|
|
#631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze z wczorajszych obserwacji galeriowych - wszystkie dziewczyny pracujące w Inglocie (byłam w 2, najpierw w Galerii a potem w Manufakturze) miały bardzo mocny makijaż, nie tylko oczu ale i dużo różu, bronzera na twarzy i niekoniecznie wyglądały w tym ładnie - zastanawiam się czy to taka polityka firmy, żeby być żywą reklamą sprzedawanych produktów I żeby przypadkiem makijaż nie był zbyt delikatny bo nie będzie go widać w tym oświetleniu
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-11 o 11:14 |
||||
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakos nie przepadam za Farną
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za nią nie przepadam (podoba mi się 1 piosenka) ale uważam, że jest bardzo ładna
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie jest przeciętna, nie wyróżnia się niczym szczególnym
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy ma inny gust - i bardzo dobrze
![]() Z wczorajszej wizyty w Rossmannie - strasznie kusił mnie pędzel do pudru Ecotools (u mnie jeszcze ich nie ma) ale stwierdziłam, że za 3 dychy na razie nie kupię. Poza tym mam mnóstwo innych pędzli
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba kupię ten z nowosci essence do pudru choc mi niepotrzebny, a skosny sobie odpuszczę, niby 11 zł, ale i tak bd leżał
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupię oba
![]() Teraz wkurzam się na siebie, że nie wzięłam wczoraj pędzelka do cieni w Inglocie - przy zakupie paletki kosztował tylko 13 zł ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Właśnie włożyłam cienie do paletki i zauważyłam, że kupiłam wczoraj 1 cień, który już mam - kupiłam go jak byłam u Asi - na przyszłość muszę zapisywać te cholerne numerki |
|
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#639 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz, ale musisz to uzgodnić z bankiem. Cytat:
To idź i kup . Chyba, że ja mam Ci kupić u siebie . Cytat:
Bożesztymój, to Ty masz jeszcze środki płatnicze na lokaty ?! Zdjęcia ze spaceru na SMS dostałaś ? Cytat:
Myślę, że tak ! Ładna jest, ładna . Cytat:
Dobra, idę się makijażować i na kawę do miasta jadę. |
|||||
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
lash accelerator
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzę najpierw u siebie a jak nie będzie to się uśmiechnę
![]() Cytat:
![]() Dostałam, odebrałam dopiero teraz bo zabiłaś mi telefon i nie miałam pojęcia, że się wyłączył Przesłałam Ci zdjęcia mojej kosmatej córki ![]() |
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
tak bankowe
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zaczęłam myśleć o powtórce trwałej - proszę wybić mi to z głowy
Ale nie dlatego, że mi zniszczy włosy (bo ostatnio nie zniszczyła) tylko dlatego, że za miesiąc czy dwa zrobi się zimno i trzeba będzie nosić czapkę więc jeśli mam ją zrobić to lepiej na wiosnę ![]() I znowu mam fazę na Closterkeller ![]() |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Wymaziałam się dzisiaj cieniami z nowej paletki i jestem w szoku jak cień może zmienić kolor w zależności od tego, jaki cień jest obok - chodzi mi o ten, który przez nieuwagę kupiłam po raz drugi- jest brązowy ale w połączeniu z szarym nabrał fioletowego odcienia
|
|
|
|
|
#645 | ||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O jaki cuuuudny
![]() Cytat:
Podobają mi się składy Herba Botanics, zaciekawiły mnie kremy Efectima, jest chyba nawet L'Occitane, albo coś o podobnej, włoskiej nazwie - bardzo drogie Cytat:
Przyjrzę się w wolnej chwili i zamówię, ale może potrwać, bo te moje dwa demony strasznie czas zabierają ![]() Cytat:
BTW, muszę się zająć moimi pazuryrami, bo mnie denerwują już, a oczywiście nie mam kiedy tego zrobić. Np. teraz zamiast piłować, to siedzę z Wami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mogliby więcej cieniowych wypuścić w różnych wielkościach. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, nie taka znowu mądra bo już allegro przegląda i nad iherbem się zastanawia
Jeszcze trochę poproszę bo czuję się mało przekonana ![]() Cytat:
) więc będę musiała spróbować Twojego patentu Zobaczcie to ![]() http://www.sadistic.pl/sztuczka-vt87506.htm |
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Aga zamiast kase na trwałą to wydaj na kosmetyki, jedyny argument
![]() Asiu caps locka nie miałam włączonego, bo sprawdzałam
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
no i po kłopocie
|
|
|
|
|
#650 | |
|
|
Cytat:
I jeszcze ![]() Co za typy ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
|
|
|
|
#651 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki . Zanotowałam . Nie ma sprawy . Cytat:
Zawsze coś namieszam jak do "techniki" paluchy przyłożę . Nie rób ![]() Patrz, nie zwróciłam na nie uwagi i teraz poczytałam . Z opisów to nawet fajne. Musze pomacać. Nie pamiętam czy już pisałam - mam krem z Sorayi z serii : Art&Diamonds. Pierwsze parę razy po nałożeniu były ok, a teraz, za każdym razem natychmiast poci mi się twarz. Na całej twarzy tworzą się aż kropelki potu. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Kremy piekły, gryzły, podrażniały, czerwieniły, ale nigdy nie pociły. Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj moja Psiapsióła miała coś ładnego na paznokciach. Prawdziwa perła cudniasta ! Nie zapytałam co to, bo się pożarłyśmy . Czasowo . Przejdzie i Jej i mnie . Pewnie zapytacie : o co ?! Ona ma, jakby to delikatnie ująć - dziwny charakterek. Między innymi jest straszliwie o mnie zazdrosna. Ma być jedna jedyna w moim życiu, a co najmniej - ma być na pierwszym miejscu. Ja siedzę przy stoliku z rezerwacją {a jak !}, a że wczoraj dużo ludzi przylazło {piękna pogoda} i cały taras był zajęty, dosiadł się do mnie facet . A że był sympatyczny zaczęliśmy gadać. Tak o wszystkim i o niczym. A Ona latała wte i wewte, klientów obsługując i od czasu do czasu przysiadała się na papierosa. I co ... Wielka obraza i opieprz, taki, że mi buty z nóg prawie spadły pod tytułem : jak ja mogę ją lekceważyć i z innymi gadać. Tak się obraziła {wściekła }, że mi szczęka opadła. Na takie dictum wstałam i pojechałam do domu, nie zapytawszy co to za lakier. Ale już wieczorem SMS-a z "dobranoc" dostałam. Przeszło . Nie odpowiedziałam . A co - też wrednawa jestem. Proszę bardzo - ![]() Cytat:
![]() Argument nie do obalenia ! Aga zakonotuj ! Cytat:
Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
1) Lubię głos Fanry/Farnej ![]() 2) Aga, NK Cię już chyba namówiła,zebyś nie robiła trwałej ![]() 3) Oj Kasiu,Kasiu, psióła faktycznie zazdrosna... 4) Zapomniałam wczoraj portfela jadąc do zoo
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie namieszałaś - ledwo zipał na resztkach baterii (bo w drodze powrotnej z Łodzi słuchałam muzyki i nie chciało mi się potem naładować) więc kiedy dostałam mmsa to po prostu zdechł
![]() Zanotowane Już nawet allegro przeglądam No nie wiem, cały czas marzą mi się takie fale jak ostatnio ![]() Łaziłam dzisiaj po pracy po lumpkach i znalazłam świetną kurtkę skórzaną - niestety była za szczupła w biuście ![]() |
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... A jak Aga fryzjerce coś nie pyknie?
![]() Zaczynam jazdy od środy jak ja niby mam od razu wyjechać z parkingu na ruchliwą ulicę jak ja ledwo wiem jakie są pedały?!
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze było to, że ta trwała miała się trzymać 2-3 miesiące a ja nadal po umyciu (zanim rozczeszę) mam jeszcze lekko falowane a to już jest ponad 1,5 roku ![]() Dasz radę ![]() Powiedziała ta, która nie ma prawa jazdy ![]() Kasia, zapomniałam napisać wcześniej - faktycznie strasznie zazdrosna ta Twoja psiapsióła. Już by Ci chociaż z jakimś facetem dała pogadać ![]() |
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie raz coś wychodzi,a później już niekoniecznie ![]() Hahah dzięki Dokładnie
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, a co Ty jej własnością jesteś? nie kumam czegos takiego, nie można miec ludzi no wyłączność i wymagac takich rzeczy, jak to mówi stare, trochę tępe powiedzienie '...pusc go wolno, jak wróci jest Twoj, jesli nie to nigdy nie był'
![]() Imm instruktor Cię zapyta czy już keidys jezdziłas i jak bedziesz chciała to Ci nawet kierownice pokaże
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... zaczyna mi się podobać paletka Sleeka Au Naturel...
![]() Asia, zapomniałam napisać, że w Manufakturze natknęłam się na sklep Golden Rose ale że byłam świeżo po zakupie paletki w Inglocie to nawet nie chciałam tam wchodzić |
|
|
|
|
#659 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Natomiast co do kolorówki, to - tu nie ma na zapas, bo każdy kolor jest przecież jedyny w sobie i niepowtarzalny ![]() Cytat:
a potem z nami się tą informacją podzielisz ![]() BTW, tak czytam o waszej wymianie smsowej i się pytam, czemu ja Twojego numeru jeszcze nie mam??? [pomijam fakt, żem durna i nie zapytałam wcześniej o niego, chociażby przy okazji zakupów dla Ciebie ]...[/QUOTE] Cytat:
O mammmmmma miiiiiiiaaaaa!!! Jakież one są cudowne!!! Myślałam, że zdjęcie z aukcji mocno rasowane a one naprawdę tak wyglądają I kolory cudne i pigmentacja w porządku [maźnęłam kilka opuszkiem palców]. Są tak piękne, że szkoda mi ich ruszać, żeby nie zniszczyć tych kwiatów tłoczonych po wierzchu. Mogłabym patrzeć i patrzeć... Szkoda, że kurtka nie pasowała Cytat:
I powiem Ci, że spoko, bardzo dobrze sobie poradziłam i nawet instruktor powiedział, że jak na świeżaka, to spoko i będzie ze mnie kierowca [kij z tym, że kursu ostatecznie nie skończyłam, ale to już grubsza historia]. Na parkingu trochę poćwiczysz przekładanie biegów i jazda. Wbrew pozorom nie jest trudno ![]() Hehehehe, ale Kasia pisała, że cienie mają słabe. Jedynie lakiery mają w dużym asortymencie. Mi wpadł już jakiś czas temu czerwony błyszczyk, ale drogi był, a że akurat w Eclipse trafił się podobny, to tamten odpuściłam.
|
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że kilka mi się podobało ![]() Edit. Ta mi się podoba http://allegro.pl/miss-anny-cienie-p...804790922.html i jeszcze ta http://allegro.pl/miss-anny-cienie-p...804790916.html ![]() Cytat:
Zresztą sporo czasu spędziłam w Inglocie więc TŻ by mnie zamordował gdyby musiał znowu na mnie czekać kiedy ja buszowałabym w sklepie
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-12 o 21:48 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

I powiem Ci, że spoko, bardzo dobrze sobie poradziłam i nawet instruktor powiedział, że jak na świeżaka, to spoko i będzie ze mnie kierowca [kij z tym, że kursu ostatecznie nie skończyłam, ale to już grubsza historia]. Na parkingu trochę poćwiczysz przekładanie biegów i jazda. Wbrew pozorom nie jest trudno
Pamiętam, że kilka mi się podobało