dziwne randki - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 13:27   #151
myny
Raczkowanie

Dot.: dziwne randki

z tego co piszesz to wydaje to nie jest zwiazek a uklad oparty na seksie... sama piszesz ze powodem tego ze nie chce cie przedstawic rodzicom jest to ze slubu nie planujecie ok, inni tez nie planuja ale jesli sa ze soba to znaja swoje rodziny... i nawet zyja przez cale zycie razem i sie kochaja bez slubu... on cie wiezie do lasu, uprawiacie seks, nigdzie nie wychodzicie, na zadne imprezy itp wiec jak ty mozesz mowic o zwiazku?? Ciekawe czy wogole jesgo rodzice wiedza ze ma dziewczyne... nie wydaje mi sie bo napewno przez 4 lata by ja chcieli poznac... a moim zdaniem to poprostu chodzi tylko o seks i jak mozna tego nie zauwazyc??

pozatym dla mnie to jest strasznie upoazajace zeby tak sie "udostepniac" chlopakowi przez 4 lata w lesie.... masakra.. i mowisz ze jak by cie ta policja wylegitymowala to byl by wstyd?? a co myslisz ze przez 4 lata nikt nie wie ze jezdzisz sie wypinac chlopakowi do lasu?? to dopiero jest wstyd i upokorzenie.... zwlaszcza ze mowi ze jego koledzy tez tak robia wiec chyba rozmawiaja na ten temat miedzy soba...
Stary 2011-09-12, 13:28   #152
lesna dziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Nie chcę dostać punktów karnych, więc nie napiszę Ci wprost co sądzę o tym, co tu wypisujesz. Nie wiem tylko po co i na co założyłaś wątek na forum, bo chyba nie po to, aby posłuchać jakichś konstruktywnych rad, nie po to, aby coś zmienić. Rób dalej za samochodową maskotkę, skoro to jest sens Twojego życia, ale nie jęcz potem, że to życie takie do d... jest, bo masz tylko i wyłącznie to, co sama wybierasz. Pogrubione: takich bzdurek to w ogóle nie ma co komentować.

Generalnie wystawiłaś sobie i swojemu środowisku niezłe świadectwo - patologia, że aż (nie)miło.
Właśnie po to założyłam żeby posłuchać rad normalnych babek. I cieszą mnie też wasze krytyczne komentarze bo dzięki nim zyskuje coraz większą pewność że z tym typem nie warto się już zadawać.
Gdybym się zdobyła na odwagę wcześniej odejść, bo chciałam, to miałabym wyrzuty sumienia, że zmarnowałam szansę na miłość albo coś w tym stylu. Ale dzięki waszej opinii przeglądam na oczy i widzę już ten związek inaczej.
lesna dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 13:35   #153
Plotkarrra
Rozeznanie

I bardzo dobrze, ze przegladasz na oczy bo tak jak dziewczyny napisaly-to nie jest zwiazek, to jest uklad. Szkoda Twojego czasu, na pewno masz szanse na to, zeby znalezc normalnego faceta, ktory bedzie Cie szanowal.
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 13:39   #154
lesna dziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myny Pokaż wiadomość
z tego co piszesz to wydaje to nie jest zwiazek a uklad oparty na seksie... sama piszesz ze powodem tego ze nie chce cie przedstawic rodzicom jest to ze slubu nie planujecie ok, inni tez nie planuja ale jesli sa ze soba to znaja swoje rodziny... i nawet zyja przez cale zycie razem i sie kochaja bez slubu... on cie wiezie do lasu, uprawiacie seks, nigdzie nie wychodzicie, na zadne imprezy itp wiec jak ty mozesz mowic o zwiazku?? Ciekawe czy wogole jesgo rodzice wiedza ze ma dziewczyne... nie wydaje mi sie bo napewno przez 4 lata by ja chcieli poznac... a moim zdaniem to poprostu chodzi tylko o seks i jak mozna tego nie zauwazyc??

pozatym dla mnie to jest strasznie upoazajace zeby tak sie "udostepniac" chlopakowi przez 4 lata w lesie.... masakra.. i mowisz ze jak by cie ta policja wylegitymowala to byl by wstyd?? a co myslisz ze przez 4 lata nikt nie wie ze jezdzisz sie wypinac chlopakowi do lasu?? to dopiero jest wstyd i upokorzenie.... zwlaszcza ze mowi ze jego koledzy tez tak robia wiec chyba rozmawiaja na ten temat miedzy soba...
Dla mnie właśnie przez cztery lata to był związek, bo innego sposobu spędzania ze sobą czasu po prostu nie doświadczyłam. Dlatego że wcześniej nie miałam nikogo przed nim.
A jak się kiedyś dowiem że on o tym kiedyś komuś mówił albo koleżkom to się chyba załamię ze wstydu.
Kiedyś on też mnie pare razy źle potraktował kiedy był o mnie zazdrosny. Kiedyś zdarzyło mu się podnieść na mnie rękę ale tak się bał moich kuzynów że już później mu się to nie zdarzyło. Powiedział mi wtedy że jak komuś powiem że mnie uderzył to zniszczy mi reputacje w mojej miejscowości, a to mała mieścina. Dlatego przestałam w ogóle na jego temat z kimkolwiek rozmawiać. Wtedy mi też obiecał że na mój temat nigdy nie powie złego słowa, jeśli ja na jego temat też będę milczała.
Dlatego mam nadzieje że nie chwali się koleżkom co ze mną robi.
Stary 2011-09-12, 13:43   #155
Plotkarrra
Rozeznanie

Nie no masakra....naprawde znioslas wieeeele. A czy on Ci kiedys powiedzial ze Cie kocha? mowi Ci w ogole czasem cos milego, jakies komplementy? Jakos okazuje swoje uczucie?
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 13:47   #156
lesna dziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
Nie no masakra....naprawde znioslas wieeeele. A czy on Ci kiedys powiedzial ze Cie kocha? mowi Ci w ogole czasem cos milego, jakies komplementy? Jakos okazuje swoje uczucie?
przeważnie jest miły, jak się wystroję to zawsze mi powie że ładnie wyglądam, przytula mnie, ale tylko wtedy jak chodzi mu o seks
Stary 2011-09-12, 13:48   #157
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
przeciez powiedziec mozna wszystko.
uwierzylabys, gdybym ci teraz powiedziala, ze cie kocham?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 13:49   #158
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lesna dziewczyna Pokaż wiadomość
Dla mnie właśnie przez cztery lata to był związek, bo innego sposobu spędzania ze sobą czasu po prostu nie doświadczyłam. Dlatego że wcześniej nie miałam nikogo przed nim.
(...)
Gdybyś miała naście lat lub / i nie miała żadnych znajomych, żadnych ludzi w otoczeniu, to Twoje tłumaczenie byłoby do przyjęcia. Jako, że dzieckiem od dawna nie jesteś i na pewno widzisz w swoim otoczeniu jakieś związki, to co piszesz nie brzmi wiarygodnie, ani trochę.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 14:00   #159
lesna dziewczyna
Raczkowanie

Widzę nie raz jak ludzie się zachowują, jak moje koleżanki z chłopakami.
Ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie z nim w restauracji, albo na obiadku u jego rodziców. To pewnie przez to że nigdzie mnie nie zabiera.
Stary 2011-09-12, 14:13   #160
enviee
Rozeznanie

Jeśli to nie jest prowo to z Twoich wypowiedzi nie wynika żebyś chciała się z nim rozstać. Chyba sama siebie próbujesz przekonać, że ta sytuacja jest normalna

Ale jakbyś jeszcze miała wątpliwości to ja polecam rozbić namiocik w miejscu Waszych schadzek i przekonać się czy jesteś jego jedyną leśną nimfą

enviee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 14:24   #161
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie z nim w restauracji, albo na obiadku u jego rodziców. To pewnie przez to że nigdzie mnie nie zabiera.
Więc wiedziałaś, że nie wszystkie związki polegają na randkach w samochodzie zaparkowanym na leśnej polanie. A wręcz, że nie jest to normą, tylko jakimś odstępstwem od niej.
Stary 2011-09-12, 14:25   #162
Clemence
Zakorzenienie

Ok.Ja nie będę tutaj wysuwać teorii -bo ktoś walnie,że to teoria kosciola. Wysune tutaj moja teorię wlasna.. Uwazam,ze to wina osob ktore podpowiadaja czesto ,ze warto w zwiazku miec seks.Na co dzien. Mnie to nie interesuje co kto robi.. Pisanie tego wszem i wobec powoduje wlasnie powstanie takich lesnych czy nielesnych dziewczyn ktore nie myślą a po prostu robią,moze tez do konca nie wiedzac czemu i po co sluzy seks i z kim go trzeba uprawiac.Mi jest jej zal.Wplatała sie w taka sytuacje,ze po prostu mi sie chce plakac..a wystarczyloby chociaz toche go poznac,zeby stwierdzic,ze cudow z niego kolejnych nie będzie..
Przynajmniej mi byloby szkoda dla tego zapewne żigolaka tracic swoje dziewictwo.

Autorko!
Musisz sie natychmiast otrząsnąć! i to juz.Nie ma czasu na myslenie,zastanawianie sie.Zerwij z nim szybko,bo pewnie masz juz rozdeptaną opinię do kwadratu.Udaj się kolejno do psychologa.Musisz poprawić swoją wartość,bo inaczej znowu się zakochasz,wkręcisz w idiotyczny związek,w ktorym ktoś będzie Toba manipulował.
Nie oceniam faceta,nie znam go,ale wszystko wskazuje na to,ze raczej zawiązał związek dla wlasnego widzi mi się... i nie tylko.
Autorko! uciekaj..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 14:40   #163
GagaFace
Zadomowienie

Przez 4 lata znosiłaś COŚ takiego
Nie wiem jakie musisz mieć kompleksy czy problemy ze sobą. By znosić takie traktowanie.

Napisała bym dużo więęęcej. Ale po prostu mnie zatkało.

GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 14:45   #164
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Ok.Ja nie będę tutaj wysuwać teorii -bo ktoś walnie,że to teoria kosciola. Wysune tutaj moja teorię wlasna.. Uwazam,ze to wina osob ktore podpowiadaja czesto ,ze warto w zwiazku miec seks.Na co dzien. Mnie to nie interesuje co kto robi.. Pisanie tego wszem i wobec powoduje wlasnie powstanie takich lesnych czy nielesnych dziewczyn ktore nie myślą a po prostu robią,moze tez do konca nie wiedzac czemu i po co sluzy seks i z kim go trzeba uprawiac..
a trochę brzmi jak teoria kościoła
a co, nie warto w związku mieć seksu? seks nie jest najważniejszą częścią składową związku ale bardzo ważną. czy na codzień, czy od święta to już kwestia temperamentu.
zabrzmiało to tak, że gdyby nie dała mu d..y to by był dla niej lepszy zamiast wozić do lasu na bzykanko. fakt, zapewne by z nią wtedy nie był w ogóle i problemu by nie było ale tu jest problem w doborze partnera i w wyobrażeniu jak związek powinien wyglądać a nie w seksie. to nie seks doprowadza do tego że koleś traktuje dziewczynę jak materac a ona mu na to pozwala. to nie seks spowodował że on nie chce przedstawić jej rodzicom i zabierac na randki.
Stary 2011-09-12, 14:53   #165
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Cytat:
Ok.Ja nie będę tutaj wysuwać teorii -bo ktoś walnie,że to teoria kosciola. Wysune tutaj moja teorię wlasna.. Uwazam,ze to wina osob ktore podpowiadaja czesto ,ze warto w zwiazku miec seks.Na co dzien. Mnie to nie interesuje co kto robi.. Pisanie tego wszem i wobec powoduje wlasnie powstanie takich lesnych czy nielesnych dziewczyn ktore nie myślą a po prostu robią,moze tez do konca nie wiedzac czemu i po co sluzy seks i z kim go trzeba uprawiac.
Z całym szacunkiem, ale trochę pleciesz bzdury.
Seks w związku, na co dzień (jak ktoś ma potrzebę i ochotę to nawet kilka razy dziennie) jest normalny. I nie wyklucza normalnego, zdrowego związku, a wręcz jest jego elementem.
Nienormalne jest wiązanie się z kimś, kto nas nie szanuje, nie kocha i trwanie przy kimś takim. Gdyby Autorka odmówiła seksu, jej facet nie stałby się nagle szarmanckim księciem na białym koniu, zarzucającą swoją wybrankę różami. On by ją olał. Bo jemu chodzi przede wszystkim o seks.
I nieprawda, że takie sytuacje powoduje pisanie wszem i wobec, że seks na co dzień jest normalny i pożądany. Takie sytuacje powoduje ludzka głupota i naiwność, tylko i wyłącznie. Ja mam seks w związku na co dzień, kocham go uprawiać, a mnie mój facet szanuje. Bo jest seks dla nas, dla związku, a nie związek dla seksu, proste.
Stary 2011-09-12, 14:54   #166
Sadek
Zadomowienie

Cytat:
To jest kwestia swiatopoglądu, wychowania. Dla jednego faceta jedyną rozrywką w wieku 25 lat jest picie z kolegami oraz bzykano w lesie a inny zabiera dziewczynę do restauracji, kina, na żagle, do Paryża raz na 2 lata albo do teatru na fajną sztukę.... Co kto lubi
Jedno jest pewne, on sie juz nie zmieni.
Sadek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 15:09   #167
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Nie no ja rozumiem, że młode pray które nie mają gdzie uprawiać seksu robią to od czasu, a nawet zazwyczaj robią to poza domem. Ale po pierwsze raczej nie robią tego tylko w aucie i po seksie papa tylko np ida w ustronne miejsce poopalają się, na pinik itp i wtedy 'przy okazji'... Pozatym robią też inne rzeczy, a seks z racji tego, że nie mają gdzie uprawiają sporadycznie jak ich wyjątkowo "przyciśnie"

Ten facet to kompletna porazka, mogę zapytać co Ci się w nim podoba/podobało, czym Cię zauroczył?? :|

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

I czy nie jest czasem tak, że jesteś z nim, bo boisz się o to co on może o Tobie powiedzieć po zerwaniu?
Bo już od początku związku kiedy Cię bił przeciez Cie szantażował...

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 15:16   #168
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Pokaż wiadomość
schadzki w samochodzie to nie jest w ogóle związek, więc nie wiem czy w ogole można w tym przypadku uznać spotykanie się z inną za zdradę . widuje Cię rzadko, raczej nie pokazuje się z toba w miejscach publicznych i nie chce przedstawić rodzinie, to raczej jest jakas żałosna upośledzona forma bycia kochanką a nie dziewczyną, partnerką.
A mi sie wydaje,ze autorka watku to tak naprawde wcale nigdy jego dziewczyna nie byla,moze tylko ona sie za takowa uwazala,ale on ja z cala pewnoscia nie,mi sie wydaje,ze dla Misia byla tylko i wylacznie kochanka,albo jak to ktoras wizazanka okreslila "dziewczyna do bzykania"....
Mi sie poprostu w glownie nie miesci jak mozna byc z kims tak dlugo i dopiero po 4 lata zastanowic sie co jest nie tak

Nie przedstawil Cie rodzinie,ani nawet znajomym,nigdy,nigdzie sie z Toba nie pokazuje.... to ma byc zwiazek ? ,Ty ma byc jego dziewczyna ? ,nie jestes nia.... jestes tylko taka glupia i naiwna dziewucha,ktora dala sie zbalamucic zboczencowi ,ktory ciaga Cie po krzakach ,zeby tam wybzykac,zupelnie jak tirowka jakas....
a Ty sie jeszcze zastanawisz czy z nim nie zerwac
Stary 2011-09-12, 15:23   #169
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Ok.Ja nie będę tutaj wysuwać teorii -bo ktoś walnie,że to teoria kosciola. Wysune tutaj moja teorię wlasna.. Uwazam,ze to wina osob ktore podpowiadaja czesto ,ze warto w zwiazku miec seks.Na co dzien. Mnie to nie interesuje co kto robi.. Pisanie tego wszem i wobec powoduje wlasnie powstanie takich lesnych czy nielesnych dziewczyn ktore nie myślą a po prostu robią,moze tez do konca nie wiedzac czemu i po co sluzy seks i z kim go trzeba uprawiac.Mi jest jej zal.Wplatała sie w taka sytuacje,ze po prostu mi sie chce plakac..a wystarczyloby chociaz toche go poznac,zeby stwierdzic,ze cudow z niego kolejnych nie będzie..
Przynajmniej mi byloby szkoda dla tego zapewne żigolaka tracic swoje dziewictwo.
(...)
Ograniczanie związku do relacji czysto seksualnej, opieranie go głównie na seksie jest tak samo niezdrowe, nienormalne i zgubne, jak robienie z seksu karty przetargowej, "wyliczanie" go partnerowi, robienie z niego czegoś złego, co na pewno zepsuje relację. Seks jest po prostu dla ludzi dojrzałych, którzy wiedzą na czym polega i po co jest w danej relacji, czy związku.

Takie "leśne dziewczyny" nie biorą się z tego, że niektórzy ludzie (bardzo słusznie) nie demonizują seksu, ale z niskiego poczucia wartości, z desperacji, z poczucia beznadziei, samotności, z chęci utrzymania przy sobie faceta, który tak naprawdę nie chce być z nimi w związku (a nawet nie czuje się, że jest w związku). A to bierze się (te wszystkie problemy) najczęściej z domu i to rodziców należy obwiniać, a nie ludzi nie robiących z seksu złego wilka.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Z całym szacunkiem, ale trochę pleciesz bzdury.
Seks w związku, na co dzień (jak ktoś ma potrzebę i ochotę to nawet kilka razy dziennie) jest normalny. I nie wyklucza normalnego, zdrowego związku, a wręcz jest jego elementem.
Nienormalne jest wiązanie się z kimś, kto nas nie szanuje, nie kocha i trwanie przy kimś takim. Gdyby Autorka odmówiła seksu, jej facet nie stałby się nagle szarmanckim księciem na białym koniu, zarzucającą swoją wybrankę różami. On by ją olał. Bo jemu chodzi przede wszystkim o seks.
I nieprawda, że takie sytuacje powoduje pisanie wszem i wobec, że seks na co dzień jest normalny i pożądany. Takie sytuacje powoduje ludzka głupota i naiwność, tylko i wyłącznie. Ja mam seks w związku na co dzień, kocham go uprawiać, a mnie mój facet szanuje. Bo jest seks dla nas, dla związku, a nie związek dla seksu, proste.
Dokładnie.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-09-12 o 15:24
Stary 2011-09-12, 15:42   #170
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
A jak się kiedyś dowiem że on o tym kiedyś komuś mówił albo koleżkom to się chyba załamię ze wstydu.
Kiedyś on też mnie pare razy źle potraktował kiedy był o mnie zazdrosny. Kiedyś zdarzyło mu się podnieść na mnie rękę ale tak się bał moich kuzynów że już później mu się to nie zdarzyło. Powiedział mi wtedy że jak komuś powiem że mnie uderzył to zniszczy mi reputacje w mojej miejscowości, a to mała mieścina. Dlatego przestałam w ogóle na jego temat z kimkolwiek rozmawiać. Wtedy mi też obiecał że na mój temat nigdy nie powie złego słowa, jeśli ja na jego temat też będę milczała.
Dlatego mam nadzieje że nie chwali się koleżkom co ze mną robi.
Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
A mi sie wydaje,ze autorka watku to tak naprawde wcale nigdy jego dziewczyna nie byla,moze tylko ona sie za takowa uwazala,ale on ja z cala pewnoscia nie,mi sie wydaje,ze dla Misia byla tylko i wylacznie kochanka,albo jak to ktoras wizazanka okreslila "dziewczyna do bzykania"....
Mi sie poprostu w glownie nie miesci jak mozna byc z kims tak dlugo i dopiero po 4 lata zastanowic sie co jest nie tak

Nie przedstawil Cie rodzinie,ani nawet znajomym,nigdy,nigdzie sie z Toba nie pokazuje.... to ma byc zwiazek ? ,Ty ma byc jego dziewczyna ? ,nie jestes nia.... jestes tylko taka glupia i naiwna dziewucha,ktora dala sie zbalamucic zboczencowi ,ktory ciaga Cie po krzakach ,zeby tam wybzykac,zupelnie jak tirowka jakas....
a Ty sie jeszcze zastanawisz czy z nim nie zerwac
zgadzam się z Romanccia
chlopak Cię nie szanuje, traktuje wrecz jak smiecia-tylko czemu Ty na to pozwalasz
Opinią się nie przejmuj. Każdy może powiedzieć wszystko nawet klamstwa Rozstań się z nim w końcu (tzn rozstać to się można w związku więc przestań się z nim spotykać)
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 16:38   #171
advena85
Zadomowienie

Cytat:
Na prawdę nie mieści wam się w głowie że można w ten sposób się spotykać?
Nie mieści się Mam chyba za mały rozumek
Cytat:
Napisane przez Buenaestrella Pokaż wiadomość
Tu akurat da się coś poradzić - skoro las jest pełen jego kumpli bzykających swoje "dziewczyny", możecie się zmieniać na czatach.

A poważnie - ja tam wierzę, że to może być prawda, różni bywają faceci. Były lokator mojego TŻ spotykał się podczas ich wspólnego mieszkania z różnymi dziewczynami i wszystkim oferował to samo - codziennie zestaw chipsy + piwo + film z laptopa, w ogóle nie rozumiał, gdy mu sugerowałam, że może im zaproponować jakieś urozmaicenie. Raz jak było ciepło to zaprosił dziewczynę na piwo na ławeczkę w parku )))) Facet miał 27 lat, a że był przystojny, dziewczyny mu się i tak nawijały i chyba siedziały cicho, skoro on nie widział problemu.
Jeśli Twój TŻ uważa, że tak wygląda super randka i nie słucha próśb o zmianę sposobu randkowania - pozostaje Ci chyba tylko polubić uroki lasu albo zmienić TŻa.

Lepiej zrób to drugie zanim on postanowi zmienić Ciebie - bo normalny związek polega na tym, że się robi razem różne rzeczy, coraz więcej i więcej. Jeśli przez cztery lata naprawdę nigdzie razem nie wychodzicie poza polanką w lesie, nie macie wspólnych zainteresowań, znajomych, zwyczajów, obowiązków trudno sobie wyobrazić, żeby nagle pewnego dnia TŻ postanowił w jeden dzień to wszystko Waszemu związkowi zapewnić, a w następny - ślub.
Zawsze można urozmaicić wypad do lasu zbieraniem grzybów, jagód tudzież innego runa leśnego
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 17:21   #172
aniasmok
Rozeznanie

Ta sytuacja to po prostu patologia

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Nie mieści się Mam chyba za mały rozumek

Zawsze można urozmaicić wypad do lasu zbieraniem grzybów, jagód tudzież innego runa leśnego
Aż mi się skojarzyło: klik

"Your life is a gift. Accept it.
No matter how screwed up or painful it seems to be.
Some things are going to work out as if they were destined to happen.
As if they were just meant to be."

aniasmok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 17:36   #173
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniasmok Pokaż wiadomość
Ta sytuacja to po prostu patologia

Aż mi się skojarzyło: klik
bez przesady. Nie róbmy z autorki tirowki dziewczyna jest nieszczęśliwa (naiwna bardzo delikatnie mowiąc)ale nie jest dziwką
Fakt, daje się szmacić jakiemuś palantowi, ale to swiadczy o glupocie a nie puszczalstwie.
Dziewczyna sie w koncu ogarnie, przejrzy na oczy i mam nadzieje zasadzi mu kopa
Nie wiem. To co pisze to jakis absurd, choć wydaje się być kumata - dziwne,że przez 4 lata nie zdala sobie sprawy w jak tragicznym pseudozwiązku się znajduje.
Kiedys tez bylam z patologicznym kolesiem (matka nie pozwlala mi się z nim spotykać, mialam do niej duzy żal, myślalam,że chce mi życie zniszczyć-teraz ją po stopach niemal całuje)to tez myslalam,że wszyscy są tacy
Stary 2011-09-12, 17:44   #174
aniasmok
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
bez przesady. Nie róbmy z autorki tirowki dziewczyna jest nieszczęśliwa (naiwna bardzo delikatnie mowiąc)ale nie jest dziwką
Fakt, daje się szmacić jakiemuś palantowi, ale to swiadczy o glupocie a nie puszczalstwie.
Nie chodziło mi o to, że niby jest dziwką.

Chodziło mi o zdanie: Zawsze można urozmaicić wypad do lasu zbieraniem grzybów, jagód tudzież innego runa leśnego - to mi się skojarzyło ze scenką z tego filmu.

"Your life is a gift. Accept it.
No matter how screwed up or painful it seems to be.
Some things are going to work out as if they were destined to happen.
As if they were just meant to be."

aniasmok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 17:45   #175
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
Dziewczyna sie w koncu ogarnie, przejrzy na oczy i mam nadzieje zasadzi mu kopa
Chyba, że wcześniej zajdzie z nim w ciążę, wezmą ślub, jak to bywa w podobnych przypadkach, a potem będą żyli długo i "szczęśliwie"
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 17:48   #176
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Chyba, że wcześniej zajdzie z nim w ciążę, wezmą ślub, jak to bywa w podobnych przypadkach, a potem będą żyli długo i "szczęśliwie"
a dziecko wychowa się w LESIE
Stary 2011-09-12, 17:51   #177
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
I w sumie jego najbardziej będzie szkoda... Ewentualnie potomek wyrośnie na kolejnego leśnego bzykacza (bzykaczkę), w myśl powiedzenia "niedaleko spada jabłko od jabłoni" lub "wychowanie wynosi się z domu"...
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 17:57   #178
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:

wilczyca je wychowa

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 17:57   #179
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniasmok Pokaż wiadomość
Nie chodziło mi o to, że niby jest dziwką.

Chodziło mi o zdanie: Zawsze można urozmaicić wypad do lasu zbieraniem grzybów, jagód tudzież innego runa leśnego - to mi się skojarzyło ze scenką z tego filmu.
wiem, wiem
Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
ale on się z nia nie ożeni będzie kazał usunąć. Myslisz,że taki typ weźmie odpowiedzialność za swoje czyny
Cytat:
taki leśny ludek

AZ mi sie przypomnialo "szla dzieweczka do laseczka"
Stary 2011-09-12, 17:58   #180
lesna dziewczyna
Raczkowanie

[QUOTE=wsiowy_gupek;293541 33]Nie no ja rozumiem, że młode pray które nie mają gdzie uprawiać seksu robią to od czasu, a nawet zazwyczaj robią to poza domem. Ale po pierwsze raczej nie robią tego tylko w aucie i po seksie papa tylko np ida w ustronne miejsce poopalają się, na pinik itp i wtedy 'przy okazji'... Pozatym robią też inne rzeczy, a seks z racji tego, że nie mają gdzie uprawiają sporadycznie jak ich wyjątkowo "przyciśnie"

Ten facet to kompletna porazka, mogę zapytać co Ci się w nim podoba/podobało, czym Cię zauroczył?? :|

Na początku, jak się poznaliśmy to ja byłam jego pierwszą dziewczyną ( w sensie z którą uprawiał seks) a on moim pierwszym. Dopóki nie poszedł do pracy i na studia był wrażliwym chłopakiem ale niestety zazdrosnym. No i z wyglądu podobał mi się bo jest przystojny i wysportowany, i podoba się dziewczynom.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości