etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 09:06   #4351
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Dzien doberek

dzuiękuję dobrej duszyczce za skorzystanie wczoraj około 10 z mojego kodu niech torebeczka dobrze sie nosi

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez tanizaki Pokaż wiadomość
Od kilkunastu minut Sigrid, Linda i Kori są ze mną Cieżko mi cokolwiek powiedziec na temat funkcjonalności tych torebek po tak krótkim czasie.

Sigrid i Linda są raczej pakowne(chociaż po Sigrid spodziewałabym się więcej). Sprawdzałam pojemnośc taszeczek: Linda i Sigrid mieszczą mniej więcej tyle samo. Jakieś 8 zeszytów A4 80k.
Linda ma kilka kieszonek w środku, więc można osobno schowac jakieś rzeczy które zawsze na szybko poszukjemy(klucze, telefon, portfel, dokumenty).
Kori to taka mala torebeczka na spacer. Zmieści klucze, telefon i dokumenty No i portefel jeśli nie jest duży

edit.
A no i Linda to ma takie nie za duże te uchwyty. Raczej torebka na łokiec.. Chociaż na ramię też wchodzi, ale zależy ile warst ubrań mamy na sobie Zimą jak ktos ma puchową kurtkę to będzie ciężko na ramieniu nosic...
torbusie bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Aerith Pokaż wiadomość
przybywam do Was z fotkami Tildy skorka wydaje sie byc porzadna, nie smierdzi, ma ladne kolory i duzo kieszonek
pasek troche krotki i nie ma mozliwości przewieszenia torebki przez ramie
fajna nie zwracałam na nia uwagi ale naprawde fajnie wyglada

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
tanizaki
dzięki za zdjęcia
Kurczę, myślałam, że Linda jest bardziej "prostokątna" niż kwadratowa Chyba bardziej podoba mi się na stronie A byłam już 99% pewna zakupu
Nie mogę się na żadną zdecydować Najpierw chciałam Madarę, potem Lindę, teraz zaczyna mi się Elsa podobać
to normalne jest tyle torebek że trudno sie zdecydowac

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Kliknęłam marynarkę, a kasy ni mam

pogięło mnie chyba
jaką?

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dobry
mam fotki mojej nowej torby z dedykacją dla Danulki i na życzenie Roxi i maggie - tregginsy. niestety ich zdjęcie trochę mi nie wyszło , no i mam tylko zdjęcia jak mam je na sobie. no to po kolei:
1, 2 - tregginsy. jasny kolor jeansu. na pierwszym zdjęciu jakieś takie marszczenia mi się zrobiły, chyba za bardzo wygięłam kolana w tył (moja dziwna przypadłość przy robieniu zdjęć ). na drugim zdjęciu widać, że one tak ładnie przylegają
3, 4, 5 - torba . duża, ale bardzo wygodnie się nosi - duże uszy, fajnie leży na ramieniu. minusem ogromnym jest to, że ma tylko magnes . w środku jest taka jakby kosmetyczka , którą z jednej strony można podczepić i tam sobie noszę drobiazgi. oczywiście jej zdjęcia zrobić zapomniałam . ogólnie torba wszystkie minusy nadrabia dla mnie wyglądem
torebka fajna i kolorek i te zamki mi się bardzo podobaja

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 09:07   #4352
charal
Zakorzenienie

Na prośbę Dodeczki wrzucam zdjęcia evy wypchanej na sobie

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 10:01
charal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 09:27   #4353
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
śliczna

zrobie i ja dzisiaj zdjecia dla swojej

Stary 2011-09-14, 09:34   #4354
Aerith
Organizatorka

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Śliczne kolory W ogóle świetnie wygląda ta torebka Tylko szkoda, że nie dali długiego paska do niej
tez bardzo zaluje

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość

dlaczego większość torebek ma takie krótkie rączki ? a na ramię wchodzi chociaż ?

wchodzi na ramie, ale wg mnie wyglada to srednio Akurat to taki model ktory fajnie by wygladał zawieszony przez ramie (przynajmniej wg mnie)

zamówienia zagraniczne

Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.
Aerith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 09:50   #4355
losek78
Zakorzenienie

Dzień dobry w ten piękny dzień

Cytat:

dzięki ci za nie - dużo rozjaśniły co do torebeczki i już wiem że jest w kolejce do zakupu nr 2, mój numer 1 jeszcze nie wybrany , ona jest na zatrzaski tak ? trzymają dobrze ?
Cytat:
Napisane przez Aerith Pokaż wiadomość

tez bardzo zaluje

wchodzi na ramie, ale wg mnie wyglada to srednio Akurat to taki model ktory fajnie by wygladał zawieszony przez ramie (przynajmniej wg mnie)

pasowało by zdjęcie jak wygląda na ramieniu na tym krótkim pasku wrzucisz ? chyba że już jest (wczoraj byłam roztrzepana sorki i mogłam nie dojrzeć foto)?

dziękuję ślicznie za skorzystanie z mojego kodu w poniedziałek o 17.30

Edytowane przez losek78
Czas edycji: 2011-09-14 o 10:01
losek78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 10:04   #4356
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry w ten piękny dzień

dzięki ci za nie - dużo rozjaśniły co do torebeczki i już wiem że jest w kolejce do zakupu nr 2, mój numer 1 jeszcze nie wybrany , ona jest na zatrzaski tak ? trzymają dobrze ?

pasowało by zdjęcie jak wygląda na ramieniu na tym krótkim pasku wrzucisz ? chyba że już jest (wczoraj byłam roztrzepana sorki i mogłam nie dojrzeć foto)?

dziękuję ślicznie za wczorajsze skorzystanie z mojego kodu w poniedziałek o 17.30
No właśnie niestety ona nie jest na zatrzaski tylko na magnesy, jak torba jest pusta to trzymają, ale jak bardziej wypchana to nie trzymają zupełnie, torba rozdziawia się na całą szerokość, to ładna ale cholernie niepraktyczna torba, gdybym o tym wiedziała to wybrałabym elsę
Stary 2011-09-14, 10:09   #4357
losek78
Zakorzenienie

charal - no to lipa

taka ładna torebka i nie praktyczna
Stary 2011-09-14, 10:13   #4358
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie niestety ona nie jest na zatrzaski tylko na magnesy, jak torba jest pusta to trzymają, ale jak bardziej wypchana to nie trzymają zupełnie, torba rozdziawia się na całą szerokość, to ładna ale cholernie niepraktyczna torba, gdybym o tym wiedziała to wybrałabym elsę
Sprzedaj Evę kup Elsę
Stary 2011-09-14, 10:27   #4359
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Dodeczko przepraszam że wczoraj nie wstawiłam tych zdjęć, ale mój TŻ wyjeżdżał i nie miał mi kto zrobić, dziś wzięłam ją do pracy i zaraz koleżanka mi zrobi i natychmiast wrzucę, przepraszam raz jeszcze.
Nie ma sprawy Karolcia

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Dziękuję serdecznie i ściskam

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Ciekawe jakby prezentowała się czarna Jenny.....
nie wiem czy dobrym pomysłem jest kupowanie jesiennej torebki ( bo właściwie to już na jesień by była nówka sztuka) jak się nie ma płaszczyka, apaszki...
Co prawda każdą cieplejszą jesień dotychczas śmigam w ramonesce, nie eleganckich płaszczach, ale już jak się zliża II połowa października, wskakuje w coś cieplejszego. Czekają mnie w tym roku "wierzchnie zakupy", zarówno mówię tu o sobie jak i o mężu...

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2011-09-14 o 10:38
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 10:30   #4360
tanizaki
Wtajemniczenie

Cytat:
o super to już wiem że nie chce Lindy , na foto real zupełnie inna niż na stronie
Kori fajna - ale za droga jak na ta wielkość ,
z tych fotek za to wywnioskowałam że urzekła mnie niesamowicie Sigrid - bardzo ładna tylko ten zamsz nie wiadomo jak się zachowa na deszczu? czy nie będzie wymagać impregnatów? jestem bardzo wymagająca jesli chodzi o torebki i trudno mi znaleźć coś odpowiedniego dlatego nie często kupuje
Cieszy mnie fakt, że rozwiałam wasze wątpliwości co do Lindy. Wasz portfel się ucieszy Ja na prawdę uważam, że ta torebka bardzo i to bardzo się różni. Ma inny krój. A no skórka jest taka miękka. A ja myślałam, że będzie sztywna.
Osobiście mi i tak się podoba. Inna niż na etorebce ale ładna. Klasyczna czarna
Ja swoją Sigrid potraktuję impregnatem do zamszu. Wolę dmuchac na zimne. Niż później płakac... A inne posiadaczki Sigrid może coś na ten temat mogą powiedziec?
Cytat:
Dobry

kolega mnie dziś poczęstował papryczką chili... ugryzłam kawałek i myślałam, że wyzionę ducha równocześnie płakałam, śliniłam się i jeszcze dostała kataru a kolega dodatkowo ataku czkawki
Też się dałam jakiś czas temu nabrac i skosztowałam papryczkę chilli. Ogień to jest Za to w potrawach pychotka

Cytat:
Dziękuję miłym osóbkom które skorzystały wczoraj z mojego kodu, niech ktoś się w końcu przyzna do skorzystania żebym mogła osobiście podziękować, dajcie znać coście kupiły
Ja sie przyznam do skorzystania W sobotę kliknęłam moje torebeczki z Twojego kodu Dziękuję za zniżkę

INSTAGRAM
tanizaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 10:32   #4361
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń niedybry

Super torba lubię takie proste klasyczne Ino dyndałki przy suwakach mi się nie widzą ale to już szczegół

Byłam u dentystki i wstępnie stwierdziła, że mam zapalenie dziąseł bo żaden ząb nie wygląda na tyle źle żeby mógł powodować taki szał Nie pytajcie co mi robiła bo nie zaśniecie..... efekt końcowy jest taki, że mam jakieś pakuły(znaczy pakuły z lekarstwem) wciśnięte między zęby i jest mi dziwnie od tego
o kurcze okropność

Cytat:
Napisane przez zua Pokaż wiadomość
Laine
+ ładny kolor (trochę jaśniejsza od Vivien)
+ nie za duża, nie za mała
+ ładne wykończenie

- przewieszona przez ramię średnio wygląda

Eva
+ kolorystyka

- sztywny spód
- zapinana na magnesy
- duża jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
najgorsze jest to tłumaczenie..
mi dentystka kiedyś dogłębnie tłumaczyła jak wygląda czyszczenie kanałów przy...czyszczeniu moich . nie dość, że dziwne uczucie, to jeszcze te informacje. słabo mi się oczywiście zrobiło, próbuję jej powiedzieć, że "słabo mi" - wyszedł dziwny bełkot, bo te waciki w ustach, jej ręce w buzi i te igły, bleeee... ale ona tylko "cichutko kochanie, nic nie mów, bo tu musi być czyściutko, nie zamykaj buzi", więc ja znowu "ale mi słabo". zrozumiała i w natychmiastowym tempie mi zabezpieczyła to co tam otworzyła i kazała mi się poschylać trochę... ale mówi potem "matko kochana, dobrze, że powiedziałaś, bo jakbyś fiknęła tak z zaskoczenia, to nie wiem co miałabym robić - ratować zęba, czy Cię cucić" . ogólnie miła kobitka
ojej ja takiej jeszcze przygody nie miałam i mam nadzieję że nie będę

Cytat:
to jest faktyczny kolor tej laine? mocno odbiega od zdjęcia na stronie, ale ładna jest

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Dobra, kliknę bellę chyba, tylko jakoś tak głupio jedną torbę klikać
a jaki kolorek? I jeszcze jaką klikasz?
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Odnośnie mojego Prawa jazdy : dziękuję za wsparcie i proszę o dalsze trzymanie kciuków bo się nie Poddam! Mimo że kosztuje mnie to dużo nerwów, idzie na to dużo kasy i mimo że wczoraj ryczałam jak dziki osioł () !!

Odnośnie torebek Charal, Dorki i mojej : na razie nie ma nic na horyzoncie ale mają jeszcze kilkanaście dni więc się nie przejmujmy
a ja dzisiaj się zastanawiałam ale jak piszesz że możemy byc spokojne to ok

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
Mam już Aidę i niestety na żywo podoba mi się mniej niż na zdjęciach Kolor jest jakby wyblakły, spodziewałam się bardziej czarnej czerni W jednym miejscu ma małe zadrapanie, taką jakby zadziorkę ze skórki Nie jest to bardzo widoczne, więc nie będę reklamować. Paskudnie śmierdzi - od razu rozbolała mnie głowa Nie będę odsyłać, dam jej szansę, może mimo wszystko się polubimy (mam taką nadzieję). Fotki wrzucę później.
a zdjęcia sie pojawią?

Stary 2011-09-14, 10:39   #4362
dodeczka84
Zakorzenienie

Nie chcę być czarna w tym roku ;-)
Stary 2011-09-14, 10:46   #4363
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez em_ka90 Pokaż wiadomość
właśnie dziś też dostałam swoją czarną Aidę i śmierdzi śledziem niesamowicie! na szczęście dobrze uszyta nie widziałam zadnych skaz (na razie...) mam nadzieję, ze ich nie zobacze. ale co zrobić zeby ona tak nie śmierdziała? jakieś sprawdzone sposoby na śmierdzące etorebki ktoś ma prócz wietrzenia?

no i przy okazji prezentuję juz wszystkim znaną czarną Aidę którą ochrzciłam 'śledziem'

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
sprawdziłam wymiary na stronie i zdecyduję się na Flavię, Madara jest mniejsza a nie chcę ryzykować że mi się nie zmieści i odsyłać dziękuję za pomoc
ja mam flavie i bardzo ją lubie
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
"u góry posiada magnez"

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
byłam w Częstochowie- pierwszy raz naprawdę piękna bazylika

ile torebek!

czekam na zdjęcia nelly:prosi :

danulko

roxico jest?

nudiśliczna torba i ślicznie Ci w tregginsach
ja dawno nie byłam w czestochowie ale fakt bazylika jest naprawdę bardzo ładna
Cytat:
Dobry

kolega mnie dziś poczęstował papryczką chili... ugryzłam kawałek i myślałam, że wyzionę ducha równocześnie płakałam, śliniłam się i jeszcze dostała kataru a kolega dodatkowo ataku czkawki
o kurcze ale przygody mnie kiedys dla żartów ciocia dała papryczkę żebym sobie ją zjadła ale było śmiechu oczywiście ciocia sie śmiała a ja tam plułam gdzie popadło

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Kliknięte Nocne buszowanie po wizażu to zło...
czekamy na zdjęcia madary i evy
Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dlatego m.in kupiłam Elsę ze względu na ten zamek
a elsa ma zamek? czy zasrzask?

Stary 2011-09-14, 10:48   #4364
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Cieszy mnie fakt, że rozwiałam wasze wątpliwości co do Lindy. Wasz portfel się ucieszy Ja na prawdę uważam, że ta torebka bardzo i to bardzo się różni. Ma inny krój. A no skórka jest taka miękka. A ja myślałam, że będzie sztywna.
Cieszę się, że poczekałam na Twoje zdjęcia, bo bym się nieźle rozczarowała. Dzięki Fakt, jest ładna, ale mi chodziło o coś bardziej takiego jak na stronie
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 10:48   #4365
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy Karolcia

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Dziękuję serdecznie i ściskam

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Ciekawe jakby prezentowała się czarna Jenny.....
nie wiem czy dobrym pomysłem jest kupowanie jesiennej torebki ( bo właściwie to już na jesień by była nówka sztuka) jak się nie ma płaszczyka, apaszki...
Co prawda każdą cieplejszą jesień dotychczas śmigam w ramonesce, nie eleganckich płaszczach, ale już jak się zliża II połowa października, wskakuje w coś cieplejszego. Czekają mnie w tym roku "wierzchnie zakupy", zarówno mówię tu o sobie jak i o mężu...
no to ci współczuje zakupów ja ich bardzo nie lubię bo duzo rzeczy mi się bardzo podoba jak nie muszę ich kupować a jak już musze sobie kupić płaszcz to żaden mi nie odpowiada

Stary 2011-09-14, 10:49   #4366
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoją Sigrid potraktuję impregnatem do zamszu. Wolę dmuchac na zimne. Niż później płakac... A inne posiadaczki Sigrid może coś na ten temat mogą powiedziec?

Też się dałam jakiś czas temu nabrac i skosztowałam papryczkę chilli. Ogień to jest Za to w potrawach pychotka

Ja sie przyznam do skorzystania W sobotę kliknęłam moje torebeczki z Twojego kodu Dziękuję za zniżkę
Ooo, to ja Ci bardzo dziękuję
Jeśli chodzi o zamszową sigrid to mam fioletową, niczym jej nie impregnowałam, raz zafarbowała mi sukienkę jasną, ale potem nosiłam ją juz tylko do ciemniejszych rzeczy, możesz spróbować z impregnatem, ja o tym wcześniej nie pomyślałam, ale może też tak zrobię
Stary 2011-09-14, 10:51   #4367
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
no to ci współczuje zakupów ja ich bardzo nie lubię bo duzo rzeczy mi się bardzo podoba jak nie muszę ich kupować a jak już musze sobie kupić płaszcz to żaden mi nie odpowiada
Dlatego musimy zacząć się rozglądać w miarę wcześnie
Stary 2011-09-14, 10:54   #4368
charal
Zakorzenienie

Ja niestety muszę sobie też kupić coś zimowego, jesiennych rzeczy mam mnóstwo, kilka płaszczyków, jakieś trencze, 3 ekoskórki, i parę kurtek ale na zimę mam jeden płaszcz który mi się już znudził, marzy mi się jakiś płaszcz w intensywnym kolorze, fuksjowu, rudy, kobaltowy albo czerwony
Stary 2011-09-14, 10:58   #4369
iza251
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam flavie i bardzo ją lubie

ja dawno nie byłam w czestochowie ale fakt bazylika jest naprawdę bardzo ładna

o kurcze ale przygody mnie kiedys dla żartów ciocia dała papryczkę żebym sobie ją zjadła ale było śmiechu oczywiście ciocia sie śmiała a ja tam plułam gdzie popadło

czekamy na zdjęcia madary i evy

Elsa ma zatrzask na środku
Ooo taki,
(wczoraj wklejałam zdjęcia,ale kiepskiej jakości cosik):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (14,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-09-14, 11:01   #4370
charal
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze okropność

ojej ja takiej jeszcze przygody nie miałam i mam nadzieję że nie będę

a jaki kolorek? I jeszcze jaką klikasz?

a ja dzisiaj się zastanawiałam ale jak piszesz że możemy byc spokojne to ok

a zdjęcia sie pojawią?
Jeśli kliknę bellę to żółtą, nie mam niestety nadal pomysłu co do niej doklikać
Stary 2011-09-14, 11:02   #4371
werucha
Raczkowanie

Cytat:

ELSA pod klapa ma zatrzask / magnes takie jak kristy ma np przy paskach w sumie nie jest on jakis niezbedny bo klapa trzyma wszystko i tak

moja elsa dotarła wczoraj, wieczorem wrzucę fotorelacje
werucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 11:03   #4372
ta_iwona
Rozeznanie

Ile zazwyczaj czekacie na przesyłkę? Jeśli chciałabym dostać torebkę w piątek (bo wtedy cały dzień na 100% jestem w domu), to wystarczy jak zamówię i wpłacę dzisiaj?
Stary 2011-09-14, 11:05   #4373
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ile zazwyczaj czekacie na przesyłkę? Jeśli chciałabym dostać torebkę w piątek (bo wtedy cały dzień na 100% jestem w domu), to wystarczy jak zamówię i wpłacę dzisiaj?
Ja zazwyczaj biorę za pobraniem i mam na drugi dzień, jak wpłacam przelewem to mam po dwóch dniach
Stary 2011-09-14, 11:11   #4374
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zazwyczaj biorę za pobraniem i mam na drugi dzień, jak wpłacam przelewem to mam po dwóch dniach
Dokładnie ,jak pisze Charal. Ja następnym razem też biorę za pobraniem.
Stary 2011-09-14, 11:12   #4375
charal
Zakorzenienie

Widziałyście avonową niby madarę? z taką wstawką w centki? kształt całkiem całkiem
Stary 2011-09-14, 11:50   #4376
tanizaki
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałyście avonową niby madarę? z taką wstawką w centki? kształt całkiem całkiem
A można ją zobaczyc gdzies w sieci? Niestety nie mam dostępu do katalogu z Avonu

INSTAGRAM
tanizaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 12:00   #4377
charal
Zakorzenienie

Cytat:
A można ją zobaczyc gdzies w sieci? Niestety nie mam dostępu do katalogu z Avonu
Nie mam pojęcia, ale zeskanowałam stronę katalogu, nie mówię że mi się ta torba podoba, bo generalnie torby avonowe mnie nie zachwycają delikatnie mówiąc, tylko zastanawia mnie "siła" niektórych modeli toreb że tyle firm je powiela

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 10:01
Stary 2011-09-14, 12:07   #4378
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Elsa ma zatrzask na środku
Ooo taki, (wczoraj wklejałam zdjęcia,ale kiepskiej jakości cosik):
aha to tez jakoś zabezpiecza szkoda że eva nie ma zatrzasków a tylko magnesy ale i tak ja lubie

Cytat:
Jeśli kliknę bellę to żółtą, nie mam niestety nadal pomysłu co do niej doklikać
hmmm faktycznie masz problem bo ty masz duzo torebek ja juz nawet nie wiem jakie posiadasz w swojej kolekcji

Cytat:
ja tez tak będę brała bo oni ostatnio troche wydziwiają kiedys jak zamawiałam i przelewałam pieniązki jednego dnia do południa to miałam torebkę nastepnego dnia a teraz cosik im sie popsuło

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Ja niestety muszę sobie też kupić coś zimowego, jesiennych rzeczy mam mnóstwo, kilka płaszczyków, jakieś trencze, 3 ekoskórki, i parę kurtek ale na zimę mam jeden płaszcz który mi się już znudził, marzy mi się jakiś płaszcz w intensywnym kolorze, fuksjowu, rudy, kobaltowy albo czerwony
ooo cudne kolorki wymieniłaś fuksjowy to i ja bym kupiła ale na razie kasy brak bo idę w tym miesiącu na wesele i musze trochę kasy wydac

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Nie mam pojęcia, ale zeskanowałam stronę katalogu, nie mówię że mi się ta torba podoba, bo generalnie torby avonowe mnie nie zachwycają delikatnie mówiąc, tylko zastanawia mnie "siła" niektórych modeli toreb że tyle firm je powiela
nie podoba mi sie z ta wstawka
ja nigdy nie kupiłam torebki z avonu ciekawa jestem jak z jakościa? tak tylko się zastanawiam

Stary 2011-09-14, 12:16   #4379
ta_iwona
Rozeznanie

Dzięki za info

A ta torba z Avonu mi się nie podoba w ogóle
Stary 2011-09-14, 12:18   #4380
charal
Zakorzenienie

Cytat:
aha to tez jakoś zabezpiecza szkoda że eva nie ma zatrzasków a tylko magnesy ale i tak ja lubie

hmmm faktycznie masz problem bo ty masz duzo torebek ja juz nawet nie wiem jakie posiadasz w swojej kolekcji

ja tez tak będę brała bo oni ostatnio troche wydziwiają kiedys jak zamawiałam i przelewałam pieniązki jednego dnia do południa to miałam torebkę nastepnego dnia a teraz cosik im sie popsuło
otóż mam 4 kryśki 3 vivien, 2 madary, emilkę, 3 sigrid, vivi, evę, imogene, alice, laine, liyę, layę, margo, nancy, marcię, taką niebieską, niepamiętam jak się nazywa, to chyba wszystkie etorebki, jeśli którąś pominęłam to ją przepraszam to jeśli chodzi o etorebki

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Dzięki za info

A ta torba z Avonu mi się nie podoba w ogóle
Też mi się nie podoba, wstawiłam jako ciekawostkę

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
życzę udanego zakupu, co ładnego wybrałaś?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości