![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Must be the music - tylko muzyka, na Polsacie
Ze tez dopiero teraz znalazlam ten watek!
Ogladalam wszystkie odcinki. Bardzo zaluje, ze zespol h.r.a.b.i.a nie przeszedl dalej. Z finalistow liczylam oczywiscie na Enej (ich piosenke przed chwila slyszalam w Radiu Zet ![]() ![]() Nie podoba mi sie natomiast mowienie w programie o swoich problemach, niedogodnosciach. Np. w Mam Talent zwyciezczyni mowila o tym, ze pieniadze chce przeznaczyc na budowe domu; tu Conrado mowil o braku pracy i o wyjezdzie na Filipiny. Ciesze sie, ze takie zwierzanie się nie wygralo z prawdziwa, dobra muzyka. I gratuluje Polakom gustu muzycznego - poczatkowo nie sadzilam, ze Enej ma szanse podobac sie widzom. Co do Tomka Cebo - fajnie, ze jest kreatywny, robi cos innego, ale dla mnie to jeszcze nie muzyka... Choc facet, widac, sympatyczny ![]() I na koniec: w koncu moge to powiedziec - nareszcie Polsat zrobil cos lepszego niz TVN. Ogladam tez X Factor i jestem baaaardzo zawiedziona. Zaden z finalistow (moze ewentualnie Gienek Loska) nie przypadl mi do gustu - mam wrazenie, ze wszyscy dobrze spiewajacy wystapili juz w Mam Talent... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-05-18 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
Jaką piosenkę Enej słyszałaś w Radiu Zet?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Sondrina, ale gapa ze mnie
![]() Oczywiscie "Radio hello" ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Nawet jest juz u nich na liscie przebojow: http://www.radiozet.pl/Lista-Przebojow-Radia-ZET/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
jak można było 4 razy na tak na te 2 dziewczyny ;/
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Też tego nie rozumiem, może dla jaj to zrobili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
możliwe , one były takie beznadziejne że szok!
ej ten z tych beatboxerów to nie blady chris z mam talent?
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! ![]() Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2011-09-04 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
tak mi się zdawało , fajni Ci beatboxerzy
![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
matko jedyna,te dziewczyny były STRASZNE :O
nie wiem czemu sie tak Kora zachwycała A Blady Kris i ekpia meeega ![]() jak oni sie nazywali? i pamietacię skąd oni byli? tzn jeden koleś z Singapuru a drugi?
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2011-09-04 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
a nawet nie wiem
![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Drugi z Belgii
![]() Wzruszyłam się na tej dziewczynce, co śpiewała "Lipkę", Ola chyba. Normalnie nie ruszają mnie śpiewające dzieci i jestem przeciwna takim występom, ale ona jest fajna, taka normalna i nie śpiewa "Dziwny jest ten świat" ani "Niech żyje bal". Podobał mi się jeszcze pół-Kongijczyk, który śpiewał "Sen o Warszawie", Majestic z "Przyzwoitą" ![]() Mroczny zespół to fajne freaki z potencjałem, zobaczymy ![]() ![]() Zapowiada się mocny skład na półfinały.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh :d Chyba dla fun'u :d I tak wiadomo, że daleko nie zajdą. Nawet z tymi dyplomami za śpiewanie na festynach ![]() W ogóle jakoś niepoważnie brzmiały ich wypowiedzi, choć strasznie przeżywały ten występ. Odniosłam wrażenie, że nie mają po 17 lat, ale tak po 10... W sumie ja też uwielbiam śpiewać, ale nie raczę mym śpiewem całej ojczyzny ![]() Cytat:
Mnie również. Fascynują mnie osoby, które tak perfekcyjnie śpiewają. Swoją drogą to było zabawny odcinek. Dziewczyny plus koleś od Eeee... Eeee ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Fakt, mocny odcinek, ciekawe kto wystapi w kolejnych
![]() Podobala mi sie wiekszosc wykonawcow, choc jakiegos wiekszego "wow" nie bylo. Za to lekko zniesmaczyla mnie dziewczyna, ktora jury mocno skrytykowalo za spiewanie na pelnych obrotach. Nie pamietam jak sie nazywala ani co spiewala, ale na pewno wiecie kogo mam na mysli. Strasznie dumna i nie umiejaca znosic krytyki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm, mnie bardziej zniesmaczyło to, że zamiast niej przeszły te dwie gwiazdy ![]() Może ona zmasakrowała swoją piosenkę, ale jak jurorzy stwierdzili, głos ma, więc jest jakiś potencjał, z którego można zrobić użytek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A widząc oceny jury bylam juz przekonana, ze to jakis marny zart... Fakt, glos miala ladny i mocny. Jednak moim zdaniem byla zbyt pewna siebie i niemalze przekonana, ze przejdzie dalej, a wszyscy beda sie nia zachwycac... I na koniec jeszcze ten idiotyczny tekst o tym, ze w innych konkursach zawsze z ta piosenka zajmowala wysokie miejsca. A tak poza tym to nie wydaje sie Wam, ze moglaby byc siostra blizniaczka Sabiny Jeszki z Mam Talent? ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-09-06 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, bardzo podobna do Jeszki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
między nami wiatr, między nami świat
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Iryna wymiotła system
![]() ![]() ![]() Wszystkie zespoły super + pan Roman ![]() ![]() Ula, która śpiewała "Mercy" - poprawnie, fajna dziewczyna, miło się słuchało, ale bez jakiegoś szaleństwa. Dziewczyna, która śpiewała "O mio babbino caro" czyściutko i to jedna z moich ulubionych arii ![]() Na tym duecie Ich Troje przełączyłam na Taniec z Gwiazdami ![]() No i CIPICIĄGA ![]()
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2011-09-11 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
dziewczynka śpiewająca arie-byłam w mega szoku, pięknie to zaśpiewała,tak czysto
![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
Oglądałam dzisiejszy odcinek i spodobał mi się zespół Kamień, Kamień, Kamień. Wokalista jest charakterystyczny i myślę, że zagrają coś rockowego
![]() Shamrock dobrze rokuje. Widać, ze grają coś innego. Ale muszą jeszcze popracować nad wokalem i zgraniem tego wszystkiego w całość ![]() Panowie od "Jesteś szalona" mogli być bardziej szaleni. Myślałam, że zrobią sobie jaja z tego kawałka, ale wzięli go na serio i to za fajne nie było. A już w ogóle nie rozumiem fascynacji Iryną. Jak ona śpiewała, to czekałam, aż przestanie. Tekst infantylny, na dodatek strasznie fałszowała i do tego ta muzyka, i taniec. Wyszło disco polo. Ta starsza pani od gitary była tak charyzmatyczna jak Kora. To prawdziwa artystka, oprócz gry na gitarze, ma cudowny wokal. Mam nadzieję, ze zajdzie jak najdalej, bo słuchanie jej to prawdziwa przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Mnie najbardziej zastanawia fakt, że kurcze - ta dziewczyna od Ich Troje jest na Biotechnologii, Iryna skończyła prawo - te dziewuchy w głowie coś tam muszą w takim razie mieć, a wychodzą na tą scenę i w ogóle tego nie widać (ot. takie słodkie idiotki). Już nie mówiąc o jakiejś realnej samoocenie, infantylnym tekście, strojach itd.
Pan z Lasu podobał mi się wczoraj najbardziej. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Kamień Kamień Kamień, Cipiciąga genialni
![]() Starszy Pan och jestem jego fanką ![]() Tych 3 uczestników chciałabym widzieć wysoko w tym programie, może nawet w finale ![]() Górale byli bardzo zabawni, strasznie sie podczas ich rozmowy usmiałam ![]() Pani z gitarą ekstra babka, jej występ bardzo na tym etapie mi się podobał ![]() I dwie porażki, kóre przeszły do nastepnego etapu: the bils (bardzo trafna nazwa) i Iryna... Ja rozumiem, że debilsów puścili niechcący bo każdy wcisnął tak myśląc, że będzie jedyny...Ale ta Iryna? No też dla jaj jak sądze ją puścili, no, ale ludzie, ona chyba myśli, że jest super... ![]() "Szkoda" w takim razie, że tych od ich troje nie puścili..To dopiero tragedia, ja nie wiem jak można być wobec siebie tak bezkrytycznym żeby fałszując jak nie wiem iśc do takiego programu...:| Szczerze to ja już wolałabym tą babeczke w czarnym afro żeby puścili zamiast tych debilsów i Iryny. Ta chociaż ŚPIEWAŁA, może nie wymiotła, ale było ok wg mnie i na tle ogólnie osób które są przepuszczane np dla jaj ona może się czuć pokrzywdzona. Bo wiadomo, że odpadłaby w następnym etapie, ale teraz wychodzi, że gorszą wokalistką niż np debilsy czy te dwie dziewczyny z poprzedniego odcinka spiewające, a sorry, FAŁSZUJĄCE Symptuastic, czy jakoś tak :/ Podsumowując ten odcinek był bardzo sympatyczny i śmiem powiedzieć, że Must be the music jest obecnie najlepszym show z muzycznymi talentami. Acha...Nie mogę tego chomika któremu staje na widok każdej młodej dziewczyny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() Ja rozumiem jeszcze żeby to były dziewuchy z wsi zabitej dechami z której nigdy nie wyjechały, ale dziewczyny po studiach, dobrych studiach, które nie potrafią realnie ocenić swoich możliwości? Nie czują, że fałszują? Będąc dorosłe nie rozróżniają dziecięcych marzeń o byciu piosenkarką z rzeczywistymi predyspozycjami, a raczej ich brakiem, do tego zawodu? Nie mają znajomych rodziny, którzy by im to odradzili? Nie widza, że na tle osób które chodza do takich programów i dostają się do finału to one mogą co najwyżej sobie pośpiewac pod prysznicem? :/ Ja tam w duchu wierze, że te występy wynikają z: -zakładu -chęci pojawienia się w dużej stacji telewizyjnej -zobaczenia na żywo któregoś z członków jury -itp a nie z przekonania, że potrafią śpiewać ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2011-09-12 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do dalszej części posta: cóż zgadzam się z Tobą. Robienie z siebie idiotki jest spoko, jeżeli przychodzi się z założeniem rozbawienia widzów, zrobienia show, dobrej zabawy, a nie z ambicjami i aspiracjami do bycia wokalistką ![]() Chciałabym wierzyć, że takie dziewczyny tylko udają infantylne i przychodzą do tv, żeby sobie wkleić potem zdjęcie na fejsbusia z bannerem programu i z Maćkiem Rockiem, ale to chyba bardziej skomplikowana sprawa. Nie wiem, może chłopak czy mama powiedzą im, że śpiewają jak Bijąse i lecą na casting ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc wiecie dziewczyny... ekhem... jak zobaczycie w następnej edycji studentkę Architektury w pieluszce, to znaczy, że jednak 5 tysiaków wygrało z upokorzeniem ![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na YT jest wiele nagrań live z koncertów Gagi i pomijając jej wizerunek (cokolwiek miałby oznaczać) ona MA talent. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.