|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
Czesc lasencje A ja sobie na sniadanie kupilam pyszna mufinke
|
|
|
#4262 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, nie róbcie mi tego.Wygląda na to, że zostanę samotną wielką zmarszczką, bo mòj obecny filtr to 15. Myślalam o tym avene 30, który Gip swego czasu podlinkowała.
|
|
|
|
#4264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ jest zachwycony obwodnicą i jeździmy tamtędy w każdym możliwym momencie, nawet, jeśli nie potrzebujemy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Filtrami się nie smaruję bo mnie wkurzają. Kremy antyzmarchowe mnie zapychają, od kremików pod/na oczy puchną mi powieki i jestem zbyt leniwa żeby przebrnąć przez jakikolwiek wątek na biochemii. Cytat:
![]() Nie wiem czy się pojawiło, ale jak wklejacie reklamy perfum, wkleję to: http://www.youtube.com/watch?v=S3N8Q...layer_embedded . Uważam, że jest rewelacyjne ))
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2011-09-12 o 11:21 |
||||
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cindy, Ty zdolna bestia jesteś i sobie poradzisz Trzymam kciuki ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29348690]dzien doberek Apsik.... tylko nie mow ze miedzy Wami tez sie nie uklada [/QUOTE] To nie tak, że się nie układa, tylko że TŻ robi się coraz bardziej tępy i to co mówię do niego nie dociera ![]() A może to nie tępota, tylko taktyka - ja pogadam, on pomilczy i zrobi swoje, ja się wściekam, on nie rozumie o co mi chodzi i nadal robi swoje, jakby nie słyszał co mówiłam, no to ja bluzgam, a on jest przerażony, że się zmieniłam............... Dajcie mi kroplówkę uspokajającą bo tak jest ostatnimi czasy w kółko. Wiem, że należałoby odpuścić i się nie denerwować, ale to też nie jest takie łatwe. Chyba mu kiedyś coś zrobię ![]() Poprawię se humor żrąc batona w czekoladzie, ale mogę komuś dać gryza
|
|
#4266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tekst w stylu wlasnie jak to mysmy sie zmienily mnie zawsze powala Bo z punktu widzenia Tz musi to komicznie wygladac,bo przeciez Oni swojej niudolnosci nie widza.Poza tym ja tez jestem straszna choleryczka i nerwusem,wiec tez sie obiawiam,ze ktoregos pieknego dnia Tz uszkodze ![]() Nie denerwuj sie laska
|
|
|
#4267 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
Melascreen wystepuje w wersji probkowej, w tubkach 5ml Cytat:
![]() powodzenia na zliczeniu ![]() Cytat:
|
|
#4268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory robiłam to w mniejszym stopniu - w myśl postanowienia "TŻ jest na piewszym miejscu". A teraz na pierwszym miejscu jestem JA. I od razu zapaliła mu się czerwona lampka - bo wychodzę, mam swoich znajomych, z którymi coś robimy, spotykamy się, działamy i pomagamy sobie nawzajem. Bo wśrod znajomych są mężczyźni, z którymi widzę się sto razy częściej niż z nim (z racji odległości) i to już jest podejrzane. Bo nie jestem na każde kiwnięcie palcem jak do tej pory co oznacza, że chyba coś się dzieje i należy być o to zazdrosnym robiąc fochy. Bo opowiadam mu o rzeczach, o których on nie ma bladego pojęcia (choć gdyby się interesował wtedy jak o tym mówiłam po raz pierwszy, to byłby na bieżąco). Itd.... Itp.... Książkę o tym napiszę ![]() A gdybym zaczęła się zachowywać wobec niego tak jak on wobec mnie - już dawno nie bylibyśmy razem bo on by takiego olewania i traktowania nie zniósł i mi podziękował. To podobno tzw. męska duma. Według mnie to narcystyczne ego, a nie duma. Ile kobieta musi mieć siły... oni takiej nie mają i mieć nie będą. Facet napotykając problemy, które dla niego są nie do przebrnięcia, odkręca się na pięcie i zwiewa tam, gdzie tych problemów nie ma. Kobieta siedzi w nich i cierpliwie je rozwiązuje kosztem własnego zdrowia i innych ważnych spraw. Rzecz jasna nie chcę uogólniać, nie zawsze tak jest, ale mając świetny przykład pod bokiem jak można myśleć inaczej ![]() Gipssis, nie jest mi do śmiechu, że u Ciebie jest jak u mnie, ale przynajmniej wiem, że mogę na Ciebie liczyć i zawsze powiesz: rozumiem Cię TŻ też mi mówi, że mnie rozumie, ale on nic nie rozumie, a już na pewno nie mnie I tylko w przypływie czułości wydaje mu się, że zna wszystkie moje myśli i jest taki wczuty w moją sytuację, że prawie staje się kobietą![]() Cytat:
I dlatego też..... Chcę być facetem. W dobie dzisiejszej medycyny jest to możliwe. O tak Dziękuję za możliwość soczystego wypowiedzenia się i egoistycznego wywalenia swoich problemów na naszym wątku ![]() Już mi lepiej i spróbuję zamilknąć wracając do pracy.
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-09-12 o 14:10 |
||
|
|
|
#4269 |
|
Wtajemniczenie
|
Toz to Apsiku mozemy razem zasiasc i ta ksiazke napisac
|
|
#4270 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już chyba każdy facet ma w genach a my tylko sie denerwujemy a oni przeczekują... skąd ja to znam
|
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29353203]no to jestem facetem Szczęściara Cytat:
Ale w sumie nie pomyliłam się bardzo ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Aha, a reżyserem to też pewnie byłaby kobieta
|
|
#4273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no w gaciach też mającoś mi głowa dziś dokucza.. do tego bachory kuzynki zza ściany wlazły na nasze podwórko i sie wydzierają oczywiście nikt ich nie pilnuje ja to wale.. jak się potopią w oczku to nie będzie moja wina
|
|
|
#4274 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29353203]no to jestem facetem
powiem Ci, ze mnie tyz z kazdym kolejnym zwiazkiem wieksze jaja rosna ![]() coraz mi dalej do Matki Teresy Musze sie pochwalic nowym nabytkiem prezentowym w postaci 2 albumow, przewodnika (z ktorego sie najbardziej raduje) i flaszki zurawinowej gorzaly made in Ukraina ![]() Lwow wyladowal na No1 miejscowek do odwiedzenia, zakochalam sie! milego dnia
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chętnie znowu się tam wybiorę. Someday
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle widzę, że 12.09. zostanie chyba ogólnopolskim dniem utyskiwania na TŻetów ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Zgadzam się, Lwów jest piękny, zdecydowanie warto. |
|
|
|
|
#4279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pink- ja sie filtruje od wiosny tego roku mam chyba skore jak slon- przez prawie 2 lata w tropikach maznelam sie filtem moze pare razy i z tego co pamietam jakos max 20 bede zmarcha, jedna wieeelka zmarcha [/QUOTE]ja się wcale nie filtruję (oprócz wczasów), ja to będę miała zmarchy głębokie jak rów mariański także spoko spokoa ja jestem na diecie przedurlopowej jestem powalona ale zawsze mam to samoCytat:
![]() Cytat:
?
|
|||
|
|
|
#4280 |
|
Matka buldoga
|
Ktos tu mowil o flaszce?
![]() Lou, to kiedy pijemy? ![]() jestem w czarnej d....wiec znikoma moja obecnosc na forum :/
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało Zaniu? Dawaj, wygadasz się...
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
maminka mi przywiozla z wycieczki
![]() z Czarnogora nie powinno byc problemu, widzialam przewodnik na All Nemiroff co sie stao? wpadne jutro z penem jakos po poludniu bedziesz?
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4285 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
mialam okazje sprobowania kiedys papryczkowo-miodowej, ale podziekowalam za to cudenko nie bylam pewna czy mnie to nie otruje ![]() W tym tyg pracuje do 16, takze jakbys byla pozniej to najwyzej zostaw pena i powiedz ze to dla mnie ![]() Moje smutki to pryszcz w porownaniu z tym co przechodzila Cindy czy Rilla, ot spadek formy, napiecia w pracy, nieporozumienia z bliska mi osoba i takie tam. Ot zycie, ale widze swiatelko w tunelu, oby tylko to swiatelko mnie nie przejechalo
|
|
#4286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie pocislam cala duza paczke mmsow ,masakra
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rilla, zazdraszczam, że odwróciłaś się na pięcie i jesteś konsekwentna bo ja jak się odwrócę, to tak na 360 stopni i wracam do punktu, w którym byłam wcześniej, czyli w beznadziejnym Bridgeta słusznie prawi - podoba mi się ten tekst W odpowiednim momencie zamierzam go wykorzystać podczas rozmowy z TŻem. Boże, ile ja już mam mądrych haseł do wykorzystania...... a on nic, kuwa, nic..... I znowu opadnięty cyc... Brak słów, brak sił, brak cyca... Cytat:
Nawet tan mały, jeśli nas gryzie, urasta do rangi wielkiego, który już nas nie gryzie, tylko zjada ![]() Wiem to bo niedawno też miałam zakręty mniejsze i większe i męczyłam się sama. I głupia byłam, że się tu nie wygadałam. Więc zostałam zjedzona, dosłownie. Teraz wyglądam jak przecinek przez nerwy trzymane w sobie. Więc czadu, krzycz ![]() Uwielbiam swoje dobre rady, z których sama nie korzystam
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-09-12 o 21:27 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
Żyję. Padam na cycki, nogi mam spuchnięte jak słoń, wytańczyłam się za wszystkie czasy. Wczoraj tak nam pogoda podpasowała, że zaliczyłam o 21 kąpiel w morzu po pijaku. Bosko!
Jutro napiszę więcej, póki co spadam spaciu.
|
|
#4289 |
|
Konto usunięte
|
jestem w domu
![]() zawloklam doopsko na fikolki, myslalm ze nie dojade tak wieje ze mnie znosilo na boki, jaki balast by mi sie przydal ![]() ale za to droga powrotna- bulka z maslem ![]() Zaniu trzym sie- bedzie lepiej aa to dzis dzien biadolenia/narzekania na TZ ![]() no to ja bede cicho, gdyz poniewaz takowego prolemu brak ![]() ![]() od sobotniej nocy trzyma sie mnie zaje.bisty humor |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29364189]
aa to dzis dzien biadolenia/narzekania na TZ ![]() no to ja bede cicho, gdyz poniewaz takowego prolemu brak ![]() ![]() od sobotniej nocy trzyma sie mnie zaje.bisty humor Nawalaj na mojego, a niech go boli ![]() Humor? Dawaj ![]() Jak się go podzieli, to się pomnoży ![]() Chyba se pójdem spać, więc dobranocka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

poinformowała, iż mam czas do końca września