mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 09:35   #4471
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Cytat:
Napisane przez czarnaoak Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki Jak sie dzis miewacie?
Wiecie, mam wrazenie ze ten moj brzuchol to rosnie z dnia na dzien coraz bardziej Jeszcze troszke i cycorry bede mogla na nim polozyc
A jak pochodze troche to mnie tak w krzyzu lupie, jakbym w polu robila

Ciekawa jestem czy Wam tez sie snia Wasze dzidziusie? To bedzie moj pierwszy i snia mi sie takie glupoty ze szok. Raz mi sie sni ze juz przewijam dzidziusia ale nie umiem go podniesc tak zeby mu krzywdy nie zrobic, a np tak jak dzisiaj snilo mi sie ze tak wypychała stópki i rączki ze przez brzuch mozna paluszki policzyc

I wiecie co.... z jednej strony nie moge sie doczekac az zobacze swoja kruszynke a z drugiej boje sie strasznie porodu bo to juz 32 tydzien idzie
mi sie snilo ostatnio ze chlopaki sie urodzili i lezeli w wozku- ale tak sie wiercili i rozpychali ze tym wozkiem na boki zarzucalo
a ja wielce zdiwiona bylam bo przeciez noworodki sie tak nie kreca

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Witam z rana
Chciałam podziekować, ale nie wiem komu Któraś pisała, o swojej szefowej która idąc na ślub zrobiła sobie sukienkę ze spodnicy. Wypróbowałam i faktycznie pomysł świetny mam już jeden zakup mniej, zwłaszcza ze trzy śluby przede mną i chrzciny. Więc dziekuje!
Trzymam ksiucasy za dzisiejsze badania.
Ja jestem w 26tyg 4 dzień i mam 4 kilo na plusie wszystko idzie mi w brzucholaaaaaaaa.

to ja pisalam i bardzo sie ciesze ze sie patent sprawdzil
jeeny 4 kilo to tyle co nic ja tyle to w cyckach samych przytylam chyba
Cytat:
Napisane przez czarnaoak Pokaż wiadomość
ela3010 ja jestem w 32 mi TZ powiedzial ze zza brzucha mnie nie widac
Dokladnie to powiedzial wczoraj: "Oooo jest brzuchol, a zona gdzie? Oooo jest i zona.... za brzuchem sie schowala..."
glam masz fajny okragly brzunio, wcale nieduzy, taki w sam raz
dzieki bardzo ja tu wlasnie siedze i podskakuje na krzesle jak mnie maluchy w delikatne miejsce walna- a kolega sie smieje ze niedlugo to mnie beda w szczeke kopac
Stary 2011-09-12, 09:40   #4472
agulan82
Rozeznanie

Hej Dziewczyny
Nie było mnie kilka dni, bo jakies złe fatum chyba zawisło nad naszym domem, bo w jednym dniu popsuł nam się dekoder Enki - brak polskiej tv co najmniej przez miesiąc albo wydatek 200 Ł co przy fakcie, że przed końcem listopada chcemy kupić auto nie jest małym wydatkiem i tego samego dnia, to chyba piątek był, jakieś kable internetowe wymieniali na ulicy i internetu też nie mieliśmy, ale wczoraj już włączyli także nadrobiłam i będę podczytywać

A jeszcze nam się trafiła niby okazja wynajęcia ładnego domku trzy sypialnianego (teraz mamy dwie małe) po remoncie za niską cenę, ale wiadomo, że z przeprowadzkami to tak jest, że zawsze jakieś dodatkowe wydatki sie zrobią. Jeszcze nie widzieliśmy tego domku ale podobno bardzo ładny, po remoncie no i ma wszystko czego my oczekujemy czyli garaż, ogródek, trzy sypialnie i dobra okolica i teraz klops bo jak sie zdecydujemy na ten domek a jak piszę finansowo okazja to na auto braknie a znów auto musimy zmienić, bo teraz jeździmy polskim i TZ wywjezie go do Polski, może sprzeda, bo co roku mamy problemy z przeglądem, w sensie, że nikt jak samochodu nie widzi to nie chce w ciemno podpisać a no i miejsce w dowodzie rejestracyjnym też już się skończyło więc stwierdziliśmy, że lepiej sprzedać i kupić tutaj na miejscu no ale... no i takie te nasze małe problemy, pewnie jakoś się samo ułoży ale chodzę i myślę, jaki tu złoty środek znaleźć

Glam śliczny brzusio masz, rzeczywiście wszystko Ci w niego idzie a Ty szczuplutka

Ktoś mnie pytał o laktator, ja kupiłam Medeli mini elektryczny, mam nadzieję, że się sprawdzi, przy Julci miałam ręczny TT do kitu był

Mi brzuch w pępku urusł przez dwa tygodnie centymetra także ok
Stary 2011-09-12, 09:45   #4473
truscafka
Zadomowienie

http://allegro.pl/fisher-price-lezac...795723448.html

nie sądziłam że ten leżaczko bujaczek będzie aż o 100 zł tańszy na allegro! Parę miesięcy wcześniej nie było takiej dużej róznicy w cenie.
Upatrzyłam sobie już go dawno w sklepie w którym będę kupować łóżeczko i wózek i tam kosztował 305 zł , poprzeglądałam i chyba zamówię od tego sprzedawcy... na szczęście na kupno lezaczka zdeklarowała się mama

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:46   #4474
Tincia
Wtajemniczenie

Ehhh... nie śpie dziś od 3:00 masakra... czuję się jak zombi... o 4:00 zwleklam sie z lozka, o 4:30 zjadlam sniadanie, o 4:50 lukalam jak sasiad do pracy odjezdza itd... itp... jeszcze tak nie miałam. Bylam juz w laboratorium.
Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamusie
Dzisiaj u mnie jest "dzień piękności" - idę uzupełnić rzęski do kosmetyczki Zatem zjadłam śniadanko i zaraz zmykam wylegiwać się przez 2h z zamkniętymi oczkami
A teraz tez lece do kosmetyczki Ale na brewki. A tych rzes sztucznych to ja bylam ciekawa jak do slubu szlam, ale ja mam taki odruch, ze mi przeszkadzaja pozniej i robilam trwalą na rzęsy tez ladnie bylo.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:50   #4475
glamourous
Zakorzenienie

Agulan ja mialam ten Medeli... ale ja chyba w ogole antylaktatorowa jestem bo sie nie polubilismy i jak pisalam- jak musialam sciagnac to najlepiej mi reka wychodzilo
Stary 2011-09-12, 09:50   #4476
Tincia
Wtajemniczenie

Mój Brat właśnie zamówił ten leżaczek Ale jeszcze nie przyszedł. tez mi sie podoba

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:51   #4477
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

mamy ten lezaczek, super sie sprawdza nawet teraz moja mala lubi usiasc i usnac w nim, a kupiony dla Amelki, ale niech korzysta poki moze.
Mnie sie udalo go za 100 kupic
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:51   #4478
Anusiak 83
Raczkowanie

witam mamusie
Nie było mnie z Wami kilka dni i teraz chyba też nie dam rady być na bieżąco, bo sporo pracy w pracy mam w ostatnim czasie.

Melduje się, że u nas wszystko w porządku

Miłego dnia, postaram się zaglądać w miarę możliwości
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:51   #4479
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Dzień dobry. Myślałam, że będę miała więcej nadrabiania, ale byłyście łaskawe

ania21_21 gratuluje -super wieści. Nie będę ukrywać, że zazdroszczę. Fajnie, że tż będzie z Tobą przy porodzie. Ależ Ci fajnie. A zakupy świetne.

witaminkaccc co do ręczników z kapturkami to dziewczyny Ci odpowiedziały - ja mam 3 szt. nawet nie wiem w jakim rozmiarze

jaka jest różnica miedzy ręcznikiem z kapturkiem, a bez... znaczy chodzi o to czy jest sens kupować te z kapturkiem czy zwykły starczy ???? no i dla takiego maluszka... czy rozmiar tegoż recznika ma znaczenie??

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Ggora mam podobnie i strasznie mnie drażni bałagan. Też zwracam uwagę na odciski na lustrze, plamy z pasty itp.
Żeby mi to nie przeszkadzało to faktycznie zmęczona muszę być
Mnie też to drażni, ale mieszkając z flejtuchami nauczyłam sie nie zwracać na to uwagi. Przez pierwszy rok mieszkania u teściów to harowałam jak bury osioł, co posprzątałam to za chwilę już musiałam poprawiać, a teściowa tylko chodziła i przytyki robiła, więc ograniczyłam sie do swojego pokoju.

Cytat:
Napisane przez Tottie1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy też dostajecie zadyszki po przejściu zaledwie 100m?? wybrałam się dzisiaj z mężęm na spacer - raz że ledwo wyszłam z klatki i już dostałam zadyszki to jeszcze moje uda tak strasznie bolały :/
Wszystko zależy jak szybko idę - w wolnym tempie to i kilka to 2-3 km jestem wstanie przejść, ale w szybki to w mig dostaję zadyszki.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:51   #4480
agulan82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...795723448.html

nie sądziłam że ten leżaczko bujaczek będzie aż o 100 zł tańszy na allegro! Parę miesięcy wcześniej nie było takiej dużej róznicy w cenie.
Upatrzyłam sobie już go dawno w sklepie w którym będę kupować łóżeczko i wózek i tam kosztował 305 zł , poprzeglądałam i chyba zamówię od tego sprzedawcy... na szczęście na kupno lezaczka zdeklarowała się mama
truscafka ja ten leżaczek kupiłam teraz w lipcu na prezent mojej chrzesnicy jest naprawdę super ... polecam

glam mi przy Julce też ręcznie lepiej szło niż laktatorem TT więc teraz pokusiłam się niby o lepszy... pokarmimy, zobaczymy

Edytowane przez agulan82
Czas edycji: 2011-09-12 o 09:53
agulan82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:55   #4481
witaminkaccc
Zadomowienie

witam z rana

glam Ty chudzino z brzucholem ślicznie wyglądasz

Princesska zazdroszcze dnia piekności... ja wyglądam, moim zdaniem, coraz gorzej.... ale musze jeszcze 3 tyg zaczekac i jak skapnie kasa to od razu do fryzjera chociaz coby czlowieka przypominac... nad rzesami tez sie zastanawialam, bo kumpela kurs skonczyla i chciala pocwiczyc, ale jakos od paru m-cy sie nie zgadalysmy

Darusiaaa gratuluje wygranej !!!! super nagroda, rzeczywiscie najlepsza ze wszystkich !!!

Basiula... ja wazyłam sie tydzien temu i waga pokazała 8kg + a teraz sie boje i czekam do wizyty chyba ze gdzies wage dorwe wczesniej, bo przyznam, ze w domu nie posiadam ale pewnie jest juz z 10kg bo ostatnio mam taką chcice na słodkie że porażka... dzień bez batonika to dzien stracony...a nie wspomne ze jak nie batonik to i kg jabłek czy winogrono czy śliweczki.... mhmmhhmmmmm... jem jak nigdy !

marejta ten wozek w sumie oni juz chcieli dac, a kase wziasc jak bede miala, ale nie mialam co "w zastaw" zostawic, bo dokumentow nie moge ( autkiem jezdze) a nie mialam nawet 50 zeta... a tak głupio wziasc wozek bez kasy... ja nie z tych

tak w ogole- dzieczynki czy któras z Was chciałaby jakies ciuszki dla chłopaka??? bo właśnie ta laska od wózka urodziła chłopca 60 cm, 4100 g wiec wiekszosc ciuszkow nie załozyla i chce odsprzedac moge foty przesłać

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:01   #4482
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a wiecie ze mnie chyba jakos polog ominal?
w sensie ja nie pamietam zadnych dolow ani nic takiego....humorzasta na pewno bylam, ale tz mowi ze w ciazy tez;P
pamietam ze cos tam na dole mnie troche ciaglo od szycia w jednym miejscu i to byl moj najwiekszy problem:Pheheh

oby teraz tez tak przeszlo gladko
Ja nie mialam dolow czy depresji, ale po 36 godzinym porodzie przez pare dni nie mialam sily nawet podrapac sie po nosie. Czulam sie poprostu jak przeziebiony czlowiek.
A cycyki mialam okropnie poranione.

