|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dziwne randki
z tego co piszesz to wydaje to nie jest zwiazek a uklad oparty na seksie... sama piszesz ze powodem tego ze nie chce cie przedstawic rodzicom jest to ze slubu nie planujecie ok, inni tez nie planuja ale jesli sa ze soba to znaja swoje rodziny... i nawet zyja przez cale zycie razem i sie kochaja bez slubu... on cie wiezie do lasu, uprawiacie seks, nigdzie nie wychodzicie, na zadne imprezy itp wiec jak ty mozesz mowic o zwiazku?? Ciekawe czy wogole jesgo rodzice wiedza ze ma dziewczyne... nie wydaje mi sie
bo napewno przez 4 lata by ja chcieli poznac... a moim zdaniem to poprostu chodzi tylko o seks i jak mozna tego nie zauwazyc?? pozatym dla mnie to jest strasznie upoazajace zeby tak sie "udostepniac" chlopakowi przez 4 lata w lesie.... masakra.. i mowisz ze jak by cie ta policja wylegitymowala to byl by wstyd?? a co myslisz ze przez 4 lata nikt nie wie ze jezdzisz sie wypinac chlopakowi do lasu?? to dopiero jest wstyd i upokorzenie.... zwlaszcza ze mowi ze jego koledzy tez tak robia wiec chyba rozmawiaja na ten temat miedzy soba...
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym się zdobyła na odwagę wcześniej odejść, bo chciałam, to miałabym wyrzuty sumienia, że zmarnowałam szansę na miłość albo coś w tym stylu. Ale dzięki waszej opinii przeglądam na oczy i widzę już ten związek inaczej. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
I bardzo dobrze, ze przegladasz na oczy bo tak jak dziewczyny napisaly-to nie jest zwiazek, to jest uklad. Szkoda Twojego czasu, na pewno masz szanse na to, zeby znalezc normalnego faceta, ktory bedzie Cie szanowal.
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak się kiedyś dowiem że on o tym kiedyś komuś mówił albo koleżkom to się chyba załamię ze wstydu. Kiedyś on też mnie pare razy źle potraktował kiedy był o mnie zazdrosny. Kiedyś zdarzyło mu się podnieść na mnie rękę ale tak się bał moich kuzynów że już później mu się to nie zdarzyło. Powiedział mi wtedy że jak komuś powiem że mnie uderzył to zniszczy mi reputacje w mojej miejscowości, a to mała mieścina. Dlatego przestałam w ogóle na jego temat z kimkolwiek rozmawiać. Wtedy mi też obiecał że na mój temat nigdy nie powie złego słowa, jeśli ja na jego temat też będę milczała. Dlatego mam nadzieje że nie chwali się koleżkom co ze mną robi. |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Nie no masakra....naprawde znioslas wieeeele. A czy on Ci kiedys powiedzial ze Cie kocha? mowi Ci w ogole czasem cos milego, jakies komplementy? Jakos okazuje swoje uczucie?
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
przeważnie jest miły, jak się wystroję to zawsze mi powie że ładnie wyglądam, przytula mnie, ale tylko wtedy jak chodzi mu o seks
|
|
|
|
|
#157 | |
|
.
|
Cytat:
uwierzylabys, gdybym ci teraz powiedziala, ze cie kocham?
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
Gdybyś miała naście lat lub / i nie miała żadnych znajomych, żadnych ludzi w otoczeniu, to Twoje tłumaczenie byłoby do przyjęcia. Jako, że dzieckiem od dawna nie jesteś i na pewno widzisz w swoim otoczeniu jakieś związki, to co piszesz nie brzmi wiarygodnie, ani trochę.
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Widzę nie raz jak ludzie się zachowują, jak moje koleżanki z chłopakami.
Ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie z nim w restauracji, albo na obiadku u jego rodziców. To pewnie przez to że nigdzie mnie nie zabiera. |
|
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli to nie jest prowo to z Twoich wypowiedzi nie wynika żebyś chciała się z nim rozstać. Chyba sama siebie próbujesz przekonać, że ta sytuacja jest normalna
![]() Ale jakbyś jeszcze miała wątpliwości to ja polecam rozbić namiocik w miejscu Waszych schadzek i przekonać się czy jesteś jego jedyną leśną nimfą
|
|
#161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ok.Ja nie będę tutaj wysuwać teorii -bo ktoś walnie,że to teoria kosciola. Wysune tutaj moja teorię wlasna.. Uwazam,ze to wina osob ktore podpowiadaja czesto ,ze warto w zwiazku miec seks.Na co dzien. Mnie to nie interesuje co kto robi.. Pisanie tego wszem i wobec powoduje wlasnie powstanie takich lesnych czy nielesnych dziewczyn ktore nie myślą a po prostu robią,moze tez do konca nie wiedzac czemu i po co sluzy seks i z kim go trzeba uprawiac.Mi jest jej zal.Wplatała sie w taka sytuacje,ze po prostu mi sie chce plakac..a wystarczyloby chociaz toche go poznac,zeby stwierdzic,ze cudow z niego kolejnych nie będzie..
Przynajmniej mi byloby szkoda dla tego zapewne żigolaka tracic swoje dziewictwo. Autorko! Musisz sie natychmiast otrząsnąć! i to juz.Nie ma czasu na myslenie,zastanawianie sie.Zerwij z nim szybko,bo pewnie masz juz rozdeptaną opinię do kwadratu.Udaj się kolejno do psychologa.Musisz poprawić swoją wartość,bo inaczej znowu się zakochasz,wkręcisz w idiotyczny związek,w ktorym ktoś będzie Toba manipulował. Nie oceniam faceta,nie znam go,ale wszystko wskazuje na to,ze raczej zawiązał związek dla wlasnego widzi mi się... i nie tylko. Autorko! uciekaj..
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Przez 4 lata znosiłaś COŚ takiego
Nie wiem jakie musisz mieć kompleksy czy problemy ze sobą. By znosić takie traktowanie. Napisała bym dużo więęęcej. Ale po prostu mnie zatkało.
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co, nie warto w związku mieć seksu? seks nie jest najważniejszą częścią składową związku ale bardzo ważną. czy na codzień, czy od święta to już kwestia temperamentu. zabrzmiało to tak, że gdyby nie dała mu d..y to by był dla niej lepszy zamiast wozić do lasu na bzykanko. fakt, zapewne by z nią wtedy nie był w ogóle i problemu by nie było ale tu jest problem w doborze partnera i w wyobrażeniu jak związek powinien wyglądać a nie w seksie. to nie seks doprowadza do tego że koleś traktuje dziewczynę jak materac a ona mu na to pozwala. to nie seks spowodował że on nie chce przedstawić jej rodzicom i zabierac na randki.
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seks w związku, na co dzień (jak ktoś ma potrzebę i ochotę to nawet kilka razy dziennie) jest normalny. I nie wyklucza normalnego, zdrowego związku, a wręcz jest jego elementem. Nienormalne jest wiązanie się z kimś, kto nas nie szanuje, nie kocha i trwanie przy kimś takim. Gdyby Autorka odmówiła seksu, jej facet nie stałby się nagle szarmanckim księciem na białym koniu, zarzucającą swoją wybrankę różami. On by ją olał. Bo jemu chodzi przede wszystkim o seks. I nieprawda, że takie sytuacje powoduje pisanie wszem i wobec, że seks na co dzień jest normalny i pożądany. Takie sytuacje powoduje ludzka głupota i naiwność, tylko i wyłącznie. Ja mam seks w związku na co dzień, kocham go uprawiać, a mnie mój facet szanuje. Bo jest seks dla nas, dla związku, a nie związek dla seksu, proste. |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedno jest pewne, on sie juz nie zmieni. |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja rozumiem, że młode pray które nie mają gdzie uprawiać seksu robią to od czasu, a nawet zazwyczaj robią to poza domem. Ale po pierwsze raczej nie robią tego tylko w aucie i po seksie papa tylko np ida w ustronne miejsce poopalają się, na pinik itp i wtedy 'przy okazji'... Pozatym robią też inne rzeczy, a seks z racji tego, że nie mają gdzie uprawiają sporadycznie jak ich wyjątkowo "przyciśnie"
![]() Ten facet to kompletna porazka, mogę zapytać co Ci się w nim podoba/podobało, czym Cię zauroczył?? :| ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- I czy nie jest czasem tak, że jesteś z nim, bo boisz się o to co on może o Tobie powiedzieć po zerwaniu? Bo już od początku związku kiedy Cię bił przeciez Cie szantażował...
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie poprostu w glownie nie miesci jak mozna byc z kims tak dlugo i dopiero po 4 lata zastanowic sie co jest nie tak ![]() Nie przedstawil Cie rodzinie,ani nawet znajomym,nigdy,nigdzie sie z Toba nie pokazuje.... to ma byc zwiazek ? ,Ty ma byc jego dziewczyna ? ,nie jestes nia.... jestes tylko taka glupia i naiwna dziewucha,ktora dala sie zbalamucic zboczencowi ,ktory ciaga Cie po krzakach ,zeby tam wybzykac,zupelnie jak tirowka jakas.... a Ty sie jeszcze zastanawisz czy z nim nie zerwac
|
|
|
#169 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie "leśne dziewczyny" nie biorą się z tego, że niektórzy ludzie (bardzo słusznie) nie demonizują seksu, ale z niskiego poczucia wartości, z desperacji, z poczucia beznadziei, samotności, z chęci utrzymania przy sobie faceta, który tak naprawdę nie chce być z nimi w związku (a nawet nie czuje się, że jest w związku). A to bierze się (te wszystkie problemy) najczęściej z domu i to rodziców należy obwiniać, a nie ludzi nie robiących z seksu złego wilka. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-09-12 o 15:24 |
||
|
|
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chlopak Cię nie szanuje, traktuje wrecz jak smiecia-tylko czemu Ty na to pozwalasz ![]() Opinią się nie przejmuj. Każdy może powiedzieć wszystko nawet klamstwa Rozstań się z nim w końcu (tzn rozstać to się można w związku więc przestań się z nim spotykać)
|
||
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#172 | |
|
Rozeznanie
|
Ta sytuacja to po prostu patologia
![]() ![]() ![]() Cytat:
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna jest nieszczęśliwa (naiwna bardzo delikatnie mowiąc)ale nie jest dziwką![]() Fakt, daje się szmacić jakiemuś palantowi, ale to swiadczy o glupocie a nie puszczalstwie. Dziewczyna sie w koncu ogarnie, przejrzy na oczy i mam nadzieje zasadzi mu kopa ![]() Nie wiem. To co pisze to jakis absurd, choć wydaje się być kumata - dziwne,że przez 4 lata nie zdala sobie sprawy w jak tragicznym pseudozwiązku się znajduje. Kiedys tez bylam z patologicznym kolesiem (matka nie pozwlala mi się z nim spotykać, mialam do niej duzy żal, myślalam,że chce mi życie zniszczyć -teraz ją po stopach niemal całuje)to tez myslalam,że wszyscy są tacy
|
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodziło mi o zdanie: Zawsze można urozmaicić wypad do lasu zbieraniem grzybów, jagód tudzież innego runa leśnego - to mi się skojarzyło ze scenką z tego filmu.
Real life only comes in shades of grey. "Your life is a gift. Accept it. No matter how screwed up or painful it seems to be. Some things are going to work out as if they were destined to happen. As if they were just meant to be." |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() taki leśny ludek ![]() AZ mi sie przypomnialo "szla dzieweczka do laseczka" |
||
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=wsiowy_gupek;293541 33]Nie no ja rozumiem, że młode pray które nie mają gdzie uprawiać seksu robią to od czasu, a nawet zazwyczaj robią to poza domem. Ale po pierwsze raczej nie robią tego tylko w aucie i po seksie papa tylko np ida w ustronne miejsce poopalają się, na pinik itp i wtedy 'przy okazji'... Pozatym robią też inne rzeczy, a seks z racji tego, że nie mają gdzie uprawiają sporadycznie jak ich wyjątkowo "przyciśnie"
![]() Ten facet to kompletna porazka, mogę zapytać co Ci się w nim podoba/podobało, czym Cię zauroczył?? :| Na początku, jak się poznaliśmy to ja byłam jego pierwszą dziewczyną ( w sensie z którą uprawiał seks) a on moim pierwszym. Dopóki nie poszedł do pracy i na studia był wrażliwym chłopakiem ale niestety zazdrosnym. No i z wyglądu podobał mi się bo jest przystojny i wysportowany, i podoba się dziewczynom. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 --------- |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

bo napewno przez 4 lata by ja chcieli poznac... a moim zdaniem to poprostu chodzi tylko o seks i jak mozna tego nie zauwazyc??

. widuje Cię rzadko, raczej nie pokazuje się z toba w miejscach publicznych i nie chce przedstawić rodzinie, to raczej jest jakas żałosna upośledzona forma bycia kochanką a nie dziewczyną, partnerką.