Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-11, 10:11   #3391
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu Pokaż wiadomość
Witam.

Bardzo bardzo chcę się przyłączyć do Was. Czy moge?
witamy
mieszkasz w Paryżu ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:25   #3392
snowhitee
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: a sa juz nowe odcienie lakierow essence? bo mialy wejsc na jesien jakos, a czekam na jeden odcien, na zdjeciu ciekawie wygladal

Ja naolejowalam wlosy, pomalowalam paznokcie u dloni, zrobilam maseczke z glinki i maseczke nawilzajaca z aloesem, wymoczylam stopy, a teraz czas na kapiel i lekture ksiazki i spanie.

do jutra
nie zwróciłam uwagi ja kupiłam wyprzedażowe MD po 4,99zł

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
na meczyki.pl dało rade obejrzeć

kupilas inne poza zamszowymi?

ja dzis kupilam lakier MD szary- movin'on cudo
tak kupiłam botki w ccc zrobię później zdj
a Twój lakier śliczny mam taki sam kolor z Wibo
a ja kupiłam purple diamond klik i tryin'to be cool klik

Cytat:
Witam.

witaj

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
bardzo, bardzo serdecznie Cie witamy

napisz cos o sobie

Snow, pochwal sie zakupami, tez poluje na botki i kozaki.

Buahhot, gdzie dorwalas ten lakier?

u mnie w naturze zero nowosci z essence.

Julianna, pierwszy raz w zyciu pomogl mi zwykly ibuprom i przespalam noc. chyba zmeczenie wzielo gore

milego dnia Piekne
dziś porobię zdj

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:25   #3393
Kalpana
Zakorzenienie

Ramonciu bardzo dziękuję kochana za komentarz Ale mi się miło zrobiło

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:43   #3394
91moniaa161
Zadomowienie

kalpana dawno Cię nie było, co u Ciebie?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:54   #3395
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Eveline, Happy Colours, 601
dziekuje, kupie

Cytat:
na meczyki.pl dało rade obejrzeć

ja dzis kupilam lakier MD szary- movin'on cudo
sliczny

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
No i właśnie to, że się przewija i nic więcej mi się podoba:P Nie umiem bawić się z dziećmi, poza tym dla mnie to za duża odpowiedzialność... A ja chciałabym się umieć bawić z dziećmi, bo co jak będę miała swoje? eh...
A i masz rację praca na pewno przyjemniejsza od telemarketingu Najważniejsze, że Tobie się podoba

Ja miałam podobna sytuacje, pisałam nawet o tym na wątku
Mojego TŻta pies prawdopodobnie miał jakiś uraz do psów płci męskiej i reagował na nie agresywnie ( nie ma pewności, bo znaleźli go na ulicy jak miał około pół roku albo niewiele więcej) I właśnie pani na sacerze spóściła labradora, żeby się 'przywitał'. Ja się dre, żeby go zabrała bo mój pies nie lubi innych psów a ja nie dam sobie rady, żeby go utrzymać bo był śnieg, lód itp. No ale pani była mądrzejsza a potem ja musiałam się z nim siłować i niechcący wsadziłam mu rękę do pyska jak szczekał i poczułam jak wiele siły może być w psiej szczęce...
Ale ona wiedziała lepiej, że pieski się tylko pobawią

Ja wczoraj poszalałam na zakupach - pierwsza wypłata
Kupiłam botki na jesień, dwie pary spodni, zwykłą białą bokserkę, ale z rozpinanymi guziczkami (śliczna).
Kupiłam też w końcu nowy liner żelowy z Inglota, bo poprzednia miałam rok a miał 9msc przydatności po otwarciu Z kosmetyków to 'poszalałam' w Douglasie i kupiłam dwa lakiery Essence i dwa ich nowe kremowe cienie. Nawet gratis dostałam fioletową kredkę

Pomimo zmęczenia codziennie jest u mnie podstawa i staram się robić coś więcej. Za chwilę będę przemalowywała paznokcie I porobię maseczki i peelingi
ja sie boje malych dzieci, jak bylam mala czy jako nastolatka bez problemu bo to bylo "naturalne", ale teraz mam w glowie potencjalne konsekwencje urazu itd i sie boja

fajne zakupy,

no wlasnie najgorsze sa takie witania, ja sie wczoraj tak wscieklam, ze juz sie wydarlam na kolesia na koncu. nie sadzilam, ze zakup psa oznacza , ze musze byc obwachiwana albo walczyc na spacerach . nie wiem skad sie biora takie kretynki jak ta z Twojej sytuacji

dobrze, ze zawsze pamietasz o podstawie bo ciezko potem nadrobic zaleglosci, a jeszcze gorzej jak sie sie wyjdzie z tych nawykow.

