|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz.V
No dziewczynki, na sam koniec dnia i ja złapałam doła.
Żale będą w klubie.amilcia w Warszawie ponoć publiczne przedszkola dochodzą już do 700 zł. ![]() Lucy a moja siostra z 5go listopada ![]() Elcia85 oby tej małolacie życie nie zweryfikowało poglądów.
|
|
#4502 |
|
Rozeznanie
|
akurat w moim przypadku osoby, które wiedzą co się wydarzyło nie pytają czy się staramy. pytali wczesniej, co bardzo mnie denerwowało. ale po # przestali- dzięki Bogu.co rpawda jedna koleżanka, jak tylko mówię, że np mi niedobrze, albo że nie chcę pić zaraz pyta "a co? jesteś w ciąży?", ale wiem że ona dobrze nam życzy i nie robi tego z jakiejś chorej ciekawości i raczej powoduje to u mnie śmiech niż zmartwienie. zresztą ochrzan już zebrała za to
![]() ale to racja, że czasem ktoś palnie coś, a my musimy same sobie przetłumaczyć, ze nie mieli nic złego na myśli
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu -nie wiem jak to jest z serduszkiem bo w drugiej ciąży nie doczekałam (5tc) a w pierwszej serduszka nie było mimo 10tc (puste jajo płodowe- chociaż dla nas i tak dziecko bo przecież komórki chociaż na chwilę musiały się połączyć) ale ważne abyś się zdystansowała i nie szła z nastawieniem, że musisz zaraz serce zobaczyć bo jak będzie tak jak Lucy pisała - później widoczne- to tylko się podenerwujesz niepotrzebnie. Ja w drugiej ciąży chciałam iść później aby od razu serce widzieć ale zaczęłam plamić i od razu poszłam i moja gin mnie opieprzyła, że po poronieniach to trzeba zaraz do gina jak się już wie o ciąży (ja wtedy w domu nie miałam ani lutki ani dupka a teraz mam luteinę więc jest trochę inaczej)
|
|
|
|
#4504 |
|
Rozeznanie
|
zebra ma rację z serduszkiem. nie można się nakręcać, że "już musi być widać". ja będą w ciąży byłam "zielona" w tym temacie i miałam jakieś takie naiwne przekonanie, że skoro zaszłam w ciążę, to nic już nie może pójść źle. na ziemię sprowadził mnie lekarz, kiedy na pierwszej wizycie, powiedział, że nie widać serduszka (5tc) i że trzeba czekać 2 tygodnie. wtedy zaczęłam szukać informacji na ten temat i wiele kobiet miało sytuacje,że serduzko było widoczne dopiero np w 9 albo 10 tc
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ale doczytywać będę jutro
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
shehzadi - napisałam na priv ale nie wiem czy doszło bo coś miałam problemy z wysłaniem wiadomości (nie umiem obsługiwać wizażu;( )
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- spokojnej nocy |
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Lucy - Trzymam kciukasy za wizytę , może dowiesz się już płeć dziecka ? na którą idziesz ? Elcia - ludzie pytają bo są nieświadomi tego co się w dzisiejszym świecie dzieje. moich rodziców znajoma kiedyś też palnęła jakoś zaraz po # , że coś mi się przytyło i pewnie w ciąży jestem . oj głupia sytuacja , mama patrzyła na mnie , nie wiedziała co powiedzieć , szybko temat jakoś uciąć trzebabyło. Ah trzeba być twardzielem . Ewel , Pani - witojcie , dawno was nie było. |
|
|
|
#4509 |
|
Rozeznanie
|
Staram się nadrobić zaległości ale za dużo napisałyście
Raptem jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane. W sobotę byłam na weselu a wczoraj na poprawinach także się zrelaksowałam trochę ![]() Super pogoda dzisiaj także wybiorę się na grzyby |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel - tak w skrócie to jakoś dużo smutasów było.
|
|
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochane
Ja szykuję się do pracy Tak mi się nie chce...ble:PMiłego dnia kobietki. Mam nadzieję, że popołudniu uda mi się zajrzeć do Was
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki! Ja dzisiaj wyjątkowo wcześnie wpadłam, ale zaraz uciekam, bo przyjeżdża dzisiaj moja przyjaciółka, której dawno już nie widziałam. Przed chwilą humor mi się trochę polepszył, bo zadzwoniła do mnie jakaś dziewczyna i insynuowała mi romansowanie z jakimś kolesiem, z którym chyba i ona romansuje.
Musiałam wyprowadzić ją z błędu, ale przynajmniej się ubawiłam. ![]() Zebra wiadomość doszła. Odpisałam Ci na priv. Jeżeli mało zrozumiale, daj znać. ![]() Lucy, Dasti trzymam kciuki za Wasze wizyty. A wszystkim życzę miłego dnia.
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Ja już na nogach. Właśnie zjadłam śniadanko. Szykuję się powoli do wyjścia ![]() Cytat:
wizytę mam o 11:00, ale po 10:00 muszę być w laboratorium, muszę zdążyć odebrać wyniki grupy krwi. Jestem taka podekscytowana i zdenerwowana zarazem, że wstałam przed budzikiem ![]() Cytat:
wiemy, że mąż daleko, ale wiesz..... tak się nie robi A tak na serio, to dlaczego podejrzenia padły na Ciebie? |
||
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
sheh - w takim razie miłego dnia , vvitaminka - miłej pracy
|
|
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki,
słaba jak mucha jestem, nocami nie śpię. Idę leżeć to może nabiorę sił.
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Maksi - biedaku, ja też źle śpię a do końca jeszcze kilka tygodni.
co najlepsze , po porodzie nic sie nie zmieni , bo w nocy dzieciaki lubią wojować |
|
|
|
#4517 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie bardzo zrozumiałam z jej wywodu czy to ja mam mieć na imię Emilka (chyba tak) czy ten koleś Emil. Już myślałam, że mój Tż coś narozrabiał .Cytat:
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
AniaAnia za tydzień powinno już być widać serduszko Lucy,Dasti trzymam mocno za wizyty ale jakoś spokojna jestem o Was Mój Tż też rak ![]() VVitaminka miłej pracy mam nadzieje że szybko Ci zleci
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-09-12 o 07:55 |
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Przyszłam się tylko przywitać i zmykam do łóżka. Jakieś choróbsko mnie dopadło, jak na razie mam taki katar, że ciężko mi się oddycha, na dodatek zaczyna boleć gardło. Odezwę się jak się będę lepiej czuła. Do soboty musi mi przejść bo synuś ma piąte urodzinki i muszę mu małą imprezkę zrobić ![]() Trzymam za dzisiejsze wizyty
10.02.2011[*] Mój Aniołek 10.10.2016[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2011-09-12 o 07:56 |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Basia masz się oszczędzać!!!i wracaj szybko do zdrowia!!
![]() A ja nie wiem czy mam brać tą luteinę czy nie A oto mój Aniołek
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-09-12 o 08:05 |
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
hihi nie przyszła a co lepsze temp skoczyła wyżej
wzięłam tą luteinę ale chyba się zaraz http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...tkaa1&cid=3601 zobaczcie
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-09-12 o 08:11 |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka - sliczny aniołek
agatko kiedy ty masz dostać tą @ ? będziesz testować czy jak to u Ciebie , bo ja już nic nie rozumiem czy jest nadzieja czy nie . |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka, ja się w ogóle nie znam na tym wykresach
![]() a kiedy masz dostać@? |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem zielona z tymi wykresami , ale jak wstaną nasze ekspertki to lukną na te esy floresy
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już sama nie wiem ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
agatko zrób ten test!
Lucy Inutil trzymam kciuki za i wizyty. ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- jak dzidzia jest to test pokaże nawet nie zpierszego sikania, ja tak miałam.
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Witam,dziewczyny
dzisiaj ide do fryzjera musze sobie humor poprawić
|
|
#4529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() - a ja jestem wagą ? Są tu jakieś wagi???? ![]() - powodzenia kochana, niech dzidziuś rozłoży nóżki ![]() - no to nieźle, ale 5 godzin jest za darmo??? U nas żłobek ok 450 zł, ja nie będę mieć wyjścia, chyba że pójdę na wychowawczy. Jedyna pociecha w tym, że Mela już wtedy pójdzie do szkoły ale wydatków i tak będzie dużo Pewni będę pracować zaraz po macierzyńskim.- Basiu, kuruj się |
||
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
ja koziorożec, mój tż baran - co częstowidać po jego zachowaniu. wczoraj oczywiscie była kłutnia o pierdołę, ale to z mojej winy.
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Żale będą w klubie.

Raptem jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane. W sobotę byłam na weselu a wczoraj na poprawinach także się zrelaksowałam trochę 
Musiałam wyprowadzić ją z błędu, ale przynajmniej się ubawiłam. 
.
zaraz 
dzisiaj ide do fryzjera musze sobie humor poprawić