|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Wtajemniczenie
|
A z jakich kwiatów chcesz mieć bukiet? W jakim miesiącu bierzesz ślub?
Swoją drogą bardzo ładną suknię wybrałaś Wklejam kilka opaskowych propozycji. Może coś Ci wpadnie w oko
|
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się zastanawiam jak zrobić mam włosy prawie do łopatek, ale zastanawiam się czy nie przedłużyć na swój ślub.. jak myślicie? Któraś z Was tak robiła?Witam tak w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Jestem na etapie poszukiwań i Twoja wydaje mi się piękna! Ale nie widzę całości pozdrawiam! |
||
|
|
|
|
#3184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miała doczepiane tylko na dzień ślubu, sesję miała parę dni później i już miała wyłącznie swoje włosy To co miała doczepione to chyba się treska nazywa (ale nie jestem pewna) i kolor tych włosów był idealnie jak jej - ona swoje farbuje i to wyglądało tak jakby ta treska została zafarbowana na ten sam kolor
|
|
|
|
#3185 |
|
BAN stały
|
Ale te włosy też muszą chyba mieć z kilkanaście cm, żeby do nich przyczepić, co nie? Coś takiego na fryzjerskim ostatnio przeczytałam
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja świadkowa nie chciała mi uwierzyć, że mam dopinkę.... a dzisiaj sama sobie kupuje taki sam komplet Moja fryzura to spinane włosy z tyłu i delikatnie ułożone loki na bok. Zależało mi na zagęszczeniu i delikatnym przedłużeniu. Te włosy są dłuższe od moich o jakieś 5 cm.
|
|
|
|
|
|
#3187 |
|
BAN stały
|
Mi też zależy przede wszystkim na zagęszczeniu, choć za dłuższe bym się nie obraziła, bo prawdopodobnie będę mieć wielką bliznę na plecach i włosy by to przykryły
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Paulima;29317269]A przedłużała je na stałe czy tylko na dzień ślubu ?
Ja się zastanawiam jak zrobić mam włosy prawie do łopatek, ale zastanawiam się czy nie przedłużyć na swój ślub.. jak myślicie? Któraś z Was tak robiła?Witam tak w ogóle ![]() Hej! Właśnie mam zamiar przedłużyć włoski w dzień ślubu- metodą clip-in (przedłużam już od roku, okazjonalnie). Szczerze mówiąc troszkę się obawiam... to jest jednak TEN DZIEŃ... i nie wyobrażam sobie sytuacji w której włoski zaczynają mi się zsuwać zawsze jest ryzyko---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Rozwiałaś moje wątpliwości. Dziękuję
|
|
|
|
#3189 |
|
BAN stały
|
Do łopatek to już całkiem niezła długość. Nie lepiej zrobić fryzurkę z własnych?
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
Co sądzicie? Dałoby radę podpiąć kwiatka jeszcze w tą fryzurkę?
I znów zmierzch.. kolejny dzień dobiegł końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc. Edytowane przez elficzeq Czas edycji: 2011-09-21 o 13:15 |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie to i tak za dużo się dzieje w tej fryzurze... Warkocz, loki, luźny splot...
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
A co myślicie o tych:
![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Taaak pierwsza jest cudowna..
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie 3cia i 4ta jest śliczna
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ślubna fryzurka
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu się jeszcze nie chwaliłam
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-09-23 o 13:51 |
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
The Rock:
bardzo ładnie ![]() Wrzucałaś gdzieś całe zdjecie? ![]() Ja mam jeszcze 2 tygodnie
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3202 |
|
Wtajemniczenie
|
the rock, a wklejaj, ile wlezie
Ja końcem października, jak dostanę zdjęcia od fotografa, to zagracę cały wizażowy ślubny kobierzec ![]() Hosenko, wszystko już masz? Stresik jest? Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia, bom bardzo ciekawa ogólnego efektu
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój album własnie dzis jest gotowy a ja nie mam czasu o niego jechac ![]() Odbiore w poniedziałek
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest trochę problem z woalką, bo mimo 2 poprawek nie układa się tak jak powinna, a to ozdoba za dużz itp Najwyżej nie będzie niż na głowie (oprócz włosów )We wtorek idę na przymiarkę i już będzie suknia zwężana - od początku jest za duża, ale okazało się, że przy butach, którę będe miała (zarówno w tych fuksjowych jak i szarych na zmianę) nie trzeba jej skracać Będzie do zwężenia ok 3 cm ![]() Stresu jeszcze nie ma, w zasadzie to nie mam kiedy go czuć nawet, bo w pracy mam zapiernicz do 16 (dzisiaj byłam do 17) - wiele spraw na głowie, spotkań itp, a po południu załatwiamy jeszcze sprawy ślubne. No i kupiliśmy mieszkanie i to z tym miałam więcej stresu Myślę, że ten ślubno-weselny pojawi się w piątek przed uroczystością. Ehhh miałam nadzieję, że o tej porzę będe miała ścisnięty żołądek i z nerwów nie będę mogła jeść i trochę schudnę a tu apetyt dopisuje jak zawsze
|
|
|
#3206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Moje doczepiane włosy sprawdziły się rewelacyjnie Trzymały się nawet następnego dnia.
Edytowane przez anioleczek2112 Czas edycji: 2011-09-25 o 11:37 |
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że nikt nie będzie miał pretensji jeśli podam nick tutaj . Sprzedający to LongHair_pl .
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Przyznam się bez bicia, że wyrywkowo czytałam Wasze wpisy, bardziej zwróciłam uwagę na zdjęcia. Znalazłam parę propozycji, które przypadły mi do gustu. Ślub mam w czerwcu przyszłego roku, suknia wybrana, wymarzona, jak ją zobaczyłam nie chciałam już żadnej innej ;D szyje się... A teraz zastanawiam się po malutku nad fryzurą. Myślałam początkowo u bocznym upięciu, ale jak tak popatrzyłam na te piękne upięcia i koki w końcu nie wiem co bym chciała. Zawsze na wesela czesałam się na bazie prostych włosów, bo loki (robione przeze mnie nie przez fryzjerkę, więc nie mówię, że profesjonalnie) szybko mi się rozprostowywały i nie chciałam wyglądać jakbym tylko co z łóżka wstała. No i jeszcze jeden problem, nie wiem czy grzywkę zostawiać na czole czy upinać do góry. Ja jestem za tym aby upiąć, ale mój narzeczony lubi jak mam coś na czole (na wesele do koleżanki moja fryzjerka uczesała mi grzywę na bok tak że nie była na czole, to stwierdził, że wyglądam jakby mnie krowa oblizała, hehe) nie chcę grzywki, bo boje się, że jak będzie gorąco to grzywka przyklei mi się do czoła od potu i do końca życia będę patrzeć na zdjęcia i tylko widzieć tą okropną strąkowatą grzywę... (wiecie o co mi chodzi, nie?) Załączę kilka propozycji, które spodobały mi się, oraz fryzurka z wesela koleżanki, może komuś się przyda (jakość zdjęcia nie jest najlepsza z powodu złego aparatu, zdjęcie jest prześwietlone) moja fryzura to ostatnie zdjęcie To nie wszystkie propozycje, jeszcze coś wygrzebię ![]() Aha, suknia księżniczka, co byście zaproponowały? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

zwłaszcza jeśli ślub masz w okresie letnim.

mam włosy prawie do łopatek, ale zastanawiam się czy nie przedłużyć na swój ślub.. jak myślicie? Któraś z Was tak robiła?