|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
Też się nad nim zastanawiam, ale nie podoba mi się 7dni przerwyCytat:
|
||
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
![]() całą noc wyłam z bólu kolan
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Biedactwo <przytul>
A rehabilitacja nie pomaga?
|
#1294 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
strasznie się bałam. planowałam iść i ciagle rezygnowałam... a póxniej chodziłam regularnie na wizyty w ciąży do świetnego Pana i strach minął. wcześniej to była czarna magia. a tabletek w życiu nie stosowałam staraliśmy się o dziecko 3 lata i już traciliśmy nadzieję i dopiero wtedy jak już prawie pogodziłam się z myślą, że chyba nie będziemy mogli mieć dzieci to pojawiły się dwie kreseczki na teście
|
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ja chciałam mojego wyciągnęć gdzieś na łakę, na mały dwuosobowy piknik, bo biedny sam siedzi w domu cały czas, ale w nocy gorączka 40* 2 razy, okłady , tabletki i dzisiaj z rana jak wychodziłam do pracy to samo;( Cięzko jest na maxa ostatnio, mam nadz, że niedługo sie poprawi.. Oj bidulko... |
||
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Chanelle to widzę, że wakacje udane
może nam też się uda gdzieś pojechać w przyszłym roku, ale jak będziemy mieć na to kasę to staniemy przed dylematem, więc możliwe, że nie pojedziemy Jolka trzymam za Was kciuki Czy któraś z Was kupowała soczewki przez internet? Bo ja bym chciała, ale trochę mnie martwi to, czy oni je dobrze przechowują itd, a wiadomo, że przez internet będą tańsze |
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza szła kurierem, a oni mieli nieogrzewany hangar, w którym trzymają paki, więc nie było sposobu, żeby nic się nie stało przy -15
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
troszkę , ale dzisiaj to był inny ból , takie uczucie rozpierania w środku , jakby miały mi kolana eksplodować
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() coś mnie suszy dzisiaj, więc witam się coca-colą ![]() śwetny Cytat:
![]() ja wczoraj nie zmyłam makijażu pamiętam, że zdjęłam soczewki, ubrałam się w piżamę, wzięłam bułkę, poszłam do łózka, na leżąco tą bułkę jadłam i ... obudziłam się rano a makijaż dziś nienaganny rano Cytat:
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
a no to tabletki tak działaja, ale organizm walczy, dlatego są goraczki, to akurat dobry znak... A on teraz nie moze nawet sie przeziębić..
|
|
|
|
#1303 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo zauważyłam że w niedzielę najlepiej wychodzę na fotkach moze sobie coś cyknę po obiedzie po południu jak tż przyjedzie ze wsi to wpadnę do Niego![]() biedna.... dalej bolą? Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łazienka seria Luna płytki : http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...a-bianco-25x35 http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...luna-red-25x35 http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...-inserto-25x35 http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...na-listwa-5x35 a na podłogę : http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...anco-33-3x33-3 Kuchnia : http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...o-zielen-30x45 http://lazienkapolo.pl/towar/szczego...pso-braz-30x30 w kuchni meble jasne, kolor nazywa się chyba klon lub dąb milano, a w łazience standard - białe. |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
O mój Boju... Włączyłam sobir top model na tym tvn, masakra... joaśki akcent jest strasznie denerwujący, nawet pierogowi sie udzielił..
|
|
|
|
#1310 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie ogólnie drażnią cudzoziemcy,bo nie cierpię akcentu,denerwuje mnie tez śląska i góralska gwara
|
||
|
|
|
#1311 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ładne zdjęcia ![]() Cytat:
A wczoraj byłam na działce u znajomej mojej przyjaciółki. I one studiują z taką laską która chodziła do podstawówki i gimnazjum ze mną jednego. I przyjechała ze swoim facetem, który jest od niej starszy o... 24 lata czyli ona ma 23 a on 47... masakra. znaczy bardzo sympatyczny gość, ale bez przesady... jeszcze jakby był jakimś ciachem, ale on jest takim właśnie panem pod 50tkę z dużym brzuchem... poza tym dla mnie to nie jest fajne, bo on już rodzinę ma, znaczy pewnie po rozwodzie jest czy coś, syn jego ma 22 lata... a ona z nim jest prawie 5 lat bo go poznała jeszcze w liceum jak była i to ponoć jej pierwszy poważny "chłopak", jeśli można to tak określić... a dziewczyna ładna, wygadana, obrotna, naprawdę by sobie znalazła kogoś w swoim wieku. problem może być, bo ona chce mieć dzieci, no a jemu się już niekoniecznie może chcieć, skoro swoje już odchował... i co, będzie ojcem po 50tce? nawet ślubu swojego kolejnego dziecka by pewnie nie dożył :/co innego taka różnica wieku, jak moja mama ma przyjaciółkę w wieku 50paru lat i ona ma faceta 70parę lat, ale oni wcześniej mieli swoje rodziny, też mają dzieci odchowane, więc to zupełnie co innego. no ja nie ogarniam tego, z takim facetem czułabym się jak z ojcem... |
|||
|
|
|
#1312 | |
|
|
Cytat:
Ja jeśli będę mieć kiedyś dziecko,to mój tż też będzie 50-letnim ojcem miłość to miłość...
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a facet który już odchował dzieci i pewnie nie będzie ich już chciał mieć, to inna bajka. a przed nią dopiero wszystko... |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że jest z nim szczęśliwa
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no pewnie jest szczęśliwa, ale ma za✂✂✂iście pod górkę. |
|
|
|
|
#1316 | ||
|
|
Cytat:
a skąd pewność że nie będzie pan koło 50 chciał mieć dziecka z ukochaną?![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem tolerancyjna. tolerancja a akceptacja pewnych rzeczy to 2 różne kwestie. ja nikogo do niczego nie zmuszam, nie odradzam, nie mówię nieprzyjemnych rzeczy itp. ale nie muszę tego akceptować w takim sensie, że ja bym tak zrobiła. to że ona tak wybrała - cóż, jej życie. moja przyjaciółka ma faceta, który jest muzułmaninem i akurat tutaj jestem bardzo tolerancyjna, generalnie ja nie mam uprzedzeń, które nie są oparte na jakichś podstawach. jest super osobą i naprawdę bardzo mądrą |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Kto chętny na drugą kawę
![]() poszłam z Klaudią do ogrodu, uwaliłam się na kanapie, ona sobie biegała i w pewnym momencie poszła do domu do taty, a ja... przysnęłam tż przyszedł mnie obudzić, bo obiad skończył robić, który ja zaczęłam![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- dla mnie różnica wieku nie ma znaczenia, akurat mój tż jest ode mnie 2 lata młodszy, ale jakby był 15 lat starszy to też by było OK
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się nie widzę w związku z facetem, który mógłby być moim ojcem, ale życie jest różne i wszystko może się przydarzyć. Też wyrażam swoje zdanie, nie odbieraj tego jako "atak" na Ciebie czy Twoją opinię. Cytat:
Ale pierwszą Mam @ i ciśnienie poszło mi w dół, więc muszę je jakoś "podratować"
|
||
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
tu macie ten odcinek Rozmów o noszeniu tapety bez mycia
![]() http://tvnplayer.pl/odcinek,rozmowy-...1925,3003.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Moja mama i teściowa miały...a moj tato to taki właśnie typ bardzo religijnego i do tej pory mamuśce wypomina tą spiralkę
Dwa razy miałam umówioną wizytę (w sierpniu i wrześniu), ale akurat wtedy dostałam okres, bo mam dosyć nieregularny. I musiałam odwołać... Ale teraz bardziej się boję jakiegoś choróbska, tym bardziej, że się nasłucham o takich rzeczach, bo mama pracuje na ginekologii-onkologicznej, koszmarny oddział...

