|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenna wymiana..
witaj, znajdziesz cos u mnie za roz Maca?
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, pewnie, że rozumiem
ja to sporo zużywam języczków, więc zawsze się rzucam na jakiś nowy, bo przecież się przyda ;] jak mi coś wpadnie ciekawego to przyjdę posmęcić, bo niestety nie mam czym kusić (tzn mam, ale nie dam jakbyś decydowała się kupić to polecam w sumie white frost, bardzo uniwersalny rozświetlacz, nadaje się i do kącików, i pod łuk brwiowy, na środek powieki, do blendowania granic i co się tylko komu podoba)
|
#424 | ||
|
Konto usunięte
|
Magdo, niestety nic nie wybrałam
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
zobacz, bo bardzo fajny, chorowałam na niego i po zakupie nie żałuje, używam go praktycznie do każdego makijażu
a peachykeen nie spasował? jak coś znajdziesz u mnie za niego to możesz dać znać, bo kuzynka mi smęci za nim, zła, że wymieniłam i będzie go chyba kupować znowu
|
#426 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
coś u mnie za róż MAC albo Stellę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=559550
|
|
#427 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
, dziś użyłam i w sumie to nic mu nie brakujenieraz wydaje mi sie mało świetlisty i smutnawy, ale chyba jestem lekko przewrażliwiona
|
||
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
a jakim pędzlem go nakładasz? on jak ładnie roztarty i w połowie drogi spotyka się z bronzerem to jest miód
|
#429 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() używam go z bronzerem Maca Golden i właśnie wtedy robi sie smutny sam sie lepiej spisuje
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
a róż mac wpada trochę w brzoskwinie?
hmm wyglada podobnie do mojego rozu z Narsa Orgazm i sama nie wiem
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-09-14 o 20:29 |
|
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#432 |
|
Konto usunięte
|
Oddam wiele za lakier do paznokci Chanel. Mogę poszukać poza wątkiem
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu,
Podoba mi sie kilka pyyndzli xl do pudru sephory, inglota do rozu (??) oraz maca do cieni 239 oraz paleta maca- foto 2.czy cos u mnie |
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za pędzelek inglot do blendowania?
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
o i znowu ladnosci dodajesz ;] slinie sie na puder lily lolo, czwórke maca (ten niebieski to freshwater?) i inglot do rozu i maestro do linera (jak maca dac nie chcesz ;p) i ciekawam tego co sie kryje za tym czarnym opakowaniem pudru z lusterkiem ;]
|
#439 |
|
Konto usunięte
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29406646]Oddam wiele za lakier do paznokci Chanel. Mogę poszukać poza wątkiem niestety również nic |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
duży pędzel z Sephory i Chanel -lakier z nowej kolekcji Le Vernis 557 Morning Rose, tester, raz użyty i jeden z pędzli Inglota do pudru/różu i Stella In Two Peony? |
|
|
|
#441 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co ewentualnie chciałabyś za niego?, choć pędzel maca niechętnie ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- doczytałaś opis? oddam połowę chętnie Grosseline, ile mogłabyś odlać? |
||
|
|
|
#443 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#444 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29411513]
doczytałaś opis? oddam połowę chętnie Grosseline, ile mogłabyś odlać?[/QUOTE] Nie doczytałam,ale może być połowa Ile chcesz?? Nie ukrywam,że najchętniej oddałabym całe 20ml (taki mam atomik) coby się nie rozdrabniać
|
|
|
|
#445 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- to może coś tam dobierzesz? |
|
|
|
|
#447 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29411776]
to może coś tam dobierzesz?[/QUOTE] Drogą ścisłej eliminacji (niestety mam nadmiar kredkowopędzlowy) mogłabym przyjąć tą resztkę pudru nic mniejszego już nie widzę,ale to na pewno będzie za dużo ![]() Mam mnóstwo próbek eko kremów,mogę Ci je wszystkie oddać Fotka w poście #4
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się skuszę na ten róż, masz do niego pudełko?
i kurczę podoba mi się Maestro do linera
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos za krem pod oczy stri vectin? pozdrawiam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

ja to sporo zużywam języczków, więc zawsze się rzucam na jakiś nowy, bo przecież się przyda ;] jak mi coś wpadnie ciekawego to przyjdę posmęcić, bo niestety nie mam czym kusić (tzn mam, ale nie dam
jakbyś decydowała się kupić to polecam w sumie white frost, bardzo uniwersalny rozświetlacz, nadaje się i do kącików, i pod łuk brwiowy, na środek powieki, do blendowania granic i co się tylko komu podoba)

Nie ukrywam,że najchętniej oddałabym całe 20ml (taki mam atomik) coby się nie rozdrabniać
nic mniejszego już nie widzę,ale to na pewno będzie za dużo