|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czy ja jestem teraz złośliwa? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Raczkowanie
|
A ja starsznie nielubie siedziec i nic nie robic,ale z nadmiaru czasu niemam checi na nic..
![]() Ten temat się już u Nas na wątku pojawił i jednka faceci rzadko myślą głową ![]() Cytat:
![]() Hmm..moze troszke,ale co tam nie ma sie co przejmowac ![]()
![]() |
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
klimatyzuje się już w Italii ![]() póki co wszystko w jak najlepszym porządku ![]() tak sobie wczoraj zdałam sprawę, że prawie rok spędzę w tym miejscu.. trochę mnie to przeraziło, ale myślę, że to przez te emocje.. pozdrawiam ![]()
![]() |
#784 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | ||
Raczkowanie
|
Bardzo lubie czytac i ciagle czytam jakies ksiazki,najczesciej poznymi wieczorami kiedy mam taka fajna cisze..
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
#786 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Dziękować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mieszkam w Padwie ![]() ![]() emocje, emocje.. ale to normalne.. od października najprawdopodobniej zaczynam kurs włoskiego, dostałam zaproszenie do Florencji ![]() ![]() ![]() pozdrawiam dziewczyny ![]()
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-09-10 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#790 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() a ja od piątku piszę z pewnym facetem. Rob takie byki, że aż włos mi się na głowie jeży (np. minoł - może się czepiam, ale ja akurat jestem dobra ortograficznie i po prostu rażą mnie takie błędy) i jakoś rozmowa nam się ciężko klei, ale przynajmniej mogę z kimś porozmawiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie też sobie tylko ot tak popisać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() mam trochę do nadrobienia ale teraz nie dam rady bo mam problemy z komputerem, także napiszę tylko tyle,że u mnie dobrze jeśli chodzi o eksa, dziś pierwszy raz o nim pomyślałam z 3 godz po przebudzeniu ale to tylko dlatego, że przypomniało mi się, że muszę jechać do mojej ginekolog, a że rok temu byłam tam z nim więc dlatego te myśli o nim ![]() niquolle ależ Ci zazdroszczę ![]() ![]() ![]() miłego dnia, nadrobię kiedy będę już miała sprawny komp ![]() buziaki ![]()
![]() |
#793 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() dostałam wczoraj wieczorem wiadomość od eksa: "Dobranoc, śpij dobrze. tak bez okazji." Nie wiem co mam o tym myśleć. Moze się podlizuje żebym mu ten zbiór sprzedała, co? Cytat:
![]() no to czekamy ![]() Wreszcie przestałam obgryzać paznokcie na tyle, żeby móc je pomalować po zapuszczeniu i nie wygląda to dziko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pewnie jeszcze bedzie dużo takich sytuacji gdzie eks bedzie sie kojarzył z jakimś miejscem,wydarzeniem,etc. ale najważniejsze,że nie myślisz o nim na codzien.. ![]() dziekuje,również miłego dnia.. ![]() a jak idą poszukiwania pracy? Cytat:
![]() Nie sadze,ze o zbiór mu konkretnie chodzi ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#795 | |
Kuźnia inspiracji
|
O właśnie, chciałam zapytać i zapomniałam w końcu
![]() Cytat:
![]() ![]() wolę nie myśleć o opcji podanej przez Ciebie. Boję się, że może uległabym znowu... ale nie, jak miał to nie doceniał, a teraz sorry Winnetou. Pytałam przy rozstaniu czy to ostateczna decyzja, mógł sie zastanowić wtedy. Albo wtedy, kiedy tak mnie ranił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Rozeznanie
|
myślę, że wybiorę się tam na pewno nie raz ![]()
![]() |
#797 |
Kuźnia inspiracji
|
Powiem Ci ssami, że teraz już nie wiem, czego ode mnie chciał. W koncu ma już nową dziewczynę, wiec niech ona się nim zajmuje. Tylko po co pisze do mnie? :nie wie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Dolce vita
|
Witajcie po raz kolejny, mimo, że tak rzadko piszę tutaj. Byłam w rozsypce. Sprawiało mi ból pisanie o tym, jak to moje życie się ułoży. Więc odpuściłam......
I wracam po niecałych 2 miesiącach od rozstania (za 5 dni minie). I czuję się dobrze. Zaczynam myśleć o sobie. Mimo, że tli się jakiś tam....ból i żal.....to wiem, że tak miało być. I wiem, ze jestem super. Że mam jakąś wartość, tylko to on jej nie docenił. Nie pakuję się w żaden zwiazek, o nieee......Teraz mam czas dla siebie-siłownia, aerobik, niedługo yoga, mam angielski, całą stertę książek do przeczytania....zimę przewegetuję ![]() Wszystko tkwi w naszej głowie. Da się to zwalczyć, jeśli tylko nam zależy. Ja chcę zakończyć żałobę, bo chcę normalnie żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dokładnie,jestes bardzo wartościową Kobieta i przyjdzie czas kiedy ktoś Ciebie doceni,a eks jest nieważny Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja nadal mam niesprawny komputer i tak teraz wzięłam tylko na chwilkę od kolegi z pokoju obok, u mnie dobrze w miarę , w piątek idę raczej na godz próbną do jedenj restauracji, dziś poroznosiłam tam cv i nadal będę czekać.
Jeśli chodzi o eks to nie jest dobrze ![]() Od tego czasu ciągle o nim myśle, nawet śnił mi się dziś ![]() To tyle o eksie ![]()
![]() |
#801 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Ale jest jakiś taki poważny... gdy spytałam czy zawsze taki jest, to powiedział, że przy damie nie można żartować... i nie miałam już na to riposty. Cytat:
Poza tym, gdyby chciał wzbudzić zazdrość to powiedziałby mi wprost o tym, że ma nową, a tego dowiedziałam sie od kogoś innego. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To nie dobrze,że o nim myślisz teraz,bo ostatnio było już coraz lepiej.. Dobrze,że zdał sobie chociaż zdał sobie sprawe,że byłaś dla niego za dobra.. Cytat:
Cytat:
![]() Moze ma taki sposob bycia i woli ostroznie i powaznie cos napisac,żeby Cie nie obrazic ..
![]() |
![]() |
#803 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Bądz człowieku mądry i pisz wiersze... Usłyszałam dziś od pewnego miłego pana, że tekst "zostańmy przyjaciółmi" jest co najmniej żenujący i nieszczery. W moim przypadku mogę sie podpisać pod tym wszystkim, czym się da. Cytat:
Możliwe, ale mnie w sumie nie jest łatwo obrazić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakiś dziwny ten Twój eks,Tobie pisze jedno,a robi zupełnie coś odwrotnego..a Ty mu odpisujesz na te smsy? Cytat:
On tego nie wie więc możliwe,że woli być ostrożny ![]() Do mnie eks cały czas nadal dzwoni i pisze i szczerze mam tego już dość,on cały czas twierdzi,że bedzie walczył o Nas do samego końca tylko ja wiem,że nie ma już o co walczyć,ale on nie dopuszcza tego do siebie..
![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Już jest mi trochę lepiej, choć to jakoś wyprowadziło mnie z równowagi. Nie wiem sama dlaczego
![]() Cytat:
Teraz marzę aby z tą pracą się udało ![]()
![]() |
![]() |
#806 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Napisałam mu, że chyba teraz ma inny obiekt, za którego wiadomosciami może tęsknić. Cóż, dwulicowość ludzka nie zna granic. Swoją drogą, ciekawe czy jego dziewczyna wie, że sobie wymienia takie wiadomosci z byłą. I czy jej to na pewno odpowiada. Cytat:
![]() Cóż, ja też jestem ostrożna więc tak sobie chodzimy naokoło siebie że tak powiem ![]() Na razie wielki + dla niego, że prawie przez tydzień się mną nie znudził ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uda sie, wierz tylko w to mocno ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uda się napewno ![]() Cytat:
Nietety Inspire tacy już sa ludzie.. Podejrzewam,że albo nic o tym nie wie,albo nie wie,że jesteś jego byłą.. Cytat:
Nie znudził się,bo to napewno tylko Twoje spojrzenie na siebie samą,że jesteś nudna etc..A w rzeczywistości jesteś wartościową,wspaniałą Dziewczyna ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#808 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cóż, w każdym bądź razie jak będzie miał jakieś radosne teksty to stwierdzam że jak przez telefon to kozaczy a jak się widzimy to udaje Greka. O, jakoś mam dziką chęć powiadomienia jej o tym, ciekawe, czy nadal tak by się łasiła do niego. ech, on jej zmarnuje tylko czas, ale teraz pewnie tego nie widzi. I nie mówię tego z zazdrości, tylko z autopsji. Cytat:
Doszłam dzis do pewnego wniosku: po prostu mój eks nie umie być sam. I jest cholernie zakompleksiony, bo podbija sobie ego obecnoscią jakiejś dziewczyny w jego życiu. Pech chciał, że padło na mnie. szkoda mi tylko tej dziewczyny, naprawdę.... Cytat:
Ja też nie chcę, bo mam na chwile obecną ważniejsze priorytety w życiu. A Gucio jak na razie jest tylko znajomym i tak zostanie. w każdym badź razie damy sobie czas i zobaczymy, co z tego wyjdzie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem Cie,bo sama wiesz co przez niego przechodziłaś,ale ja bym się mimo wszystko nie wtrącała,to ich sprawa,w przeciwnym wypadku mogą uznać,że jesteś zazdrosna i dlatego to mówisz.. Cytat:
Cytat:
Dokładnie,czas jest najlepszy na wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#810 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Wtrącać się nie będę, po jakimś czasie laska sama sie skapnie, o co tak naprawdę chodzi. Jeżeli nie - to będzie miała bardzo wielki problem. Ech, gdybym z nim rozmawiała, to pewnie miałabym dzika ochotę zakonczyć to czymś, co chcę zrobić od bardzo dawna, czyli ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Nom, kurczę, fajnie, że pisze, naprawdę ![]() ![]() A okazało się, że Gucio (taką ma ksywkę i tak jakoś lubię go tak nazywać) ma po prostu dysgrafię i to jest powód błędów, chociaż dzisiaj chyba nie było żadnego ![]() ![]() A co tam u Ciebie tak w ogóle? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.