|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
lecę pod prysznic.. i do łóżeczka
śpijcie słodko i miejcie niesamowite sny papa
|
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jaki smak miałaś?![]() A co do Kammela to też się zdziwiłam.. ja niedawno wróciłam do domu, ale było milo po tygodniu rozłąki ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Wszystkim które poszły spać kolorowych snów życzę ![]() Do ranka
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana... kawa się szykuje!!
wstajemy!!
|
|
|
|
#1264 |
|
vel Turkusoowa :)
|
jestem !
z kawą,ciasteczkiem i przyborami do makijażu słoneczko dziś świeci![]()
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale mój brat kończył 18 lat więc ledwo wczoraj wstaliśmy, tak jechaliśmy pomagać moim rodzicom w przygotowaniach. ![]() Jeszcze nie odespałam wyjazdu, ale już jest lepiej Sarunieczko, pamiętam, że pytałas o ten deodorant, niestety nie widziałam go nigdzie w żadnym ze sklepów w Słonecznym Brzegu Nadrobiłam Was troszkę, ale nie będę cytować, bo za dużo tego, a większość tematów została już powiedzmy, że zamknięta ![]() Wstawię Wam kilka zdjęć, żeby nie było, skoro Wam je obiecałam
|
#1266 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
O matko,ale Ty jesteś fotogerniczna.... Cudne zdjęcia |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak ten Pan to mój Dawid
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
![]() Ja już po śniadanku, umalowana i gotowa do pracy.... papa.... Cheneelle jaka Ty sliczna Jestes, Dawid ma szczescie Z reszta Ty tez nie mozesz narzekac... :P
Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-09-11 o 08:28 |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokia ja też nie jestem za ślubami i dziećmi dla homo...dwie mamy lub dwóch tatusiów... ???
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
witam babeczki
![]() co prawda konsultantką nie jestem ale chciałabym zobaczyć katalog a nigdzie znaleźć nie mogę aa i jest tu jakaś konsultantka z Krakowa ? bo może bym coś zamówiła
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wstałam ![]() fajne fotki |
||
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was i ja
z kawką i po śniadanku ( 3 dzień diety nie łączenia). Mój TŻ wyjechał na konferencję, tydzień go nie będzie a w poniedziałek rusza demolka naszego nowego (a bardzo starego) M, wybrałam płytki ![]() Łazienka :http://lazienkapolo.pl/towar/lista/339/luna Kuchnia :http://lazienkapolo.pl/towar/lista/95/calipso Teraz wyszukuję coś szarego lub szary z czerwienią/bielą do przedpokoju - może jakieś typy macie? Zaplanowałam 2 nietypowe rozwiązania, w przedpokoju tapetę również na suficie, w tym że na suficie będzie najbardziej wzorzysta, a na ścianach z tego samego 'stylu' ale mniej wyrazista. A w łazience lustro wpasowane w płytki (zobaczysz Dokia - wiele lat będzie nietknięte )
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to witam z kawką
![]() Cheneelle piękne zdjecia...Ty masz taką egzotyczną, niespotykaną urodę...super Tak jak dokia zwróciłam uwagę na drinki...mniam...
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Urok handlu...
Ale od poniedzialku do srody mam wolne wiec jest jakas rekompensata jak wszyscy ida do pracy a ja mam wolne Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie znajdę katalog?
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Drink który piłam nazywał się Orgasm Strasznie słodki i wcale nie taki dobry, bo był posypany cynamonem
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy pierwszej wszystko fajnie i ładnie- masakrycznie tylko poczas zakładania bo szyjkę spirytusem traktuje .... wrrrrr.... straaaszne.. no ale chwilę trwa ... przy zakładaniu drugiej jakiś krwotok się zrobił, bo też i zakłada się to podczas okresu, ale coś się stało że strumykiem czułam że płynie- lekarz też się wystraszył.. a ja leżałam wystraszona patrząc na kafelki i myśląc tylko o tym aby nie wzywał pogotowia jak ja tak na samolocie leżę bo... no obciach .... no nie? ![]() no i potem "okres" miałam jeszcze 3 tygodnie.. ale jest w porządku... spiralka jest bezpieczna i tania- nie wnikam w to co twierdzi o tym radio Radio M.... i nie spowiadam sie z tego - moja decyzja i koniec kropka ... Ja nie moge mieć kuracji tabletkowej bo mam zatorowe skłonności- miałam kiedyś już mikroudar więc mi nie wolno, w kalendarzyki itp to ja nie wierzę... spiralka jest fajna bo i tania .. koszt jej około 100zł założenia około 400zł - więc na 5 lat to średnio dobrze wychodzi . Pierwszą chyba się zakłada na 2-3 lata , drugą już można kupić na 5-8... działa juz przez fakt że jest z miedzią czyli tam zmienia się ph że te małe stworki nie przejdą już na wejściu dalej Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-09-11 o 08:40 |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie macie plany na dziś...
Moja mała umazała całą glowę łącznie z włosami szminką lilac shimmer...lece ją wyszorować i na grilla się przejdziemy...ale mi sie nic nie chce...ale kawa mi dziś baardzo smakuje(może dlatego że córcia mi dmucha), zaraz zrobię drugą
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem co będę robić
może nic miałam malować pazury, ale jutro mi przyjdzie nowy lakier ruby slippers to nie mogłabym przetestować słonko świeci to może posiedzimy na dworzu, ostatnie chwile ciepła...---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- aktualny tu: http://www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html |
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
ooo u mnie zaczyna się procedura komunijna... brr..... na 12tą do kościoła musimy i po mszy zostać na spotkanie z Proboszczem..... i tak co tydzień do maja... ojjjjjj
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama i teściowa miały...a moj tato to taki właśnie typ bardzo religijnego i do tej pory mamuśce wypomina tą spiralkę
|
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle czasu do kościoła trzeba chodzić![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
ale teraz już nie mogę ze względu na migrenę |
||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj malować pazury, ale mi się nie chcialo, jak się wreszcie położyłam ok.24 wstala moja córcia i tak do 2 jeszcze z nią bajki oglądalam
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam z nią inny problem, nie chce za bardzo jeść , a później w nocy 3 flachy piję co 2,5 godziny![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- idę się ogarnąć
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa razy miałam umówioną wizytę (w sierpniu i wrześniu), ale akurat wtedy dostałam okres, bo mam dosyć nieregularny. I musiałam odwołać... Ale teraz bardziej się boję jakiegoś choróbska, tym bardziej, że się nasłucham o takich rzeczach, bo mama pracuje na ginekologii-onkologicznej, koszmarny oddział...
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biorę tabletki dość długo do gina chodzę średnio co dwa miesiące Często? Jak ktoś jest w grupie ryzyka to tak musi
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- nooo... a najgorzej, że ja to spokojnie i cicho znoszę a mój mąż ciągle komentuje i to głośno i go ciagle strofuję bo dzieci słyszą przecież... nie ja pierwsza i nie ostatnia przechodzę tę procedurę komunijną ale wkurza mnie te jego narzekanie że bzdury, głupoty itp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

ojej....
???

teraz właśnie zasiadłam z takim czymś:
Papa!!
Moja mała umazała całą glowę łącznie z włosami szminką lilac shimmer...lece ją wyszorować i na grilla się przejdziemy...ale mi sie nic nie chce...ale kawa mi dziś baardzo smakuje(może dlatego że córcia mi dmucha), zaraz zrobię drugą
ale teraz już nie mogę ze względu na migrenę
co 2,5 godziny
Dwa razy miałam umówioną wizytę (w sierpniu i wrześniu), ale akurat wtedy dostałam okres, bo mam dosyć nieregularny. I musiałam odwołać... Ale teraz bardziej się boję jakiegoś choróbska, tym bardziej, że się nasłucham o takich rzeczach, bo mama pracuje na ginekologii-onkologicznej, koszmarny oddział...