|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Prawie jak pokemony
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko:
1. Rose 31 Le Labo - będzie odleweczka 2. A*men klasyk i Havane I zachcianki: 1. mini Dune 2. mini Dolce Vita 3. mini Angel la Rose 4. Kelly Caleche EdP
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mini Dolce Vitę też bym chciała ![]() A ja mam znów nową wish listę i to tym razem taką długoterminową i obiecuję uroczyście, że nie kupię nic innego, dopóki nie zdobędę wszystkiego z wish ![]() 1. Sisley Soir de Lune ![]() 2. L'Artisan Parfumeur L'eau d'Ambre Extreme 3. Hypnotic Poison Elixir 4. JdP Halloween (niekoniecznie, ale jak wpadnie to się nie obrażę )5. Beyonce Heat (jak wyżej) Edit: zapomniałam o najważniejszym: ZAPASY INNOCENTA, koniecznie! I może nowa Euphoria, bo moja już na wykończeniu
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2011-09-10 o 13:21 Powód: skleroza ;P |
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
o matko, znowu mi się pozmieniało
![]() chcę: HP Elixir ![]() Allure ![]() no i ten Gaiac ale nie stać mnie teraz nawet na odlewkę ![]() i Sensuous Nude nie chcę
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, Gaiac...ale ja się uparłam, i zbieram na niego - m.in wystawiając na allegro kosmetyki, które w jakimś szale nakupiłam na zapas. Nawet rozbiórki dokładnie selekcjonuję, bo niby kilkanaście zł, ale te kilkanaście można odłożyć na gaiaczka...
Gdzieś na końcu listy znajdzie się Frapin 1270 - wykańczam sapmlerek z rozbiórki, i stwierdzam, że bardzo mi się podoba jako ciepły otulacz na zimę...a i małżonkowi się podoba. Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-09-12 o 21:26 |
|
|
|
|
#2526 |
|
Rozeznanie
|
Obecnie tylko Angel
|
|
|
|
|
#2527 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kenzo Amour Indian Holi
![]() Cacharel Amor Amor Absolu Marzenie o Flowerbomb Extreme spełnione.
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Największym chciejstwem jest Shalimar ode de la Vanille i Portrait of a Lady F. Malle, to takie największe.... tuż za nimi Note Vanille, potem już tylko takie zachciewajki...
|
|
|
|
|
#2529 |
|
spin doctor
|
Ja bym chciała Oh Lola
)
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno ten wątek działa, więc:
Moja lista marzeń to flachy: Royal Muska Byredo Bal d’Afrique L’Artisan Parfumeur – Premier Figuier Extreme Ninfeo Mio Stella In Two Peony Ogródek Śródziemnomorski L’Artisan Parfumeur Bois Farine Wątku działaj ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Uaktualnione:
1) Gaiac - będzie realizowane w pierwszej kolejności 2) Frapin 1270 - trochę później, na razie mam kilka ml na zimowe dni pierwszy kandydat - T4T - niemal przypadkiem odkryty, zauroczył mnie. Damy mu szansę, będą testy globalne drugi kandydat - Five o'clock - testowany latem, bardzo imo ciekawy - potestujemy jeszcze, żeby potwierdzić konieczność zbierania do skarbonki FdB - na słabej pozycji, bo mimo że zapach cudowny, jak go od siebie niemal nie czuję. Nawet uważane za nietrwałe mdch l'eau cały dzień się koło mnie snuje. Bardzo subtelnie, ale nawet wieczorem po porannym spsikaniu czuję zielone nuty. |
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiuuuula a Ty znasz ten zapach, bardzo jest tam wyczuwalna róża ?A moje chciejstwa to na pewno Cherqui - wylałam na siebie ostatnie krople z próbki i utwierdziłam sie w przekonaniu że muszę mieć flaszkę ![]() A poza tym wykończyłam odlewkę Ambre Gris i chociaż nie szalałam za tym zapachem to teraz po prostu za nim tęsknię i też myślę o flaszce
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak je opisać
|
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie lubie taka różę która jest ale niekoniecznie na pierwszym planie
|
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
Marzę o ...
Annick Goutal - Ninfeo Mio (parę postów wyżej i Spoora o tym marzy, więc byłybyśmy już dwie chętne ),Ramon Molvizar - Musk Oriental Goldskin. |
|
|
|
|
#2536 |
|
Panaroja
|
Zachęcona powyższym i z taką nadzieją , więc takie najbardziej co bym chciała to
Zagorsk Mareschialla Chloe Intense Paloma Picasso edp Shalimar Initial A takich co też bym chciała , ale jeszcze chwilę wytrzymam to to duuużo ...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
Fille en aiquilles Wazamba Poison Arso Messe de Minuit Ambre Fetiche Memoir Men ![]()
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to tak skromnie
![]() Battito d’Ali i Rose Noir |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Messe nie próbowałam , ale sądząc po recenzjach i opisach też ją będę bardzo chciała
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Przyczajenie
|
Jak o tym pomyślę to aż mi się przykro robi, bo na nic mnie nie stać szczególnie że październik/listopad multum znajomych ma urodziny więc finanse trzeba przeznaczyć na prezenty.
Ale co mi tam Lutens "Chergui" Lutens "Serge noire" Kenzo Słoń Calvin Klein "Obsession" Shalimar Parfum Initial Yves Rocher "Vanille Noire" Opium stara wersja Jesus del Pozo "Arabian Nights" |
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
moje marzenia nie sa wielkie
![]() Givenchy Dance - najchetniej odlewke z rozbiorki i moje nowe zauroczenie Givenchy AoD Le Secret Elixir
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Sa majeste la rose
Dune
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() ale kiedyś to był mój nr 1 ![]() teraz mam ochotę na edt a może na nowo różanego
|
|
#2547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też kiedyś bardzo lubiłam ![]() Ja o fiołkowym jeszcze myślałam i o likierowym to przez miszonę
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a likierowy mi całkiem nie przypadł do gustu
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachowe marzenia do spełnienia - ciąg dalszy
* Frederic Malle Musc Ravageur - 10 ml * Ginestet Botrytis - 10 ml * Amouage Library Collection Opus IV * Amouage Library Collection Opus V * Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum * Nasomatto Pardon Extrait de Parfum * Nasomatto Duro Extrait de Parfum * Montale Black Aoud * M. Micallef Patchouli Testowo... * YSL Nu edp * Pro Fvmvm Roma Arso * Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali * Nasomatto Nuda Extrait de Parfum * Nasomatto Absinth Extrait de Parfum Na swojej liście mogę odnotować trzy kolejne, spełnione marzenia: Nasomatto Duro oraz wymiankowo, od przemiłej wizażanki ![]() Dwa ostatnie z wymienionych wciąż czekają na gruntowne testy, aż wyzdrowieję
Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2011-09-23 o 10:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

mini Dolce Vitę też bym chciała 

ale nie stać mnie teraz nawet na odlewkę