|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
A u mnie dzisiaj upał!
Lubię to!Tylko coś od paru dni kicham i mam katar Aaaa i nie musiałam dzisiaj iść do pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole gory pojechalismy tam z mezem po slubie![]() dziekuje ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byly lata beztroski. Dzisiaj już tego klimatu nie czuć, ale dalej kocham morze. Za to wzielo mnie na góry. W tym roku nie dałam rady jechać, ze względów finansowych Jakiś czas temu byłam w Bieszczadach Kiedyś pojadę. Niech tylko znajdę pracę.
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie lubie slonca wiec raczej nie mam po co jechac bo watpie ze znajde miejsce w cieniu za to meza kusi![]() fajnie mialas ja jako dziecko nigdzie nie jezdzilam zaczelam dopiero jak poznalam meza |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Konto usunięte
|
hej, ja mam 22 lata, a daja mi 18, czasami 17 więc nie jest tak źle.
ale to chyba u mnie rodzinne, moja ciocia w wieku 29 lat poszla po wino do sklepu i jej nie sprzedali
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak fajnie,że nie jestem sama w kichaniu w gorące dni
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Co do morza i gór, to przyznam, że nigdy nie byłam nad polskim morzem Ale zamiast tego 3 lata temu byłam w Amsterdamie i okolicach, więc zaliczyłam Holenderskie Super tam było Chętnie bym się jeszcze gdzieś wybrała ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
No w tym wieku, to i ja bym się wkurzyła
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez kocham morzeee
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
ja się znowu nie uczę
od 15 wmawiam sobie "o 16 zacznę, o 17, 18 itd"
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie byłam nad polskim morzem chyba tylko dlatego, że miałam bardzo daleko
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Ale dzisiaj wyjątkowo bardzo długo się uczyłam
|
|
|
|
|
|
#254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do kichania w dziwnych okolicznościach, to ja zauważyłam , że zawsze jak obudzę się w nocy i sięgam po telefon, żeby sprawdzić która godzina, to automatycznie po tym, jak światło telefonu zaświeci mi w oczy i zaczyna razić, kicham. |
|||
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Łoł
O kichaniu po uderzeniu światła z fona w środku nocy jeszcze nie słyszałam Dobre, dobre ![]() Noooo a teraz grzecznie wyłączę komputer i przygotuję się do spania. Przeraża mnie, że jutro poniedziałek i tyle czasu de weekendu
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez wylaczam kompa bo zanosi się na mocną burze.
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogolnie ja to ciagle robie zdarzalo mi sie kichac po np. 6 razy z rzeduumieram z glodu ale za chwile bede miec zapiekanke |
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zbieram pod prysznic i coś zebrać się nie mogę
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyzwyczaiłam się dopiero po kilku dniach) to i tak mam dość i chcę z powrotem do wrocka znaleźliśmy już mieszkanie od października itp.muszę sobie chyba napisac na wszeki wypadek podanie o przedłuzenie sesji bo coś mi nie idzie potrafię sobie wynaleźć 10000 zajęć. rozprasza mnie internet, jak nie ma internetu to tv, jak nie ma tv to zaczynam sprzątać gotowac i kupować żarcie a jakby mnie zamknać w piwnicy z samymi tylko notatkami to bym pewnie poszła spać.
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie strasznie korci zakup kolorowych doczepianych pasemek. Może i wieje tandetą, ale od zawsze podobały mi się żarówiaste kolory tylko brakowało mi odwagi, by się na jakiś konkretny ufarbować. ![]() Pracowity weekend miałam. Dopiero dzisiaj odsapnęłam nieco z TŻ i przeszliśmy grę na Xboxie. ![]() Edit: a propos wakacji - ja chyba najbardziej lubię polskie lasy i jeziora.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-09-11 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to nie wiem czy studiujesz na uniwerku ale zrobili rok akademicki od 26 wrzesnia i nie wiem za bardzo co zrobić, czy odpuscic zajęcia czy dojezdżać, wprowadzamy się dopiero 1 października
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tygodni bym już nie zniosła, ale to inna sprawa, a to nie wątek o tragicznych relacjach z rodzicami...Tak, na uniwerku i 26 zaczynam... ja będę już wtedy dawno we Wrocławiu, więc będę normalnie chodzić. Podobno ma też nie być przerwy zimowej... Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-09-11 o 22:52 |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ba, nawet nie ma sesji poprawkowej
tzn jest, ale równolegle z rozpoczęciem semestru letniego. ja akurat jestem przyzwyczajona bo na poprzedniej uczelni tez tak miałam. zawsze zazdrościłam tż że ma nie dość że tydzien poprawkowej to jeszcze tydzien wolnego... za to sesja letnia trwa miesiąc(!), od końca maja do końca czerwca i nie wiem kto taki debilizm wymyślił
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie cały ten rok będzie teraz nieźle pokręcony, no ale EURO w końcu... żebym jeszcze bilet na jakiś mecz wylosowała, to mogłabym i 4 sesje w ciągu roku mieć, ale się nie udało ![]() Dobrej nocy Dziewczyny, ja zmykam w końcu się wykąpać, bo jeszcze chwila i w ogóle nie wstanę z krzesła
Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-09-11 o 23:04 |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
ee euro to ostatnia rzecz która mnie obchodzi, ale co, sesja i tak bedzie w trakcie trwania euro, tylko egzaminy będa pewnie bardziej rozproszone, nie wiem co to daje.
mi to by się taka długa sesja przydała w poprzednim semestrze, to bym teraz nie miała poprawek i zaległości
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
A to dziwne, bo słyszałam, że wszystkie miasta- gospodarze miały sie dostosować. Podobno Wrocław się długo opierał, ale jednak zmienili tę organizację.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Lubię to!

To byly lata beztroski. Dzisiaj już tego klimatu nie czuć, ale dalej kocham morze.
za to meza kusi

Ale zamiast tego 3 lata temu byłam w Amsterdamie i okolicach, więc zaliczyłam Holenderskie
Chętnie bym się jeszcze gdzieś wybrała 
od 15 wmawiam sobie "o 16 zacznę, o 17, 18 itd"