|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
![]() Oja ja czekałam i nawet odświeżałam co jakiś czas nic się nie odzywając...miłam przeczucie że to przez tą infekcję...w kazdym razie ciesze się że to tylko to Ja z malutką idę jutro do laryngologa...juz mnie uszy bolą jak pomyślę o tym wrzasku![]() Wy się śmiejecie a ja ten filmik oglądałam kiedys z córcią, bo ona lubi"dzidziusie"ogladac.. .chyba zdazylam jej zasłonic ale i tak sie balam ze bedzie miala traume ![]() Co do tesciow ja też mówie "mama","tata"...teraz są spoko, ale dużo złego mnie spotkało ze strony teściowej(szczegolnie w I ciąży i wiem ze to we mnie zostanie do konca życia), a ze strony teścia jedna rzecz mnie zaszokowała i zwaliła z nóg...ale może o tym innym razem bo nie chce sie z rana nakręcać Resscue Kochana jedz na co masz ochotę i się baba-jagą nie przejmuj...mi tez byłoby przykro, a mąż tak jak mój..."byle konfliktu nie bylo"....![]() ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
Ja dziś z ciepłą herbatą z sokiem malinowym...coś mnie gardlo boli. Mnie córcia ostatnio po nocach budzi tak między 3 a 5...masakra to chyba przez zęby...
|
||
|
|
|
#1892 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
Alytjow mnie wyprzedziła o poranku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my jak schudniemy to nam też pipulki wyskoczą ![]() Nie wiem jaki Wam temat zapodać...nie mam myślenia z rana ![]() będę się teraz malować,jak mi coś wpadnie to dopiszę
|
|||
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ale tu dziś ruch z rana ![]() ja tradycyjnie z kawką i już po drożdzówce ![]() Cytat:
nie przeszłoby mi przez gardło powiedzieć "mamo" do mamuśki ani "tato" do ojczulka Cytat:
i dla córci za odwagę ![]() ale dziś miałam straszną noc podobno pełnia .... ![]() ciągle się budziłam i jakieś bzdury mi się śniły
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten słoneczny dzień
Dawid pojechał wczesnie rano do Krakowa do jakiegos klienta więc ja w zasadzie dupska z łóżeczka nie ruszam jeszcze długi czaaas ![]() Dzisiaj odwiedzę COK...w końcu muszę zrobić zakupy a zamówienie mam na aż 100 zł Trudno.Oja dobrze że córce nic nie jest. Trzymałam za to kciuki
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
Oja dobrze, ze z małą wszystko ok
Jamapi u mnie też księżyc strasznie czadu dawał. Weszłam w nocy do pokoju córci rolety jej zasłonić, bo w pokoju miała prawie jak w ciągu dnia. Księżyc nie dość, że był bardzo "blisko" to jeszcze na dodatek świecił prosto w jej okno. Nie chciałam, zeby mi zaczęła lunatykować To było zmorą mojego dzieciństwa. teraz jest już lepiej, tyle, że jak jest pełnia to bardzo chce mi się pić i nie moge spać. A jak byłam dzieckiem, to wstawałam w nocy lunatykując i układałam lalki. Brałam je z mebli na fotel ![]() Wkurzyłam się dziś na dziecię moje, bo wcisnęła mi kita wczoraj o zadaniu (że to nie na dziś, a okazało się, że jednak tak). Co za leń.....od dziś nie wyjdzie na podwórko, kara musi być.
|
#1896 | |
|
szeryfcio
|
Cześć dziewczęta
Oja, dobrze, że nic złego się nie dzieje i fajnie, że trafiłaś na dobrą lekarkę Cytat:
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć aniolki
![]() Ojcia - a mówiłam że byś sie nie denerwowała
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do swojej teściówki jeszcze z pół roku po ślubie mówiłam 'pani' a najchętniej to 'idź Kasiu powiedz babci...'Teraz jest ok, ale musiało nam się poukładać powoli i nadal się układa ![]() Wyspałam się jak zbój i pokryjomu Was w pracy nadrabiam.
|
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na przykład lekko się boje . No a dzidzia nie ładnie zrobiła . Chociaż ja robiłam tak samo ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- mi chyba było jednak szkoda kropli tej wódki ![]() http://zyciegwiazd.onet.pl/290785,0,...ws_detail.html znowu polka daleko w doopie ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-13 o 09:00 |
||
|
|
|
#1900 |
|
Rozeznanie
|
Nie oszukujmy się - piękna ta misska
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
yhhh mi się średnio na jeża podobają murzynki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk - jaką ona ma tutaj cudną sukienkę ślubną
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
witam z kawą
![]() ja tam wstaję o północy, no chyba że jeszcze nie śpie o 2, 4 i 7, a na dobre to po 9 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh te teściowe
temat rzeka ;pW tym tygodniu Kaszkę codziennie do przedszkola odwozi ktoś inny i tak: -poniedziałek niania Iza została przekabacona żeby nie zakładać swetra a założyć lakierki, obdarowała Kaszkę muszelkami za ładne zjedzenie I śniadanka -wtorek mój tata - zgodził się na poranny objazd po pieraniach i wyjście z domu w papciach... Co mnie jutro czeka? (niania Iza lub Iwona) |
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
jejciu ale się nie mogę doczekać jutra ! znowu sobie posłucham kropka
|
#1905 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładna ale wolę skromniejsze ![]() Poza tym nie podoba mi sie to, jak wyglądają jej piersi w tym gorsecie....takie jakby.,...ściśnięte...spł aszczone na górze... ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesć Laski,
od niedzieli tylko Was czytałam bo piszecie jak szalone.. Cytat:
![]() Ja do teściówki powiedziałam "mamo" w prezencie na święta- hajtnęlismy się 24 września i jakoś mi tak zeszło że ciężko było to powiedzieć wcześniej. Teraz jest OK |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nigdy nie powiedziałam do byłej już teściowej per "mamo", ponieważ nie mogło mi to przez gardło przejść. Zresztą dużą zasługą rodziny mojego eks męża był rozwód. Brat go rozpijał, jak nie wpuszczałam go do domu bo był pijany, to siostra męża dzwoniła do mnie z Włoch (!) by powiedzieć mi "ty K***o, ja 3 samoloty wynajmę i przylecę, zabiję cię, wszystko ci z domu wyniosę" itp... tylko po co jej aż 3 samoloty... ![]() teściowej zawsze było mi szkoda, bo dopadł ją najpierw rak piersi, z którym wygrała, a potem choroba psychiczna....z mężem też łatwo nie miała...a potem mi pomóc nie chciała, jak przychodziłam i błagałam, by ona spróbowała wpłynąć na mojego eks męża....tłumaczyła mi, ze to facet i oni tacy są ![]() właśnie dziewczyny narobiłam sobie bałaganu w szafie w poszukiwaniu zielonej tuniki, którą mam w avatarku, po czym mnie olśniło, że pożyczyłam ją kumpeli, która poleciała do USA na stałe
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry z herbatką po sniadanku
![]() Oja Mnie czeka dzis rozlozenie zamowienia w siateczki i opisanie, a jutro musze zaniesc je do pracy. Na obiad robie dzis pomidorowa bo nie jadlam od dwoch tygodni i ![]() A w tym sezonie AC mam cel - dostac sie! Szanse na razie sa, bo srednio trzeba miec zamowienie za 700 zl zeby zdobyc te 12.000 a mam na 800 zl ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
A tuniki szkoda, bo wyglada zajefajnie! Moze napisz do kolezanki niech Ci ja przysle?? |
|
|
|
|
#1909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale koleżanka jest w AC i zamówiłam ostatnio wszystkie możliwe próbki wód toaletowych ![]() Co do tuniki to nie wiem czy pisać. To moja kumpela od serducha i strasznie jej się podobała.
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ocen, wazniejsza przyjazn czy tunika i... nie pisz do kumpeli
|
|
|
|
|
#1911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wydaje mi się, ze te za 3,75 też są po 2,45. Myślę, ze przez tunikę nie rozpadłaby się przyjaźń
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze... Zostałam dzisiaj ciocią
|
|
|
|
#1914 |
|
Rozeznanie
|
Karolinka
Gratulacje!!!!!!!!!!!
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, bo nikogo nie znam kto jest w AC dlatego malo wiem w tym temacie. Tylko moja liderke ktora jest okregowa ale do niej z takimi ✂✂✂✂✂✂✂ami nie bede pisac bo mnie zacznie namawiac na liderowanie znow ![]() Pewnie by sie nie rozpadla ale skoro Jej sie tak bardzo podoba, to hmmm, co by tu zrobic... A moze znajdziesz gdzies ja? Na szafa.pl albo all? Moze bylaby niedroga i tez bys ja sobie kupila??? Edit: nie wiedzialam ze p-i-e-r-d-o-ł-a to brzydkie slowo.... W sensie male cos, drobnostka... ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Moja przyszla corka bedzie Karolinka Gratuluje Jolus! Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-09-13 o 10:24 |
|
|
|
|
#1916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą moja liderka zawsze mi mówi "Oleńko jakbyś miała z czymś problem to dzwoń". Moja OMS tez wysyła mi maile jak chce o czymś przypomnieć lub pogratulować czegoś. Ta tunikę kupiłam na sesję zdjęciową "Flower Power", ten styl już nieco zmieniłam, choć nie do końca, więc na co dzień raczej bym w niej nie chodziła. Lubiłam zakładać ją na koncerty, jam session itp... mam jeszcze kilka podobnych, tylko kolor tej uwielbiałam ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ja tez nie....zapamiętam.
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
czy już byli wcześniej
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-09-13 o 10:32 |
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Oja, cieszę się, że wszystko jest dobrze
Jolu, gratuluję A ja mam za sobą ciężką noc Znowu "brzuch chciał mnie zabić". Normalnie jakieś 2h wyjęte z życiorysu i cierpienie na łóżku. Co za cholerstwo![]() Jeszcze dziś mnie obudziła laska z pytaniem czy już złożyłam papiery na studia, bo ona właśnie idzie na uczelnię i nie wie czy jest jej potrzebne zaświadczenie od lekarza. Przecież jeszcze nie mamy wyników |
|
|
|
#1919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
W Kielcach
Mój kierunek jest jeszcze w Częstochowie i płatny w Katowicach Nie wiem jak Rzeszów, bo z licencjatu zrezygnowali... Ale i tak moje życie jest w Kielcach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

jakieś naleśniki, śmietanki, spaghetti i co jeszcze? normalnie w tyłkach się poprzewracało!
:p :

podobno pełnia .... 
Trudno.
i nie moge spać. A jak byłam dzieckiem, to wstawałam w nocy lunatykując i układałam lalki. Brałam je z mebli na fotel 

czy już byli wcześniej