|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
witamy
![]() ![]() mieszkasz w Paryżu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a Twój lakier śliczny ![]() ![]() a ja kupiłam purple diamond klik i tryin'to be cool klik ![]() witaj ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
kalpana dawno Cię nie było, co u Ciebie?
![]() |
#3395 | ||
Wtajemniczenie
|
dziekuje, kupie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajne zakupy ![]() no wlasnie najgorsze sa takie witania, ja sie wczoraj tak wscieklam, ze juz sie wydarlam na kolesia na koncu. nie sadzilam, ze zakup psa oznacza , ze musze byc obwachiwana albo walczyc na spacerach ![]() ![]() dobrze, ze zawsze pamietasz o podstawie bo ciezko potem nadrobic zaleglosci, a jeszcze gorzej jak sie sie wyjdzie z tych nawykow ![]() witaj ![]() caate bardzo sie ciesze, ja wczoraj iestety zeby zasnac musialam wziac pyralgine ( a wczesniej troche wina wiec slabo ![]() a tak w ogole dzien dobry ![]() walka dobra, ale Adamka tylko podziwiac bo od poczatku byla ogromna roznica miedzy nim a Kliczko ![]() zaraz uciekam z TZ-tem na sniadanie na trawie, a potem do jego rodzicow ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2011-09-11 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Czeeść
![]() witaj ![]() Cytat:
Wlasnie u mnie jest duzo tych lakierow, byly nr (z zalacznika) 20, 59, 65, 67, 69, 70, 71 (wlasnie tu sie wahalam ktory brac, szary czy bardziej fioletowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-09-11 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Moje dziewczynki kochane ![]() Dzisiaj mam dobry humorek ![]() ![]() ![]() Wczoraj nalozylam nafte kosmetyczna i plejek rycynowy i jedno zoltko na wloski i dzisisja mam bardzo ladne ![]() ![]() Kalpana no wlasnie co Uciebie ? ![]()
#3398 |
Zadomowienie
|
Miłego dnia
![]()
![]() |
#3399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Ja tez obejrzalam ten odcinek "rozmow w toku" i jestem przerazona tym co tam widzialam i uslyszalam ![]() Ja sie nadal kuruje, troche mi lepiej ale nie do konca ![]() ![]() ![]() Snow - i jak sniadanko? ![]() ![]() Caate - super ze masz prace jakas chcialas, gratulacje ![]() Aaa - bylam sciac wlosy i teraz sie lepiej czuje w takich krotszych ale cos zaczynaja mi wypadac - zawsze tak mam gdy zbliza sie pora jesiena i jestem oslabiona wiec musze zaczac kuracje antywypadaniowa ![]() Cytat:
Nieprawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tej baby, to jeszcze mnie opieprzyła, że mój pies mógł coś zrobić jej psu. No jasne, że mógł przecież po to poświęciłam swoją rękę żeby jednak nie zrobił;/ I po to też ostrzegłam, żeby go zawołała..;/Kretynka. Ja zauważyłam ogromną różnicę w stanie mojego 'wszytskiego' odkąd regularnie o to 'wszystko' dbam ![]() ![]() Cytat:
My dzisiaj planujemy jechać do kina, bo wczoraj się spóźniliśmy ![]() ![]() ![]()
Flormar ![]() ![]() ![]() Eveline Colour Instant 627 ![]() ![]() Wakacyjne paznokcie ![]() Edytowane przez jj4u Czas edycji: 2011-09-11 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Ja zaliczyłam aptekę i uprzedzając fakt (jesienne wypadanie włosów) zakupiłam Skrzyp max.
Stwierdziłam, że po 3 lub 4 dniach olejowania i masce z granatem z Rossmana moje włosy błyszczą i pięknie się układają - naprawdę rewelka ![]() Nakupowałam zapachów i płynów do mycia- to jakaś moja mania - i teraz biegam ze szmatką. Uzupełniłam tez zapas świec i kadzideł tylko jeszcze olejków brakuje ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Podczytuję Was już dłuższy czas. Jako zaawansowana kosmetoholiczka mogę się do Was dołączyć? Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niedlugo do lublina będzie trzeba pokupić rzeczy kosmetyczne więc mam na co oszczędzać:-( ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Raczkowanie
|
Mam 22 lata, jestem na życiowym zakręcie, chociaż może już powoli z niego wychodzę ![]() ![]() Wracam do ludzi, i planuję powrócić do tego co zawsze lubiłam, a że podczytuję Was, to dlaczego by nie popisać i nie powymieniać się doświadczeniami/ciekawostkami? Wczoraj miałam kompletny wieczór SPA. Maseczka z Flos Lek nawilżająca, depilacja, samoopalacz, vax na włosach, pedicure, macicure-czerwień, i od razu samoocena poszła w górę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Co to za maseczka? Fajna jakaś? Bo jestem w trakcie poszukiwań, bo większość drogeryjnych mnie dobija i powoduje wysyp cudów na twarzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() kalapanko Nie ma za co dziękować napisałam samą prawdę. ![]() ![]() snow fajne zakupy, zazdraszczam ![]() Ja nie długo również wybieram się na polowania butów i kikla kosmetyków z essence ![]() Miłego dnia :P
#3409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tej maseczki jestem bardzo zadowolona. Mam ostatnio bardzo przesuszoną skórę, a ta maseczka już po pierwszym uzyciu pomogła. Nie byly to jakieś wielkie nawilżające rewelacje, ale na pewno skóra była napięta i bardziej odżywiona. Mam tendencje do zapychania, ale przy tej maseczce nie wyskoczyło mi absolutnie nic. Myślę, że mogę ją spokojnie polecić. Na KWC też ma dobre opinie. Znacie jakieś dobre zabiegi, maseczki, kuracje nawilżające skórę? Poza oczywiście piciem jak największej ilości wody ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
wrócilam i nadrabiam Was
![]() Cytat:
![]() dasz radę, w końcu na pewno się uda ![]() my też oglądaliśmy, na szczęście był ten rtl dostępny. a jaka to maseczka z granatem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
zawsze mam racje
|
Czyli juz na 100% wycofuja md z essence calkowicie?
![]() To ide po zapas odcienia makes me weak, chociaz lubie go jedynie na lato, ale chociaz w przyszlym roku go bede jeszcze miec. Nie wiem co jest z moim lakierem isa dory, na poczatku super trzymal, a teraz odpryskuje w ciagu jednego dnia, a otwarty jest dopiero z poltorej miesiaca ![]() A mnie dzisiaj glowa bolala i mialam do tego mdlosci znowu, jestem prawie pewna, ze to na tle psychiki wiec witajcie znowu leki, bleee. Bo takie cos ze 2/3 razy w tygodniu czlowieka wykonczy, plus jeszcze problemy z zasypaniem, czego w zyciu jeszcze nie mialam na dluzsza mete. A do tego mam na cos alergie chyba, bo co jestem w domu rodzinnym to kicham, mam nadzieje, ze nie na koty bo to by smutne bylo. Wieksze problemy niz moja wlasna babcia :P
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-09-11 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
Pewnie chodzi o tą z tej serii alterry, do suchych i zniszczonych włosów czy jakoś tak ![]()
![]() |
#3413 |
zawsze mam racje
|
Pewnie ta z Alterry w tubce
![]() I sprzatalam w szafce, gdzie byly moje stare pamietniki, normalnie splonac to musi.
#3414 |
Wtajemniczenie
|
Kobieto ja do tej pory mam swoje stare pamiętniki, i nie zamierzam ich wyrzucac czy spalać. Będę mieć pamiątkę na laa. I jest z czego się pośmiać
#3415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |||
Zakorzenienie
|
wklejam zakupy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3417 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Chciałam obejrzeć legendarny już odcinek rozmów, ale niestety jest zablokowany poza terenem Polski ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Wtajemniczenie
|
a ja sobie siedzę na dworze
![]()
#3419 |
Zakorzenienie
|
Zaraz siatkówka na polsacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Wtajemniczenie
|
coś mało ostatnio piszemy tu o pielęgnacji
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.