|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 682
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII
Kasiu tak mi przykro. Trzymam kciuki za nastêpny raz :C
|
#2912 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 72
|
Nie zda³am. Mia³am tego samego egzaminatora co za pierwszym razem, pamiêta³ mnie. Znowu na górce obla³am. Nastêpny egzamin mam 16.09 o 8.
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze a mia³ byæ taki dobry tydzieñ. Zaczynam w±tpiæ w siebie. Teraz widze, ¿e masz za 3 dni kolejny egzamin? Tak to mo¿na zdawaæ Mówi³ Ci co¶ ten egzaminator? Dzi¶ I. powiedzia³ mi, ¿e mam ubraæ siê tak bardziej elegancko. Wiadomo,¿e nie jako¶ super galowo, ale trochê elegancko bo E. to lubi±
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
Nic takiego mi nie mówi³. Obla³am znowu przez siebie a tak bardziej to przez nerwy nad którymi nie potrafi³am zapanowaæ. Musze kupiæ sobie melisê zbiera same pochwa³y, wiêc mo¿e i mi pomo¿e.
W pi±tek bêdê zdawa³a razem z anwen. Zobaczymy, z³a pasa musi siê odmieniæ.
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba zaraz kolejn± bêdê parzyæ. Zaczyna mnie to wszystko mocno przera¿aæ Na tyle rzeczy trzeba zwróciæ uwagê, o tylu rzeczach pamiêtaæ
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec doskonale Cie rozumiem ...a co do lewoskretow to bardzo czesto sa na egzaminach dlatego ja kiedys na jazdach jezdzilam cala godzine po skrzyzowaniach i ciagle slyszalam "w lewo" ;D a druga godzine jezdzilam na jednokierunkowych bo z nimi tez mialam problemy ;P
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
dodaja: nie stresuj siê, zdasz, ja w ciebie wierzê. I ty sama uwierz, ¿e dasz radê.
Ja dzi¶ pojecha³am na egzamin z nastawienie, ¿e nie zdam i nie zda³am. W ogóle nie wiedzia³am co robiê, w pewnym momencie ze stresu nie wiedzia³am jak siê jedzie prosto czy mam dodaæ gaz czy jechaæ na pó³ sprzêgle na ³uku. |
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ³uk muszê robiæ maksymalnie wolno. Jak tylko przyspiesze, to ju¿ siê ¼le ustawiam. Potem do ty³u jest katastrofa, ale jak jade wolno to mam jeszcze mo¿liwo¶æ wyprostowania. |
|
|
|
|
#2919 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 438
|
Cytat:
£uk robiony wolno, prawie zawsze wyjdzie. |
|
|
|
|
#2920 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 215
|
Cytat:
Ale u Ciebie s± mega szybkie terminy egzaminów tez bym tak chcia³a choæ nie mam na co narzekac bo niektóre z was to ponad miesi±c czeka³y. My¶la³a¶ nad dodatkow± godzin± dzieñ przed egzaminem ¿eby z I. solidnie te wzniesienie poæwiczyæ? Ja jak wczoraj zaci±ga³am rêczny na górce to noga siê na sprzêgle raz zatrzês³a ale szybko to opanowa³am i wyobrazi³am, ¿e obok mnie siedzi moja I. i jestesmy na placu manewrowym to pomaga A meliske polecam i ¿a³ujê ze wczesniej jej nie wypróbowa³am bo wiele nieprzespanych nocy mog³abym unikn±æ
|
|
#2921 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 682
|
Cytat:
Oby Ci siê uda³o w piatek, trzymamy kciuki !
|
|
#2922 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 531
|
Cytat:
A mo¿e przed pi±tkiem we¼ sobie jedn± godzinkê jazdy, ale w ca³kiem innym o¶rodku, z obcym instruktorem, tak ¿eby potraktowaæ jak tak± próbê generaln±, z kim¶ kto nie wie jak je¼dzisz. Mo¿e to chocia¿ trochê pomo¿e opanowaæ stres na egzaminie![]() Mam nadziejê, ¿e Ci siê uda w pi±tek Bêdê jeszcze mocniej trzymaæ kciuki, potrafisz je¼dziæ, kwestia opanowania stresu, ale dasz radê go pokonaæCytat:
Ale na pewno w oczach egaminatora taki ubiór to na plus ![]() Tak samo trzeba od samego poczatku sprawiaæ wra¿enie pewno¶ci siebie, nawet je¶li w ¶rodku serducho skacze ![]() Dodaja poka¿ na co Ciê staæ Wierzê w Ciebie
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
||
|
|
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w³a¶nie mi siê przypomnia³o ¿e dwa razy jak siê w³±cza³am do ruchu bo parkowa³am to nie da³am kierunku jak wyje¿dza³am no ale teraz to ju¿ postaram siê zapamiêtaæ.
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Nawet nie wiecie jak mnie takie co¶ podnosi na duchu ! Dam z siebie wszystko ! |
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mia³am 2godz jazd i jako¶ tak ¶rednio:/
Najpierw plac - ¶wiat³a i to wszystko co pod mask± i æwiczy³am ³uk (³adnie mi wychodzi³ )Potem miasto - ca³y czas albo zapomina³am kierunkowskazu, albo bieg nie taki, raz wymusi³am
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi ¿e siê nie uda³o z tym egzaminem
![]() ![]() ja meliskê polecam zawsze jak siê stresujê to mi pomaga.Pamiêtam, ¿e w 1LO strasznie siê stresowa³am matm±, a szczególnie matematykiem
|
|
|
|
#2927 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, ¿e na placyku ³uk ³adnie wychodzi a jak tam ze wzniesieniem?---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
#2928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napewno Ci sie przyda jazda takim autem
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Warto brac kilka lekcji u roznych instruktorow. Ja mialam czterech, wiec moglam poczuc i sie nauczyc reagowac na stres.
Edytowane przez tur3cka Czas edycji: 2011-09-13 o 20:51 |
|
|
|
#2931 |
|
Bia³a Dama
Wiadomo¶ci: 6 404
|
Trzymam kciuki za dziewczyny w tym tygodniu zdaj±ce
A w pi±tek, laski, mam imieniny, 16 wrze¶nia to ¶wietna data na sukces ja Wam to mówiê kiya09, teraz ju¿ dasz radê. Trochê pozytywnego "w¶cieku" na t± górkê, podej¶cia pt. A w³a¶nie ¿e potrafiê i naprawdê bêdzie ok - nie wolno i¶æ z nastawieniem ¿e nic z tego nie bêdzie! Ta melisa naprawdê taka dobra? I nie dzia³a jako¶ bardzo zamulaj±co? Ja siê stresujê zwyk³ymi jazdami W ogóle nerwowe jestem stworzenie, bra³am do tej pory leki uspokajaj±ce, ale odstawi³am na czas kursu bo wp³ywaj± na obs³ugê maszyn ale czasami mi ciê¿ko
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny b³agam o wpsarcie emocjonalne i duchowe dzi¶ od godziny 8 !!
![]() Nie umiem zje¶æ ¶niadania, choæ wiem, ¿e musze. Musi byæ dobrze!! Mam nadzieje przeogromn±, ¿e wróce z bardzo pozytywnymi wie¶ciami ![]() Bu¼ka
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki zaci¶niête
![]() niech moc bêdzie z tob±
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Dodaja:
Wszystko bêdzie dobrze Nie stresuj siê, tylko poka¿ na co Cie staæ Jutro poje¿d¿ê godzinkê z I. zobaczymy co to bêdzie.. |
|
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
dodaja - trzymam mocno
![]() kiya09 - w pi±tek im poka¿emy! Zobaczysz, bêdzie dobrze
|
#2936 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 531
|
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
dodaja kciuki od 8 zaci¶niête bardzo bardzo mocno
zdasz!!
|
#2938 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 673
|
Cytat:
![]()
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z³a passa trwa nadal
Nie zda³am i jestem na siebie baaardzo w¶ciek³a, bo egzaminator wytr±ci³ mnie z równowagi krzycz±c na mnie.Obla³am na wzniesieniu, co ZAWSZE mi wychodzilo i to dla mnie nie by³ ¿aden problem. Jak jecha³am z ³uku, kaza³ mi jechaæ za nim. Jecha³am, on by³ po lewej stronie auta i nagle wyskoczy³ mi przed maske i zacz±³ siê drzeæ, ¿e go chcê przejechaæ. Nie mia³am pojêcia o co mu chodzi³o. Teraz siedze i wyje, choæ wiem, ze to g³upie, ale dopiero schodz± ze mnie emocje. |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj
![]() nie poddawaj siê , ale ja te¿ za bardzo nie rozumiem o co chodzi³o ? nie wyjecha³a¶ w ogóle na miasto?
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Kurcze a mia³ byæ taki dobry tydzieñ. Zaczynam w±tpiæ w siebie.
Zobaczymy, z³a pasa musi siê odmieniæ.
wiec doskonale Cie rozumiem ...
"Czy zostaniesz moj± ¿on±.." - 17.03.2012
Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013 

tez bym tak chcia³a 

A mo¿e przed pi±tkiem we¼ sobie jedn± godzinkê jazdy, ale w ca³kiem innym o¶rodku, z obcym instruktorem, tak ¿eby potraktowaæ jak tak± próbê generaln±, z kim¶ kto nie wie jak je¼dzisz. Mo¿e to chocia¿ trochê pomo¿e opanowaæ stres na egzaminie