|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Cytat:
![]() Powodzenia Kiciu!
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Cytat:
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-09-13 o 22:44 |
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa to dlatego tyle tej wodki wszystko jasne
|
|
|
|
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
do jutra !!!!
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie juz chyba poszly spac
tez zaraz ide tylko czekam az TZ wyjdzie z lazienki 3mam juz teraz mocno kciuki za Kicie i Gosze dobranoc
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie śpię bo walczyliśmy z meblami ale nie mam siły nadrabiać
![]() Przejrzałam tak tylko i widziałam ze niut0 pisała że sprzedająca z Allegro jej nie odpisała co to za model... mnie też nie więc nadal punkt wyjścia ale emocje już opadły ![]() Gosza, Kicia dobranoc |
|
|
|
#397 | ||
|
Zadomowienie
|
Gosza, Kicia
![]() ![]() Cytat:
Będą pasować do mojej sukni idealnie, do tego wisiorek (po next wypłacie) i będzie cacyCytat:
kasia_kuku: Przekichane masz jednym słowem... Tanie wina: wino pokusa w moim przypadku zrobiło furorę Zakupy ślubne: nie chwaliłam się, ale poza kolczykami mamy też spinki do koszuli dla TŻa, słoneczniki do zaproszeń, szablon winietek-krzesełek. Wszystko ma przyjść w tym tygodniu, a jutro jadę do ulubionej hurtowni z kwiatami i nie tylko kupić rafię i wstążkę i może cosik jeszcze Spadam spać- wstaję o 8.00 i śmigam do apteki, później ta hurtownia, później miasto z babcią (będę szukać kurtki na zimę), no i do roboty. Zapowiada się intensywny dzień
|
||
|
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nowy wątek, więc okazja do odezwania. I wreszcie ruszyło coś z przygotowaniami, bo również zakupiliśmy wódkę i zamówiliśmy godzine w kościele. Ślub o 17, ksiądz łaskawie zgodził się na nauki w wawie, choć początkowo chciał, żebyśmy co sobota przyjezdzali, ale powiedziałam, że nie da rady, bo studiuje i dziennie i zaocznie. Na wódkę wybraliśmy Sobieskiego. Zamówiliśmy 180 butelek 0,5l. Gości mamy ok 140, poprawiny będą takie w ogródku przed domem. Pędzę się zbierać do pracy, mam nadzieje,że częściej będę się odzywać, ale nie sposób Was nadrobić.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będę zamawiała papier na winietki i zawieszki na wódkę. Klatkę na listy i konsultuję się z firmą graficzną czy mi na płótnie zrobią takie drzewko, co kiedyś wam pisałam, że potem goście weselni będą odciskać swoje palce w formie listków na drzewie i będą się pod nimi podpisywać.
|
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry!!!
na suwaczku równiutko 360 dni!
|
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Powoli wracam do żywych, ale baaardzo powoli... gosza i kicia: dla Was ![]() ![]()
|
|
|
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolejne punkty na liście odznaczone ![]() Kiciu, gosza cały dzionek trzymam dziś za Was kciuki powodzenia dziewczyny !!!!!
|
||
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
o matko już 14 stron a wczoraj dopiero został założony wątek ![]() gosza, kicia trzymam bardzo mocno
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
mam tyle roboty że na samą myśl mi się nie chce
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
kindziu - doskonale Cię rozumiem, póki co robię prasówkę - czyli : pudelek, zeberka, kozaczek, lansik i plotek
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tylko 14 stron
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie,
byliśmy w kościele ale ksiądz powiedział,że nie ma kalendarza i mamy czekać aż będzie głosił intencje za żywych
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Ale się żeście wczoraj rozpisały! Kobieta pracująca (i planująca poczwórną imprezę) nie ma jak tego nadrobić ![]() Któraś z Was wklejała te "zasady weselne". Ja spotkałam się już z nimi nie raz, w różnych postaciach były serwowane Jeśli ktoś planuje księgę gości, to można tam na pierwszych stronach coś takiego umieścić (my chyba tak zrobimy). Z kolei na ostatnim weselu DJ odczytał te zasady po pierwszym toaście, gdy jeszcze wszyscy stali z szampanem - śmiechu było co niemiara, a potem zaprosił wszystkich do stołów. Myślę, że ustawienie takich zasad na stołach co kilka osób też będzie dobrym pomysłem ![]() Pisałyście też o stanikach. Ja swojego ślubnego będę szukać prawdopodobnie w Esotique lub La Vantil. Nie ryzykowałabym kupna akurat tej części garderoby drogą netową, muszę zmierzyć stanik przed zakupem i mieć pewność, że będzie idealnie leżał. Bo nawet ten sam rozmiar szyty z koronki i z materiału może różnie leżeć, bo jeden bardziej się rozciąga w obwodzie, a drugi nie. Co do tych z silikonowym paskiem w obwodzie to mam dwa takie, ale na co dzień faktycznie są nieco uciążliwe, za to na imprezach, do sukienek czy bluzek bez ramiączek sprawdzają się idealnie. Słyszałam też, że w niektórych salonach praktykuje się coś takiego, że do sukni wszywany jest cały stanik, który sobie kupisz. Szczerze mówiąc mi by takie rozwiązania najbardziej odpowiadało. Wypróbowałam już je na ostatnim sylwestrze, robiąc sobie sukienkę-przebranie, i naprawdę rewelacyjnie się taki patent sprawdza. Kicia, Gosza - trzymam mocno kciuki za Was! ![]() Może obrobię się dzisiaj do południa z pracą, to potem będę mogła troszkę tu z Wami posiedzieć. A tymczasem życzę Wszystkim miłego przedpołudnia!
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prrrr szalone ![]() Mam do zaoferowania pracę w dziale rekrutacji u mnie firmie czy jest jakaś chętna dziewczyna z Warszawy?? przepraszam że takimi wołami ale może któraś szuka pracy
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
a możesz na PW coś więcej napisać? moja znajoma szuka pracy
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam, wykąpałam się, umyłam głowę, włączyłam kompa, przyszłam z wizytą na wizaż, a zaraz śniadanie, herbatka i szykowanko. O 10 wyjeżdżam z domu, na 13.00 obrona. Chciałabym, by była to tylko formalność!
Mam nadzieję, że wieczorkiem się zobaczymy!!!!! Kiciu za Ciebie też duże ![]() Ale stres mnie dopadł
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bez 5 proszę mi nie wracać kujonie
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie u nas jest tak, że ja mam brata, a TŻ ma siostrę. No i rodzice TŻ sobie wymyślili, że przecież świadków już mamyZ tym, że ani ja ani TŻ nie podzielamy tej radości Ja bym chętnie wzięła za świadkową tą przyjaciółkę u której ja będę świadkować. Ale TŻ kręci nosem, bo jej nie lubi. Jeszcze myśleliśmy o parze przyjaciół z którymi najbliżej się trzymamy, ale oni biorą ślub tydzień przed nami i nie wiem czy to dobry pomysł ![]() Gosza, Kicia- trzymam kciuki! ![]() ![]() Cytat:
Trzymamy mocno kciuki, więc nie może być inaczej
|
|
#415 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli w takich czujesz się przebrana, to nie ma sensu sobie takiej fundować. Ja np. mam tak ze wszelkiego rodzaju świecidełkami - nie lubię ich po prostu i chociaż wiem, że większość Dziewczyn nie wyobraża sobie sukni ślubnej bez czegoś świecącego, typu kryształy swarovskiego, to ja po prosu tego nie chce, bo się źle czuję taka świecąca ![]() Cytat:
mocno się 3mią ![]() Cytat:
A ta henna, co miałaś na rzęsach to miałaś na tym zdjęciu jeszcze tusz, czy to sama henna? Bo jakieś takie "mokre" się te rzęsy wydały.A jakie te słoneczniki do zaproszeń zamówiliście, chyba jeszcze nie żywe? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i oczywiście, że to będzie formalność! Pochwal się nam, jak tylko wrócisz
|
|
#416 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widać, ze masz ciężką sytuację - w szczególności zdrowotną, dlatego życzę Ci dużo cierpliwości, spokoju i wiary w to, że wszystko się dobrze ułoży Cytat:
pewnie kazałby Wam jeszcze raz je przerobić U mnie ksiądz powiedział tylko tyle abyśmy tak z 3 miesiące wcześniej się pojawili i omówili sprawy związane ze ślubem a nauki mamy zrobić tam gdzie nam jest wygodnie. Jemu wystarczą tylko papiery, że byliśmy na naukach.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Aż mi się przypomniała moja obrona - zmęczona, chora i niewyspana. Najgorsze było czekanie na obronę do 13. A jak później się okazało, to obrona była tylko formalnością bo stwierdzili, ze skoro przebrnęliśmy przez studia, to nas na koniec męczyć nie będą.
|
|
|
#417 |
|
Rozeznanie
|
a ja wczoraj zapisałam się już do makijażystki na ślub
w nowym roku będziemy ustalać szczegóły , jest polecana, ma dobre opinie więc jestem dobrej myśli
|
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mocnou mnie w takim razie tyle samo ![]() ja zmykam do pracy |
||
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
evooniu dostałaś PW?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

wszystko jasne
ale emocje już opadły
zapomniałam CI napisac o ja nie dobra to przez te poszukiwania tytułu a myślałam o tym i wyleciało

19.05.2012