|
|
#361 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Cytat:
dla Lenki, 3 miesiące to poważny wiek![]() Cytat:
dla Antonka za 3 miesiące za prawie obrótWitamy w ten słoneczny poniedziałek u nas nocka super młody budził się na jedzonko o 4,30 i o 9 więc wyspana na maksa chyba zamówię Żyrafkę
|
||
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
OMG! to już kolejna część??? To my też się meldujemy z Kubusiątkiem... Musze nadrobić resztę
Szybko tylko napiszę, że byliśmy wczoraj w dream parku w ochabach, mnóstwo atrakcji, ale niestety nie dla takich maluszków jak nasze Młody mi się spłakał z nudów, ale tatuś miał super zabawę Na pewno tam wrócimy za kilka lat
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszla spac obudzila sie o 3.30 z rykiem ![]() przebralalm ja dalam butle, wypila 130ml i posmarowalam dziasla spala do 6.30 i znowu z rykiem, ale miala lekko nosek przytkany, zakroipalm sola i znowu zjadla 130ml i lezala z nami do 7.30 ona ma tych pseudo "zyrafek" duzo gryzie swoje gryzaki, miski itp nie bede jej kupowac gryzaka za 50 zl nie wiadomo czy go polubidzisiaj jade do miasta i kupie jej smoczek z koncowka okrągłą takajka w smoczku od butelki bo ona smoka nie chce ssac co prawda nie spi z kciukiem ale stad jhuz niedaleka droga ![]() CZY SĄ NA SALI MALUSZKI, KTÓRE NIE CHCIALY SMOKA, ALE POLUBIŁY?? bo ona ssala przez pierwsze 3 tygodnie swego zcyia a pozniej smok beeeeeee
|
|
|
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
A... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ naszym solenizantom!!!
![]() ![]() klask i: za skończone tygodnie i miesiące!!! Ale ten czas szybko leci, co?
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Dala, dala
) bo od 2 tygodni brak problemow z brzuszkiem Lolka Kindergeld jest 184 cos euro i robimy tak samo jak Wy. Zbieramy dla niuni Dla Toniego za powazny wiek Camomile dla Nadusi Paulizia Kochanie Dziekuje Ci za zaszczepienie we mnie checi do potanczenia Zumby ![]() i energi jakby wiecej!
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-09-12 o 10:38 |
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Andziot specjalnego mechainzmu nie ma.. ale ostrzegają, ze jak się zamoczy i dostanie woda do środka to Żyrafa będize niema..
Ale wkurza mnie to, bo własnie dlatego nie można jej porzadnie wyczyścić i odkazić! W sumie to nie wiem dlaczego, przecie zinne piszczały, jak np. kaczka gumowa do wanny jakoś w wodzie pływa i nie ma problemów z piszczeniem ![]() Grazin za każdym razem jak jakiś myk robimy i korzystamy z dobrodziejstw jakie dają Niemcy, mąż mąż mówi: "niech mają.. za wojnę".. głupek heh |
|
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dla Pepe, bo wczoraj przegapiłam! |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaa zapomnialam Wam napisac, ze od wczoraj mamy z mezem sposob na spanko Nadii w dzien. Spi przy muzyce. Wlaczylismy sciezke dziwiekowa z krola lwa i niunia odplynela. Teraz zrobilam to samo i dziecko spi
![]() Tz to sie doczekac nie moze kiedy obejrzy z corka Krola Lwa Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-09-12 o 10:42 |
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Helou
![]() Aby bylo solidarnie my tez zamowimy zyrafke ![]() Daisy slodko Gabi wyglada z Zyrafka. Tak ja bardzo lubi, ze nawet jej buzi daje Agus87, a Ola ssie kciuki? AgnieszkaM. fajnie, ze chrzciny sie udaly! Swietnie wygladaliscie, a Antos piekny kawaler Kiara76 Lenka jest sliczna!!!
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie, nic mu nie będzie jak nie odkazisz. Dziecko musi się zetknąć z bakteriami, bo później będzie problem jak będziemy tak sterylnie chować dzieciaki. Wydaje mi się że trochę przesadzamy z tym praniem wszystkich zabawek, wygotowywaniem jak się da. Dziecko nie żyje potem w próżni i musi się uodparniać.Zabawek grających też nie da rady wyprać, a przecież do buźki będzie brało.
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde niedługo kto nie bedzie mnial żyrfi bedzie musiał sie wypisać z wątku ![]() Antonku Lolkowy sto lat i duzo mleczka![]() a w ogole u nas pierwsz raz sie dzisiaj zdarzyło ze mały si obudził z płaczem o 22 ... dziwne to było. chyba na prawde cos z zabkami ma. ale jakby ząbki to musiałby chyba cały czas sie meczyc ? czy nie? jedziemy dzisiaj na usg brzucha :drzzwi-strach: ale sie boje. ale jeszcze musze morfo zrobic i dopeiro na wizyte...
|
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
Hanka też lubi przy muzyczce siedzieć i spać.
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
agus mój Edzik nie chciał.
Najpierw załapał okrągły z Canpolu. Potem lovi. Tych anatomicznych do tej pory nie chce.
|
|
#375 |
|
Wtajemniczenie
|
Antonku Lolci wszystkiego najlepszego z okazji Twojego swieta! Mnostwo radosci i kolorowychchwil!!!
|
#376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i umyłam wilgotną szmatką dopiero tą zabawke z lamaze co ostatnio przyszła. i sebek nie ma pleśniawek ani nic. Cytat:
lubie Twojego męża:P hiih niech maja...:P
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin
za usg i wizyte! Napewno wszytsko bedzie ok
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin
za badaniaJa myślę, że kto nie będzie miał żyrafki, to w ogóle z gatunku ludzkiego będzie musiał się wypisać Normalnie wprowadzimy segregację żyrafkową chyba trochę mi odbija przez tą chęć posiadania żyrafki
|
|
#380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona ma 22 tygodni iby skoki 6 tyg wczesniej moga sie zaczac, ale to juz trwa od lipca konca lipca Cytat:
Cytat:
dzisiaj jae do miasta mowisz, ze z lovi tez sa? to zobacze ja juz nie wiem co jest tak pieknie spala od 20 do 4-5 nawet 6 rano, bez zadnych przerw, a teraz
|
|||
|
|
|
#381 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja autem jeździłam aż do samego dnia porodu, więc mój mały przyzwyczajony ![]() Słodkie ![]() Cytat:
za udane chrzciny, jak ja bym chciała mieć to już za sobą...Cytat:
Gratulacje!! Niedługo przestanie się budzić w nocy. Wtedy już będzie super. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Lecę na dwór z maluchem moim na dwór, nie na pole |
|||||
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super! "Gumis to fajny mis"
|
|
|
|
|
#383 |
|
Moderatoreska
|
Cześć kochane
![]() Mało się odzywam ale sporo mam problemów zwłaszcza z jednym osobnikiem, ale szkoda słów i nerwów. dużo pisania by było. Wrzuciłam na filmik chłopców Link podam w klubie, chyba że macie mnie na FB to tam też jest dostępny dla znajomych.
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy zaliczoną pierwszą pomarchewkową kupę
![]() i kolejny obrót na brzuszek (którego mama znów nie widziała )
|
|
|
|
#385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Grazin za badaniaps.kliknełam na żyrafke
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
gusiagatko; super, ze Król Lew uspokaja Nadunie. Kazdy sposób dobry, byle prowadził do celu !!!
no to się wyspałas pieknie Paulizia; witaj więc w żyrafowym klubiku Tą zumbe to co dzień fikasz ? Kiara ale słodziaszna Lenusia !! Zaglądaj częściej !! Moniqac jak wyniki Szymonka? Odebrałaś juz ? Loluś brawo dla poważnego i dojrzałego już wieku Antonka !!!!! Składajcie pieniążki, uzbiera sie ładna sumka !! Mądrze robicie potem jak znalazł Ja pierwszy raz też myjąc Zyrafkę wsadziłam ją całą pod kran bo chciałam dokładnie wymyć i także zaniemówiła.. jednak tą wode z niej wydusiłam i było ok. Teraz myję mydłem pod bieżącą wodą z kranu uważając na dziurkę ale czasem i tak coś mi do środka wpadnie, wtedy Zosia zmienia ton głosu jednak jak nią potrząsnę to wraca do siebie Oczywiście jestem niezmiernie dumna z mojego Zięcia za "prawie obrót" ![]() blueberry a co tam ciekawego jest w tym dream parku ? Ja też jeździłam do dnia ciąży i to nie mało bo tłukłam km między krk a czewą więc chyba też dlatego moja Gabrysia tak lubi auto Andziotku a zamawiasz ten smoczek chicco? Kurcze ciężko Gabunię oduczyć widzę a najgorsze jest chyba to, że z dnia na dzień coraz bardziej się uzależnia.. Ciekawe czy Żyrafka by pomogła... Przyjedź, przyjedź aguś, Gabrysia np najbardziej lubi smoczki lovi. Teraz kupiłam avent i beee Grazin kciuki !!! Bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() Powodzonka Kochana Camomile ![]() ![]() klask i: dla Nadeńki !!!
|
#387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za usg
|
||
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
agus ja mam TAKIE
Edzik je uwielbia ![]() Są lepsze niż te najprostsze Canpolu, bo to są jakieś tam "aktywne ssanie", ale mają taki kształt, że dobrze się zasysa i zaraz nie wypada. blueberry No dwa razy obudził się po 7 ![]() Ale zwykle 5:30-7:00 i nie ma dalej spania... eweska już obejrzane ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Czy po ziemniaczku z dynią może być brzydka kupka? To znaczy taka zielonkawo-ciemna? Czy to znaczy, że może być uczulony i odstawić na razie? Po samych ziemniaczkach było normalnie.
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz jedziemy do miasta to kupie takie moze zalapie ola tego smoczka wreszcie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

dla Lenki, 3 miesiące to poważny wiek

Młody mi się spłakał z nudów, ale tatuś miał super zabawę 

klask i: za skończone tygodnie i miesiące!!! Ale ten czas szybko leci, co?
) bo od 2 tygodni brak problemow z brzuszkiem 

za usg i wizyte! Napewno wszytsko bedzie ok 

)