|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
cześć
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale że się w pracy udzielasz? Skandal! ![]() Kurcze, ja mam dziś strasznego lenia. Dziewczyny, czy któraś z Was ma może telefon HTC Cha Cha? Będę przedłużać umowę i wymieniać tel...i ten mi się podoba, ale nie wiem czy w praktyce jest fajny... |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie znam tego telefonu, więc nie doradzę.
Widzę, że ostatnio spadła nasza wizazowa aktywność.
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczyny, pokażę Wam coś. Będą jeszcze wprowadzane poprawki, bo kilka rzeczy zdecydowanie trzeba zmienić... ale jako, że coś się w końcu ruszyło, proszę:
www.redheadcooking.com Emi, też widzę, że jakoś cicho u nas ostatnio
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Miśkowa zdrówka życzę. Cytat:
Butter już zapisałam stronkę w zakładkach więc będę stałym czytelnikiem ![]() Co do telefon, nie wypowiadam się, bo nie wiem nawet jak wygląda
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi się podoba. Mogę zasugerować (co pewnie mieliście w planach), żeby po kliknięciu na napis RedHead Cooking, przenosiło na pierwszą stronę bloga, łatwo wtedy szybko wydostać się z zakładek. |
|
|
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, jak mówię...jest jeszcze kilka zmian do wprowadzenia, ale już się chciałam Wam pochwalić ![]() Cieszę się, że mówisz, że Ci się podoba
|
||
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo delikatna-subtelna szata graficzna |
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam trochę zdjęć żarełka jeszcze w zapasie, więc będę dodawać. Chcę na początek dodać dość dużo przepisów, żeby blog był atrakcyjny
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, nareszcie się coś ruszyło. Gratulacje! Układ super, fajnie, że czytelnie i przejrzyście. Ja bym zmieniła nagłówek, tą stronę główną na górze, ale wiadomo, że wszystko z czasem będziesz ulepszać |
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli o to Ci chodzi, to mój człowiek już nad tym pracuje ![]() Wszystkie sugestie są mile widziane
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
a ja nadal czekam i czekam..... ![]() Cytat:
)- osobiście nie lubię jak na blogach wpisy zamieszczone są w taki sposób, że całość można przeczytać dopiero jak się kliknie. Moim zdaniem bardziej zachęcająco jest jak od razu widać fotkę potrawy. "Nie lekceważ potęgi zdjęć" I raczej nie robiłabym takich dużych odstępów w tekście tzn. między linijkami, niepotrzebnie wydłuża to dany wpis z resztą opinii poczekam na rozwój wydarzeń
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za sugestie. Też mi się nie podobają takie wielkie odstępy między wierszami...ale jeszcze nie rozkmniniłam, jak to zmienić ![]() I właśnie na stronie głównej chciałabym takie menu ze zdjeciami, ale tego też jeszcze nie opanowałam... do wszystkiego, mam nadzieję, dojdę z pomocą TŻ
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, fajnie się zapowiada
Jak będę mieć więcej czasu, to przejrzę dokładniej.Zuzaneczko, a w poprzedniej ciąży synek też był ruchliwy do samego końca? Podobno przed samym porodem dzieci raczej przestają się intensywnie ruszać. Już nie pamiętam, jak było u mnie, chyba dopiero podczas porodu mała siedziała cicho ![]() Dziewczyny, mam takie pytanie - co oznacza, że ktoś znajduje się w grupie podwyższonego ryzyka (ze względów zdrowotnych)? |
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grupa podwyższonego ryzyka, to grupa osób, u której bardziej prawdopodobne jest zapadnięcie na jakąś chorobę, ze względów głównie dziedzicznych. Na przykładzie - ja jestem w grupie podwyższonego ryzyka jeśli chodzi o cukrzycę, bo moja babcia miała i mój tata (jej syn), więc jest duże prawdopodobiestwo, że ja, lub moja siostra też możemy zachorować na cukrzycę... |
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia zmarła na nowotwór wątroby, mój tata miał raka krtani, prostaty i pęcherza moczowego. To dupa. |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie wiem, pewnie bym brala z karty ![]() Butter, trzymam kciuki za bloga, na pewno bede zagladac. Ostatnio mam faze na domowe zarcie Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-09-13 o 13:15 |
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiuk skoro jest tak jak piszesz z tą grupą ryzyka to musisz regularnie sprawdzać stan zdrowia. Przy wcześnie wykrytym raku jest spora szansa na leczenie, a skoro wiesz o takim stanie rzeczy to tylko lepiej że jesteś tego świadoma
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() xzora mąz bardzo chce mieć dziecko. 2 lata mnie namawiał abym tabsy rzuciła Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Rita witaj ![]() Butter lecę zobaczyć Twój blog. |
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
nom
![]() wrzucę, może jutro mi się uda dogrzebać do zdjęć ślubnych. A jaką chcesz - twarz, cała sylwetka czy zdjęcie sytuacyjne? ![]() Cytat:
super, może mnie natchniesz kulinarnie, bo u mnie ostatnio cienko z gotowaniem. Jak wracam z pracy to jestem mega głodna, do tego nie mam czasu robić zakupów, dlatego jutro na obiad będzie pesto z makaronem, a dzisiaj dojemy wczorajszą pizzę, która wyszła przeprzepyszna.
|
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stanęło na zamówieniu z karty. Dostałam różne propozycje menu, ale wychodziło bardzo drogo i ponad nasze oczekiwania. Mogę dzień wcześniej złożyć zamówienie z karty, żeby podali dania, jak będą goście. Planujemy zestaw przekąsek dla każdej pary plus alko i napoje. Cytat:
Dzieje się tak wtedy, gdy gdy dany nowotwór jest uwarunkowany genetycznie (5-10% nowotworów, niektóre piersi, jajników, okrężnicy, macicy, jelit, glejak siatkówki, rak oka...). http://www.eurogentest.org/patient/l...d_cancer.xhtml Można zrobić badania genetyczne na obecność tych złych genów, no i często się badać. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-09-13 o 14:03 |
||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
xzora wrzuć każde
Ja lubię oglądać zdjęcia ![]() Ja za to ostatnio mam jakąś wenę kulinarną i wiele rzeczy gotuję, których wcześniej nie robiłam. Ale to pewnie do czasu otwarcia szkolnej stołówki
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Butter blog super
Już go sobie zapisałam. Tylko tez uważam, że po kliknięciu na link powinna sie otwierać jakaś stronka główna, a nie jeden z przepisów.
|
|
|
|
#3448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 20 osób w domu....to cała masa ![]() Cytat:
Ale tam chyba też jest ekran dotykowy i klawiatura qwerty tez tak mi się zdaje....Sorki, nie rozumiem za bardzo.... Że na co kliknąć i wtedy co się ma pokazać? |
||||
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- no to się wpakowałam
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Butter chodziło mi o to, że jak teraz włączam Twoją stronę, to od razu wyskakuje mi przepis na babeczki
Chyba, że tak chciałaś.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

super, może mnie natchniesz kulinarnie, bo u mnie ostatnio cienko z gotowaniem. Jak wracam z pracy to jestem mega głodna, do tego nie mam czasu robić zakupów, dlatego jutro na obiad będzie pesto z makaronem, a dzisiaj dojemy wczorajszą pizzę, która wyszła przeprzepyszna.