na kreglach , pozniej obzarlam sie Makdonaldem i teraz mi niedobrze...teraz ide spac i pewnie bede staczac bitwe o Hogwart (pare nocy z rzedu mi sie sni jak czary rzucam dobranoc |
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ostatecznie odebrałam suknię. Zobaczymy jak to będzie
![]() Poprawili ją tu i tam. Zdjęcia w pokrowcu nie dam, bo jest przeźroczysty ![]() Wisi na drzwiach i są zablokowane, tak, żeby Tż nie widział. On niby wiedzieć nie chce jak wygląda, ale dzisiaj się pytał, czy będę wyglądać jak tort ![]() (Chodziło mu o bezę). Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-09-10 o 00:30 |
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
zwiesiu dobrze ze się uporali z sukienką na pewno będziesz wyglądała cudnie
tośka super historia moi się poznali w szpitalu gdzie oboje pracowali, poźniej się bzykneli i szybko się musieli hajtać bo wpadli i mama byla w ciązy z moją siostrą takze wzieli slub w styczniu sis urodziła się w kwietniu ^^ pozniej dopiero po 7 latach ja się urodziłam (bo moja mama poroniła raz i się bali, w sumie traumatyczne przezycie- najbardziej dla mojego taty...) ale rodzice zawsze mnie rozpieszczali z tego powodu, cieszyli się, bo stwierdzili ze gdyby nie to o czym pisałam wyzej to moze by mnie nie było na świecie, i że byłam planowanym dzieckiem i wyczekiwanym bardzo: swoją drogą urodziłam się 1 sierpnia a termin miałam na 1 września, i tak doszlam do wniosku ze chyba mnie zrobili w sylwestra i jak im to oznajmilam to spalili buraka oboje ;]a teraz tak sobie myślę ze nawet nie wiem jak tata się oświadczył mamie, muszę ich zapytać ;] ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Smerf miałam Ci się pytać ty w krk studiujesz? jakie macie specjalizacje? bo u nas jest słabo do wyboru tylko dwie reklama i promocja lub dziennikarska Ja jestem na dziennikarskiej, bo chcę pracować w radiu, ale to i tak jest bardzo ogólne nie ma nic ciekawego coby szło np tylko w jednym kierunku, zajęcia sa o wszytskim i o niczym bo za duża rozbieżność tematów,a wiadomo jak coś jest zbyt ogólne to jest do dupy ;] licencjat mogę tu napisac ale zastanawiam się czy mag. nie przenieść się na inny uniwerek
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Super się czyta historie Waszych rodziców. Tośki normalnie jak z filmu a moich to taka mniej romantyczna historia, choć pewnie były momenty inna sprawa, że poznałam tę historię w złym czasie w małżeństwie moich rodziców, już nigdy lepiej nie było, więc nie miałam okazji usłyszeć, że było różowo. W każdym razie poznali się w szkole, ojciec był jednym z tych ciach szkolnych chodził w skórze i miał motor, na który wyrwał mamę wiem, że byli ze sobą, potem jakoś się rozpadło, wtedy mama poznała takiego Jacka (to jest dopiero romantyczna historia i strasznie mi przykro, że nie doszła do dobrego finału... ciekawe, czemu mój brat ma na imię Jacek ), było już prawie-prawie, ale się posypało, właściwie z winy babci... Mama wróciła do ojca. Masa wycieczek, Zakopane, Krynica, motor, spływy... Nie wiem, jak ojciec się oświadczył mamie, ale wiem, że pierścionek zaręczynowy kupiła sobie sama za własne pieniądze z przyjemniejszych - powstałam w Pieninach jakoś we wrześniu, grzali się na jakimś wypadzie, najs, nie wiem, czy mój brat był z nimi, ale miał 15 lat, to był wyrozumiały ![]() Chcę zobaczyć buty Frezi i OGROMNIE TĘSKNIĘ ZA BISIĄ! ![]() I poddaję się, nie będzie ciasteczka.
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Med ja bym bardzo chciała, ale nie mogę
![]() Jednak umówiłam się na poniedziałek do lekarza, powiem mu że cały czas brzuch mnie boli z nerwów, że nie mogę spać, że miałam ciężki okres w pracy, a przede mną egzamin. Może mi da zwolnienie, a jak nie to trudno. Poza tym chrzanię opinię szefa, L4 to L4, nie będę zaciskać zębów, żeby mu dogodzić, a potem jak zwykle nic z tego nie mieć. |
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam od promotora zatwierdzenie 3 rozdziału pracy mgr
Napisał " podobnie jak poprzednio, merytorycznie jest on napisany interesująco i fachowo, więc poprawki dotyczyły tylko "literówek"" Jaram się Teraz tylko 4 mini rozdział (10-15 stron), wstęp, zakończenie i finito!---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
Tym bardziej, że inne asystentki dostają co kwartał premie, robiąc mniej niż ja, a szef rzuca mi raz na 2 lata 5 tys. brutto i myśli, że błyszczy. Za uścisk ręki prezesa nie będę się już poświęcać.
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Jestem z Ciebie dumna, ale nie będę się podniecać za bardzo, bo z góry wiedziałam, że Twoja praca będzie super a co do szefa, to wiesz... wiesz i podziwiam za zdrowe podejście do pracy
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
jaaaa
Cytat:
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() narazie nic nie wiem odnośnie pracy dziś mają dać znać zobaczymy..carmi fajnie że tak dobrze idzie Ci z pracą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

) pod koniec 1988, 14.10.1989 się hajtnęli, w 91 ja się urodziłam
byl pewien ze to do niego i podjarany ze pierwszy dzien tam jest a juz laski do niego machaja
a ona go nie zauwazyla chyba nawet zbytnio wtedy

13.03.2008

bo mam na karcie 11 zł, to w sklepie na piwo starczy ale w lokalu to tak głupio
i teraz mi niedobrze...
! Jestem z Ciebie dumna, ale nie będę się podniecać za bardzo, bo z góry wiedziałam, że Twoja praca będzie super