|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiem, że to pytanie już pewnie nie raz padało, ale ja nigdy nie miałam małego zamówienie i stąd moje pytanie czy jak zamówię tylko 2 wody little red dress to naliczą mi koszty tego małego zmówienia? Bo kurcze 2 klientki dosłownie przed chwilą mi powiedziały, że chcą, a ja już wysłałam zamówienie, domawiałam ten naszyjnik, ale teraz jak wpisywałam to mi brało tak jakby od początku, czyli nowe zamówienie
ogólnie wzięłam kuriera, ale tak teraz pomyślałam, że wezmę regularną i bym tylko te 2 wody zamówiła
|
#2133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, pytałam, bo kiedyś też wysłałam drugie zamówienie w piątek i wystawili mi normalnie fakturę i dostałam 2 kartony. Teraz zrobiłam to jednak dość późnym wieczorem więc pewnie dlatego nie ma faktury. Zmykam na mecz )
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek będzie paczka z 13 a w niej dla mnie:
-suszarka -zestaw perełkowy -perfumetki za 1000 w 12 -opaska Barbie -lakier Ruby Slipers Ale na 14 szykuje się znacznie dłuższa lista: -anew genics + zestaw z kuferkiem (uwielbiam krem pod oczy z tego zest) -zestaw słodka śliwka... Naturals -mleczko do twarzy z nowej serii SPA -pewnie 2 lub 4 maseczki SPA -biżuteria Emilee i pewnie pierścionek Salamanca bo się zabieram już 2 katalogi i pewnie jeszcze coś wpadnie jak papierowy dorwę
|
|
|
|
#2135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa i chciałabym się jeszcze zapytać, czy jak np kurierem będę miała paczkę już we wtorek, a regularną zazwyczaj mam w piątki i czy jak np wyślę dziś to drugie zamówienie to dostanę je właśnie teraz w piątek regularną?? proszę o odpowiedź i z góry pięknie dziękuję
|
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba dam spokój, powiem, że poprostu za późno i już, a w 14 kosztują tyle samo i będę miała do zamówienia w 14 akurat walcząc o produkty z programu się przyda
|
|
#2138 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam lawendową i jest bardzo gęsta ale naprawdę odrobina wystarczy i się świetnie pieni ![]() Siostra się zastanawia nad zamówieniem perełek ale nie wie czy wziąć rozświetlające z perełkowej edycji czy te zwykłe rozświetlające. Szukałam zdjęć na katalogowych ale z koronkowej edycji nie znalazłam. Czy wiecie czym one się różnią i które są lepsze? |
|||
|
|
|
#2139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to tylko moja opinia
|
|
#2140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i są teraz za 6,90 jak zamówisz za 200 zł |
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Ja dopiero dzisiaj mam czas, i dopiero dzisiaj patrzyłam na fv. Zero braków! Dodatkowe produkty: WERYF.OFERTY ZEST. PERELEK 1 BOOKMARK K14 1 PRZEWODNIK ANEW 1 BOOKMARK K14 1 LITERATURA K13/2011 NAT 1 KATALOG POLSKA 14/2011 1 MY AVON MAGAZINE 14/2011 1 ULOTKA NETTO K14/2011 1 ULOTKA DLA KK 4Q 1 KARTA KOLOROW 2012 1 PR. SERUM ANEW GENICS 1
|
#2142 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Nie ma za co
Cytat:
dziewczyny,i jak się Wam sprawuje farba Avonu?jesteście zadowolone? kolor wyszedł dobry? nie sprał się szybko? ![]() Bo ja już robiłam dwa kolory tyle ze nie bardzo potrafię się wypowiedzieć,bo raz wzięłam za jasny (czekoladowy brąz)a teraz robiłam ciemnym blondem-a robiłam go na pasemkach więc jako takich efektów nie widać
|
|
|
|
|
#2143 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
więc ja bym zamawiała teraz ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz używam innych farb - zobaczyłam u koleżanki z pracy, że ona zawsze ma taki nasycony, błyszczący odcień i zapytałam co to (Schwarzkopf, Live XXL czy jakos tak) i teraz już tylko tymi farbuję ![]() mam serum Anew Genics - narazie wydaje się dobre, ale używam go dopiero od dwóch dni, zobaczymy jak po dłuższym stosowaniu. Muszę powiedzieć, że byłam bardzo zaskoczona opakowaniem - takie dopracowane, pewnie połowa wartosci kremu to to opakowanie :p
|
|
|
#2145 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
chodzi mi głównie o to czy szybko się wchłania |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
a mnie avonowa farba nie złapała wszystkich siwych włosów
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może jutro zrobię zdjecia to zobaczysz sobie skład i porównasz. Narazie to wiem tyle - dosyć lekke konsystencja, szybko się wchłania, pozostawia twarz nawilżoną. O, i zaczełam powoli blog otwierać więc może za jakis miesiąc napiszę recenzję tego serum - za miesiąc, żeby była rzetelna, po po kilku dniach stosowania to ja z większosci rzeczy jestem zadowolona :p
|
|
|
#2149 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja farbowałam najjaśniejszym kolorem i jestem bardzo zadowolona, rozjaśniła mi farba włoski, a efekt jest naturalny, nie jakiś płaski. Mam do Was pytanie jednak odnośnie odżywki, jest ona dostępna w normalnej sprzedaży? Bardzo mnie to ciekawi bo moje włosy ją polubiły, na dwa razy ją miałam i w obu przypadkach świetnie się rozczesały co jest rzadkością u nich
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak trochę nie w temacie, ale chciałam się z wami podzielić moimi pierwszymi przemyśleniami dot. Zestawu Clearskin Professional.
Jak już wspominałam wcześniej z K12 zamówiłam sobie ten zestaw pod wpływem ocen z KWC oraz także w akcie desperacji i nadziei, że wreszcie coś pomoże mojej zamaltretowanej skórze. Mam problemy z trądzikiem od czasów dojrzewania, chociaż muszę przyznać, że ciąża też zrobiła swoje - pogorszyła sytuację i nic nie wskazywało na to, że prędko mi coś pomoże. We wtorek dostałam paczkę z Avon i od razu zabrałam się za testowanie: W skad zestawu wchodzą: peeling gruboziarnisty, płatki nasączone tonikiem i krem przeciw wypryskom. Zestawu używam raz dziennie - wieczorem (rano traktuje swoją buzię moim kochanym mleczkiem 3w1 Avon Care i matującym kremem na dzień Solutions). To zaczynamy. Peeling - myślalam, że od razu wysuszy mi skórę i tyle będzie z jego używania. Nawet nie wiecie jak się myliłam. Peelink znakomicie czyści i nie wysusza skóry, a zaraz po zastosowaniu ma się na twarzy uczucie takiego przyjemnego chłodku. Ziarenka nie są wielkie ale spełiają swoją rolę wyśmienicie. Płatki - są bardzo delikatne i jest ich tylko 45 w zestawie, ale bardzo ładnie oczyszczają. Nie zawierają alkoholu więc nie ma mowy o wysuszeniu. Mimo, że nie mam do nich zastrzeżeń, myślę, że po ich skończeniu kupię jeden z toników Clearskin (są bardziej wydajne a cena też jest niższa). Krem - producent nazwał go lekkim i w zasadzie ma rację, jest naprawdę bardzo lekki i wcale nie czuć go na buzi, idąc spć czuję się wręcz rewelacyjnie, lekko, świeżo, moja cera jest delikatna i gładka. Krem jest do stosowania punktowego ale... pompka kremu nawet przy delikatnym naciśnięciu aplikuje tyle kremu, że spokojnie starczyłoby na więcej. Ja stosuje krem globalnie na całą buzię ponieważ zmiany mam wszędzie... No, miałam ![]() Muszę wam powiedzieć, że mimo, iż stosuję ten zestaw dopiero 6 dni, jestem bardzo zadowolona z pierwszych rezultatów - skóra jest naprawdę w lepszym stanie, zniknęły najgorsze wypryski, pory są pięknie oczyszczone, i moja cera zaczyna powoli wracać do normalności. Nie pisałabym tej "recenzji" tak wcześnie, ale wczoraj zaskoczyła mnie jedna rzecz. Mianowicie mój najdroższy TŻ, ktory nie zauważa kiedy farbuje włosy, a makijaż zaczął zauważać dopiero kiedy kilka razy mu się oberwało, że go nie widzi (ale zawsze w sytuacjach, kiedy wie, ze ten makijaż "pewnie jest" przypatruje mi sie dokładnie i wymienia na głos co mam na sobie z - jak to sam określa - "tapetki") powiedział mi wczoraj, że niesamowicie poprawiła mi się cera a buzie mam taka gładką i mięciutką !!!! Skoro on to zauważył to znaczy, że coś w tym jednak jest ![]() No, miałam już nic więcej nie pisać, ale wczoraj mój TŻ znowu mnie zaskoczył. Minowicie kiedy zobaczył mnie w maseczce Planet SPA z białą herbata zapytał - to ta Twoja maseczka "do ściągania" (czytaj: peel off) na oczyszcznie porów? Tak - powiedziałam. To ja też chce. Stalam jak wryta ale maseczke mu zrobiłam - był zadowolony :P Widziałam, że teraz w K13 są maseczki 2 w cenie jednej więc od razu mogę polecić tę z biała herbatą oraz maseczkę błotną. Uzywam ich od paru lat i uważam, że są naprawdę świetne. Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2011-09-12 o 07:27 |
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie robiłam małe domówienie, bo mamie się przypomniało, ze chciała jeszcze dwa lakiery
mam nadzieję, że dołączą to do mojego zamówienia z wczoraj wieczorem
|
#2152 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tak się zastanawiałyśmy czy będzie to samo czy może jednak czymś się różnią. Póki co mam na ok 192 zł zamówienie, zobaczę jeszcze czy mama coś chce, najwyżej coś dobiorę i wtedy sprzedam siostrze te perełki z zestawu ale wole jej nie obiecywać teraz
|
||
|
|
|
#2153 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi rudy z Castinga trzymał się bardzo pięknie, nie płowiał, nic się z nim nie działo. Farbowałam nim ze 3 lata. a mi niektórych pasemek blond nie złapała. Zresztą teraz to już w ogóle zlazła z pasemek, więc wyglądam jak wyblakła ruda z pasmami blond Cytat:
Kilka katalogów temu zestaw Profesional był w demo i wtedy go zamówiłam dla TŻ. Jest bardzo zadowolony Buzia mu się poprawiła bardzo zarówno po maskach (tajska, MM), jak i po zestawie. Poza tym bardzo lubi te płatki, bo jak jedzie koncertować to w drodze przemywa sobie nimi twarz.Poza tym dziewczynki czekam na kuriera
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym to zobaczyć
|
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
Powiedział mi, że będzie sobie razem ze mną raz w tygodniu robił tą maseczke. Ale tylko tą, innej nie chce, bo tą można samemu ściągnąc i nie musi jej zmywać
A dzisiaj zdziwienia ciąg dalszy, namówił kolegów z pracy na żele pod prysznic (Senses akurat używa od dawna i innych nie chce). Mówi, że ma zamówienia na 5 dużych i jeszcze szampon FOR MEN jeden (no tak, tutaj też innym szamponem go nie zadowolisz, musi być ten i żaden inny) A koleżanki z pracy zbajerował i ma im zanieść jutro katalog
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
Przywileje Klubu Róży przechodzą na następne katalogi? Byłam pewna ,że tak, ale jak dzisiaj puszczałam rano zamowienie zobaczyłam,że zamiast stałego upustu 30% system naliczył mi tylko 25%.Oni coś mają nie tak czy mnie się coś pomyliło? Jak Wy macie?
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
kurier był
-torebka cierra super ![]() -lakier ruby slippers boski -kredka biała CT kupiłam dzięki wam -grzebien do stylizacji też ok -no i suszarka super poza tym kidsy dla dziecka i szampon jak ja lubię paczki w których wszystko mi się podoba![]() i chyba zrobię małę zamówienie na koniec katalogu i wezmę perełki
|
|
|
|
#2160 |
|
Przyczajenie
|
W tamtej edycji przywileje z AC obowiązywały jeszcze przez 6 katalogów ,a w tej nie wiem przekonam się jutro jak złożę zamówienie mam nadzieję że przechodzą a katalog kolejny masz dołożony
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

ogólnie wzięłam kuriera, ale tak teraz pomyślałam, że wezmę regularną i bym tylko te 2 wody zamówiła

)

to chyba dam spokój, powiem, że poprostu za późno i już, a w 14 kosztują tyle samo i będę miała do zamówienia w 14 akurat walcząc o produkty z programu się przyda