|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() Wolałabym skrętny ![]() ![]()
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
no ok........a czy 3w1 czy oddzielnie kupowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/ciazowa-tunika-z-c...802144315.html ale mi się marzą te tuniczki
![]() ![]() Neska hmm... ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-09-11 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja oszaleję, zanim wózek kupimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Zakorzenienie
|
Kasik, fajne zaupki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak mi się spodoba wózek bez skrętnych, to taki kupię ![]() Ale jak będą skrętne, to fajnie ![]() My się chyba jednak zdecydujemy na 3 w 1, a spacerówkę lekką kupimy jak dzidzia podrośnie i będzie cięższa ![]() Agatek, ładne te tuniczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zadomowienie
|
A ja głupia zjadłam godzin temu ciastko z czekoladą i mnie tak strasznie zgaga pali
![]()
#4927 |
Zakorzenienie
|
![]() nie mam siły nadrabiać. Źle się dziś czuję ![]() ![]() ![]() Co do wózka to nie pomogę, sama mam taki mętlik w głowie, że nie wiem ![]() Któraś wklejała link do sklepu patryczek.pl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Inutil moze faktycznie przełóż na jutro wizytę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Jutro zadzwonię rano i chyba pójdę.
Myślałam, że może to od pęcherza, ale w czwartek robiłam badania i mocz idealny ![]() Mam nadzieję, że to normalnie rozciąganie, czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
Neska ja wybiore wózek ze skretnymi bo miałam okazje jeździ od siostry i super sie prowadzi. A teraz jak byłam w Pl to czesto prowadziłam wózek od przyjaciółki, ana ma dla synka teraz wózek po córce z przed 4lat i koła nie są skretne bo jak sama mówi wtedy takie wózki ze skretnymi były dużo droższe i nie miała kasy ale mówi że jak teraz by miała kupowac to tylko ze skretnymi i teraz mam porównanie, mi niewygodnie sie prowadziło ten wózek
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Haniula ale mieliście przygode ![]()
#4931 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mieszkam w mieście i myślę nad pompowanymi kolami a mówią że na miasto to piankowe ![]() mi tuu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
Agatek bardzo ładne tuniczki, prosty krój a ten świecacy dodatek bardzo stylowy
![]()
#4933 | ||||
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() wczoraj popoludniu wyczerpalam swoj net i nie moglam sie do Was dostac, TZ sie smial ze mnie, bo nigdy sie to wczesniej nie zdarzylo, mowi ze nic nie robie tylko na necie siedze, ale juz wiem co mi tak zezarlo, otoz film ZYCIE PRZED ZYCIEM ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy ![]() Mam nadzieje ze Monika sie do nas niedlugo odezwie... fajne zakupki i super zdjecie zrobione ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć czy juz nowa część powstała - na pewno jutro się tak stanie :P
Nadrobić nie zdążyłam jeszcze a mam tego trochę chyba od czwartku, bo wtedy mnie totalnie rozłożyło i nie czytałam co się dzieje nie miałam totalnie siły ![]() ![]() dziewczyny macie już zgagę ?? ja już się strasznie męczę i nie wiem czy się ratować ![]() ![]()
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Gadałam z mężulkiem przez skype
![]() ![]() Fajnie go zobaczyć po 4 tyg ![]() Gadaliśmy wcześniej, ale skype mi strasznie muli laptopa, więc odinstalowałam, ciekawe jak teraz się zachowa... ![]() Cytat:
![]() A gdzie moja bezsenna koleżanka pearl ?? ![]() ![]() ![]() ummmmmmm ummmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś II rocznica ślubu... ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-09-11 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej, Laseczki
Dzisiaj, a raczej juz wczoraj mialam bardzo udany dzien! Najpierw oiadek w zeglarskiej tawernie, pozniej plywalam sobie jachtem z moimi znajomymi, a pogoda byla super - sloneczko, cieplutko i lekki wiaterek, a na koncu TZ zrobil mi niespodzianke i wpadl do Gizycka z wieeeelkim bukietem lilii i teraz spi sobie smacznie w lozeczku. Powiedzial, ze od dzisiaj konczy z klotniami, bo nam sie Nietoperek stresuje i ze "bedzie dbal o milosc swojego zycia" czyt. mnie ![]() ![]() trzeba to uczcic! ![]() wpadasz(cie) jutro na poranne kakao? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale co tam, za to jaka figurka Cytat:
A jeszcze jak Kubica zaczal jezdzic to emocje siegnely szczytu ![]() ![]() Dzisiaj byl bardzo interesujacy wyscig i sie jaralismy razem z Nietopsonem ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tymi szlugami to naprawde przesadzaja! Nastepnym razem zapytaj sie,czy byloby jej milo byc zamknieta w pomieszczeniu jeden na jeden i zeby ktos przez dziurke od klucza wpuszczal jej tam dym papierosowy. Powiedz, ze najpewniej tak wlasnie czuje sie JEJ WNUK !!! I szkoda ze nie bardzo mozesz liczyc na jakas pomoc w tym sprzataniu. W koncu mieszkacie tam wszyscy, wiec dlaczego tylko jedna osoba ma zasuwac, a reszta tylko brudzi i ma w pompie. Nie lubie braku wspolpracy i zwalania wszystkiego na jedna osobe. Szczegolnie, ze ta osoba to teraz w sumie dwie osoby ![]() Co do Mezulka, to zaraz bedziesz miala go "w realu" i brzuszek zostanie obcalowany "w lajfie" ![]() ![]() Cytat:
![]() no i masz babo placek !!! Twoje fluidki za pozno dotarly i teraz siedze jak ten glupek samotnie przed kompem, a Ty pewnie wygrzewasz pupsko pod ciepla koldra ![]() Jak zwykle zamykam dzisiejsza pisanine ![]() Super... Cytat:
![]() to co, moze po maluchu ? ![]() Kasik, ale masz sliczny ten plaszczyk ![]() Ultra, ja mialam dzisiaj pierwszy raz. Do tej pory nawet nie wiedzialam, jakie to uczucie, ale dzisiaj skonczyla sie moja niewiedza. Pali cholerstwo... Nie wiem tez, co z tym robic? ![]() Neska, ja tez stawiam na skretne. Podobno duzo latwiej sie prowadzi taki wozek. Staraupa, sam sie ten kudlaty brzuszek nie zrobil - powiedz gagatkowi ![]() A ja mam takie niesmiale pytanie. Czy skoro mamy zakaz seksiku, to tak juz TOTALNIE nic a NIC nie mozna robic? Czy moze mozna jakos sie "pocieszyc" ? ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-12 o 02:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie niesmiale pytanie.
Czy skoro mamy zakaz seksiku, to tak juz TOTALNIE nic a NIC nie mozna robic? Czy moze mozna jakos sie "pocieszyc" ? ![]() kochanqa, my też zakaz seksu i do prawie od początku. U nas nie wolno nic a nic, ale na początku lekarz pozwolił w gumce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Cytat:
![]() ja zgagi na szczescie nie mialam wiec nie pomoge Cytat:
![]() Wszystkiego naj z okazji rocznicy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Wtajemniczenie
|
dziękuje za wszystkie gratulacje!
![]() Cytat:
![]() mnie zgaga czasem męczy wieczorami, ostatnio tak mocno mnie piekło, ze aż mi niedobrze było ![]() ![]() gratulacje z okazji rocznicy! potem sobie odbijecie tą rozkłąkę ![]() Cytat:
![]() a u mnie problem czy tż ma być przy porodzie czy nie rozwiązany! w szpitalu, w którym będe rodziła, nie ma porodów rodzinnych! ![]()
![]() Edytowane przez bybella Czas edycji: 2011-09-12 o 08:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehhh ja niby mogę ale moje libido... Przynajmniej raz na tydzień poddaje się swojemu tz żeby sobie czasem gdzieś nie poszedł a i raj uważa ze mnie już nie pociąga :/
![]() |
#4942 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Już niedługo będziecie razem i całą tą rozłąkę nadrobicie ![]() Muszę lecieć do kuchni i wymyśleć coś na obiad. Jest rosół z wczoraj, ale kompletnie nie wiem, co zrobić na drugie... Idę zajrzeć do zamrażalki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To super masz już z tym L4, troszkę zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi, że musisz spędzić sama rocznicę ![]() ![]() A ja płaczę i płaczę od rana, weszłam na wagę i co ![]() ![]()
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeesc
![]() Agato wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Zuzia nie martw się kilogramami....po porodzie siup i ich nei będzie ![]() my nie mamy zakazu seksowania ![]() a dzisiaj się dowiedziałam, ze moja sąsiadka (żona sąsiada) w ciąży jest.... oni się pchali bo chcieli nas ze ślubem wyprzedzic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- a i dziękuję za wózkowe opinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
witajcie ! Mnie też przez weekend nie było, bo znowu grałam na weselu. Więc dzisiaj jeszcze odpoczywam, a jutro Was nadrabiam
![]() miłego dnia ![]()
#4946 |
Zadomowienie
|
heeeej
![]() internet miał mi działać i miałam pisać już z Wami a tu ehhh laptop padł.... co chwilę mi WiFi rozłącza i ciężko Was nadrobić, tym bardziej pisać ![]() jestem na chwilę w Warszawie, bo przyjechałam małża ratować - rozchorował się biedak a że jak to facet nie wie jakie lekarstwo z którym, to wsiadłam w pociąg na 3 dni i opiekuję się nim ![]() ![]() ![]() już myślałam, że będzie nowa część, ale przynajmniej są szanse na podczytanie Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Nikotynko tylko się nie zaraź od męża!!
Bebi, ze ty jeszcze masz siłę po weselach latac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 |
Zadomowienie
|
czesc Mamuski ja jak wyszlam w sobote na Adamka to dopiero dzis wrocilam ;p
oczywiscie z przerwami po Adamku wrocilam na sen a wczoraj byly u nas dni Wina wiec zapilam;p soku pomaranczowego zzarlam pizze i wate cukrowa i zrobilam Igorowi fotke z Filipem z pszczolki Maji ![]() poczytalam Was ale tylko po lebkach;/ a teraz znowu uciekam ubezpieczyc auto;/ buziaki
#4949 |
Zakorzenienie
|
mamusie dzis pewnie bedzie nowy wątek ! ale szalejemy !
![]() ja tam chcialam skretne kolka bo duzo buszuje po supermarketach a tam to jest ogromnna wygoda. pozatym ostatnio wozilam kolezanki corcie, ona wazy okolo 10kg i nie maja skretnych kolek, wiec troche wyczyn był zeby kazdy zakret unosic wózek ![]() Wydaje mi sie ze skretne kolka przydadza sie kazdemu, jesli tylko nie jezdzi sie po pustyniach lasach i wielkich zaspach ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-12 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
ładuję aparat i zaraz wrzucę w k. fotki brzuchola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.