|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3572 |
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
I znowu noc a ja sie rozbudzam, a rano wstawanie boli
![]() ![]() Do tego za malo dzis zjadlam i teraz musze cos przekasic, bo jak bede glodna to sie obudze w srodku nocy ![]() Ide poczytać, do jutra.
#3573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ja używam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-matujacy.html a na noc na zmianę biodermę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...am.html&next=1 z brązującym marizy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch.html&next=1 Cytat:
![]()
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
zaczerwienienie po plastrach joanny juz zniklo i jest gladko i pieknie
![]() dawno Wam nic nie pokazywala, to macie: z nudow domalowalam cos w stylu zeberki ![]() solo pokazuje bo kolor dla mnie jest mega, taki gleboki! ![]()
#3575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To twoje naturalne paznokcie? ![]() Moje są krótkie i strasznie łamliwe, ale dzielnie biorę suplementy i mam nadzieję, że w końcu uda mi się je nieco zapuścić. ![]()
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to po spilowaniu, byly dluzsze o 4mm ale maly mi sie zlamal, a ja jak to ja, musze miec w miare rowne paznokcie ![]() warto walczyc ![]()
![]() |
#3577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Caate, piękny kolor tego lakieru! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moze nie powinnam w ogole bokow pilowac ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dojechalam do domku juz jakis czas temu i postanowilam zajrzec na chwile, zmeczona w sumie jestem ale lubie prowadzic ![]() Widzialam ze byla rozmowa o zmarszczkach - ja w sumie mimo ze nie prowadze super zdrowego trybu zycia, bywa ze niestety jem co popadnie (dyzury ![]() ![]() ![]() Snow - no i bardzo dobrze ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje też się łamią, kruszą i rozdwajają, ledwo wyjdą za opuszek i koniec zapuszczania...do skrócenia od razu ![]() Wczoraj ze SPAmowania...: *peeling całego ciała rękawicą *samoopalacz *zmycie i skrócenie paznokcie ![]() ...na więcej nie miałam sił Miłego dnia i buziaki dla Was! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
zawsze mam racje
|
Tak znam warszawe, ze nawet nie wiedzialam co to zlota kaczka
![]() Ale juz doszlam, gdzie ta ulica jest ![]() I bardzo mi nawet po drodze ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Najlepiej poszukaj w internecie hasla: kosmetyki/skladniki niekomodogenne/niezapychajace. Powinnas sie nieco doksztalcic. Ja wciaz sie staram orientowac w temacie, bo na moja cere to juz naprawde prawie wszystkie kremy i maseczki szkodza ![]() ![]() A parafinnum liqquidum na 2 miejscu to prawie pewny szkodnik. ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29365865]Treść usunięta[/QUOTE] No ale czemu musiala na sile wyjezdzac, jak mu tam dobrze? Sa jeszcze weekendy ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Ja tez miesa nie jem, wiec pewnie zestarzeje sie szybciej niz wy przez braki kolagenu itd, no ale tak sobie wybralam to teraz bede musiala dzialac w innych zakresach. Bo o ile zmniejszylam ilosci wcinanego cukru to z tym nie ma opcji zmiany. ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Widzialyscie kiedys cos takiego jak w tym poscie: http://nissiax83.blogspot.com/2011/0...e-szminki.html ?
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29365865]Treść usunięta[/QUOTE] Współczuje. Choć, jak on nie chciał jechać to może miał jakieś swoje powody. Dużo jest związków na odległość i dają radę, a 3 lata to już coś. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tych masełek nie widziałam już ![]() ![]() ![]() tego gadżetu na lakiery niestety nie widziałam a fajne to to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Olusssia współczuję ![]() ![]()
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
witaj w klubie, ja 2 lata, ale juz na szczescie wiekszosc zcasu jest na miejscu, ale coraz czesciej sa ciche dni miedzy nami.. może staż na to wpłynał( 6 lat) z mała kilku mies, przerwą... , czyżby przyzwyczajenie??? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może przyzwyczajenie 6 lat to już naprawdę niezły staż. ![]() W ramach dzisiejszej pielęgnacji były oleje na noc, mycie i maska Wax dla wypadających, bo tak mi lecą ostatnio włosy, że za niedługo nic już z nich nie zostanie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------------------------------------- ja nie wiem czy tylko ja tak mam, ale po tej maseczce z waxa, mam ta brązową, włosy takie jakies liche mam:/ wogóle ich nie czuje. musze własnie kupic jakas nowa, męcze jeszcze pantene/ ta która nie obciąza włosów/ ale nie jestem zadowolona z niej,,,, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Dzieki za przypomnienie, ale ide tam z buta z centralnego, robie sobie maly spacerek i jestem, nawet mi szkoda isc na tramwaj na jeden przystanek ![]() ![]() Mam nadzieje, ze niedlugo bede bo ostatnio bylam pod koniec lipca, nigdy tak duzej przerwy nie mialam. A zlote raz na jakis czas sobie lubie odwiedziec czy tam arkadie. No ale nie mam sily specjalnie tam jechac. Zastanawialam sie w ogole czy tlk specjalnie tak dlugo nie jezdza, zeby wybrac intercity ![]() A kiedys sobie jezdzilam inter regio ze znizka za 21 zl i do tego wagon 1 klasy gdzie bylo peeelno miejsca, ale dobre czasy sie skonczyly, chlip chlip. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- asiulka: polecam maske z alterry z granatem, maske naturvital z szalwia i aloesem (sama po nia dzis ide) a z odzywek to moze cos garnier? ta zolta z maslem karite lub czerwona z olejkiem arganowym? Albo odzywka z joanny-apteczki babuni?
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi w grudniu minie z tż 7 lat i jest super ![]() Dzień dobry ![]() Cały czas staram się o siebie dbać, ale jutro zdaje na prawko i troche mnie to pochłonęło. Do tego stresik już jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
zawsze mam racje
|
dodaja: tylko ten dlugoletni staz bierze sie tez czasami z mniej optymistycznych rzeczy np:
- ze dziecko musi miec matke i ojca - ze nie mozna sie rozwiesc, bo to nie po bozemu - ze nie mozna sie rozwiesc, bo co ludzie powiedza - albo, ze po prostu sie wspolnie dorabialo, ma sie kredyt no i nie stac ludzi na 2 osobne zycia -lub jakies hasla: tyle lat jestesmy razem, szkoda tego niszczyc - albo facet lubi miec posprzatane i ugotowane jak wroci z pracy, a do tego kochanka nie zaszkodzi (znam takie przypadki osobiscie) Ja niestety jestem zdecydowanie nieromantyczna ![]()
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, jak w każdym zresztą przypadku, nie można generalizować, jednak ja tam wierze, że ludzie kochający się wytrzymują ze sobą całe życie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
zawsze mam racje
|
dodaja: no niestety nie wszyscy sa tacy. Mam kolezanke, zreszta b.ladna dziewczyna, ogolnie ciekawa. Ale tak ja rodzina dreczy, ze musi sie zdecydowac z koncu na powaznie, ze sie boi staropanienstwa.
I wiele znam takich przypadkow. Duzo ludzi sie boi samotnosci i stad wiaza sie z niewlasciwymi osobami. A moze to ja po prostu znam nieodpowiednich i zbyt depresyjnych ludzi ![]() Jest jeszcze taki problem, ze rozne wydarzenia zmieniaja ludzi. I do pewnego momentu moze sie wszystko ukladac, ale w pewnym momencie w umysle jednej ze stron zajdzie totalna odmiana i sie zrobia konflikty, ktore zawaza na calosci. Zazdroszcze romantycznosci i wiary w ludzi, u mnei to niestety zgaslo wieki temu. A czasami bym chciala byc taka, latwiej by mi sie zylo zdecydowanie ![]() buahhot: a lubisz mecze czy poszlas, zeby tz potowarzyszyc?
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w moim otoczeniu i to bardzo bliskim też mam okropne przykłady, po których powinnam stracić wiarę w miłość, w ludzi i wszystko co z nimi związane, jednak moja natura mi na to nie pozwala. Czasami oczywiście na takiej mojej ufności się przejadę, ale uważam, że trzeba w człowieka wierzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam krem garniera, antyperpirant, peeling synergen, maseczki z ziaji, płyn micelarny z Delia Cosmetic, wkładki.
Cytat:
![]() Ja to jestem jakaś dziwna ale Twoje paznokcie w ogóle mi się nie podobają, wolę krótkie ![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29365865]Treść usunięta[/QUOTE] A w weekendy nie możecie się widywać ? Przykro mi.
![]() |
#3596 | ||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie co, znałam jedną dziewczynę, która tak bała się zmarszczek, że się nawet nie śmiała... paranoja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Chociaz caate podziwiam za cierpliwosc w zapuszczaniu paznokci i ich pielegnacji. A mnie w ogole swedzi jakos dziwnie skora z przodu palca przy paznokciu jak mam inne niz dosc krotkie, nie wiem sposobem jakim w ogole sie tak dzieje. Moze sobie cos wmawiam ![]() A znowu np mojemu tacie zle bylo jak mial b.krotkie, jego palce znowu tego nie lubily i nie mogl scinac tak na maxa.
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy kupię gdzieś stacjonarnie takie małe słoiczki 5 czy 10 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | ||
Zakorzenienie
|
Snow, Samara, Shadii, Angel dziekuje
![]() Julianna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tak mam z krotkimi, moje dlonie po prostu zle wygladaja i nie moge na nie patrzec, a przeciiez wieksza ilosc kobiet nosi krotkie. u kogos mi sie podobaja, u mnie mimo najwiekszej starannosci nie ![]() Cytat:
![]() no i przede wszystkim nawilzanie, nie wycinanie skorek, uwazanie na uszkodzenia mechaniczne, odpowiednie pilowanie (u mnie w jedna strone, pilnikiem szklanym najlepiej sie sprawdza), cierpliwosc i systematycznosc ![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29365865]Treść usunięta[/QUOTE] przykro mi bardzo...ale ja wychodze z zalozenie, ze jakbyscie mieli przetrwac, to oboje byscie staneli na glowie aby sie spotykac. widocznie tak musialo byc predzej czy czy pozniej ![]()
![]() |
#3600 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
No i kiedys w h&m kupilam. Z hello kitty ![]() ![]() A tak to moze w aptece? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.