mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 18:07   #4861
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Troszkę mnie nie było, z doskoku Was podczytywałam. Mam nadzieję że teraz będę bardziej na bieżąco

Mufinka ładniutki brzusio

Ggora fryzurka bardzo ładna, ale ładnemu we wszystkim ładnie

Ania widzę, że już prawie odliczasz godziny do zobaczenia córeczki Oby wszystko poszło szybko i bezboleśnie
Stary 2011-09-13, 18:12   #4862
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Zrobiłam dziś gofry i obżarłam sie jak świnka - muszę teraz iść to spalić czyli pies sie ucieszy z długiego spaceru.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 18:31   #4863
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-13 o 19:26
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 18:35   #4864
mol_aa
Zadomowienie

fatal21 cały czas musze lezec, skracanie szyjki uspokoiło sie i narazie mam 26mm, rozwarcia brak, ale pojawily mi sie tzw ciche skurcze (twardnieje mi brzuch, bez zadnych boli podbrzusza). Narazie biore isoptin i fenoterol regularnie i jak w ciagu dnia czesto twardnieje mi brzuch to nospe forte dodatkowo.

Aniu mozesz zakadac nowy watek, a pozniej dopiero na porodówke

Dziewczyny te, które juz prawy ciuszki dla maluszków, jaki proszek uzywalyscie DZIDZIUS czy LOVELA??? roznica w cenie jest znaczaca w szczególnosci przy wiekszych opakowaniach, ale czy oprocz ceny czyms innym sie rozni??
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 18:43   #4865
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Dziewczynki chłodno się będzie robić, muszę sobie długie leginsy kupić, a narzekacie na któreś, że Was uciskają. Jakby któraś miała takie, które są godne polecenia, to prześlijcie linka bardzo proszę...
Gmeram po Allegro, ale ostatnio jak kupiłam takie na 3/4 to nie byłam szczególnie zadowolona
polecam firmę italian Fashion,duużo lepsze niż te co zamwiałam z allegro

Stary 2011-09-13, 18:43   #4866
asiol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
w sumie to na początku do trzymania i opatulania dzidzi, żebyś się nie bała takiego malucha trzymać (albo tż ), małe może w nim spać w nocy, jak nie chcesz pod kołderką kłaść. Ja tak sobie wymyśliłam, że będę w nim maluszka trzymać na samym początku, a poza tym będę używać jako kołderkę do wózka. Nie wiem, na ile to będzie użyteczne, okaże się
Dzięki za odpowiedź , ale to ten rożek jak jest usztywniany (bo chyba są usztywniane i nieusztywniane) też może służyć do przykrycia?
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 18:53   #4867
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
W ostatnim kodzie chyba brakuje jednej cyferki
-nie brakuje żadnej cyfry-zdążyłam go już wykorztstać i zniżka była

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-13 o 19:26
Stary 2011-09-13, 18:55   #4868
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
fatal21 cały czas musze lezec, skracanie szyjki uspokoiło sie i narazie mam 26mm, rozwarcia brak, ale pojawily mi sie tzw ciche skurcze (twardnieje mi brzuch, bez zadnych boli podbrzusza). Narazie biore isoptin i fenoterol regularnie i jak w ciagu dnia czesto twardnieje mi brzuch to nospe forte dodatkowo.

Dziewczyny te, które juz prawy ciuszki dla maluszków, jaki proszek uzywalyscie DZIDZIUS czy LOVELA??? roznica w cenie jest znaczaca w szczególnosci przy wiekszych opakowaniach, ale czy oprocz ceny czyms innym sie rozni??
Ja prałam w Dzidziusiu, ale nie w proszku, ale w płynie do prania (tylko nie pamiętam, czy kolor, czy do białego) i muszę przyznać, że wszystko pachniało pięknie i ubranko z lumpka z plamą się sprało ładnie Nie mam niestety porównania z Lovelą, ale widziałam, że Dzidziusia też dziewczyny polecały

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź , ale to ten rożek jak jest usztywniany (bo chyba są usztywniane i nieusztywniane) też może służyć do przykrycia?
to usztywnienie się wyjmuje tzn nie wiem, czy we wszystkich, ale tak mi się wydaje, bo przecież z usztywnieniem do pralki też nie włożysz

dziewczyny mam pytanie - zastanawiam się cały czas nad koszulami do szpitala i znalazłam takie na ramiączka http://moda.allegro.pl/koszula-koszu...798371265.html i myślę, czy to będzie praktyczne? Bo przecież na porodówkach jest bardzo ciepło, to może by mi wygodniej było

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:00   #4869
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Wszystko zależy jak szybko idę - w wolnym tempie to i kilka to 2-3 km jestem wstanie przejść, ale w szybki to w mig dostaję zadyszki.
Ja sie szybko mecze jak ide pod gorke, po schodach itd. W ogole moge dluzej plywac niz chodzic

ela trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok, dobrze, ze Twoj synek juz chodzi do przedszkola i ze to juz zdecydowanie blizej do porodu niz dalej oby do 35 tc

ggora moim zdaniem tez fajniej wygladasz w krotszych wlosach, bardzo Ci pasuja
Ja mam dlugie wlosy i mysle, ze sa moja ozdoba. Kiedys probowalam bardziej rudego odcenia, ale to byl blad i moj naturalny kolor jest dosyc ladny, wiec juz nic nie kombinuje, zeby nie niszczyc.Tez juz sie zastanawiam co zrobie po ciazy jak mi zaczna wypadac, krotkie wlosy mi zdecydowanie nie pasuja. Chyba bede non stop zwiazywac nawet jak bede miala taki mysi ogonek

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
A mam pytanie czy może któras z Was może polecic mi jakis podkład nawilżający, lekko kryjący. Teraz mam z Calvina Klaina Infinite Hydration na lato super, nawilża a ja cera sucha jak wiór, także ok ale na zimę chciałabym coś cięższego, bo ten to bardziej taki krem koloryzujący.
Ja uzywam podladu mineralnego polskiej firmy pixie, bo nie lubie miec uczucia czegos na twarzy, u mnie w rodzinie uzywaja podladu clinique i sa zadowoleni.

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
temat mi sie zmieniał juz pare razy... najpierw myślałam o : "rola pracownika, a rozwój firmy"... ale pozniej znalazlam sporo ksiazek o pracowniku ogolnie, wiec zmieniłam na " Pracownik jako podstawowa jednostka w firmie"... okazalo sie ze zbyt ogolnie... wiec teraz zmieniłam na cos o motywacji ... wersja robocza to: " Zmotywowany pracownikdobry pracownik"
ogolnie o motywacji chce pisac ale jest tego tyyyyle, ze nie wiem jak sie ograniczyc :P
Moze cos w stylu "sposoby motywacji pracownika"?

Nie pamietam juz dokladnie czuje brzuszki ogladalam, ale wszystkie super
Ja mam przy 4.5-5 kg na plusie o 34 cm wiecej w brzuchu. W ogole zdziwilam sie, bo w ogole nie zaokraglilam sie w biodrach, a doszly mi 3 cm, to chyba juz kosci sie rozszerzyly czy cos. Ogolnie rodzinka mowi, ze jestem chuda oprocz brzucha.

Bylam dzis na laserowaniu oka, bylo nieprzyjemnie, ale bez tragedii. najfajniej, ze przynajmniej to juz mam z glowy.

Wczoraj ziwedzalismy porodowke na Brochowie, sale rodzinne fajne, gorzej z ta zbiorcza. Termin mam pomiedzy pelaniami, moze mi sie uda wbic na rodzinna?

Co do swiat tez juz troche mysle, co zrobimy moi rodzice mieszkaja 80 km od nas, tesciowie 60 km dalej, na szczescie w tym samym kierunku. Raczej sie nastawiamy, ze pojedziemy na kilka dni tu i na kilka dni tu- planujemy, zeby TZ wziac tacierzynskie na swieta. Mysle, ze wygodniej mi bedzie pojchac tam i nic nie robic swiatecznego niz gdyby np ktos nas odwiedzal. problem bedzie tylko z wigilia, bo trzeba bedzie wybrac chyba tylko 1 rodzicow ;/ w zeszlym roku bylismy u obu stron na wigilii o 15 i o 19
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:04   #4870
lina84
Rozeznanie

witam kochane mamusie
4 ostatnie dni miałam na wysokich obrotach ,kupiliśmy autko i mase spraw do załatwienia ,a oprócz tego wizyta u diabetolo ga ,badania nio i praca ,dom ,sprzatanie...
Dostałam opr... od lekarza bo z wyników wychodzi że się głodze i nie śpie co jest nie prawdą ..
Ale prawda jest taka że czas troche zwolnić i przestać się przejmować że tż np nie powycierał blatu.

ANIU trzymam kciuki i będe wypatrywać wiadomości od Ciebie

Chawa -ale fajnie zjadłabym takiego gofra -ale niestety "owoc zakazany"
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:06   #4871
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie - zastanawiam się cały czas nad koszulami do szpitala i znalazłam takie na ramiączka http://moda.allegro.pl/koszula-koszu...798371265.html i myślę, czy to będzie praktyczne? Bo przecież na porodówkach jest bardzo ciepło, to może by mi wygodniej było

mialam taką i zgadzam sie ze jest super...w szpitalu jest cieplutko wiec powinno byc OK sama chyba tez zakupie bo sliczne wzorki... a narazie mam 2 i mysle ze na wszelki wypadek ze 2 kupie... najwyzej w domu skorzystam

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:13   #4872
princessskaa
Wtajemniczenie

Kobitki co sądzicie o tej ofercie?
http://tablica.pl/oferta/wielofunkcy...cy-ID79iL.html
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:14   #4873
Ona231
Zadomowienie

Elu już bliżej jak dalej a jak trzeba to trzeba. Tym bardziej, że do 35 tc już niedługo, a lepiej żeby maluszek urodził się później

Tinciu super ten biustonosz ale niestety mojego rozmiaru nie ma

Chawa ja też zazdroszczę gofrów, bo ja też nie mogę

Ggora bardzo twarzowa fryzurka

Raczej już więcej nie nadrobię, bo jakoś weny do czytania brak. A niestety w ciągu dnia czasu mi brakuję na czytanie i pisanie a dzisiaj jeszcze mięśnie dają o sobie znać. Bo w sr ćwiczenia fajne były, ale kondycja kiepska

misiula fajna ta koszulka najwyżej pod nią coś założysz.

princessskaa ciekawy wózek i cena też fajna Ale chyba lepiej oglądnąć

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-09-13 o 19:16
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:19   #4874
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość

nie wiem jak cenowo wypada jak na używany, ale ogolnie widac ze zadbany, kola tez nie sa jakies przetarte (albo umyte :P ) wiec ogolnie wygląda że wszystko OK... tylko co do ceny to tak jak mowie... nie wiem jak uzywane sie maja do nówek i wzajemnie do siebie, bo akurat za tą marką sie nie rozglądałam

kolor tez ładny

30t 1d - ?
Stary 2011-09-13, 19:26   #4875
princessskaa
Wtajemniczenie

Mi szczerze mówiąc, podoba się, ale cena chyba trochę za wysoka. Chociaż sama nie wiem Zastanawiam się czy lepiej kupić używany markowy za np 800zł czy mniej znaną firmę nowy za 1000zł... Jakie jest Wasze zdanie?
Stary 2011-09-13, 19:28   #4876
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Mi szczerze mówiąc, podoba się, ale cena chyba trochę za wysoka. Chociaż sama nie wiem Zastanawiam się czy lepiej kupić używany markowy za np 800zł czy mniej znaną firmę nowy za 1000zł... Jakie jest Wasze zdanie?

mysle ze to zalezy od mozliwosci finansowych i gustów... bo tym bym sie kierowała...

30t 1d - ?
Stary 2011-09-13, 19:32   #4877
Ona231
Zadomowienie

princessskaa wiadomo, że nowy teoretycznie jest lepszy do tego na pewno masz gwarancję itp. Ale używane, dobrych firm też długo posłużą trudno coś doradzić.
No i sporo zależy od waszych możliwości finansowych
Stary 2011-09-13, 20:02   #4878
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Ja sie szybko mecze jak ide pod gorke, po schodach itd. W ogole moge dluzej plywac niz chodzic

ela trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok, dobrze, ze Twoj synek juz chodzi do przedszkola i ze to juz zdecydowanie blizej do porodu niz dalej oby do 35 tc

ggora moim zdaniem tez fajniej wygladasz w krotszych wlosach, bardzo Ci pasuja
Ja mam dlugie wlosy i mysle, ze sa moja ozdoba. Kiedys probowalam bardziej rudego odcenia, ale to byl blad i moj naturalny kolor jest dosyc ladny, wiec juz nic nie kombinuje, zeby nie niszczyc.Tez juz sie zastanawiam co zrobie po ciazy jak mi zaczna wypadac, krotkie wlosy mi zdecydowanie nie pasuja. Chyba bede non stop zwiazywac nawet jak bede miala taki mysi ogonek

Ja uzywam podladu mineralnego polskiej firmy pixie, bo nie lubie miec uczucia czegos na twarzy, u mnie w rodzinie uzywaja podladu clinique i sa zadowoleni.

Moze cos w stylu "sposoby motywacji pracownika"?

Nie pamietam juz dokladnie czuje brzuszki ogladalam, ale wszystkie super
Ja mam przy 4.5-5 kg na plusie o 34 cm wiecej w brzuchu. W ogole zdziwilam sie, bo w ogole nie zaokraglilam sie w biodrach, a doszly mi 3 cm, to chyba juz kosci sie rozszerzyly czy cos. Ogolnie rodzinka mowi, ze jestem chuda oprocz brzucha.

Bylam dzis na laserowaniu oka, bylo nieprzyjemnie, ale bez tragedii. najfajniej, ze przynajmniej to juz mam z glowy.

Wczoraj ziwedzalismy porodowke na Brochowie, sale rodzinne fajne, gorzej z ta zbiorcza. Termin mam pomiedzy pelaniami, moze mi sie uda wbic na rodzinna?

Co do swiat tez juz troche mysle, co zrobimy moi rodzice mieszkaja 80 km od nas, tesciowie 60 km dalej, na szczescie w tym samym kierunku. Raczej sie nastawiamy, ze pojedziemy na kilka dni tu i na kilka dni tu- planujemy, zeby TZ wziac tacierzynskie na swieta. Mysle, ze wygodniej mi bedzie pojchac tam i nic nie robic swiatecznego niz gdyby np ktos nas odwiedzal. problem bedzie tylko z wigilia, bo trzeba bedzie wybrac chyba tylko 1 rodzicow ;/ w zeszlym roku bylismy u obu stron na wigilii o 15 i o 19
A nie ma możliwości żeby zrobić np wigilię u jednych rodziców a drudzy żeby też na nią przyjechali? Moja koleżanka tak robi i jest dobrze, sama się zastanawiam czy w tym roku tak nie zrobić żeby można sobie spokojnie z rodzinką posiedzieć jak maluch już pójdzie spać, ale jeszcze zobaczymy

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:02   #4879
princessskaa
Wtajemniczenie

dzięki Dziewczyny
eh te dylematy wył już kompa, miłego wieczorku papa
Stary 2011-09-13, 20:15   #4880
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/pielucho-ceratka-f...808270051.html to sie chyba przyda?dobra cena?

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

A Ty nadal lezysz?Jaka jest ta Twoja szyjka?Co bierzesz?

Ja to własnie sobie zamówiłam wczoraj ale nie te od tego gostka tylko innego, taki jak w tym linku

http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...804212455.html

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość

Ja mam dzidzius kolor i jestem zadowolona z zapachu

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość

Jasne że można usztywnienie wyjmujesz i juz kocyk jak sie patrzy

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Princesska fajny wózek ale mysle że to troszke za drogo :/ ja kiedys wstawiłam linka do Witaminki za 350 zł tez bardzo fajny wózek

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:25   #4881
truscafka
Zadomowienie

Hejka! Moje plecki aaaaauuuuuuuu!!

Wy tu o tych rzęsolach, a ja muszę przy tym ślęczeć, więc dla mnie to takie mega przyjemne nie jest Nie no żartuję, przecież kocham to co robię
Dziś miałam Panią co miała baaaaaaaardzo dużo rzęsek, przykleiłam, chyba ze 250 sztuk Jutro znów robię rzęsy kolejnej klientce i tak codziennie

Myszeczka
ja powinnam być w jakimś niedługim czasie w Ikei więc mogę kupić Ci ten ręczniczek, a przez Zawiercie jeżdżę prawie co niedzielę do Pradeł na rybkę to mogłybysmy się jakoś zgadać i mogę Ci podrzucić, ale to oczywiście kwestia do dogadania

Jejku coś mi się stało dziś - mam ochotę pisać moją pracę mgr, a przez jakieś 400 poprzednich dni ani razu mi się nie chciało

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:30   #4882
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Hejka! Moje plecki aaaaauuuuuuuu!!

Wy tu o tych rzęsolach, a ja muszę przy tym ślęczeć, więc dla mnie to takie mega przyjemne nie jest Nie no żartuję, przecież kocham to co robię
Dziś miałam Panią co miała baaaaaaaardzo dużo rzęsek, przykleiłam, chyba ze 250 sztuk Jutro znów robię rzęsy kolejnej klientce i tak codziennie

Myszeczka
ja powinnam być w jakimś niedługim czasie w Ikei więc mogę kupić Ci ten ręczniczek, a przez Zawiercie jeżdżę prawie co niedzielę do Pradeł na rybkę to mogłybysmy się jakoś zgadać i mogę Ci podrzucić, ale to oczywiście kwestia do dogadania

Jejku coś mi się stało dziś - mam ochotę pisać moją pracę mgr, a przez jakieś 400 poprzednich dni ani razu mi się nie chciało

Kochana to ty pewnie jedziesz niedaleko Mnie bo przez Kroczyce a Ja mam do Kroczyc rzut beretem bo 5km

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-13, 20:41   #4883
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
A nie ma możliwości żeby zrobić np wigilię u jednych rodziców a drudzy żeby też na nią przyjechali? Moja koleżanka tak robi i jest dobrze, sama się zastanawiam czy w tym roku tak nie zrobić żeby można sobie spokojnie z rodzinką posiedzieć jak maluch już pójdzie spać, ale jeszcze zobaczymy
U mnie to by się nie sprawdziło, różne dania, różne zwyczaje itp
A zaraz będzie problem kto do kogo i dlaczego

Truscafko bardzo ważne jest lubić swoją pracę Wtedy chodzisz do niej z przyjemnością, też tak mam
Stary 2011-09-13, 20:47   #4884
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Kochana to ty pewnie jedziesz niedaleko Mnie bo przez Kroczyce a Ja mam do Kroczyc rzut beretem bo 5km
Tak tak, przez Kroczyce Jeździmy do baru Pstrąg ( to już chyba troszkę za Pradłami) Kocham tam jeść Solę - mogłabym jeździć tam na podwójną porcję codziennie!!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:48   #4885
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

właśnie ją kupiłam fajna kolorek różowy z falbanką

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:52   #4886
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
U mnie to by się nie sprawdziło, różne dania, różne zwyczaje itp
A zaraz będzie problem kto do kogo i dlaczego

Truscafko bardzo ważne jest lubić swoją pracę Wtedy chodzisz do niej z przyjemnością, też tak mam
Moja koleżanka też miała taki problem, ale znaleźli rozwiązanie bo każdy przygotowywał kilka potraw, w ten sposób było trochę z każdej rodziny tego co kto lubi, no a na następny rok robili wigilię u drugich rodziców

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:14   #4887
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak, przez Kroczyce Jeździmy do baru Pstrąg ( to już chyba troszkę za Pradłami) Kocham tam jeść Solę - mogłabym jeździć tam na podwójną porcję codziennie!!

Wiem, wiem gdzie
Jakbyście nie jechali prosto na Kalinówce przez Kroczyce tylko odbili lekko w prawo to jechali byscie koło Mnie

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
właśnie ją kupiłam fajna kolorek różowy z falbanką

Kurde a nie za zimno zimą w niej będzie ???
Ja musze kupic jutro jaką na targu ale takie były u Mnie spalone na starcie bo mi zimno będzie :/

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Zmykam lulu, DOBRANOC

Jadę jutro na targ jak tylko Juleczke do przedszkola odwiozę

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-13, 21:30   #4888
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

mol_aa prałam i w lovelli i w dzidziusiu - jak dla mnie prócz ceny niczym sie nie różnią

lina84, Ona231 jak już będziecie mogły wsunąć gofry to dopiero Wam będzie smakował ten dotychczas "owoc zakazany" - taż nie ma tego złego...

Cytat:
To wykorzystaj wenę twórczą.

Zaglądnęłam w sumie po to by powiedzieć Wam DOBRANOC. Wcześniejsza pobudka (a raczej zwleczenie sie z wyra) + długi spacer robią swoje. Zazwyczaj o tej porze to mam oczy jak 5zł, a dziś senność bierze.
Kolorowych snów.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

A zapomniała dodać. Ja na święta nigdzie się nie wybieram (czyli rodziców nie odwiedzę) - świata spędzimy z teściami i rodziną tżta.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:34   #4889
basiula19
Zadomowienie

my byliśmy dzisiaj na zakupach kupiliśmy jeszcze jedna paczke 2 i jedną 1..........a pozatym to prawie wszystko z wyprawki co nam brakowało jeszcze takie kosmetyczne sprawy i łóżeczko dziś zamówiliśmy bo nie było koloru takiego jak chcieliśmy także na dniach będzie.......lece sie położyć bo zmęczona jestem tymi zakupami....dobranoc:cmok :

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:35   #4890
rojku
Rozeznanie

Gdzie te tłumy kończące wątek?

Wróciłam ze szkoły rodzenia. Dzisiaj było spotkanie z panią pediatrą. Fajna babka Opowiadała sporo i w taki fajny sposób, że co chwila się śmialiśmy.

Ale chciałam się o jedno Was spytać a właściwie zadać Wam zagadkę. Od nocy pobolewało mnie troszkę tak jakby w stawie biodrowym. Jak jechałam na szkołe, to też czułam, ale już jak czekaliśmy przed salą, to nagle zaczęło mnie tak boleć, że promieniowało mnie do krzyża i do połowy uda. To jest jakies przeciążenie stawów, czy to może być ta cała rwa kulszowa?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości