|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
A co Ci lekarz powiedział?
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
![]() kurczę, dlaczego ?
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Ściemniałam o stresie, przepracowaniu, wymiotach i bólu brzucha. Powiedziałam, że potrzebuję wypoczynku, ale nie powiedziałąm wprost, ze chcę zwolnienie. Więc albo się nie domyśliła, albo nie chciała mi dać...
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
A zaleciła Ci coś?
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
musze się pochwalić oto dzemor
robiony przez mojego tż ![]() a tak przy okazji, to mam pomysł powiem tż ze nie znalazłam tej compensy i nei wiem gdzie to ejst i on musi pojechac a ja wpadnę do was
|
#1598 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Na przyjęciu było fajnie. Panna Młoda bardzo ładnie wyglądała i na przysiędze Oboje się popłakali Wytańczylismy się, a wczoraj opalanie i błogie lenistwo potem powrót do domu i dzień zakończony stwierdzeniem:wszędzie dobrze, w domu najlepiej, najważniejsze, że razem![]() Carmi szkoda, że nie dostałaś l4. też mam takie opory żeby powiedzieć wprost lekarzowi:/ ale jestem pewna, że egzamin pójdzie Ci bardzo dobrze![]() i jak czytałam o Twoim TŻ i zachowaniu tej pannicy to jakoś byłam przekonana, że On nie naruszy Waszych zasad ![]() z komplementami mógłby się powstrzymać ![]() i gratulacje za pisanie pracę ![]() Justyna kolejne spotkanie faaaaajjjnnnie eee![]() Ilsa niestety nie wszystkie kobiety mają zakodowane w głowach:zajety facet=czerwone światło ![]() a zachowanie Twojej bratowej:żal.pl biedronkowe zakupy z dresem w tle i tablica fejsbukowa rządzą ![]() Osz gratulacje z okazji rocznicy ślubu no i urodzin Psiaka![]() Smerfetko już niedługo, coraz bliżej ![]() Naj plusem tej smutnej historii Twoich rodziców jest to co napisałaś:Wy dążycie do eliminacji wszystkich błędów, które Oni popełnili ![]() jutro już wyjazd i cudny czas z Lubym ![]() Kawka urlopujesz się ![]() kłótni z Mamą współczuję ![]() Capri Karola Ilsa Frezi udanego spotkania Kasia kciuki trzymam ![]() Tosia u Twoich rodziców to wszystko tak romantycznie się poskładało ![]() Claris filmik obrzydliwy ![]() Magda ![]() Rain świetna sukienka należy Ci sie nagroda po trudach w pracy![]() Pony mam nadzieję, że wyjazd się uda ![]() Peach jak w pracy? ![]() Majasn kupiłaś serwis? ![]() Aleks oj tam proszone obiadki mają swoje plusy ![]() Stygmatek ale sen ![]() Med kciuki ![]() Arrakis bez sensu, że tak Wam się odwleka to spotkanie ![]() Hawwa masz bardzo ciekawy temat pracy ![]() Karo oddawaj dżemer a jak się czuje Twój TŻ?![]() ogladałam wczoraj kilka dokumentów o WTC i choć minęło 10 lat to łzy cisną się do oczu. jakim trzeba być chorym z nienawiści człowiekiem żeby wymyślić coś tak strasznego![]() jeszcze do tego dochodzi wczorajszy wypadek z samobjcą w roli głwnej w Afganistanie i mam ochotę walnąć im tam bombką i zrobić jezioro afg-irańsko-iracko-pakistańsko-jemeńsko-i co tam jeszcze jest ![]() dostałam @ i czuję się brzydko, grubo i wogóle blech. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-12 o 10:03 |
|
|
|
#1599 | |||
|
Zakorzenienie
|
będzie dobrze ![]() Poimprezowałam trochę z kolegą z pracy... Ale temat zamknięty, nie ma o czym mówić, już nie mówiąc o tym, że i ja i on byliśmy tak spici, że prawie nieprzytomni. Tadam Poza tym dużo rozmów o pracy, firmie, powiedział mi, jak mnie postrzegają, jak byłam postrzegana na początku, jaką mam ksywę... masakra no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i kciuki ![]() Cytat:
może spróbuj u innego lekarza?
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
spałam dzisiaj u tż i chyba rozłąka dobrze nam zrobiła bo wczoraj w nocy było tak, że hoho teraz pojechał po bułki i jakieś rzeczy na obiad
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, dżemor wymiata!
![]() By, oj tam, jesteś śliczna i żadna małpa tego nie zmieni
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
skasowało mi post
![]() w każdym razie pisałam, iż byłam wczoraj z TŻtem na kajakach i było całkiem miło niestety nie odzywają się z pracy z Krakowa co mnie smuci bo już mam dość tych poszukiwać.. nigdzie mnie nie chcą ![]() no i śniły mi się zaręczyny, dostałam piękny złoty pierścionek z szafirem i natychmiast poszłam pochalić się najeczce która zrobiła krzywą minę a potem się ucieszyła i powiedziałam jej że pewnie ona we Włoszech też dostanie
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, w pracy dobrze
gdyby nie te pęchrze, których nie mogę zaleczyć :/ teraz mam 2 dni wolnego więc może się uda. w czwartek mam jaiś mega bankiet na 450 osoób, na którym podobno będą same szychy, więc już się szykuję na pracę 12 godzinna dzięki, że pytasz |
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Spaaaaaaaaaaaać
|
#1605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty tak serio? W zyciu nie wytrzymalabym nawet tygodnia z kims kto by sie w taki sposob wobec mnie zachowywal - toz to terror jakis jest ![]() Moj byly robil mi jazdy z zazdrosci choc i tak mniejsze niz to co ty tu opisalas i to byl jeden z glownych powodow mojego odejscia... Cytat:
![]() ![]() noo... tez mnie to wkurza...jego tez zreszta no ale co zrobic.... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1606 |
|
MBZ♥
|
Justyś jakOM masz ksywę?
![]() ![]() i dziękuję ![]() odrazu lepiej![]() Peach odpoczywaj ile się da może spytaj w aptece o plastry compeed, albo o jakąś maść na szybsze gojenie się ran bo te 450 osób i 12h brzmi strasznie![]() Sanrioo dobrze, że dzień z TŻ oderwał Cie choć na chwilę o trosk ![]() w sprawie pracy odezwą się mocno za to trzymam kciuki![]() Stygmatek a Twoja opryszczka poszła? Capri ![]() Arrakis a ta praca w N to juz na bank? |
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr egzamin mam na 15 i muszę jechać 20 km wrrr. I jeszcze muszę jechać do TŻ po moje dokumenty bo zapomniałam od niego wejść. WRRRRRRRRR
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam kilka snów, bo się budziłam co chwilę. Najpierw mi się śniło, że biegałam po całym mieście w sukni ślubnej mojej bratowej
było 1,5 h do ślubu, a ja szukałam biżuterii, nigdzie nic nie było, jakieś obleśne żelastwo w sklepach z dewocjonaliami. Zauważyłam, że mam brudne i połamane paznokcie, tłuste nieuczesane włosy, więc uznałam, że nie przyjdę na ślub. Ale nie wiem, kto był panem młodym drugi sen - byliśmy z bratem i bratową na jakiejś dzikiej plaży, w wodzie, były ogromne fale. Moja bratowa nie umie pływać, więc była przerażona, a te fale nas całych zalewały, więc stanęłam przed nią i osłaniałam swoim ciałem, żeby jej nie zalało. Trzeci sen - jechałam w nocy do Tarnowa, a zaraz za DT była ogrooooomna dziura w drodze - szeroka i głęboka na kilka metrów. No i nagle jestem na piechotę i chcę obejść dziurę dookoła po wydeptanej ścieżce. Patrzę - są dwie ścieżki, obie pod wodą po kostki i kolana. Na jednej pływały węgorze, więc weszłam na drugą. Taka czysta, nieskażona natura - czysta woda, muł osiadł, rośliny, jak w dżungli trochę. No i nagle patrzę, a tam pływają takie duże śmieszne ryby jak z czasów dinozaurów. The end ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- No cóż... dowiedziałam się, że na początku mnie nie trawili i myśleli, że jestem kablem szefa potem wbiłam się w towarzystwo, więc jest ok, zdobyłam ich zaufanie. Mam ksywę Gwiazda podobno w sensie pozytywnym, w co nie wierzyłam, ale gadałam z kumpelą w biurze i powiedziała, że naprawdę teraz już pozytywnie... No i że się robię znowu jędzą, bo wymagam od nich wuzetek za paliwo wkurzyłam się i powiedziałam, że to nie moja wina, przecież szef mi kazał i jakby to ode mnie zależało, to bym zostawiła w cholerę, bo mi też nie chce się w takich papierach babrać. No i takie tam... obgadaliśmy resztę pracowników tak że ogólnie niby spoko, ale mam jakiś taki totalny niesmak, może o czymś nie pamiętam...
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
byou a dziękuję- cudowne uzdrowienie u tż przez walką adamka, jak wyjscie do pubu potrafi faceta na nogi postawić
ilsa i capri widziały, zero oznak przeziębienia![]() justyś a to chodz poczęstuje cię dzemorem ![]() a tak w ogóle to jestem NIENORMALNA
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, na rozdrożu związkowym jestem już chyba z rok
w sumie same wiecie Po prostu dziś jestem okropnie zmęczona i sama nie wiem co myśleć o tym, co się ostatnio dzieje w moim "pseudo związku"...
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po max godzinie się odklejają i tyle. teraz kupiłam sobie antygwałty więc trzymają się odrobinę dluzej, ale najlepiej żeby sie wszystko zagoilo i bedzie spokój masci mam, także teraz biorę się za intensywne leczenie 12 godzin brzmi źle, ale przynajmniej trochę kasy przybędzie
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
raczej tak tylko nie wiem dokladnie od kiedy...
Cytat:
dobre sny ![]() no i dobrze, ze sie do ciebei w pracy przekonali
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
genialna ta czcionka
takiej używał zespół DżemCytat:
a swoje dobrze pamiętasz ? Potem pamięta się te stresy czy gratulacje i tańce ? ![]() o nie, może i pipy nie mają tego zakodowanego ale kobiety na pewno ! Wyobrażasz sobie Audrey Hepburn odbijającą faceta ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak serio to czasem wystarczy poczekać na ich decyzję i nagle okaże się że przyjmą Cię do naprawdę dobrej pracy ![]() e, nie dostanie ![]() wzięłam wpis z łaciny i oddałam indeks, w piątek odbiorę kartę poprawkową i przystąpię do poprawki... |
|||
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
czemu?
a co sie dzieje?
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy dzwonić do tej Pani czy nie.. może o mnie zapomniała? bo jutro mam rozmowę w Katowicach i fajnie byłoby wiedzieć ...
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() e niee, na pewno nie ![]() Magda mów! ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Cię przyjęła
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda ? Mów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

