![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Cytat:
![]() 2014 albo 2015 ![]() Chyba zdecyduję się na 2014, to do 2016 też już mleka nie będzie jeść ![]() O widzisz! To masz kolejny powód, żeby na zlot jechać ![]() Eduardo się zakochał i będzie walczył ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- amarcia ja myślę, że skonsultuj to ze swoim internistą ![]() Najpierw zrób badania!
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Amarcia, zdania na temat dukana są podzielone i też się kiedyś zastanawiałam jak to jest z tą dietą. Choć znam osobę która schudła na niej bardzooo dużo
![]() Andziot, ahaaa rozumiem ![]() ![]()
#483 |
Wtajemniczenie
|
Grazin aaaaa takie tam... różne... czasem myślę, że fajnie byłoby się wygadać zwyczajnie, ale ja tego po prostu nie umiem...
a Sebulka ja już też trójeczkami zasilam... aleś dała ciała (aż szkoda, że nie mnie :P), żeś o tym logowaniu nie wspomniała |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
no i co teraz....
mam pyszny sosik na obiad i nie wiem czy jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli zakladam, ze "list zwykly duzy gabaryt" to paczka z Bobovity? Zepsulyscie mi niespodzianke!!! ![]() A jeszcze jedno - mowie do TZ "Posmaruj jej zeby Dentinoxem". Wchodze potem do jej pokoju i patrze, a na szafce lezy krem Oilatum Soft. Pytam go, czym smarowal, a on, ze tym, co jest na szafce. "No i co, ze sie pomylilem, przeciez pomoglo" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za glosy nie ma sprawy przezywam chyba bardziej niz ty ![]() chce zebys wygrala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
oilatum na zęby... kto wie... skóra jest po nim taka wspaniała... może rozmiękczy dziąsełka i chlup! ząb za zębem...
mimbi i nie ma efektu dżo dżo? ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- mimbi głosowałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
amarcia
![]() ![]() a i my zalogowani i głosujemy codziennie na Sebusia ![]() mimbi oczywiście że na Ciebie też głosowaliśmy a twój tż jest niezły ![]() Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-09-12 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko boska jak mu smakowało ![]() patrzy na słoiczek i robił zeza na łyzeczke jak tz mu do buzi wkładał. a jak powiedziałam ze juz dosc to sie rozpłakał ![]() ja schudłam znowu 1kg ![]() do wagoi sprzed ciazy mi został 1 kg, ale juz nie chce chudnac. przydało by sie tylko ujedrnic ale moja motywacja poszła sobie gdzies i nie chce wrócic
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
Szukałam żyrafki u mnie w mieście,ale nie znalazłam
![]() Więc zamówiłam na all i dojedzie do mnie we wtorek ![]() ![]() ![]() ![]() Ala będzie miała żyrafkę..... Lecę obiad gotować. ![]()
#495 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywacje jak zobacze to przekaze ze jej szukasz;P jesć jeść ![]() ![]() Cytat:
![]() może odkryliscie super sposób na ząbkowanie ![]() Cytat:
![]() tak wystarczy byc od 1 do 10 miejsca. i potem komisja wybiera najlepsza minke dziecka. wiec grunt zeby nie spaść poniżej 10 ![]() a nagrody fajne. albo fotelik samochodowy taki powyzej 9 kg skoczek (problem w tym ze wcczoraj to na all widziałam i to do 11 kg jest:P wiec nie wiem czy sebek nie bedzie tyle wazył zanim sie konkurs skonczy ![]() no i huśtawka ![]() ![]() si seniorita ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- wiecie co wkurzyłam sie bo kupiłam na all w czwartek kilka rzeczy dl adziecka siostrty tż (tego co sie nie urodziło jeszcze) i dzisija miala przyjsc paczka kurierem i patrze teraz na śledzenie przesyłki i dostarczona jest do moich sąsiadów. na szczescie to moja rodzina i są w porzadku ale nawet nie mialam telefonu od kuriera. wiec heloł?????????? oni moga tak zostawiac te paczki gdzie popadnie?
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
Zamówiłam dzisiaj żyrafkę i już jutro ją będe miała
![]() ![]() ![]() ps.i już nas nie wyrzucą z wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
a my bojkotujemy zyrafke
![]() hihi zobvaczymy jak długo ![]() matal a na tego linka w klubie zebyś zdobyła zyrafke jak czesto mozna głosowac? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- na tvn style zaklinacz dzieci ... zapowiada sie ostro ![]() w k. macie filmik jAK MOJ syn pięknie ssie smoczek ![]() ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
Ej jesli chodzi o smoczek, to jezeli Wy chcecie, zeby dziecko ssalo, to moze sprobujcie smoczki z roznych firm? Misiek definitywnie odrzucil smoczki TT i Nuka, mimo, ze pije tylko z butelek TT - tu z kolei odrzucila Avent, ktory jest... jedyna firma, z ktorej ssie smoczki. Kapito?
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcialam klupic lovi (ten co Matall polecala) ale u nas nie ma! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż dostał urlop na czwartek ![]() ![]() Wracam do papierów, tż wziął Pepe w nosidełku na spacer, abym mogła popracować, a ja nadrabiałam pół godziny zaległości ![]() ![]() ![]() Dla Lolkowego Antoniego wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#502 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przed chwilka wrocilysmy od lekarza. Olusia zdrowiutka juz nie musimy brac antybiotyki i niczego innego ![]() Dzisiaj sprobuje zagescic mleczko kleikiem ryzowym bo ona mi za duzo wypija czasmi 240-260 ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Doczytalam, ale przyznaje - mega szybciorem. Duzo sie u nas dzieje ostatnio... (jak zwykle ![]() Dzis rano bylismy u osteopatki czaszkowej (ale strasznie to brzmi ![]() Pani byla bardzo mila, ma wiele lat doswiadczenia z niemowlaczkami i sama wizyta ciekawa, dam Wam znac czy cos to da, ale dopiero za 2-3 tygodnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadia z okazji 4 m-cy od urodzin dostala dzis slawna juz na watku zyrafke, nastapilo pierwsze zapoznanie i akceptacja ![]() A ja odwazylam sie wejsc na wage, zostalo mi 2 kg do wagi przedciazowej, czyli zrzucilam w sumie 21 kg od porodu ![]() Rocznicowe buziaczki tez dla Lolkowego Antosia (pamietam zawsze, bo jest dokladnie miesiac roznicy miedzy naszymi dzieciaczkami ![]() ![]() Paulizia, ![]() ![]() migotko, mysle, ze mozesz spokojnie poczekac te 2 tyg z rozszerzaniem diety ![]() Co do odstawiania, to ja obcinalam najpierw jedno karmienie na tydzien, potem 2, potem znow 1 na tydzien dwa razy, no i teraz jest UU 1x dziennie. Zalezy czy wciaz chodzac do pracy bedziesz chciala karmic np. rano i wieczorem?... Tez Wam zazdroszcze zjazdu. 15-go chyba tylko Gusia, Paulizia, Eve i ja bedziemy robic sztuczny tlum na watku ![]() Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-09-12 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaczynałam od 1 miarki kleiku na 5 bebilonu i 150 ml wody, teraz daję 2 na 6 miarek i 180 wody. Nadia od Camomile, sto lat księżniczko, zdróweczka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no właśnie wróciliśmy od lekarza i katar juz nie jest początkujący tylko jeżdżący głośno, na szczęście to tylko katar reszta czysta, ale jak mu nie przejdzie to w czwartek będę mieć lipe z wyjazdem ![]()
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
MoniaK; to może sie naprawił.... OBY !!! No martwię się tym spaniem
![]() agus i jak lovi? SiLLee, pięknie ze Oliwka zdrowiutka ![]() Camomile czyli witaj w zyrafkowym klubie ![]() ![]() anulinko, ale się cieszę, że będziecie ![]() Ja paczkę też dostałam i własnie sobie myślałam czym się tak jaracie :P bo w mojej był tylko poradnik i 1 saszetka mleka - widzę, ze jakąś wybrakowaną dostałam ![]()
#507 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie, tym razem mam jakieś 17 sekund, bo aktualnie Hanna napierdziela w królika i koalę [?] oraz wydaje okrzyki zdziwienia. Powoli szykujemy się do kąpieli
![]() Przeleciałam posty i chciałam powiedzieć, że ja również, podobnie jak teściowa Hanny, bojkotuję rzerafkę. Hanexowi styka pszczoła i dwa inne gryzaczki [chociaż jeszcze słabo ogarnia temat GRYZAK vs. JAMA USTNA]. W związku z tym, że brak rzerafki wiąże się z wydaleniem z forum, zamierzam założyć klub o nazwie Front Wyzwolenia Pszczoły i tam zebrać grupę wywalonych ![]() Amarcia, Grażyna?! Are you ready? Kto jeszcze? Mimbi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nikogo z tą wstrętną rzyrafą tam nie wpuścimy ![]() aż nam beda zazdrościc i sie stęsknia i wyrzuca swoje ![]() kurczaczek mi sie obudził nawet nie zauwazyłam ![]() edit spi dalej cos osttanio przez dzien ma masakre z zasnieciem dzis od rana spał godz ... i teraz spi od 18 co mnie niezbyt cieszy ![]()
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Też się zgłaszam. Mieć nie będziemy
![]() Grazin a jak długo spał po pelce na buzi?
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-09-12 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.