strasznie się bałam. planowałam iść i ciagle rezygnowałam... a póxniej chodziłam regularnie na wizyty w ciąży do świetnego Pana i strach minął. wcześniej to była czarna magia. a tabletek w życiu nie stosowałam
staraliśmy się o dziecko 3 lata i już traciliśmy nadzieję i dopiero wtedy jak już prawie pogodziłam się z myślą, że chyba nie będziemy mogli mieć dzieci to pojawiły się dwie kreseczki na teście
Strasznie słodki i wcale nie taki dobry, bo był posypany cynamonem

za nowy nagłówek na blogu
rozwaliła mnie laska, która nosiła makijaż 2 tygodnie bez mycia 
pamiętam, że zdjęłam soczewki, ubrałam się w piżamę, wzięłam bułkę, poszłam do łózka, na leżąco tą bułkę jadłam i ... obudziłam się rano 

Moja mała umazała całą glowę łącznie z włosami szminką lilac shimmer...lece ją wyszorować i na grilla się przejdziemy...ale mi sie nic nie chce...ale kawa mi dziś baardzo smakuje(może dlatego że córcia mi dmucha), zaraz zrobię drugą

mnie ogólnie drażnią cudzoziemcy,bo nie cierpię akcentu,denerwuje mnie tez śląska i góralska gwara
czyli ona ma 23 a on 47... masakra. znaczy bardzo sympatyczny gość, ale bez przesady... jeszcze jakby był jakimś ciachem, ale on jest takim właśnie panem pod 50tkę z dużym brzuchem... poza tym dla mnie to nie jest fajne, bo on już rodzinę ma, znaczy pewnie po rozwodzie jest czy coś, syn jego ma 22 lata... a ona z nim jest prawie 5 lat bo go poznała jeszcze w liceum jak była i to ponoć jej pierwszy poważny "chłopak", jeśli można to tak określić... a dziewczyna ładna, wygadana, obrotna, naprawdę by sobie znalazła kogoś w swoim wieku. problem może być, bo ona chce mieć dzieci, no a jemu się już niekoniecznie może chcieć, skoro swoje już odchował... i co, będzie ojcem po 50tce? nawet ślubu swojego kolejnego dziecka by pewnie nie dożył :/