13.03.2008
To dobrze, że poszłaś 

ale jestem pewna, że egzamin pójdzie Ci bardzo dobrze
no i urodzin Psiaka

Tak po prostu... Jestem na rozdrożu, ale co będę marudzić
i kciuki 

ty tak serio? W zyciu nie wytrzymalabym nawet tygodnia z kims kto by sie w taki sposob wobec mnie zachowywal - toz to terror jakis jest 

drugi sen - byliśmy z bratem i bratową na jakiejś dzikiej plaży, w wodzie, były ogromne fale. Moja bratowa nie umie pływać, więc była przerażona, a te fale nas całych zalewały, więc stanęłam przed nią i osłaniałam swoim ciałem, żeby jej nie zalało. Trzeci sen - jechałam w nocy do Tarnowa, a zaraz za DT była ogrooooomna dziura w drodze - szeroka i głęboka na kilka metrów. No i nagle jestem na piechotę i chcę obejść dziurę dookoła po wydeptanej ścieżce. Patrzę - są dwie ścieżki, obie pod wodą po kostki i kolana. Na jednej pływały węgorze, więc weszłam na drugą. Taka czysta, nieskażona natura - czysta woda, muł osiadł, rośliny, jak w dżungli trochę. No i nagle patrzę, a tam pływają takie duże śmieszne ryby jak z czasów dinozaurów. The end