Wogole to czesc. Wstalismy z Filipciem neiawno- tzn musialam go wybudzac, bo mu sie tak dobrze spalo!. Gdyby nie fakt, ze mnie znow sasiedzi wyprowadzili z rownowagi, to noc moge zaliczyc do spokojnych i przespanych

Ide kawusie zrobic, trzeba sie ruszyc bo juz 10-ata
Stary 2011-09-12, 10:05   #4483
glamourous
Zakorzenienie

Witaminko moja mama upiekla w sobote ciasto- jablecznik z kruszonka...najpierw pozaralam gorace z lodami a jak sie lody skonczyly i ostyglo to juz zimne...
i tak z wielkiej blachy to polowe ja z chlopakami wciagnelam, polowe reszta rodziny
a potem faktycznie glupio sie dziwie ze po weekendzie kilo na plusie
Stary 2011-09-12, 10:07   #4484
witaminkaccc
Zadomowienie

zapomniałąm jeszcze zyczyc samych suuuuper wieści na wizytach

30t 1d - ?
Stary 2011-09-12, 10:14   #4485
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:09
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:14   #4486
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
witam z rana

glam Ty chudzino z brzucholem ślicznie wyglądasz

Princesska zazdroszcze dnia piekności... ja wyglądam, moim zdaniem, coraz gorzej.... ale musze jeszcze 3 tyg zaczekac i jak skapnie kasa to od razu do fryzjera chociaz coby czlowieka przypominac... nad rzesami tez sie zastanawialam, bo kumpela kurs skonczyla i chciala pocwiczyc, ale jakos od paru m-cy sie nie zgadalysmy

Darusiaaa gratuluje wygranej !!!! super nagroda, rzeczywiscie najlepsza ze wszystkich !!!

Basiula... ja wazyłam sie tydzien temu i waga pokazała 8kg + a teraz sie boje i czekam do wizyty chyba ze gdzies wage dorwe wczesniej, bo przyznam, ze w domu nie posiadam ale pewnie jest juz z 10kg bo ostatnio mam taką chcice na słodkie że porażka... dzień bez batonika to dzien stracony...a nie wspomne ze jak nie batonik to i kg jabłek czy winogrono czy śliweczki.... mhmmhhmmmmm... jem jak nigdy !

marejta ten wozek w sumie oni juz chcieli dac, a kase wziasc jak bede miala, ale nie mialam co "w zastaw" zostawic, bo dokumentow nie moge ( autkiem jezdze) a nie mialam nawet 50 zeta... a tak głupio wziasc wozek bez kasy... ja nie z tych

tak w ogole- dzieczynki czy któras z Was chciałaby jakies ciuszki dla chłopaka??? bo właśnie ta laska od wózka urodziła chłopca 60 cm, 4100 g wiec wiekszosc ciuszkow nie załozyla i chce odsprzedac moge foty przesłać
Witaminka pokaż fotki

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:18   #4487
__Fallen Angel__
Zadomowienie

hej
ja dziś spałam jak zabita,wczoraj byliśmy u teściowej. A to kawałek drogi i dowiedziałam się że dalsze podróże nie sprzyjają mi w ciąży,okropnie zniosłam jazde,miałam nudności i strasznie kręgosłup mnie bolał od tego siedzenia. też się wczoraj obżarłam,bo wiadomo teściowa naszykowała jedzenia i trzeba było jeść.

Fajny ten leżaczek,sama bym chętnie taki kupiła

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:21   #4488
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

witaminka mi też fryzjer zaczyna sie nisko kłaniać, ale w tym miesiącu będę musiała o tym zapomnieć - zbyt dużo wydatków jeszcze mamy. Ja ciuszków mam pod dostatkiem, choć jak do szpitala będę musiała dla dziecka przytaszczyć swoje to będę musiała kupić coś nowego - tak mi się wydaje.

Moja waga to sie chyba coś popsuła - wlazłam na nią pokazała 67kg. Coś mnie podkusiło i wlazłam jeszcze raz i pokazuje 66,5. JUż mi sie to nie spodobało więc wchodzę jeszcze raz by się upewnić a ona pokazuje 66kg. I nie wiem w końcu ile ważę. Ale to jak dla mnie nie istotne. Zapominam tylko, ze już mam dość sporą wagę i dalej tżtowi grędolę sie na kolana

Teściowa zaprosiła mnie na drożdżówkę, więc idę zrobić sobie kawusie i będę pożerać Oby teściowej już tak zostało - kobieta mnie zaskakuje, jak mnie zawsze psychicznie gnoiła tak teraz do rany przyłóż.
Stary 2011-09-12, 10:29   #4489
glamourous
Zakorzenienie

Chawa to albo tesciowa sie przekonala do ciebie albo po prostu "inkubator kochanego wnusia" musi byc dobrze traktowany- oby tak dalej w kazdym razie

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-09-12 o 10:30
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:30   #4490
mol_aa
Zadomowienie

Dzień dobry mamuski

Nie zagladalam do Was kilka dni i jestem w szoku ile naprodukowałyscie

Pisałyscie o snach, w których snia sie Wam maluszki. Dzisiaj tez mialam taki sen, ze tulilam juniora, a pozniej miałam go przebrac i wpadłam w panike, ze nie dam rady, ze nie potrafie itp.

truscafka bardzo fajny lezaczek, ez mielismy go kupic, ale dostalismy w spadku od cioci i kuzynki 2 rozne lezaczki tez fisherprice

W ogóle jakos tak wszyscy chca, aby naszemu juniorowi nic nie brakowało, ze niektórych rzeczy mamy juz podwójnie (lezaczki, przeijaki, video nianie)
Razem z tżem wykazac sie nie mozemy, bo ciagle ktos cos przynosi, albo kuzynka wysyła
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:31   #4491
tuszka
Raczkowanie

Witajcie Dziewuszki,

Początek tygodnia... mam dzisiaj wieczorem USG, przed chwilką stanęłam na wagę, by wiedzieć co mam powiedzieć lekarzowi... a tam za pierwszym razem Error, a za drugim 70 kg!! Stawałam jeszcze 3 razy, na różnych powierzchniach. Jak to możliwe, bym przytyła 12-13 kg?! Chyba koniec z lodami, ciastkami Miesiąc temu było 66,5 kg! Ja się nie czuję na te 13 kg więcej...

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Tuszka
te staniki maja te klapki odpinane ale sa mi luzne pod biustem wiec moge spokojnie w gore podciagnac w razie co. Kupilam je z mysla o nocy (nie beda uwierac, a wkladki laktacyjne i tak bede musiala do czegos przylepic)
Zazdroszcze jutrzejszego USG
a co do sterylizatora to my zrezygnowalismy... kasy juz nie mamy po prostu
Goldika, jeśli biustonosze są luźne pod biustem, to nadają się tylko do snu. Nie noś ich w ciągu dnia, bo kompletnie nie będą utrzymywały napompowanego biustu. Niepotrzebnie będziesz obciążała kręgosłup, który może później boleć, ścięgna mogą tego dodatkowego obciążenia nie wytrzymać, co może spowodować... zwisy

Cytat:
Witam!

Ale dziś pospałam, budzilam się kilka razy, ale nie mogłam wstać, musiałam jeszcze troszkę dociągnąć drzemki.
Pamiętam tylko jak po 5 Tż położył się koło mnie przed wyjściem z pracy i całował mnie po policzkach i po oczkach, zawsze tak robi , dosłownie codziennie! Wtedy śpię, ale wszystko czuję i jest mi baaardzo przyjemnie

Idę wszamać śniadanie i włączyć Dzień dobry tvn
Kochanego masz tego Tż'ta

Też spędzam poranek z DD TVN

Cytat:
To ja będę dziś po drugiej stronie bo robię 3 uzupełnienia

Też planuje sobie kiedyś zrobić, są piękne. Ostatnio przyglądałam się, jak koleżanka miała uzupełniane. Ja swoje mam krótkie i dość proste, więc mogłoby to rozwiązać mój problem, ale jak będę musiała je później zdjąć, to chyba bym się popłakała. Może przed porodem sobie założę, by wyglądać jak człowiek?
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:33   #4492
OlusiaS
Wtajemniczenie

Witajcie poweekendowo .
Ona fajnie,ze pomagaja cwiczenia.Ja robilam je na poczatku ciazy,bo bardzo bolaly mnie plecy.W ogole caly czas zastanawialam sie,czy dobrze Ci wytlumaczylam,czy nie namotalam czegos .
Aniu szykuj tam szykuj,bo w kazdej chwili moze mala sie pojawic
Glam super brzucho .Mnie oczywiscie nadal wszyscy pocieszaja,ze wygladam,jakby byly w srodku przynajmniej blizniaki
Ja po weekendzie w ogole padam.Spalam dzisiaj bardzo twardo,budzil mnie od czasu do czasu bol brzucha,ale doslownie na pare sekund.Za duzo sie narobilam przez ostatnie 3 dni i wlasnie troche mnie pobolewa :/.
Dzisiaj kupilam ten Persil Sensitiv w plynie i zamierzam juz powoli wszystko prac.Zaczne od tego,co mam w domu,a wieczorem TZ przyniesie mi karton z piwnicy i jutro dalej.
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:33   #4493
glamourous
Zakorzenienie

Tuszko no jest to mozliwe niestety... takie zycie ciezarowki
Stary 2011-09-12, 10:34   #4494
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Witaminka pokaż fotki

ale kogo/czego, kochana ???

aaaa... skojarzylam :P podaj maila na pw to Ci podesle

30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-09-12 o 10:36
Stary 2011-09-12, 10:35   #4495
glamourous
Zakorzenienie

Dziewczyny a co z Myszka bo gdzies mi wpadl w oko post ze ktoras jej zyczy zeby jak najdluzej dzidzia w brzuchu jeszcze posiedziala? mam nadzieje ze wsio OK? bo nie moge jakos jej postu ostatniego odnalezc

ale ze mnie gapa teraz widze ze sie nawet dzis odezwala

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-09-12 o 10:36
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:37   #4496
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Co do pieluch to ja w rozmiarze 1 mam zamiar kupić 1 opakowanie (jak trzeba będzie to dokupię) 2 mam 1 opakowanie, a 3 aż 3 opakowania, a potem przejdziemy na wielorazówki.

glamourous to pzrekonywanie sie do mnie zajęło jej aż 6 latA tak swoją drogą to ukochanego wnuka to już ma (wszystkich wnuków ma 7 i na początku dała do zrozumienia, że ósmego nie potrzebuje - ale sie teraz rehabilituje). Nie ważny powód ważne, aby tak zostało
Stary 2011-09-12, 10:38   #4497
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Też planuje sobie kiedyś zrobić, są piękne. Ostatnio przyglądałam się, jak koleżanka miała uzupełniane. Ja swoje mam krótkie i dość proste, więc mogłoby to rozwiązać mój problem, ale jak będę musiała je później zdjąć, to chyba bym się popłakała. Może przed porodem sobie założę, by wyglądać jak człowiek?

moje rzesy sa mega smieszne... na jednej powiece mam dłuzsze i geste, na drugiej krotkie rzadzichy :P buahahahaha...

30t 1d - ?
Stary 2011-09-12, 10:42   #4498
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Początek tygodnia... mam dzisiaj wieczorem USG, przed chwilką stanęłam na wagę, by wiedzieć co mam powiedzieć lekarzowi... a tam za pierwszym razem Error, a za drugim 70 kg!! Stawałam jeszcze 3 razy, na różnych powierzchniach. Jak to możliwe, bym przytyła 12-13 kg?! Chyba koniec z lodami, ciastkami Miesiąc temu było 66,5 kg! Ja się nie czuję na te 13 kg więcej...
To nie tylko ja miałam przeboje z wagą. Ja też się nie czuję, a jednak to fakt - ale bez stresu do 20-tki jeszcze daleko
Stary 2011-09-12, 10:43   #4499
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Co do pieluch to ja w rozmiarze 1 mam zamiar kupić 1 opakowanie (jak trzeba będzie to dokupię) 2 mam 1 opakowanie, a 3 aż 3 opakowania, a potem przejdziemy na wielorazówki.

glamourous to pzrekonywanie sie do mnie zajęło jej aż 6 latA tak swoją drogą to ukochanego wnuka to już ma (wszystkich wnuków ma 7 i na początku dała do zrozumienia, że ósmego nie potrzebuje - ale sie teraz rehabilituje). Nie ważny powód ważne, aby tak zostało
lepiej pozno niz wcale co nie?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
moje rzesy sa mega smieszne... na jednej powiece mam dłuzsze i geste, na drugiej krotkie rzadzichy :P buahahahaha...
to musisz tylko na jednej malowac- co za oszczednosc tuszu
Stary 2011-09-12, 10:44   #4500
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
lepiej pozno niz wcale co nie?
Ano lepiej - w sumie rewelacja że w ogóle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości