|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
dodałam jeszcze parę skanów, później zeskanuje netto
teraz zmykam na kawkę |
|
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten opis "użycia" termoforu mi tak nijak do niego pasuje....
|
|
|
|
#2313 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
a mogłabyś wrzucić netto z 16???
|
|
#2315 |
|
vel Turkusoowa :)
|
mazia84 dziękujemy za skany
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, dziekujemy bardzo
i prosimy o netto :p
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze bede robic jeszcze zamowienie w tym katalogu bo cos mi sie zbiera powoli, wiec je dostane, ale ja tak zawsze pilnuje tych rzeczy a teraz to sama nie wiem jak to tak wyszlo
![]() Cytat:
![]() nastepnym razem jak dostaniesz sms to probuj do nich dzwonic na stacjonarny, a jak masz blisko to po prostu tam idz
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
No szału cenowego nie ma, ale to katalog świąteczny, myślą, że ludzie i tak będą brać kosmetyki na prezenty. Mnie póki co spodobało się.... 1) Kosmetyki za 50gr, to oferta dla mnie a nie dla klientek bardziej Bo mało kto od razu kupuje kosmetyki do makijażu za 39,90zł (przynajmniej u mnie, no chyba, że skuszą się na te zestawy z perełkami brązującymi).2) Biżuteria Palm Leaf (taka delikatna) i Jazzy (strasznie ciekawa) 3) Zestaw Ultimate (oj już mam na nie klientki... no, moja mama jak go zobaczy za 80,00 to na pewno go weźmie a dla mnie będzie TTA Voyage.... )4) Zestaw kolczyków Alice (małe, delikatne, ciekawe). ... i narazie w zasadzie tyle, czekam na skany zestawów PS ![]() A z przemyślen: - Mam już dwa kremy pod oczy z Anew (zal bylo nie skorzystac z promocji ostatnio - i tak mialam je sprzedac) , może teraz kupię ze dwa Thermafirm, może kogoś w K16 namówie na zestaw ![]() - Zestawy perfum, szczególnie męskich wydają mi się drogie, gdzie tu promocja? - Ciekawa promocja na kosmetyczkę za 6,90 ale też bardziej dla mnie niż dla klientek. I wydaje mi sie, ze o wiele lepsza promocja jest teraz w K13 na kosmetyczke i lakier za 1zł (tylko tam mozna wybrac albo cień, błyszczyk albo tusz a w K16 pewnie jest więcej produktow do wyboru). Ale i tak ok, będzie jako gratis kiedyś dla klientek
|
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Jest i moja paczka
Dziewczyny dostałam się do tego całego Avon Clubu, bo dostałam list w paczce i katalog z wyprzedzeniem kurde nawet nie sądziłam, że się dostane, fajnie bo opust na próbki i wogóle to co dla mnie w paczce opiszę później i obfocę conieco, np. etui na szminkę, które jest świetne
|
#2320 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Konfetti mnie tez interesuje i wydaje się dość "obfite" to może kupię ![]() A co do katalogu- nigdy jakoś nie przyglądałam się biżuterii i mnie nie interesowała ale teraz pomyślałam, że jak są skany to zobaczę i wiecie co... nawet mi się spodobała z U by Ungaro pierścionek (ale nie noszę :P), zestaw Ronda, bo fajne kolczyki i tani (ale pewnie nie kupię bo po co :p), to drzewko na biżuterię- świetny wieszak ale troszkę wg mnie za drogi, kolczyki Alice też ładne, z tego zestawu Chiński Smok tylko kolczyki, kolczyki Jazzy, sowy tez oczywiście, i fajny jest ten naszyjnik zegarek Sowa Mayasmum coś dla Ciebie jeśli dobrze pamiętam! ![]() Cytat:
(w sensie dla Ciebie czy klientek)a też go nie rozumiem. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taaaa, już kiedyś pisalam, że cały komplet będzie mój... tylko po trochu, muszę pierwsze dobre zamówienia uzbierać, ale mam nadzieje, ze z K16 (z racji tego, że swiateczny) będą wieksze zamówienia A jak nie to bede pokazywac wszystkim, ze mi sie podoba to moze sie ktos zlituje i mi go na urodziny sprezentuje
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za skany
A jest informacja o tym czerwonym zegarku, który będzie za 24,90?
|
|
|
|
#2324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na zdjęciu przy zegarkach (tylko na stronie obok)
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
buźka za skany
mnie się podoba biżu kula na długim łańcuszku Jazzy, zestaw wężowy, szkoda że krótki łańcuszek ![]() termofor trochę drogi ![]() ciekawa jestem reszty, bo na razie nic mnie na kolana nie powaliło i nie zachęciło, do piątku poczekam na papierowy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
mazia dzięki
ja tylko z "tradycyjnym" pytaniem - żelowe eyelinery są już w tym katalogu?
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Super ta biżu naprawdę, jazzy musi być moja i kolczyki alice, widziałam je w angielskim katalogu i chorowałam, nawet moje imię noszą, fajna promocja z kosmetyczką, zestawy jak dla mnie bez rewelacji i dość drogie.
Mazia84 a nie pojawiają się czasem lakiery do paznokci złoty i biało-srebrny? bo czekam na nie i nie wiem czy wejdą u nas? a właśnie fajne te żelowe kredki nowe mega impact- kobaltowa będzie moja, ale to chyba nie te eyelinery żelowe. I nowe cienie - to o te mi chodziło z fioletem i złotem, a nie 24k, a cały czas myślałam, że to tamte i się dziwiłam, że jakieś takie blade u nas w katalogu
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2011-09-13 o 17:46 |
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Do której aktualizowane są na stronie informacje i wpłatach itd.? Bo o 13 koleżanka przelała mi z internetowego konta pieniądze i do tej pory nic, wciąż zaległa płatność. A właśnie, to nic nie przeszkadza, że pieniądze były przelane z konta, które stoi na inną osobę? Wystarczy mój własny nr konta?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podoba zestaw ronda
naszyjnik najbardziej! już nie mogę się doczekać całego katalogu i netto
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Maziu dziękuje za skany
Mam do Ciebie jeszcze pytanko o ofertę na Naturals balsamy, żele, rzeczy do twarzy. Jakieś mieszaj i łącz?
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29374169]Czyli 13 i 14 do NICZEGO się nie liczy i liczyć nie będzie.
Dzwoniłam do OMS-nic nie wie, zaskoczona jest.[/QUOTE] Jak zwykle na nic nie są przygotowani i jeszcze nam życie utrudniają... Wcale się nie zdziwię jak aktualna edycja będzie trwała jedynie 10 katalogów ... Bo tak trudno przygotować nowy AC jak poprzedni się kończy w wcześniej zaplanowanym czasie Mi ten termofor wygląda jak materiałowy Więc ta gwiazdka co mamy ją gotować jest w środku? Śliczna, ale ta cena Już powiedziałam tż, że wiem co mi kupi na mikołaja Jeszcze podoba mi się biżu o dziwnej nazwie Spice Market
|
|
|
|
#2333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie. Oni chyba tam napisali użycie gwiazdki z zeszlego roku-nie uważacie ?
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie co mi odpisali na pytanie dotyczące produktu - nowości za sprzedaż na 1000zł w k13
![]() W odpowiedzi na przesłane zapytanie informujemy, że Program lojalnościowy przestał obowiązywać wraz z zakończeniem edycji Avon Club 2011. Obecnie nie posiadamy informacji, czy zostanie on ponownie wprowadzony. Katalog 13/2011 jest zatem ostatnim katalogiem, kiedy może Pani zamówić produkt z programu za osiągnięcie sprzedaży w katalogu 12/2011. Z pozdrowieniami, Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brak mi słów
|
|
#2337 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 |
|
Konto usunięte
|
dot. avon clubu oraz innych
![]() Dla wszystkich Konsultantek, które będą laureatkami zakończonej właśnie edycji programu Avon Club przygotowaliśmy program na katalogi 14 – K17/2011 (TSK16/2011-K02/2012) a w nim fantastyczne nagrody – ipody, iphony, ipady, laptopy, telewizory, wycieczka do Włoch. To wszystko specjalnie dla tych, które będą Najlepsze z Najlepszymi! . Specjalnie przygotowana ulotka informująca o programie będzie wysyłana do Konsultantek z Avon Club w K14/2011 (TS K16/2011). Dodatkowo informacja o celu indywidualnym zostanie podana na fakturach Konsultantek w K14/2011. O szczegółach programu będziemy informować w terminie późniejszym. Jednocześnie informujemy, że trwają prace nad kolejną edycją programu Avon Club i planujemy rozpoczęcie jej na początku przyszłego roku. W chwili obecnej na fakturach Konsultantek naliczana jest kwota kwalifikacyjna do Programu Avon Club. W związku z tym, że nie mamy kolejnej edycji funkcja ta zostanie usunięta w drugiej połowie października i przywrócona wraz z początkiem nowej edycji programu. czyli wszystko ok
![]() ![]() |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29380097]dot. avon clubu oraz innych
![]() Dla wszystkich Konsultantek, które będą laureatkami zakończonej właśnie edycji programu Avon Club przygotowaliśmy program na katalogi 14 – K17/2011 (TSK16/2011-K02/2012) a w nim fantastyczne nagrody – ipody, iphony, ipady, laptopy, telewizory, wycieczka do Włoch. To wszystko specjalnie dla tych, które będą Najlepsze z Najlepszymi! . Specjalnie przygotowana ulotka informująca o programie będzie wysyłana do Konsultantek z Avon Club w K14/2011 (TS K16/2011). Dodatkowo informacja o celu indywidualnym zostanie podana na fakturach Konsultantek w K14/2011. O szczegółach programu będziemy informować w terminie późniejszym. Jednocześnie informujemy, że trwają prace nad kolejną edycją programu Avon Club i planujemy rozpoczęcie jej na początku przyszłego roku. W chwili obecnej na fakturach Konsultantek naliczana jest kwota kwalifikacyjna do Programu Avon Club. W związku z tym, że nie mamy kolejnej edycji funkcja ta zostanie usunięta w drugiej połowie października i przywrócona wraz z początkiem nowej edycji programu. czyli wszystko ok [/QUOTE]![]() ![]() czyli po prostu zmienili jakby okres obowiązywania ... cały rok kalendarzowy ... może i lepiej
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

i prosimy o netto :p

Bo mało kto od razu kupuje kosmetyki do makijażu za 39,90zł (przynajmniej u mnie, no chyba, że skuszą się na te zestawy z perełkami brązującymi).
(tylko na stronie obok)