![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przypomniałyście mi, że moje tusze są zaschnięte na kamień i że miałam zrobić zakupy kosmetyczne po powrocie z wakacji... Znów puszczę kasy, a jakoś mnie ostatnio opuścił dobrobyt. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem, Beatka jest dobra ;p
#183 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem. Opisałam wszystko na maturzyściach
![]() Dość pilne ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
możecie mi podać linka na maturzyścia ?
już mam ![]()
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2011-09-13 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Musia, chyba należą Ci się gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
toś mnie podbudowała
![]() ![]() a lakiery, których nie polecam to te małe colour &go, czyli teraz już jedyne, bo te duże wycofali, a one były swietne akurat ![]() Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2011-09-13 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Muszka gratuluję i zazdorszczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Zaręczyłam się ![]() ![]() nadal to do mnie nie dociera... ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Inv Tobie też bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Opowiedz coś więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
maszyna, nie człowiek
|
OPISUJ
![]() ![]() ![]() Apropo to moja mam od czasu do czasu wypala, zebym ja czy brat "przyprowadziłą kogos do domu" ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
A propo.. to moja znajoma (nie należy do zbyt zamożnych, jej rodzice naprawdę ciężko harują) poznała swojego chłopaka w markecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Musia! gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() A ja zaraz idę spać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym to się zgodzę, multi dimension były duże lepsze, szkoda że już ich nie będzie :/ Cytat:
![]() Dziewczyny jakoś tak wyszło że ja nie mam żadnej z Was na fejsie... tzn mam tylko Nikki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2011-09-13 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() łooo Muszka gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() na 9 idę do małego, a wieczorem na malowanie odrostów do kumpeli ![]()
#197 |
Zadomowienie
|
Mucha - gratulacje!
![]() Organizm - zaprosiłam Cię do znajomych na fb (A.G) I tak odnośnie fb to nie mam w znajomych ani Inv, ani Nikki i w sumie nie wiem której jeszcze ![]() Właśnie do mnie dzwonił kurier, że ma dla mnie przesyłkę z kosmetykami. Tylko w sumie nie wiem o co chodzi. Niby się zgłosiłam do tego wizażowego testowania, ale żadnej informacji że mnie wybrali nie dostałam... W sumie już nawet nie pamiętam co to było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Mucha gratuluję
![]() A ja dzisiaj mam 4 lata ![]() ![]()
#199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja zaraz idę do kuzynki i mojego chrześniaka, a wieczorem wychodzę w miasto ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
maszyna, nie człowiek
|
A ja sie nie chwaliłam
![]() Wiecie pewnie ze (dzieki informacji od syduni) wygralam bilety na rammstein w Sopocie, ale... do wczoraj nie wiedzialam, ze podwojne ![]() ![]() A w nocy zrobilam 3 zadania w tym jedno, ktore mi rozjaśnilo ciut cos czego nie kumalam ![]() ![]() Jak pomyślę ze kolezance zostala fizyka, ten nasz probal i warunek z 1 roku, a kolega tak jak ona + programowanie, to niby mi powinno byc lżej, ale...
#201 |
Zakorzenienie
|
Musia gratuluję i chcę jakiś szczegółów
![]() ![]() Ania dużo miłości ![]() A tak propo zaręczyn to mojego tŻ siostra też się zaręczyła i w niedziele mieli zmówiny.. ![]()
#203 |
Zadomowienie
|
Ania - gratulacje i kolejnych wspólnych lat
![]() Jednak chodzi o to testowanie z wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nam likwidują indeksy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myo, podeślę Ci linka do mojego profilu na fb. ![]() U mnie dziś szaro za oknem, ale chyba ciepło. Tylko gardło sobie rozwaliłam chyba... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny bardzo, bardzo, bardzo
![]() Tak jak Wam wczoraj pisałam umówiłam się z TŻ, że pojedziemy do kina na Króla Lwa. Czekałam na niego w domu. Pomagałam coś mamie. Przyjechał, wszedł, przywitał się z moim tatą, który był w warsztacie, a gdy mnie zobaczył wrócił się do samochodu nawet nie podchodząc, więc stwierdziłam, że tam na mnie czeka i wyszłam z domu. Otwieram bramę i widzę, że idzie w moją stronę z dwoma bukietami kwiatów i jakimś prezentem. Pomyślałam, że jego mama kazała kupić, bo idą na jakąś imprezę i że trzeba będzie to poprostu do nich zawieść. Podszedł do mnie, klęknął i zapytał czy zostanę jego żoną. Dziewczyny... stałam jak wryta, nie mogłam kompletnie nic z siebie wydusić. Pierwsze co powiedziałam to, że robi sobie żarty, a on, że nie. Nie wierzyłam, powiedziałam, że robi sobie jaja, a on dalej, że nie. Miał pierścionek w kieszeni w koszuli i nie mógł go wyciągnąć. Biedny tak słodko się męczył, a ja dalej stałam jak wryta i nie mogłam nic powiedzieć. Wkońcu znów zapytał czy chcę czy nie? A ja oczywiście machałam głową na tak i wkońcu to z siebie wydusiłam. Spytał czy napewno, oczywiście potwierdziłam. Założył mi pierścionek (który okazał się za mały, a szkoda, bo był śliczny) wręczył kwiaty. Rzuciłam się na niego, zaczęłam przytulać i całować. I tak o ![]() Ludzie chodzili, patrzyli... Weszliśmy do domu, idę do mamy cała zesztywniała, nie wiem co się dzieje. Byłam w TOTALNYM szoku naprawdę.Jeszcze nigdy tak nie miałam, całą się trzęsłam. Wręczył mojej mamie kwiaty. Myślałam, że będzie w szoku, a ona, że "o to już, nie wiedziałam, że zrobisz to dzisiaj" i się cieszy. Moja mina bezcenna. Potem przyszedł tata, wreczył mu prezent. Uściskał nas, również mega ucieszony. Jestem jego najmłodszą córeczką, więc wiem, że to przeżył. Okazało się, że oni wiedzieli, jakie mój TŻ ma zamiary. Moje rodzeństwo jak się okazało później wiedziało. Powiedział im przed wyjazdem do Francji, że zamierza to zrobić. Mi też coś wspominał, ale ja bankowo myślałam, że to żarty i kompletnie nie brałam tego na serio. Zrobił mi mega niespodziankę i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa ![]() z moimi rodzicami i rozmawialiśmy, a właściwie to on rozmawiał, bo ja siedziałam ciągle w szoku xD. Nadal w nim trwam, nie wiem kiedy do mnie dotrze to co się stało. Poszliśmy na inny film, potem na zakupy i zleciał dzień ![]() Pierścionek wymieniliśmy na inny, niestety nie taki sam, bo nie było rozmiaru. Jak któraś z sióstr przyjdzie to cyknę fotę i wstawię, bo mój aparat nie działa. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Musia super
![]() ![]() Jeszcze raz gratuluję ![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Muszka gratulacje! ![]() ![]() Ania gratuluję i życzę kolejnych 100 lat ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.