|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
![]() odkurzacza chyba bym się bała :| Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ty zboczeńcu!! słyszałam o facetach którzy sobie 2 żebra wycinają żeby ssać sobie fajfusa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nacytowałam się nacytowałam a tu tylko połowa cytatów mi się pokazała ![]() ale jestem padnięta po tym tygodniu ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
vel Turkusoowa :)
|
Się kąpałam od postu do postu 27 min cholery jedne
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tez zawsze cytuję i nie wszystko wchodzi... wizaż coś mi zaczyna kiepsko chodzić,powoli mi się otwiera ![]() a ja się objadłam,idę umyć zęby i niedługo wskoczę pod kołdrę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak już wstaniesz to robisz kawę ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- to coś jak nietoperze w "Lejdis" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tym razem malutko bo zamówienie od klientek małe ![]() ten płyn do kąpieli z Planet Spa za 12,50 grzebień ze szpicem serum na końcowki naklejki na paznokcie białe z IOS ten podwojny krem dojrzale piękno i podwójny krem idealna rownowaga i mus w kremie czy jakos tak z SSS za 5,90 zrezygnowałam z pianki do włosów, żelu do golenia i Aromadisiaca dla męża i roletki dla mnie oraz 3 żeli pod prysznic za 18zl. Trza się zacząć ograniczać ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
nietoperze same sobie loda robiły
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- no właśnie ![]() a wogóle Lejdis fajny film, oglądałam już kilka razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Zadomowienie
|
jeszcze chciałam odpisać Sheryl a propos płace z allegro.
kochanie nie musisz mi tłumaczyć bo z racji studiowanych kierunków oraz ogólnego ogarnięcia te kwestie są mi bardzo dobrze znane. mnie się po prostu nie zdarzyło żebym miała później niż na nastepny dzien, wiec dla mnie tak samo jakby mi ktoś przelał. a widzę od razu że zapłacił i od razu moge wyslac, nie czekac az zaksiegują u mnie na koncie. na szczęście gotówke na bieżąco mam więc mnie to mega nie mierzi ale wiem że to jest nie za teges przetrzymywanie komuś pieniążków i sobie obracanie nimi ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
śmieszni byli tylko "bracia" kalecy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1059 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | ||
vel Turkusoowa :)
|
zanim ja się zwlekę to Wam zaschnie w buziach
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() dziewuszki plecy mi się zginają ![]() ![]() Jutro będę z Wami prawie cały dzień,pomiędzy zabiegami upiększajacymi i sprzątaniem ![]() dobrej nocki i śnijcie o odkurzaczach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
jeszcze się pożalę, że muszę iść do dentysty, nie boję się, ale czasu mi brakuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Witam Was dziewczyny i od razu przysięgam, że będę zaglądać częściej. podczytuję ale nie mam jakos czasu odpisywać. pędzicie strasznie z tymi postami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Joluś, cieszę się, że nic Ci nie jest ![]() Dokiu, jak czytałam o Twojej córce, to świeczki mi w oczach stanęły. Dzielna Kobieta jesteś. Podziwiam Cię ![]() Zmęczona jestem. Idę umyć buźkę i palulu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |
w krainie snu i marzeń
|
hehe nie słyszałam o metodzie na goździka!
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest, moja trochę starsza, to już się sama zabawi ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-09-09 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
Boże, tu czytam o tych wypadkach dzieci, tu na onecie o przepowiedniach Ojca Pio nt końca świata http://strefatajemnic.onet.pl/przepo...3,artykul.html i znów zaczynam łapać doła i sie martwić...
#1071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czasem wypiłam czerwonego wina lampkę Cytat:
ja też.. ale użyje go zgodnie z przeznaczeniem ja tak samo |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- dobra, odpalam miotłę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny- Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ile macie wawnątrz siły... w sytuacji zagrożenia wszystko dzieje się automatycznie .. tak jest zawsze.. dlatego umiemy sobie radzić w podobnych sytuacjach- nikomu ich nie życzę- ale się zdarzają- cokolwiek by się nie działo poradzicie sobie i każda tak szybko podjęta decyzja będzie najlepszą i jedyną więc co do "tracheotomii" czyli przecięcia tchawicy, ja wiem że bym sobie poradziła z tym kuchennym nożem bo bym musiała- to się ratuje życie- nóż i rurka od napojów= życie lub śmierć. Dla mnie wybór jest prosty- ale ja rzeczywiście doświadczyłam już niemało... wiecie co ja sobie kupiłam parę lat temu?? coś takiego: http://allegro.pl/zest-ambu-w-walize...805422123.html i wożę ten zestaw w bagażniku.. tak mi się zrobiło odkąd 9 lat temu w ciągu kilku minut mogłam stracić córkę ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() bzdety masakryczne Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-09-09 o 23:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
boziu drogi - tyle stron od południa. !!
![]() wróciłam chwilę po 23 i dopiero skończyłam nadrabiać ![]() ![]() oj dziewuszki moje zboczone ![]() Rescue nieźle z tym pierścionkiem - kiedyś kumpela zawinęła mi dwa złote - ale takie nie duże i sprzedała w lombardzie więc domyślam się co czujesz/czułaś. ona przyznała się po kilku miesiącach.... co do"kocham cię " usłyszanego od tża - mój to w każdym esemesie pisze że mnie kocha, w każdej rozmowie przez tel mówi więc czasami aż za dużo.... ![]() ![]() ![]() jutro mam wolne ale jedziemy popatrzeć po komisach za autkiem ![]() Co do kradzieży to jeszcze wam powiem jaka dziś akcja była u nas w sklepie . babka robiła zakupy -miała duży wózek w nim torbę z zakupami . poza tym to co niby do skasowania to było wyłożone na taśmie. kasjerka się zapytała o te zakupy co miała w torbie - to babka powiedziała że to z innego sklepu i że zgłaszała ochronie przy wejściu że ma swoje rzeczy. Ale kasjerka poprosiła o paragon - baba powiedziała że nie ma. to kasjerka zadzwoniła na monitoring - podszedł ochroniarz a baba stwierdziła że nie pamięta który stał na wejściu i któremu zgłaszała.. co najlepsze miała tylko dwóch do wyboru ![]() wzięli babkę do pomieszczenia od kontroli a koleś z monitoringu szukał nagrania jak wchodziła na sklep czy faktycznie miała torby - powiedziała mniej więcej godzinę o której wchodzila ale nic nie znalazł... baba wymiękła po jakiś 2 godzinach siedzenia w pksie- przyznała się .... spakowała rzeczy w torby i myślała że kasjerka jest tępa i jej się uda... wartość rzeczy które ukradła - blisko 330 zł... hardcor po prostu. ..baba poważna tak po czterdziestce... Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2011-09-10 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
witam w sobotni ranek, wy pewnie spicie, a ja po kawce i mam wasze wczorajsze posty nadrobione, wstałam o 4 bo synuś wrocił z 18-tki i tak jakos zachcialo mi sie kawy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Minetor....dobre, dobre ![]() Masz przeżycia Kochana, ciesze się ze wszystko się dobrze skonczyło ![]() ![]() Co do zarobków...Sarunieczka nie ma męża, dzieci...moja siostra też pracuje za niewielkie pieniadze i bardziej od nich liczy sie dla niej taki spokoj i atmosfera w pracy... ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() kawa już wypita, bo tyle do nadrabiania miałam od wczorajszego wieczoru ![]() nie było ![]() pisałam - tak się narzarł, że od razu zasnął ![]() Cytat:
![]() a ja też czasami, go zapytam "chcesz mi coś powiedzieć?" to odrazu wie, o co chodzi i mówi "kocham cię" ![]() ale sam z siebie to tylko po sexie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
podziwiam!! bardzi silna z Ciebie kobieta ![]() ![]() ![]() kurde obudziłam się przed 6stą ![]() ![]() ![]() zaraz idę zrobić drugą ![]()
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
cześć skarby , jak wczoraj padłam tak teraz wstałam . a dzisiaj wieczorem powtórka z rozrywki
![]() mam takie zakwasy w cyckach z siłowni że szok ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
mówisz i masz
![]() już myślałam, że będę musiała sama pić ![]() zaraz wieszam pierwsze pranie i wstawiam drugie, bo okazało się, że moja sukienka na dzisiaj ma jakąś niezidentyfikowaną plamę ![]() ale pogoda dziś piękna, więc na słoneczku wyschnie ![]() w ogóle muszę dziś ze sobą porządek zrobić - golenie itp., pazury, fryzura ![]() no i mojemu mężowi dziś zrobię dobrze ... tzn. zrobię mu na obiad gulasz z kurzych serc ![]() ![]() ![]() no i zdejmowałam pranie ... już chowam rzeczy do szafy, a tam gigantyczny pająk ![]() ![]() ![]() aż mnie ciarki przechodzą, jak o tym piszę ![]() no strasznie się boję pająków ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-09-10 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.