![]() |
#781 |
Moderatoreska
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
MMMmm uwielbiam czerwoną herbatę, pychota i popijam ją codziennie po dwie lub trzy na dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
Mamaoptymistka
![]() Antropia, Gusiagatko ![]() ![]() Paulizia mój Antoniuszek piętkami nie pociera ![]() ![]() Czerwona herbata ja Cię nie lubię ![]() Andziotek podążam na twój profil podziwiać twe piękno ![]() Ot, taki post wystosowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
Zosiaa ajcccc przepraszam faktycznie...tylko Ty jedna ujrzalas moje pytanie. Lovam
![]() ![]() ufff... to dobrze, ze wasze dzieci tez tra, bo mialam wizje Adasia Miauczynskiego w 'Nic smiesznego', ktory tarl pietka o pietke i mial takie strupy bleeeeeeeee ![]()
''...Look at me! I Just can’t believe what they’ve done to me. We could never get free. I just wanna be! I just wanna dream...'' Edytowane przez Paulizia Czas edycji: 2011-09-13 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
A wicie co ja głupia zrobiłam?
![]() wlazłam na ten posrany wątek który 2 lata temu założyłam <mdleje> przeczytałam i się uryczałam.. jak ja mogłam być tak głupia....o zgrozo... nie da się tego usunąć??????????????????? ????? swoją droga co te uczucia mogą zrobić z człowiekiem...a może to nie uczucia...bo dziś kocham tak samo, ale wydaję się być jakaś mądrzejsza ![]() to chyba z wiekiem przychodzi... młoda i głupia byłam... czy jest na sali psycholog??? ![]() andziot byłam i skomentowałam, ale powtórzę : super !
#785 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za komplementy na temat mojej nowej ondulacji
![]() siedzę nad google maps i myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
A to Gusia tez jutro na szczepienie
![]() ![]()
#787 |
Zadomowienie
|
Andziot a jechałaś już kiedyś 8-ką??
#788 |
Zadomowienie
|
Antropia właśnie przeczytałam..
a jak skończyła się historia? twój obecny mąż to ten sam facet o którym wtedy pisałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
ale ja głupia
![]() teraz pewnie wszystkie obczajaja co ja kiedyś nasmarowałam za wątek i będą się wszystkie ze mnie nabijać.... idę ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() i zaraz mi powiesz, że nie zmądrzałam ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-09-13 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
Antropia nie wgłębiam się w temat.. ale skoro jesteście małzeństwem to wnioskuje, ze historia zakończyła się dobrze..
więc czy jest sens teraz rozmyślać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Iga majta stópkami jak szalona, robi to przez 90% czasu kiedy nie śpi. Nowe skarpetki po 1 dniu noszenia przez moją córunię są zbublone a po 2-3 tygodniach idą do śmieci
![]()
#792 |
Zakorzenienie
|
Szczepienie mamy dopiero w czwartek
![]() ![]() ![]() ![]() antropia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ufff oboje mieliśmy pstro w głowie... ale na szczęście wyzdrowieliśmy... no własnie nie ma sensu rozmyślać...a ja głupia tam wlazłam i czytałam..jakby, nie miała co robić.. dziecko miałam do łóżeczka ulokować... ![]()
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Andziot fajna fryzurka
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale kciuki pozostaną już w tej formie do czwartku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Gusia popatrz jaka ja super ciotka jestem
![]() ![]() ![]() Dzisiaj pierwszy raz sama kąpałam Antonka.. mężula dopiero wraca ze stolyyycy.. to znaczy nic wielkiego, bo zwykle i tak sama kąpie maluszka, TŹ tylko wanienkę przynosi i podczas mycia rozmiesza syneczka.. nom.. ale powiem wam, że nie miałam pojęcia jaka ta wanna ciężka i nie poręczna! Antuś już z drugiej wanienki korzysta, teraz już z większej, 84 cm.. więc niesie się to niefajnie.. i teraz moje zapytanie ![]() ![]() gdzie kąpiecie dzieciątka? My zwykle w pokoju, bo tam mam pod reką wszytsko - przewijak, pampersy, ciuszki itd.. no ale nosić wanne z wodą to teraz widzę, że glupota.. ..ale nie nosić do pokoju i kąpać w łazience, to jak? wtedy przewijak i reszte rzezcy przynosić? ![]() ..czy kąpać w łazience i później w ręczniku z dzieckiem do pokoju pomykać ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-09-13 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
a teraz boję się, że jak przeczytacie to stwierdzicie, że ja jakaś niedorozwinięta jestem...
![]()
#799 |
Zakorzenienie
|
jeździmy nią kawałek do domu, do zjazdu na Ostrów,
ale mężul często nią jeździ na Wawe i nie ma dobrego zdania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
Pauzliza ja widziałam również Twoje pytanie i próbuję sobie przypomnieć czy mój Piotruś w ogóle trze sobie czymś o coś....chyba nie..a nóg to on jeszcze w ogóle nie ogarnia...jedynie co to podnosi do góry i na boki się przewraca....
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później po kąpaniu szybko kładliśmy kocyk na podłodze (w łazience) i ręcznik i całą kosmetykę na podłodze robiłam jak już była za bardzo ruchliwa na przewijak, zresztą zimą to za zimno mi w pokoju było a w łazience zawsze przy kąpaniu się nagrzało teraz Gabrysię na razie ubieram w pokoju, ale już się robi chłodno więc pewnie system będzie ten sam, bo się sprawdził u Zosi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam prysznic i póki Piotruś był malusi to kąpaliśmy w pokoju... ale im większy tym wecej wody trzeba było lać, więc noszenie było dość kłopotliwe...zwłaszcza jak małza nie było w domu... więc kapiemy w łazience... u nas wygląda to tak, że biorę wszystko do łazienki na przewijaku i kładę sobie na pralce... tuż obok mam sedesik na którym ląduje przewijak a obok brodzik gdzie stawiam wanienkę.... lejemy wodę iu w tym czasie rozbieram marudera...wszystko mam pod ręka...jak kończymy kąpanie to mały od razu ląduje w łóżeczku z flacha bądź przy UU a drugie sprzata po kąpaniu nie przeszkadzając już w usypianiu.... wszystko idzie sprawniej wbrew pozorom niz w pokoju... ubieramy tez w łazience na przewijaku ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- no i dodam, że w łazience cieplej i więcej miejsca....jak kąpałam sama w pokoju małego to często ta wanienka stała na środku póki małz nie wrócił i nie sprzątnał bo ja nie miałam jak...a ruszyć się nie było gdzie ![]()
![]() |
#803 |
Moderatoreska
|
Ja kąpię chłopców w pokoju i sama codziennie tacham wanienkę, nawet jak tz jest w domu to też sama to robię. Jak będą siedzieć chłopcy to będą już kąpani w wannie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Dobranocka
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My Nadie od poczatku w pokoju kapiemy. I tak zostanie dopoki z wiaderka nie wyrosnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() SiLLee dziekuje za zaproszenie ![]() mimbi ja bym sprobowala jabluszko z Bobovity,danie mieszane faktycznie lepiej podac pozniej,niech sie najpierw brzuszek oswoi z jednoskladnikowym jedzonkem ![]() Paulizia moja tez trze stopkami-wszystkie skarpetki mam zmechacone i kłuje mnie to w oczy ![]() antropia my tez jutro mamy szczepiebie ![]() ![]() Lolka jak juz od dlugiego czasu kapie sama i wiem jak jest zabawa z przygotowaniem wszystkiego.Ja nosze wanienke z woda(tez mam duza)do pokoju(mamy kabine).Tak mi jest najwygodniej,wszystkie potrzebne akcesoria mam w pokoju. Tylko ze ja lazienke mam bliziutko i robie z wanienka 4 kroki ![]() ![]() Tak wogole to zazdroszcze dziewczynom nowych fryzur,moje wlosy sa w tak oplakanym stanie,ze szkoda gadac.Wylaza jak oszalale i za kazdym razem po umyciu boje sie spojrzec w lustro ![]() ![]()
Porównując się z innymi, możesz stać się próżny lub zgorzkniały, zawsze bowiem znajdziesz gorszych i lepszych od siebie ![]() Edytowane przez Ważka Czas edycji: 2011-09-13 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Andziot :Chciałam to samo powiedzieć, świetna fryzura, bardzo mi się podoba, sama nie mam odwagi do krótkich włosów. Ja kąpię w łazience, mamy stelaż i na tym wanienkę, stawiam na stelażu i leję wodę z prysznica obok (tzn mąż to robi). Na pralce kładę przewijak i ręcznik, obok ubranka i pieluszkę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
witam sie dzis i ja
![]() kofam was bardzo i probowalam nadrobic ale niemozliwe to jest po tylu dniach nieobecnosci niestety, wiec nawet nie probuje. dzisiaj znowu zlatalam sie jak glupia. padam! na szczescie fryz nowy i jest git ![]() stwierdzam jedynie ze KRAKOW nie jest przystosowany do wozkow! MASAKR!A!! albo ja taka rozpieszczona z tego Oslo przyjechalam, alebo niepelnosprawny na wozku ma naprawde ciezkie zycie w miescie krolow polskich..... Zoska dala popalic dzisiaj, pobudka o 5:45 i ogolnie marudzenie/placz/krzyki caly dzien...chyba ma juz za duzo wrazen bidulka Tz poszedl sie jeszcze spotkac ze znajomymi a ja padam , wlacze moze TVN i zobacze ile to przez rok jak mnie w PL nie bylo narodzilo sie rodzimych seriali caluje mocno babuchy moje PA! |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zadomowienie
|
pędzę spać
dobranoc
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.