Wszystko o Avonie - cz. 23 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-11, 17:49   #2131
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Skoro wysłałaś zamówienie w piątek to będzie zafakturowane dopiero na drugi termin o ile to nie było domówienie
Też mi się tak wydaje
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 17:54   #2132
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Dziewczyny wiem, że to pytanie już pewnie nie raz padało, ale ja nigdy nie miałam małego zamówienie i stąd moje pytanie czy jak zamówię tylko 2 wody little red dress to naliczą mi koszty tego małego zmówienia? Bo kurcze 2 klientki dosłownie przed chwilą mi powiedziały, że chcą, a ja już wysłałam zamówienie, domawiałam ten naszyjnik, ale teraz jak wpisywałam to mi brało tak jakby od początku, czyli nowe zamówienie ogólnie wzięłam kuriera, ale tak teraz pomyślałam, że wezmę regularną i bym tylko te 2 wody zamówiła
Stary 2011-09-11, 17:58   #2133
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Czyli Twój pierwszy termin już minął i nadal na niego nie masz faktury?
Jedno wyslałam w czwartek i mam fakturę, a drugie puściłam w piątek i jej nie ma.
Dzięki za odpowiedź, pytałam, bo kiedyś też wysłałam drugie zamówienie w piątek i wystawili mi normalnie fakturę i dostałam 2 kartony. Teraz zrobiłam to jednak dość późnym wieczorem więc pewnie dlatego nie ma faktury.

Zmykam na mecz )
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 18:03   #2134
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

W poniedziałek będzie paczka z 13 a w niej dla mnie:
-suszarka
-zestaw perełkowy
-perfumetki za 1000 w 12
-opaska Barbie
-lakier Ruby Slipers

Ale na 14 szykuje się znacznie dłuższa lista:
-anew genics + zestaw z kuferkiem (uwielbiam krem pod oczy z tego zest)
-zestaw słodka śliwka... Naturals
-mleczko do twarzy z nowej serii SPA
-pewnie 2 lub 4 maseczki SPA
-biżuteria Emilee i pewnie pierścionek Salamanca bo się zabieram już 2 katalogi

i pewnie jeszcze coś wpadnie jak papierowy dorwę
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 18:51   #2135
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem, że to pytanie już pewnie nie raz padało, ale ja nigdy nie miałam małego zamówienie i stąd moje pytanie czy jak zamówię tylko 2 wody little red dress to naliczą mi koszty tego małego zmówienia? Bo kurcze 2 klientki dosłownie przed chwilą mi powiedziały, że chcą, a ja już wysłałam zamówienie, domawiałam ten naszyjnik, ale teraz jak wpisywałam to mi brało tak jakby od początku, czyli nowe zamówienie ogólnie wzięłam kuriera, ale tak teraz pomyślałam, że wezmę regularną i bym tylko te 2 wody zamówiła

aaa i chciałabym się jeszcze zapytać, czy jak np kurierem będę miała paczkę już we wtorek, a regularną zazwyczaj mam w piątki i czy jak np wyślę dziś to drugie zamówienie to dostanę je właśnie teraz w piątek regularną?? proszę o odpowiedź i z góry pięknie dziękuję
Stary 2011-09-11, 19:25   #2136
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli masz zamówienie poniżej 150zł to płacisz zawsze 10zł. Chyba, że zrobisz zamówienie w kolejnym terminie za minimum 50zł, to nie płacisz dodatkowej dychy A masz możliwość zrobienia zakupów w COK? Może poprostu skocz po te wody, tam nie płacisz "kosztów małego zamówienia"
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 19:37   #2137
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
jeśli masz zamówienie poniżej 150zł to płacisz zawsze 10zł. Chyba, że zrobisz zamówienie w kolejnym terminie za minimum 50zł, to nie płacisz dodatkowej dychy A masz możliwość zrobienia zakupów w COK? Może poprostu skocz po te wody, tam nie płacisz "kosztów małego zamówienia"
hmm właśnie o to chodzi, że nie to chyba dam spokój, powiem, że poprostu za późno i już, a w 14 kosztują tyle samo i będę miała do zamówienia w 14 akurat walcząc o produkty z programu się przyda
Stary 2011-09-11, 19:53   #2138
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Jak u was z Anew Genics? Robicie zapasy, żeby dostać nowe Outspoken Intense? Ja chyba zrobię na nie opust 40% i ewentualnie dobiorę max. dwa kremy
za dużo bym musiała wydać ;p
Cytat:
Szczerze powiedziawszy, to mam nadzieję, że klientki mi się odbiją w następnym katalogu, bo teraz miałam tylko 250zł Także załapałabym się tylko na mgiełkę
też mam taką nadzieję a póki co walczę o 150 zł xD
Cytat:
Jak używacie kąpieli do stóp? Tzn. w jakich proporcjach jej używacie z wodą? Bo nigdy takowej nie miałam, a kusi mnie ta z cynamonem i pomarańczą
Jeszcze tylko trzy dni do paczuchy
ja nigdy nie patrzę na proporcje, wlewam tak na oko mam lawendową i jest bardzo gęsta ale naprawdę odrobina wystarczy i się świetnie pieni

Siostra się zastanawia nad zamówieniem perełek ale nie wie czy wziąć rozświetlające z perełkowej edycji czy te zwykłe rozświetlające.
Szukałam zdjęć na katalogowych ale z koronkowej edycji nie znalazłam.
Czy wiecie czym one się różnią i które są lepsze?
Stary 2011-09-11, 20:36   #2139
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
za dużo bym musiała wydać ;p

też mam taką nadzieję a póki co walczę o 150 zł xD

ja nigdy nie patrzę na proporcje, wlewam tak na oko mam lawendową i jest bardzo gęsta ale naprawdę odrobina wystarczy i się świetnie pieni

Siostra się zastanawia nad zamówieniem perełek ale nie wie czy wziąć rozświetlające z perełkowej edycji czy te zwykłe rozświetlające.
wg mnie one różnią się tylko i wyłącznie opakowaniemale to tylko moja opinia
Stary 2011-09-11, 20:39   #2140
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
różnią się tylko opakowaniem.
i są teraz za 6,90 jak zamówisz za 200 zł
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 21:35   #2141
Karo89
Zakorzenienie

hej.

Ja dopiero dzisiaj mam czas, i dopiero dzisiaj patrzyłam na fv.

Zero braków!

Dodatkowe produkty:
WERYF.OFERTY ZEST. PERELEK 1
BOOKMARK K14 1
PRZEWODNIK ANEW 1
BOOKMARK K14 1
LITERATURA K13/2011 NAT 1
KATALOG POLSKA 14/2011 1
MY AVON MAGAZINE 14/2011 1
ULOTKA NETTO K14/2011 1
ULOTKA DLA KK 4Q 1
KARTA KOLOROW 2012 1
PR. SERUM ANEW GENICS 1

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 21:45   #2142
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
O jesteś boska,dziękuję

A nie ma jej w odcieniu czarnym?
Nie ma za co Niestety nie ma czarnej

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
hej.

Ja dopiero dzisiaj mam czas, i dopiero dzisiaj patrzyłam na fv.

Zero braków!

Dodatkowe produkty:
WERYF.OFERTY ZEST. PERELEK 1
BOOKMARK K14 1
PRZEWODNIK ANEW 1
BOOKMARK K14 1
LITERATURA K13/2011 NAT 1
KATALOG POLSKA 14/2011 1
MY AVON MAGAZINE 14/2011 1
ULOTKA NETTO K14/2011 1
ULOTKA DLA KK 4Q 1
KARTA KOLOROW 2012 1
PR. SERUM ANEW GENICS 1
mam identyczne dodatki ale w brakach kolczyki Floralie buu...

dziewczyny,i jak się Wam sprawuje farba Avonu?jesteście zadowolone? kolor wyszedł dobry? nie sprał się szybko?
Bo ja już robiłam dwa kolory tyle ze nie bardzo potrafię się wypowiedzieć,bo raz wzięłam za jasny (czekoladowy brąz)a teraz robiłam ciemnym blondem-a robiłam go na pasemkach więc jako takich efektów nie widać
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 21:59   #2143
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
hmm właśnie o to chodzi, że nie to chyba dam spokój, powiem, że poprostu za późno i już, a w 14 kosztują tyle samo i będę miała do zamówienia w 14 akurat walcząc o produkty z programu się przyda
tu #2114 pisałaś ,że puściłaś duże zamówienie , więc robiąc teraz drugie zamówienie na 2 wody LRD 2 x 45,90 zł = 91,80 nie zapłacisz KRMZ bo to już Twoje kolejne zamówienie z tego katalogu.. a system jeszcze "nie załapał" poprzedniego i nie pokazuje Ci opustu.. poza tym cena w tym i nast. kat. jest taka sama... ALE teraz na min. 2 szt masz opust.. a póxniej już nie więc ja bym zamawiała teraz

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:

są takie same różnią się opakowaniem
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 22:04   #2144
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Nie ma za co Niestety nie ma czarnej

mam identyczne dodatki ale w brakach kolczyki Floralie buu...

dziewczyny,i jak się Wam sprawuje farba Avonu?jesteście zadowolone? kolor wyszedł dobry? nie sprał się szybko?
Bo ja już robiłam dwa kolory tyle ze nie bardzo potrafię się wypowiedzieć,bo raz wzięłam za jasny (czekoladowy brąz)a teraz robiłam ciemnym blondem-a robiłam go na pasemkach więc jako takich efektów nie widać
za pierwszym razem byłam zadowolona, miałam jakis kasztanowy odcień i było ok a za drugim razem wzięłam sredni złoty brąz i był dla mnie za jasny i szybko się sprał ale teraz używam innych farb - zobaczyłam u koleżanki z pracy, że ona zawsze ma taki nasycony, błyszczący odcień i zapytałam co to (Schwarzkopf, Live XXL czy jakos tak) i teraz już tylko tymi farbuję

mam serum Anew Genics - narazie wydaje się dobre, ale używam go dopiero od dwóch dni, zobaczymy jak po dłuższym stosowaniu. Muszę powiedzieć, że byłam bardzo zaskoczona opakowaniem - takie dopracowane, pewnie połowa wartosci kremu to to opakowanie :p
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 22:48   #2145
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
mam serum Anew Genics - narazie wydaje się dobre, ale używam go dopiero od dwóch dni, zobaczymy jak po dłuższym stosowaniu. Muszę powiedzieć, że byłam bardzo zaskoczona opakowaniem - takie dopracowane, pewnie połowa wartosci kremu to to opakowanie :p
powiedz mi coś więcej o tym serum...masz może porównanie do serum naprawczego,tego czerwonego? chodzi mi głównie o to czy szybko się wchłania
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 22:50   #2146
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

ja jestem zadowolona, spiera się trochę, ale każdy rudy się spiera
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 23:06   #2147
mistress88
Zadomowienie

a mnie avonowa farba nie złapała wszystkich siwych włosów
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 23:07   #2148
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
powiedz mi coś więcej o tym serum...masz może porównanie do serum naprawczego,tego czerwonego? chodzi mi głównie o to czy szybko się wchłania
no własnie nie mam porównania może jutro zrobię zdjecia to zobaczysz sobie skład i porównasz. Narazie to wiem tyle - dosyć lekke konsystencja, szybko się wchłania, pozostawia twarz nawilżoną.
O, i zaczełam powoli blog otwierać więc może za jakis miesiąc napiszę recenzję tego serum - za miesiąc, żeby była rzetelna, po po kilku dniach stosowania to ja z większosci rzeczy jestem zadowolona :p
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 06:39   #2149
SweetBlackDevil
Rozeznanie

Dziewczyny ja farbowałam najjaśniejszym kolorem i jestem bardzo zadowolona, rozjaśniła mi farba włoski, a efekt jest naturalny, nie jakiś płaski. Mam do Was pytanie jednak odnośnie odżywki, jest ona dostępna w normalnej sprzedaży? Bardzo mnie to ciekawi bo moje włosy ją polubiły, na dwa razy ją miałam i w obu przypadkach świetnie się rozczesały co jest rzadkością u nich
Stary 2011-09-12, 07:23   #2150
Mayasmum
Raczkowanie

Ja tak trochę nie w temacie, ale chciałam się z wami podzielić moimi pierwszymi przemyśleniami dot. Zestawu Clearskin Professional.

Jak już wspominałam wcześniej z K12 zamówiłam sobie ten zestaw pod wpływem ocen z KWC oraz także w akcie desperacji i nadziei, że wreszcie coś pomoże mojej zamaltretowanej skórze. Mam problemy z trądzikiem od czasów dojrzewania, chociaż muszę przyznać, że ciąża też zrobiła swoje - pogorszyła sytuację i nic nie wskazywało na to, że prędko mi coś pomoże.
We wtorek dostałam paczkę z Avon i od razu zabrałam się za testowanie: W skad zestawu wchodzą: peeling gruboziarnisty, płatki nasączone tonikiem i krem przeciw wypryskom.
Zestawu używam raz dziennie - wieczorem (rano traktuje swoją buzię moim kochanym mleczkiem 3w1 Avon Care i matującym kremem na dzień Solutions).
To zaczynamy.
Peeling - myślalam, że od razu wysuszy mi skórę i tyle będzie z jego używania. Nawet nie wiecie jak się myliłam. Peelink znakomicie czyści i nie wysusza skóry, a zaraz po zastosowaniu ma się na twarzy uczucie takiego przyjemnego chłodku. Ziarenka nie są wielkie ale spełiają swoją rolę wyśmienicie.
Płatki - są bardzo delikatne i jest ich tylko 45 w zestawie, ale bardzo ładnie oczyszczają. Nie zawierają alkoholu więc nie ma mowy o wysuszeniu. Mimo, że nie mam do nich zastrzeżeń, myślę, że po ich skończeniu kupię jeden z toników Clearskin (są bardziej wydajne a cena też jest niższa).
Krem - producent nazwał go lekkim i w zasadzie ma rację, jest naprawdę bardzo lekki i wcale nie czuć go na buzi, idąc spć czuję się wręcz rewelacyjnie, lekko, świeżo, moja cera jest delikatna i gładka. Krem jest do stosowania punktowego ale... pompka kremu nawet przy delikatnym naciśnięciu aplikuje tyle kremu, że spokojnie starczyłoby na więcej. Ja stosuje krem globalnie na całą buzię ponieważ zmiany mam wszędzie...
No, miałam
Muszę wam powiedzieć, że mimo, iż stosuję ten zestaw dopiero 6 dni, jestem bardzo zadowolona z pierwszych rezultatów - skóra jest naprawdę w lepszym stanie, zniknęły najgorsze wypryski, pory są pięknie oczyszczone, i moja cera zaczyna powoli wracać do normalności.
Nie pisałabym tej "recenzji" tak wcześnie, ale wczoraj zaskoczyła mnie jedna rzecz. Mianowicie mój najdroższy TŻ, ktory nie zauważa kiedy farbuje włosy, a makijaż zaczął zauważać dopiero kiedy kilka razy mu się oberwało, że go nie widzi (ale zawsze w sytuacjach, kiedy wie, ze ten makijaż "pewnie jest" przypatruje mi sie dokładnie i wymienia na głos co mam na sobie z - jak to sam określa - "tapetki") powiedział mi wczoraj, że niesamowicie poprawiła mi się cera a buzie mam taka gładką i mięciutką !!!! Skoro on to zauważył to znaczy, że coś w tym jednak jest

No, miałam już nic więcej nie pisać, ale wczoraj mój TŻ znowu mnie zaskoczył. Minowicie kiedy zobaczył mnie w maseczce Planet SPA z białą herbata zapytał - to ta Twoja maseczka "do ściągania" (czytaj: peel off) na oczyszcznie porów? Tak - powiedziałam. To ja też chce. Stalam jak wryta ale maseczke mu zrobiłam - był zadowolony :P
Widziałam, że teraz w K13 są maseczki 2 w cenie jednej więc od razu mogę polecić tę z biała herbatą oraz maseczkę błotną. Uzywam ich od paru lat i uważam, że są naprawdę świetne.

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2011-09-12 o 07:27
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 07:38   #2151
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

właśnie robiłam małe domówienie, bo mamie się przypomniało, ze chciała jeszcze dwa lakiery mam nadzieję, że dołączą to do mojego zamówienia z wczoraj wieczorem

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 08:36   #2152
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
różnią się tylko opakowaniem.
i są teraz za 6,90 jak zamówisz za 200 zł
Cytat:
wg mnie one różnią się tylko i wyłącznie opakowaniemale to tylko moja opinia
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
są takie same różnią się opakowaniem
dziękuję
Tak się zastanawiałyśmy czy będzie to samo czy może jednak czymś się różnią.
Póki co mam na ok 192 zł zamówienie, zobaczę jeszcze czy mama coś chce, najwyżej coś dobiorę i wtedy sprzedam siostrze te perełki z zestawu ale wole jej nie obiecywać teraz
Stary 2011-09-12, 09:03   #2153
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
ja mam tą mahoniową czerwień i wiem, że więcej jej nie kupię. Wolę w ogóle włosów nie farbować. Sprała się strasznie, włosy mam matowe, wyblakłe, okropne po prostu

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja jestem zadowolona, spiera się trochę, ale każdy rudy się spiera
mi rudy z Castinga trzymał się bardzo pięknie, nie płowiał, nic się z nim nie działo. Farbowałam nim ze 3 lata.

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
a mnie avonowa farba nie złapała wszystkich siwych włosów
a mi niektórych pasemek blond nie złapała. Zresztą teraz to już w ogóle zlazła z pasemek, więc wyglądam jak wyblakła ruda z pasmami blond

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Ja tak trochę nie w temacie, ale chciałam się z wami podzielić moimi pierwszymi przemyśleniami dot. Zestawu Clearskin Professional.

No, miałam już nic więcej nie pisać, ale wczoraj mój TŻ znowu mnie zaskoczył. Minowicie kiedy zobaczył mnie w maseczce Planet SPA z białą herbata zapytał - to ta Twoja maseczka "do ściągania" (czytaj: peel off) na oczyszcznie porów? Tak - powiedziałam. To ja też chce. Stalam jak wryta ale maseczke mu zrobiłam - był zadowolony :P
Widziałam, że teraz w K13 są maseczki 2 w cenie jednej więc od razu mogę polecić tę z biała herbatą oraz maseczkę błotną. Uzywam ich od paru lat i uważam, że są naprawdę świetne.
mój G jest łojotokowcem. Na początku naszego spotykania strasznie mnie to raziło (jestem kosmetyczką z zawodu). Wiedziałam, że ma kompleksy z tego tytułu i nie bardzo kwapiłam się do rozmowy i udzielania porad. Po jakichś 3 miesiącach odważyłam się poruszyć temat i zaproponowałam mu oczyszczanie, peeling kawitacyjny i.....zgodził się ...szok....

Kilka katalogów temu zestaw Profesional był w demo i wtedy go zamówiłam dla TŻ. Jest bardzo zadowolony Buzia mu się poprawiła bardzo zarówno po maskach (tajska, MM), jak i po zestawie. Poza tym bardzo lubi te płatki, bo jak jedzie koncertować to w drodze przemywa sobie nimi twarz.

Poza tym dziewczynki czekam na kuriera
Stary 2011-09-12, 09:20   #2154
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
właśnie robiłam małe domówienie, bo mamie się przypomniało, ze chciała jeszcze dwa lakiery mam nadzieję, że dołączą to do mojego zamówienia z wczoraj wieczorem
dołączą a jakie lakiery
Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Poza tym dziewczynki czekam na kuriera
ja też
Stary 2011-09-12, 09:26   #2155
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dołączą a jakie lakiery
wicked i matowy bordowy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:56   #2156
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
chciałabym to zobaczyć
Stary 2011-09-12, 10:11   #2157
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
chciałabym to zobaczyć
Powiedział mi, że będzie sobie razem ze mną raz w tygodniu robił tą maseczke. Ale tylko tą, innej nie chce, bo tą można samemu ściągnąc i nie musi jej zmywać tylko krem po niej sobie nałożył.

A dzisiaj zdziwienia ciąg dalszy, namówił kolegów z pracy na żele pod prysznic (Senses akurat używa od dawna i innych nie chce). Mówi, że ma zamówienia na 5 dużych i jeszcze szampon FOR MEN jeden (no tak, tutaj też innym szamponem go nie zadowolisz, musi być ten i żaden inny) A koleżanki z pracy zbajerował i ma im zanieść jutro katalog
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:11   #2158
ankoro
Wtajemniczenie

Przywileje Klubu Róży przechodzą na następne katalogi? Byłam pewna ,że tak, ale jak dzisiaj puszczałam rano zamowienie zobaczyłam,że zamiast stałego upustu 30% system naliczył mi tylko 25%.Oni coś mają nie tak czy mnie się coś pomyliło? Jak Wy macie?
Stary 2011-09-12, 10:20   #2159
musso4
Zakorzenienie

kurier był
-torebka cierra super mega duża i takiego tworzywa jak szara talia, miękka w dotyku foto już wrzuciłam na katalogowy
-lakier ruby slippers boski
-kredka biała CT kupiłam dzięki wam ładnie prezentuje się na linii wodnej, jeszcze przetestuję ja jako bazę
-grzebien do stylizacji też ok
-no i suszarka super
poza tym kidsy dla dziecka i szampon jak ja lubię paczki w których wszystko mi się podoba
i chyba zrobię małę zamówienie na koniec katalogu i wezmę perełki
Stary 2011-09-12, 10:23   #2160
monik214
Przyczajenie

W tamtej edycji przywileje z AC obowiązywały jeszcze przez 6 katalogów ,a w tej nie wiem przekonam się jutro jak złożę zamówienie mam nadzieję że przechodzą a katalog kolejny masz dołożony
monik214 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości