![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Paulizia planujemy
![]() ![]() Ale to już nie będzie PIERWSZA ciąża i PIERWSZE dwie kreseczki ![]() Wrzucę zaraz zdjęcie w świetle dziennym i z makijażem ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Witam
Nocka super Igorek spał 10 godzin ![]() ![]() Dla wszystkich świętujących dziś maluszków ![]() Grazin- Ve- poród za pomocą próżnociągu ![]()
#123 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka
![]() wrzuciłam 2 fotki z okazji 4 miesięcznicy mojej Gabuni ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() i jak je w końcu widzisz to też dech zapiera ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zmotywowałaś mnie do kupienia HH, udało mi się dziś nawet zakręcić kilka razy po pół minuty ![]() Cytat:
![]() caffelate05, ania2361, night25 super avki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ja dziś na szybko bo zaraz wybywamy do neurologa. Ania dziś zaszalała i obudziła się o 5 ![]() ![]() teraz zmykam, będę później. Grazin przypomnij mi proszę po południu o głosowaniu bo wczoraj głosowałam koło południa, więc nie chcę dziś zapomnieć ![]() Matall pisałam w albumie, ale powtórzę, że zmiana super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Nożyczki mać, ależ szybko tłuczemy posty! Nowy wątek tak szybko ![]() Camomile, ale super, że jest poprawa u Was! ![]() Dziewczonka, zdrowia, zdrowia dla Alusi! ![]() Pauliziu, Hanex dostaje jabłkową i koperkową ![]() Weredko, spóźnione, ale liczy się, co? Wszystkiego dobrego dla Was! ![]() Grazin, masakra jakaś ![]() ![]() Chyba grzecznie nadrobię starą część ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Oczywiście sto milionów buziaków dla dzieciaków! No tak, dziesiątego porodówki pękały w szwach, na wątku pustki i oczekiwanie nerwowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie zwymiotowała 3 razy
![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka, biegiem do apteki po czopki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
o matko
![]() wspułczuje... NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA NASZYCH SKARBUSIÓW ![]() Nikosia uściskam osobiście za chwile ![]() sebus sie obudził dzisiaj o 4 na karmienie, odbił i sie obudził ![]() do 5 gadał w łóżeczku, ja nie przytomna tż nieprzytromny... a on sie darł. nie płakał tylko gadał głośno. w koncu go wziełam do cyca znowu i zasnał. i spał do 9 30 łotr jeden:P a ja pospać nie mogłąm bo musiałam kuwete ogarnac zanim siaśki przyjada ![]() matal bardzo korzystna zmiana ![]()
#131 |
Zakorzenienie
|
w mleku podaj może
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jak zrobić aby filmik z youtouba był tylko na linka dostępny właśnie przesyłam filmik i chcę Wam go pokazać ale robię to pierwszy raz i nie wiem
dziewczonka bardzo mocno przytulam i życzę zdrówka dla Alutki niebieska.lwica to cieszę się, dołączysz do ćwiczących ![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za WSZYSTKIE komentarze w albumie
![]() I się żegnam, bo jedziemy do mojej mamy na obiad ![]() (a mój brat posprząta nam auto przed zlotem ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję kochane
![]() ![]() Poziomeczko ale to jest jakiś syrop wyksztuśny i przeciwzapalny (tak przynajmniej mówił pediatra), nurofen wczoraj jakoś wypiła, trochę pluła, ale obyło się bez wymiotów. Zresztą ten na kaszel też wczoraj wypiła, tylko, że dzisiaj katar jest większy i pewnie ma odruch wymiotny ![]() Pomyślałam o tym i wzięłam się za czytanie ulotki, a tam napisane, że najlepiej podawac przed posiłkiem, a pediatra kazał po ![]() ![]() Andziotku czy takiemu maluszkowi mogę skropic poszewkę lub ubranko olejkiem Olbas - czy jest jeszcze za mała?
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Wczoraj bylam z Ola u lekarza i cale szczescie ze tak szybko poszlam z katarku i kaszelku lekkim wyszlo rozpoczynajace sie zapalenie oskrzeli. Dostala antybiotyk plus krople do nosa i oczu bo jej ciagle łzawily czerwone cale z noska cieklo bidulka tak mi jej szkoda bylo, zmierzla strasznie. Dzisiaj juz o wiele lepiej katarek przechodzi oczy juz normalne usmiechala sie ladnie bawila dobrze ze goraczki nie miala.
Ja wczoraj w szkole na egz dzisiaj tez oba zaliczone jeden na 4 drugi na 3 w ogole prawie nie uczac sie ech ale jeszcze z 3 przede mna. a na 2 musze byc wykuta bo to ustne I tez mnie przeziebienie zlapalo ![]() i to samo co u wiekszosci tez bede chyba za niedlugo łysa ;/ wyzalilam sie w klubie ... ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske Edytowane przez SiLLee Czas edycji: 2011-09-10 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinno pomóc jej oddychać Cytat:
leczcie się kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
MoniaK Mnie rowniez wlosy zaczely sie sypac
![]() Gosiek Wspolczuje nocki, biedny Michalek ![]() Izunia listopadowej Zosienka anuli_81 Gabi andziot Nikos Siaśka Misiamimbi Oliwcia TheXanthippe Emilka Ważki Najlepszego Kochani ![]() ![]() ![]() ![]() Alicja ani2631 za 3 miesiaczki ![]() ![]() SiLLee Zdrowka przesylam ![]() Dzien dobry ![]() Musze, normalnie musze pochwalic moje dziecko ![]() Zasnela po 23 a na pierwsze karmienie obudzila sie o 5.45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz ide obczaic nowa Matall i albumik Andziotka ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-09-10 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
My po obiadku
![]() ![]() A potem (tradycjnie już ) sprzątanie sobotnie i następne papiery do przerobienia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczonka,,,,Sillee,,,-zdrówka dla Aluni i Oli
![]() Dziękujemy wszystkim ciociom za trzy miesiące ![]() ![]() ![]() gusia- ![]() ![]()
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-09-10 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrowiej kochana!!! i gartuluje egzaminów ![]() Cytat:
![]() j ![]() ![]() musze zamiatać dw arazy dziennie a jak umyje włosy to tragedia bo wychodza garściami ale jeszcze mam ich duzo. na szczescie wiecie co... jest cień szansy że będę na zlocie ![]() siaśki mnie namawiają ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- poproszę o głosiki na Sebulka ![]() siasiek mi go zaczarowała i nie dosc ze zasnał mi na rekach to jeszcze na plecach w łożeczku leży! ![]() a z nikosiem sie od siebie śmiali ![]() eweska to musi miec fajnie... ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
grazin dzięki
Franek się strasznie wkurza że zabawki z nim nie współpracują, próbuje je nie wiem chyba do buzi wkładać a one nic. I co chwilę wybucha płacz, co za niecierpliwość mówię Wam. ![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
:d
#144 |
Zakorzenienie
|
a gdzie wy wszystkie jestescie??
ide z fochem od was i nie mowie do zobaczenia, mówie żegnam na zawsze ![]() z jakiego to filmu było? ![]() no dobra przestańcie ryczeć jeszcze tu kiedys wrócę ![]()
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nikolka spała dzisiaj do 10.30 ![]() ![]() czekam na meza, moglby juz byc. jezeli urodziłam w maju to kiedy mi sie konczy macierzynski tak na oko?
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o te 2 tyg musisz złozyc wniosek do kadr
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Dziewczonka ja niestety nic nie pomogę, bo kompletnie się nie znam..
![]() ![]() Buźka dla was kochane ![]() SiLee również dla was życzonka powrotu do formy ![]() My już po porządkach i po spacerku.. biorę się za obiad, a później skoczymy do supermarketu, po jakieś większe zakupy.. Muszę jesczez mężula zgnębić, żeby mój rower naprawił.. mówię mu już od tzrech dni i nie raczy zejść na dół popatrzyć co się zepsuło ![]() A lubię jeździć i tak sobie myślę, że skoro biegać mi się nie chce, to może na rowerze zacznę śmigać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny basen extra, polecam.
POza tym ten nasz Wrocławski Park Wodny naprawde wymiata ![]() Bylismy na takich bezpłatnych zajęciach, teraz trwa tydzień pływania niemowląt i w wybranych miastach są takie zajęcia organizowane. Nam się spodobało strasznie, facet fajnie prowadzi zajęcia, dzidzia uśmięchnięta, zainteresowana, nawet zanurkowała !!!!! ![]() ![]() ![]() Potem pojechałam na masazyk, hmmmm cudownie, mój kręgosłup jest mi bardzo wdzięczny. zosiaa pokaz sztucznych ogni fenomenalny
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ja od razu składałam wniosek o 22 tygodnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie, a ja wczoraj nie dostalam wyplaty, a moj macierzynski powinien trwac do konca wrzesnia, 2tyg dodatkowego juz wniosek wypisalam.Czy to koliduje z umowa, ktora wygasla mi 31.07.11-to jest pytanie..karmie niki pisze jedna reka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.