Cytat:
Witam.

witaj

caate bardzo sie ciesze, ja wczoraj iestety zeby zasnac musialam wziac pyralgine ( a wczesniej troche wina wiec slabo )

a tak w ogole dzien dobry,
walka dobra, ale Adamka tylko podziwiac bo od poczatku byla ogromna roznica miedzy nim a Kliczko
zaraz uciekam z TZ-tem na sniadanie na trawie, a potem do jego rodzicow wiec do wieczora, udanego dnia

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2011-09-11 o 10:59
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:59   #3396
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czeeść

Cytat:
Witam.

witaj
Cytat:
Buahhot, gdzie dorwalas ten lakier?

u mnie w naturze zero nowosci z essence.
u mnie też nie ma nowosci, ale ze lakiery MD kosztuja teraz 4,99 to kupilam jeden, bo szczerze mowiac, nie mam zadnego lakieru z essence ze stalej oferty, tylko dwa z jakichs limitowanek.

Wlasnie u mnie jest duzo tych lakierow, byly nr (z zalacznika) 20, 59, 65, 67, 69, 70, 71 (wlasnie tu sie wahalam ktory brac, szary czy bardziej fioletowy), 72, 73, 74, 75, 76, 78 takze bylo z czego wybierac... kurcze teraz mysle czy nie przejsc sie jeszcze po jakis jakie Wam sie podobaja lakiery z tych z zalacznika?
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
tak kupiłam botki w ccc zrobię później zdj
a Twój lakier śliczny mam taki sam kolor z Wibo
a ja kupiłam purple diamond klik i tryin'to be cool klik
ooo swietne lakiey kurcze, ale mam metlik w glowie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Essence multi dimension 042011.jpg (50,5 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-09-11 o 11:00
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 11:00   #3397
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Hejka

Moje dziewczynki kochane

Dzisiaj mam dobry humorek ładna pogoda zarz bede robic obiadek

Wczoraj nalozylam nafte kosmetyczna i plejek rycynowy i jedno zoltko na wloski i dzisisja mam bardzo ladne troszke pokrecone bo spalam w koku

Kalpana
no wlasnie co Uciebie ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-11, 11:04   #3398
91moniaa161
Zadomowienie

Miłego dnia

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 11:48   #3399
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Czeeść

witaj

u mnie też nie ma nowosci, ale ze lakiery MD kosztuja teraz 4,99 to kupilam jeden, bo szczerze mowiac, nie mam zadnego lakieru z essence ze stalej oferty, tylko dwa z jakichs limitowanek.

Wlasnie u mnie jest duzo tych lakierow, byly nr (z zalacznika) 20, 59, 65, 67, 69, 70, 71 (wlasnie tu sie wahalam ktory brac, szary czy bardziej fioletowy), 72, 73, 74, 75, 76, 78 takze bylo z czego wybierac... kurcze teraz mysle czy nie przejsc sie jeszcze po jakis jakie Wam sie podobaja lakiery z tych z zalacznika?

a ja bym chciała żeby te lakiery z essence miały mniejsza pojemność i cene bo ja wiem że nie wykorzystam, wczesniej mi sie zepsuje niz zużyje:P
Stary 2011-09-11, 11:57   #3400
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Ja tez obejrzalam ten odcinek "rozmow w toku" i jestem przerazona tym co tam widzialam i uslyszalam

Ja sie nadal kuruje, troche mi lepiej ale nie do konca Co jednak nie przeszkodzilo mi zeby isc z TZ wczoraj do kina

Snow - i jak sniadanko? Ja i wczoraj i dzis mialam pyszne tosty, tylko z dodatkiem czosnku zeby sie szybciej wykurowac, mniam

Caate - super ze masz prace jakas chcialas, gratulacje

Aaa - bylam sciac wlosy i teraz sie lepiej czuje w takich krotszych ale cos zaczynaja mi wypadac - zawsze tak mam gdy zbliza sie pora jesiena i jestem oslabiona wiec musze zaczac kuracje antywypadaniowa

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o zatoki, to jeśli caate miała robione badania (EEG, tomografia itp) to te badania powinny wykazać, czy to zatoki, czy nie. Kiedyś miałam podobną sytuację, silne bóle głowy, zresztą pisałam już o tym kiedyś. Nikt nie wiedział co mi jest i dopiero pewien pan doktor zlecił mi badania. Po badaniach zapytałam go czy przyczyną tych bóli może być zapalenia zatok (rodzinna lekarka mnie z tego od paru lat leczyła), a pan doktor stwierdził, że zapalenia zatok nie mam na pewno, bo na tych badaniach wyszłoby to...

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Nie przejmuj się, najlepsi kierowcy za drugim razem zdają
Po pierwsze EEG nie jest badaniem stwierdzajacym czy jest zapalenie zatok czy nie, grrr jak ja nie lubie jak ktos pisze bzdury na forum nawet tego nie sprawdzajac i wprowadzajac innych w blad.

Nieprawda
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:07   #3401
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
ja sie boje malych dzieci, jak bylam mala czy jako nastolatka bez problemu bo to bylo "naturalne", ale teraz mam w glowie potencjalne konsekwencje urazu itd i sie boja

fajne zakupy,

no wlasnie najgorsze sa takie witania, ja sie wczoraj tak wscieklam, ze juz sie wydarlam na kolesia na koncu. nie sadzilam, ze zakup psa oznacza , ze musze byc obwachiwana albo walczyc na spacerach . nie wiem skad sie biora takie kretynki jak ta z Twojej sytuacji

dobrze, ze zawsze pamietasz o podstawie bo ciezko potem nadrobic zaleglosci, a jeszcze gorzej jak sie sie wyjdzie z tych nawykow
Ja też boję się uszkodzić dziecko, jak zajmowałam się kuzynką 2letnią to ciągle mi się sniło, że mi wypadła z wózka;/

Co do tej baby, to jeszcze mnie opieprzyła, że mój pies mógł coś zrobić jej psu. No jasne, że mógł przecież po to poświęciłam swoją rękę żeby jednak nie zrobił;/ I po to też ostrzegłam, żeby go zawołała..;/Kretynka.

Ja zauważyłam ogromną różnicę w stanie mojego 'wszytskiego' odkąd regularnie o to 'wszystko' dbam I te efekty to najlepsza motywacja, nawet jak mamy ogromnego lenia i nam się nie chce

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Aaa - bylam sciac wlosy i teraz sie lepiej czuje w takich krotszych ale cos zaczynaja mi wypadac - zawsze tak mam gdy zbliza sie pora jesiena i jestem oslabiona wiec musze zaczac kuracje antywypadaniowa
U mnie tak samo : jesień i wiosna to dla mnie wielkie wypadanie włosów;/ Dobrze, że poza tym wypadają mi w normie.

My dzisiaj planujemy jechać do kina, bo wczoraj się spóźniliśmy I chyba kupię bluzę w H&M, bo mój K. powiedział, że wyglądam na hot szesnastkę, no to muszę wziąć ale wczoraj wydawała mi się za droga.. no ale cóż, raz się żyje

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

Edytowane przez jj4u
Czas edycji: 2011-09-11 o 12:08
jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:15   #3402
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Ja zaliczyłam aptekę i uprzedzając fakt (jesienne wypadanie włosów) zakupiłam Skrzyp max.
Stwierdziłam, że po 3 lub 4 dniach olejowania i masce z granatem z Rossmana moje włosy błyszczą i pięknie się układają - naprawdę rewelka
Nakupowałam zapachów i płynów do mycia- to jakaś moja mania - i teraz biegam ze szmatką. Uzupełniłam tez zapas świec i kadzideł tylko jeszcze olejków brakuje ;-)
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:16   #3403
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja bym chciała żeby te lakiery z essence miały mniejsza pojemność i cene bo ja wiem że nie wykorzystam, wczesniej mi sie zepsuje niz zużyje:P
teraz kosztuja 4,99 wiec ok masz racje moglby byc mniejsze, bo predzej zgestnieje niz go zuzyje

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:52   #3404
Martaa21
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Podczytuję Was już dłuższy czas. Jako zaawansowana kosmetoholiczka mogę się do Was dołączyć?

Pozdrawiam!
Martaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:55   #3405
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Czesc Dziewczyny

Ja tez obejrzalam ten odcinek "rozmow w toku" i jestem przerazona tym co tam widzialam i uslyszalam

Ja sie nadal kuruje, troche mi lepiej ale nie do konca Co jednak nie przeszkodzilo mi zeby isc z TZ wczoraj do kina

Snow - i jak sniadanko? Ja i wczoraj i dzis mialam pyszne tosty, tylko z dodatkiem czosnku zeby sie szybciej wykurowac, mniam

Po pierwsze EEG nie jest badaniem stwierdzajacym czy jest zapalenie zatok czy nie, grrr jak ja nie lubie jak ktos pisze bzdury na forum nawet tego nie sprawdzajac i wprowadzajac innych w blad.

Nieprawda
zdrówkaaa!!
Cytat:
teraz kosztuja 4,99 wiec ok masz racje moglby byc mniejsze, bo predzej zgestnieje niz go zuzyje
oo nie wiedzialam ze jest obnizka:P moze przy okazji wybiore jakis ale póki co wole nie wybierac sie nigdzie
Niedlugo do lublina będzie trzeba pokupić rzeczy kosmetyczne więc mam na co oszczędzać:-(

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Martaa21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Podczytuję Was już dłuższy czas. Jako zaawansowana kosmetoholiczka mogę się do Was dołączyć?

Pozdrawiam!
Witaj! opowiedz cos o sobie
Stary 2011-09-11, 13:04   #3406
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

Witaj! opowiedz cos o sobie

Mam 22 lata, jestem na życiowym zakręcie, chociaż może już powoli z niego wychodzę Kosmetyki, modę, makijaże kocham od zawsze, ale w ostatnich 2 miesiącach zapuściłam się całkowicie, powodem czego oczywiście był mężczyzna
Wracam do ludzi, i planuję powrócić do tego co zawsze lubiłam, a że podczytuję Was, to dlaczego by nie popisać i nie powymieniać się doświadczeniami/ciekawostkami?

Wczoraj miałam kompletny wieczór SPA. Maseczka z Flos Lek nawilżająca, depilacja, samoopalacz, vax na włosach, pedicure, macicure-czerwień, i od razu samoocena poszła w górę!
Stary 2011-09-11, 13:23   #3407
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Co to za maseczka? Fajna jakaś? Bo jestem w trakcie poszukiwań, bo większość drogeryjnych mnie dobija i powoduje wysyp cudów na twarzy...
Stary 2011-09-11, 13:42   #3408
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry ja dzisiaj leniuchuje , byłam troszkę w ogrodzie na kawce i teraz sobie leże i czytam co napisałyście.

kalapanko Nie ma za co dziękować napisałam samą prawdę.

snow fajne zakupy, zazdraszczam

Ja nie długo również wybieram się na polowania butów i kikla kosmetyków z essence powinny być jakieś nowości w mojej naturze.

Miłego dnia :P
Stary 2011-09-11, 13:51   #3409
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Co to za maseczka? Fajna jakaś? Bo jestem w trakcie poszukiwań, bo większość drogeryjnych mnie dobija i powoduje wysyp cudów na twarzy...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1

Z tej maseczki jestem bardzo zadowolona. Mam ostatnio bardzo przesuszoną skórę, a ta maseczka już po pierwszym uzyciu pomogła. Nie byly to jakieś wielkie nawilżające rewelacje, ale na pewno skóra była napięta i bardziej odżywiona. Mam tendencje do zapychania, ale przy tej maseczce nie wyskoczyło mi absolutnie nic. Myślę, że mogę ją spokojnie polecić. Na KWC też ma dobre opinie.

Znacie jakieś dobre zabiegi, maseczki, kuracje nawilżające skórę?
Poza oczywiście piciem jak największej ilości wody

Pozdrawiam
Stary 2011-09-11, 14:16   #3410
Lilith890502
Zakorzenienie

wrócilam i nadrabiam Was

Cytat:
dostalam prace na ktorej mi zalezalo, wiec jestem baardzo zadowolona z tego dnia
gratuluję
Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Dziękuje zobaczymy jak to będzie ) będe zdawała do skutku:P
dasz radę, w końcu na pewno się uda mnie też to pewnie niedługo będzie czekało.
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
na rtl leci, właśnie oglądamy
my też oglądaliśmy, na szczęście był ten rtl dostępny.
Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Ja zaliczyłam aptekę i uprzedzając fakt (jesienne wypadanie włosów) zakupiłam Skrzyp max.
Stwierdziłam, że po 3 lub 4 dniach olejowania i masce z granatem z Rossmana moje włosy błyszczą i pięknie się układają - naprawdę rewelka
a jaka to maseczka z granatem?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 14:32   #3411
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Czyli juz na 100% wycofuja md z essence calkowicie?
To ide po zapas odcienia makes me weak, chociaz lubie go jedynie na lato, ale chociaz w przyszlym roku go bede jeszcze miec.

Nie wiem co jest z moim lakierem isa dory, na poczatku super trzymal, a teraz odpryskuje w ciagu jednego dnia, a otwarty jest dopiero z poltorej miesiaca

A mnie dzisiaj glowa bolala i mialam do tego mdlosci znowu, jestem prawie pewna, ze to na tle psychiki wiec witajcie znowu leki, bleee. Bo takie cos ze 2/3 razy w tygodniu czlowieka wykonczy, plus jeszcze problemy z zasypaniem, czego w zyciu jeszcze nie mialam na dluzsza mete.
A do tego mam na cos alergie chyba, bo co jestem w domu rodzinnym to kicham, mam nadzieje, ze nie na koty bo to by smutne bylo.

Wieksze problemy niz moja wlasna babcia :P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-09-11 o 14:35
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 14:34   #3412
Martaa21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość

Pewnie chodzi o tą z tej serii alterry, do suchych i zniszczonych włosów czy jakoś tak

"the sky's not the limit"

Stary 2011-09-11, 14:35   #3413
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Pewnie ta z Alterry w tubce

I sprzatalam w szafce, gdzie byly moje stare pamietniki, normalnie splonac to musi.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 14:56   #3414
ramoncia217
Wtajemniczenie

Kobieto ja do tej pory mam swoje stare pamiętniki, i nie zamierzam ich wyrzucac czy spalać. Będę mieć pamiątkę na laa. I jest z czego się pośmiać
Stary 2011-09-11, 15:09   #3415
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:

Cytat:
Pewnie chodzi o tą z tej serii alterry, do suchych i zniszczonych włosów czy jakoś tak
Dokładnie o tą chodzi. Spisuje się!
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1

Z tej maseczki jestem bardzo zadowolona. Mam ostatnio bardzo przesuszoną skórę, a ta maseczka już po pierwszym uzyciu pomogła. Nie byly to jakieś wielkie nawilżające rewelacje, ale na pewno skóra była napięta i bardziej odżywiona. Mam tendencje do zapychania, ale przy tej maseczce nie wyskoczyło mi absolutnie nic. Myślę, że mogę ją spokojnie polecić. Na KWC też ma dobre opinie.
Dzięki, zapoluję na nią
Stary 2011-09-11, 15:59   #3416
snowhitee
Zakorzenienie

wklejam zakupy zdj sweterka i kozaków są z all bo jeszcze na nie czekam

Cytat:
Czeeść

witaj

fajne są chciałam jakieś na zimniejsze dni i te jakoś mi wpadły w oko a dziś jeszcze kupiłam where is the party? klik szaleństwo lakierowe mnie dopadło

Cytat:
Czesc Dziewczyny

Nieprawda
ha! nie było żadnego śniadania do łóżka sobotni poranek spędziłam sama a dziś wszystko było w biegu i pupa a Ty mi tu jeszcze o swoim opowiadasz zdrowia życzę

Cytat:
Hej dziewczyny!

Pozdrawiam!
hej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9110262.jpg (62,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9110258.jpg (97,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc6513m.jpg (67,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5d5e0e4ec885.jpg (21,1 KB, 34 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 16:02   #3417
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim

Chciałam obejrzeć legendarny już odcinek rozmów, ale niestety jest zablokowany poza terenem Polski Nie rozumiem dlaczego to robią, przecież i tak wiadomo, że nikt inny niż Polak tego nie zrozumie. Kara za emigrację czy co?
Stary 2011-09-11, 16:24   #3418
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja sobie siedzę na dworze cieszę się ostatkiem ciepłych dni.
Stary 2011-09-11, 16:30   #3419
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Zaraz siatkówka na polsacie
Stary 2011-09-11, 16:48   #3420
ramoncia217
Wtajemniczenie

coś mało ostatnio piszemy tu o pielęgnacji

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości