Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 21:00   #331
gamariel
Raczkowanie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kurcze ja to chyba kupię bardotkę w sklepie bo nigdy takiego biustonosza nie kupowałam i wolałabym przymierzyc
Najlepiej tak zrób. Ja kupiłam w ciemno i akurat miałam szczęscie, że trafiłam z rozmiarem. Różne firmy mają różne rozmiarówki niestety...

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

http://merigold.com.pl/szablony-alle...-merigold.html
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:00   #332
Jazzowa Panienka
Raczkowanie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

tak mierzyłam .. taką odcinaną pod biustem, pani powiedziała, że to idealna sukienka dla mnie.. bo delikatna uroda i ble ble ble... ale ja wyglądałam w niej najmniej na 5 miesiąc ciąży biodra jakieś szerokie... e a jak w worku
Kwiecień: 60 kg

zakochana: 26.05.2006
zaręczona: 24.12.2010
zaślubiona: 08.06.2012

i znów walka z samą sobą:
luty 2013: 70 kg
mój cel: 58 kg
Jazzowa Panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:01   #333
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzowa Panienka Pokaż wiadomość
tak mierzyłam .. taką odcinaną pod biustem, pani powiedziała, że to idealna sukienka dla mnie.. bo delikatna uroda i ble ble ble... ale ja wyglądałam w niej najmniej na 5 miesiąc ciąży biodra jakieś szerokie... e a jak w worku

mi się wydaje że albo modele A z halką bądź bez lub princesski
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:06   #334
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze ja to chyba kupię bardotkę w sklepie bo nigdy takiego biustonosza nie kupowałam i wolałabym przymierzyc
ja pójdę najpierw do jakiegoś sklepu i zobaczę sobie na żywo biustonosze. jak nic nie uda mi się dobrać, to może zamówię z alle, ale najpierw muszę być pewna rozmiaru
Stary 2011-09-13, 21:10   #335
Jazzowa Panienka
Raczkowanie

Cytat:
boszzz własnie sobie wyobraziłam moje wielkie bimbały w takiej bardotce
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Jedno co mi się podoba to dekolt w "serduszko" czy "myszkę Micki" nie wiem jak dokładnie się to określa... no i oczywiście aby była delikatna, nie lubie przesytu, zbędnych ozdobników.. cekinów, koralików, piórek kwiatuszków.... marszczeń drapowań... ach chyba koszula nocna mi pozostaje
Kwiecień: 60 kg

zakochana: 26.05.2006
zaręczona: 24.12.2010
zaślubiona: 08.06.2012

i znów walka z samą sobą:
luty 2013: 70 kg
mój cel: 58 kg
Jazzowa Panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:15   #336
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Była... Bo ja ciągle myślałam, że się uda... Czekasz na coś trzy lata to tak ciężko wyprzeć to z głowy, odpuścić, przestawić się na coś innego...

Wiem, że Wy macie zaplanowane/zarezerwowane wszystko, ale ja to miałam w głowie, wiec sobie pomyśł, że Twój TŻ z własnej głupoty mówi, co tam, że przesuniemy wszystko o dwa lata. ( i nie bedziemy mieć dzieci)
Czekaj, czekaj, powiedział Ci wprost, że nic się nie stanie jak przełożycie wszystko o dwa lata, czy po prostu jego zachowanie (brak zainteresowania) spowodowało obsuwę? A i co z tymi dziećmi? Twój TŻ ich w ogóle nie chce? Czy to wynika, że dziecko dopiero po ślubie?
Przepraszam, że się wypytuję, ale w naszym przypadku data została wybrana losowo. Chcieliśmy w 2012, a dzień wyszedł po orientacji kiedy jest wolne w sali, którą chcieliśmy zarezerwować. Zero w tym romantyzmu

Cytat:
Cytat:
zgadzam się - próbuj takie pomierzyć

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-09-13 o 21:17
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:16   #337
jagodzia133
Zakorzenienie

ehhhh nie mam dzisiaj znowu weny.... no nic dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:18   #338
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ehhhh nie mam dzisiaj znowu weny.... no nic dobranoc
też uciekam. baj, baj!
Stary 2011-09-13, 21:18   #339
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Ja mam 70 w obwodzie, a wzięłam 75 i jest w sam raz. Aha, tylko wzięłam miseczkę mniejszą.
hmm, a nosiłaś już go dłużej? Nic nie opada, nic się nie rozciąga? Może zamówię sobie 70 jeśli faktycznie ścisły i dobrze trzyma. A ładnie eksponuje biust?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:23   #340
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Czekaj, czekaj, powiedział Ci wprost, że nic się nie stanie jak przełożycie wszystko o dwa lata, czy po prostu jego zachowanie (brak zainteresowania) spowodowało obsuwę? A i co z tymi dziećmi? Twój TŻ ich w ogóle nie chce? Czy to wynika, że dziecko dopiero po ślubie?
Przepraszam, że się wypytuję, ale w naszym przypadku data została wybrana losowo. Chcieliśmy w 2012, a dzień wyszedł po orientacji kiedy jest wolne w sali, którą chcieliśmy zarezerwować. Zero w tym romantyzmu

No wyszło z obsuwy TŻ i sam w maju stwierdził, że będzie tak dla nas lepiej... A co ja mogłam bez zaręczyn zrobić? Powiedzieć rodzicom: Planujemy ślub, tylko TŻ się nie ogarnał i nie oswiadczył?

Mam 21 lat, jestem chora. Na serce to raz, a po drugie od czasu pierwszej miesiączki były problemy. Masa badań, diagnoz - nie mam pęcherzyków. Jedna sprawa się nawarstwia z drugą i dziecko, wbrew wszystkiemu powinnam urodzić jak najszybciej. Powiedziałam mu, że nie będę podczas ślubu w 2014/2015 myśleć, czy moje dziecko będzie mało ręce i nogi, to raz, dwa, ja też chcę pobyć seksowną żonką a nie od razu myśleć o dziecku. Dlatego chciałam sobie/nam dać dwa lata czasu. A jeśli On tak zdecydował to ja się później w żadne ciąże w strachu o siebie i o dziecko nie będę bawić.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-09-13 o 21:27
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:27   #341
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hmm, a nosiłaś już go dłużej? Nic nie opada, nic się nie rozciąga? Może zamówię sobie 70 jeśli faktycznie ścisły i dobrze trzyma. A ładnie eksponuje biust?
pani w sklepie polacała mi tez staniki wykończone silikonem w obwodzie i wtedy podobno jeszcze mocniej przywierają
Stary 2011-09-13, 21:31   #342
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
No wyszło z obsuwy TŻ i sam w maju stwierdził, że będzie tak dla nas lepiej... A co ja mogłam bez zaręczyn zrobić? Powiedzieć rodzicom: Planujemy ślub, tylko TŻ się nie ogarnał i nie oswiadczył?

Mam 21 lat, jestem chora. Na serce to raz, a po drugie od czasu pierwszej miesiączki były problemy. Masa badań, diagnoz - nie mam pęcherzyków. Jedna sprawa się nawarstwia z drugą i dziecko, wbrew wszystkiemu powinnam urodzić jak najszybciej. Powiedziałam mu, że nie będę podczas ślubu w 2014/2015 myśleć, czy moje dziecko będzie mało ręce i nogi, to raz, dwa, ja też chcę pobyć seksowną żonką a nie od razu myśleć o dziecku. Dlatego chciałam sobie/nam dać dwa lata czasu. A jeśli On tak zdecydował to ja się później w żadne ciąże w strachu o siebie i o dziecko nie będę bawić.
wybacz ale zupełnie nie zrozumiałam Twojej sytuacji, widzę tylko że jest zagmatwana.....

masz jak najszybciej urodzić dziecko, a za dwa lata nie będziesz się bawić w ciążę?

przepraszam, ale totalnie nie wiem o co chodzi, przepraszam, że tak wypytuję ale chciałabym po prostu zrozumieć....heh, już może tak godzina jest że niewiele kapuję
Stary 2011-09-13, 21:34   #343
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja tak samo grzywka jak grzywka, nie jest dla mnie ślubna lub nieślubna

A Nenie ślicznie w tej prostej jest
fenk ju

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
pochwalę się Wam moją wygraną aukcją http://allegro.pl/wenecja-sexy-urocz...798026878.html
cudne

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
uwaga uwaga, za 2 tygodnie niezłego zapieprzu dostałam 295 zł...co daje niecałe 3,70 za godzinę.....ciekawe po co mi to wykształcenie....
ehhh, niestety tak to wygląda. Najgorsze są kierunku humanistyczne, nie wiem co studiujesz, ale ja po ukończeniu swoich studiów mogłam na początku liczyć tylko na płacę minimalną i pracę po godzinach i w weekendy. Trzeba to przecierpieć zgodnie z zasadą siedem lat chudych - siedem lat tłustych

Cytat:
ja teraz już tylko jesienno zimowe będę kupować
ja już dwie pary jesiennych kupiłam a torebki niet

Cytat:
Dziewczyny, powiedzcie mi......czy Wy też jesteście takie niecierpliwe...? ja bym chciała ślub już....jak najszybciej.......
a ja nie przeraża mnie to słowo honoru. Tzn. życie z tżtem nie, tylko sam dzień ślubu. Jak go przeżyję, to już nic mnie nie pokona

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
prześlicznie Ci z tą grzyweczką, jak najbardziej jestem na "tak"
ja sama będę miała grzywkę na prosto, właśnie taką jak załączyłaś i nie zamierzam kombinować, żeby ją upinać jakoś... grzywka to jest to!!!
dziękuję

Cytat:
Ja zakupiłam taka bardotkę (są też białe) i mogę szczerze polecić, gdyż ładnie się trzeyma bez ramiaczek i rewelacyjnie podnosi biust
http://allegro.pl/gracya-rokoko-bard...778769889.html
a powiedz, czy ona ma taki silikonowy pasek naszyty od środka??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:34   #344
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
wybacz ale zupełnie nie zrozumiałam Twojej sytuacji, widzę tylko że jest zagmatwana.....

masz jak najszybciej urodzić dziecko, a za dwa lata nie będziesz się bawić w ciążę?

przepraszam, ale totalnie nie wiem o co chodzi, przepraszam, że tak wypytuję ale chciałabym po prostu zrozumieć....heh, już może tak godzina jest że niewiele kapuję
no poprostu im będzie starsza tym trudniej pewnie będzie jej zajśc w ciąże bo choruje i dziecko może urodzic się z np ciężką wadą

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:35   #345
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
fenk ju

cudne

ehhh, niestety tak to wygląda. Najgorsze są kierunku humanistyczne, nie wiem co studiujesz, ale ja po ukończeniu swoich studiów mogłam na początku liczyć tylko na płacę minimalną i pracę po godzinach i w weekendy. Trzeba to przecierpieć zgodnie z zasadą siedem lat chudych - siedem lat tłustych

ja już dwie pary jesiennych kupiłam a torebki niet

a ja nie przeraża mnie to słowo honoru. Tzn. życie z tżtem nie, tylko sam dzień ślubu. Jak go przeżyję, to już nic mnie nie pokona

dziękuję

a powiedz, czy ona ma taki silikonowy pasek naszyty od środka??

to ja kupiłam już torebkę i teraz poluję na buty
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:38   #346
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
jestem po biotechnologii (21 lipca się obroniłam), a od 22 sierpnia jestem na stażu w labie diagnostyki bakteriologicznej i zaczynam od 1 października studia podyplomowe z analityki medycznej żeby mieć prawo wykonywania zawodu....i będzie mnie to kosztować 20 000 zł za 3 semestry......no a właściwie moich rodziców w co najmniej 1/3...
Stary 2011-09-13, 21:39   #347
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:

tak pomyslałam jakbyście na spokojnie jeszcze raz wszystko obgadali to moze wspólnymi siłami mimo nauki, i innych obowiązków udałoby się Wam zorganizować ślub na za rok?
Stary 2011-09-13, 21:41   #348
gamariel
Raczkowanie

Cytat:
Ładnie eksponuje, zbiera piersi i unosi, sama nie wierzyłam,że będzie jak na zdjęciu, bo wiadomo jak ściemniają na modelkach, ale pozytywnie sie zdziwiłam
Chodziłam w nim,nic się z nim nie dzieje, także naprawde polecam.
Kupiłam jeszcze taki http://allegro.pl/biustonosz-ava-65d...809678137.html, ale strasznie mnie pije i jest niewygodny, mimo,że kupiłam na miarę...
Stary 2011-09-13, 21:42   #349
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
no poprostu im będzie starsza tym trudniej pewnie będzie jej zajśc w ciąże bo choruje i dziecko może urodzic się z np ciężką wadą
nie no to ja rozumiem, ale na końcu zrozumiałam, że sama zdecydowała czekać te dwa lata.... widzę problem z zajściem w ciążę (PCO? Endometrioza?) i jej donoszeniem......znam ten problem z autopsji......ale myślę, że okolice 25 lat to jeszcze całkiem dobrze.....ale to już kwestia medyczna....a inna, czy chce się czekać, czy się czekać musi te dwa lata, bo tego nie rozumiem......
Stary 2011-09-13, 21:43   #350
Chatka
Wtajemniczenie

Aaale czad Ja planuję na nasze wesele kupić papier w zielono-niebieskie wzorki Widziałam już taki, kosztuje normalnie, bo to zwykły papier, a zawsze będzie pod kolory

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dla mnie są... drastyczne
czuję ten drut w swoim sercu

dziewczyny znające Panią Migrenę - łączę się z wami w bólu, moja lubi soboty i niedziele, jak za długo śpię, ale mam też takie wiosenne i jesienne - zmiana pory roku i kilka dni z głowy. Jak nie wezmę czegoś p/bólowego na początku, to już po mnie. Pani neurolog stwierdziła tylko, że mądrych ludzi bolą głowy i mam zmieniać tabletki co jakiś czas. Biorę zwykłe tabletki, nie na receptę, bo nie mam siły do niej chodzić.
Ha, coś w tym jest z tym drutem, co mówisz

Jestem zdania Twojej Pani neurolog Z tym, że mi zwykle nic nie pomaga, na receptę czy bez. Czasem, jak jest lżejsza, to po pigułach trochę zelżeje, ale zwykle muszę po prostu dzień przezdychać. Często mi się robi na zmianę pogody, chociaż tego lata się chyba trochę uodporniłam

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
no ale znowu mi nie podano nazwy modelu, a zdjęcia tym razem nie mam to nawet nasza czarodziejka nie pomoże jak ja mam się teraz zastanowić czy ją chce?
Dopóki nie przymierzysz NAPRAWDĘ wielu sukien, to na pewno nie kupuj żadnej tylko dlatego, że jest ładniejsza, od innych. Możliwe, że, jak mówisz, nie poczujesz WOW, ale dopóki nie pomierzysz naprawdę sporo, to nie możesz tego wiedzieć. Może rzeczywiście na razie zrób sobie przerwę i wróć na salony za miesiąc i na spokojnie sobie dalej przymierzaj

Cytat:
niutO więc to była greczynka zawsze to jakiś punkt odniesienia
kiciu, Ty z tym wyszukiwaniem jesteś absolutnie niesamowita, to dar Pomyślmy teraz, w jakim zawodzie by Ci się ta umiejętność przydała, bo naprawdę zadziwiające jest, co robisz i dobrze by było, żebyś na tym mogła zarobić

Cytat:
dziewczyny świruję z tym wirtualnym fryzjerem, jak sądzicie, która fryzurka prezentuje się do sukni najładniej?? przyznam, że zakochałam się w tej grzywce, jest taka urocza no i niebanalna na ślub
W grzywce Ci pięknie, ale wydaje mi się, że do Twojej sukni nie pasuje ani grzywka, ani proste włosy... Raczej delikatne fale, jak na pierwszym zdjęciu.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka bierze ślub w czerwcu i dzisiaj się dowiedziałam, że będę jej świadkować Oczywiście oficjalnie mnie jeszcze nie poprosiła, ale już mi dzisiaj powiedziała, że nie brała nawet nikogo innego pod uwagę!!!

Rany jak zacieszam
Gratuluję zaszczytnej funkcji
A co do Waszego wyboru, to nie powinnaś sama sobie wybrać świadkowej? Zwykle to jest przecież tak, że Panna wybiera druhnę, a Pan drużbę, chyba, że chcą odwrotnie, bo np. Ona ma brata, którego koniecznie chce, a On siostrę, która musi być (tak np. było u mojego Kuzyna). Jak to u Was jest, że się dogadać nie możecie i co w ogóle ma do tego Mama TŻta???? Świadkowie to jest WYŁĄCZNIE Wasza sprawa, nikt się do tego nie ma prawa mieszać...

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
- mi się podobasz w 2
Kicia... jak z ciebie taka wrózka to powiedz mi co to za model...chce miec taka góre w swojej sukni a chciała bym ja zobaczyc na jakiejs PM a bez modelu jest ciężko....
A suknia moja będzie wyglądac mniejwiecej tak jak na drugim załaczniku ( troche mi nie zabardzo mi wyszło ale coz niej wiecej tak ma wygladać) - w sobote jade z mama szukac salonu lub krawocwej i zamawiac szycie
Co do spraw ślubnych....kupiliśmy z TŻ dla niego buty... i jestem z tego powosu zadowolona....ponieważ cięzka sprawa z nim
Kochana, widzę, że naprawdę szukamy sukni w podobnym stylu... Aż sobie to Twoje złączenie zapisałam Piękny jest ten dekolt, właśnie taki być chciała, tylko z cieńszymi ramiączkami. A falbanek szukam nieco bardziej nieregularnych, ale mniej więcej w tym kroju

Cytat:
Hej dziewczyny nie mogłam was znaleźć.. ale popędziłyście z tymi wątkami... melduje się w kolejnej części, i od razu chcę się rozżalić... Ja nie mam pomysłu na swoją suknie ślubną... nic dosłownie nic w salonach mi się nie podoba... a przecież trzeba już myśleć w tej sprawie.. poradźcie coś proszę... w czym byście widziały brunetkę 169 wzrostu w rozmiarze 38-40... plis..
Mam ten sam wzrost i rozmiar i też mam szersze bioderka, tylko jestem blondynką i powiem Ci, że najlepiej mi jest w kroju A. Ja osobiście planuję falbanki w A, ale we wszystkich gładkich A, które przymierzałam, z odciętą ładnie talią wyglądałam super. Także Tobie też powinno pasować

goszu, 3mam moooooooocno kciuki za Ciebie! Widzę, że pogoniło Cię w końcu do nauki

Kasiu kochana, a może 3 sierpnia 2013? Po północy świętowalibyście już 4ty

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-09-13 o 21:44
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:43   #351
gamariel
Raczkowanie

Oba mają wewnątrz paski silikonu. Ale Ava mnie uwiera i mam czerwone ślady..
Stary 2011-09-13, 21:43   #352
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
pani w sklepie polacała mi tez staniki wykończone silikonem w obwodzie i wtedy podobno jeszcze mocniej przywierają
taki z silikonem już mam i trochę "odparza" jak się ponosi dłużej. A tutaj jednak całą noc musiałabym mieć. Ech, najlepiej byłoby iść bez stanika, tylko jak tu cycki unieść

co do pracy, to niestety, sytuacja w naszym kraju wygląda tak, że człowiek uczy się 5 lat, ma zapał, chce pracować, a dostaje marne grosze, idzie na staż albo w ogóle siedzi na bezrobociu. Ponoć od stycznia mają zwiększyć płacę minimalną

gamariel, dzięki za opinię, chyba się skuszę, bo cena zachęcająca. Powiedz mi jeszcze tylko, czy on ma wszyte poduszki i czy z tyłu zapięcie nie podjeżdza? Jest stosunkowo nisko? Moja suknia ma wycięcie do łopatek i jestem ciekawa,czy nie będzie nic widać

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2011-09-13 o 21:46
Stary 2011-09-13, 21:47   #353
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, bo generalnie lekarz mi powiedział, że do 2015 to max, ale ja nie chce brać ślubu i od razu dziecka, wiec skoro nie ma ślubu za rok a nie wiem czy w 2013 też będzie ( ze względu na zachowanie TŻ) to nie będzie dziecka wcale.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
tak pomyslałam jakbyście na spokojnie jeszcze raz wszystko obgadali to moze wspólnymi siłami mimo nauki, i innych obowiązków udałoby się Wam zorganizować ślub na za rok?
Nie, bo nie ma tego co chcę, już się orientowałam bez wiedzy TŻ...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-13, 21:48   #354
evoonia86
Zakorzenienie

kasia_kuku szczerze mówiąc to na poczatku też się trochę pogubiłam, ale już wszystko jest jasne. a czy bierzesz pod uwagę opcję najpierw dziecko a później ślub? np. za pół roku
Stary 2011-09-13, 21:48   #355
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Tak, bo generalnie lekarz mi powiedział, że do 2015 to max, ale ja nie chce brać ślubu i od razu dziecka, wiec skoro nie ma ślubu za rok a nie wiem czy w 2013 też będzie ( ze względu na zachowanie TŻ) to nie będzie dziecka wcale.
Lekarz nie ma prawa tak mówić! to nie temat na to forum, nie wiem jaka to choroba, ale istnieje leczenie hormonalne, IUI, in vitro.....jeszcze nawet nie zaczęliście się starać o dziecko, więc naprawdę nie można nic przesądzać...... przykro mi z powodu Twojej choroby, ale nie przesądzaj tak łatwo sprawy i się nie poddawaj.....ja też powinnam już w ciąże zachodzić, ale nie zafunduję dziecku życia na kredyt......mocne uściski!
Stary 2011-09-13, 21:54   #356
nena1984
Zakorzenienie

Chatka - mejla puściłam

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:55   #357
gamariel
Raczkowanie

Cytat:
taki z silikonem już mam i trochę "odparza" jak się ponosi dłużej. A tutaj jednak całą noc musiałabym mieć. Ech, najlepiej byłoby iść bez stanika, tylko jak tu cycki unieść

co do pracy, to niestety, sytuacja w naszym kraju wygląda tak, że człowiek uczy się 5 lat, ma zapał, chce pracować, a dostaje marne grosze, idzie na staż albo w ogóle siedzi na bezrobociu. Ponoć od stycznia mają zwiększyć płacę minimalną

gamariel, dzięki za opinię, chyba się skuszę, bo cena zachęcająca. Powiedz mi jeszcze tylko, czy on ma wszyte poduszki i czy z tyłu zapięcie nie podjeżdza? Jest stosunkowo nisko? Moja suknia ma wycięcie do łopatek i jestem ciekawa,czy nie będzie nic widać
Biustonosz ma wszyte poduszki na dolnej części miseczki, przez co unosi biust i go eksponuje. Natomiast co do zapięcia, na pewni nie podnosi się, wysokość zapięcia jest standartowa, ciężko mi powiedzieć jak będzie w przypadku Twojej sukni...
Stary 2011-09-13, 21:55   #358
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:

a o możliwości odparzania mi Pani w sklepie nie powiedziała
ja mam taki dekolt w sukni , że z łatwoscia moze byc bez stanika, bede miała wszyte wkładki, które wszystko uniosą. Myslę, ze to czy stanik czy bez zależy własnie od sukni.
Stary 2011-09-13, 21:59   #359
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
kasia_kuku szczerze mówiąc to na poczatku też się trochę pogubiłam, ale już wszystko jest jasne. a czy bierzesz pod uwagę opcję najpierw dziecko a później ślub? np. za pół roku
Nie ma mowy. Uważam, że zaplanowaliśmy wszystko wystarczająco dobrze, że nie będę na pewno robić sobie dziecka bez ślubu.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Lekarz nie ma prawa tak mówić! to nie temat na to forum, nie wiem jaka to choroba, ale istnieje leczenie hormonalne, IUI, in vitro.....jeszcze nawet nie zaczęliście się starać o dziecko, więc naprawdę nie można nic przesądzać...... przykro mi z powodu Twojej choroby, ale nie przesądzaj tak łatwo sprawy i się nie poddawaj.....ja też powinnam już w ciąże zachodzić, ale nie zafunduję dziecku życia na kredyt......mocne uściski!
No nie powiedział, że muszę. Ale wie w jakim stanie jest moje serce i czeka mnie zabieg na pewno, a co mówić o później ciąży, to raz. A czy w ogóle jeszcze jajeczka będę mieć to dwa...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-13, 22:04   #360
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Biustonosz ma wszyte poduszki na dolnej części miseczki, przez co unosi biust i go eksponuje. Natomiast co do zapięcia, na pewni nie podnosi się, wysokość zapięcia jest standartowa, ciężko mi powiedzieć jak będzie w przypadku Twojej sukni...
kusisz, kusisz...

Cytat:
a o możliwości odparzania mi Pani w sklepie nie powiedziała
ja mam taki dekolt w sukni , że z łatwoscia moze byc bez stanika, bede miała wszyte wkładki, które wszystko uniosą. Myslę, ze to czy stanik czy bez zależy własnie od sukni.
jeden wlasnie mam taki i zawsze robią mi się odparzenia dlatego go noszę tylko jak naprawdę MUSZĘ i nie za długo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości