Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 11:04   #2221
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Capri ja też nienawidzę uczelni zawsze tak za przeproszeniem dosrają planem, że nie wiadomo co robić. U nas zwykle było tak, że "wieczorowi" mieli zajęcia od 8- 12, a my ("dzienni") od 8 do 18 z takimi przerwami, że były za długie, by siedzieć na uczelni a za krótkie, żeby np. do domu skoczyć i coś zjeść. Także jak się przychodziło do domu po takim całym dniu to tylko obiad, prysznic i łóżko. Albo np. jednego dnia mieliśmy ostatnie zajęcia 18- 20 a następnego na 7.30. Paranoja.
Nie wiem jak teraz będzie, bo jeszcze nie ma mojego cudownego planu, ale pewnie znowu połowę zajęć będziemy chcieli przełożyć.

Co do wykładów, to u nas są nieobowiązkowe, ale niektórzy prowadzący sprawdzają obecność :/ I to jest zupełnie nie fair, bo jak wiesz, że gdzieś sprawdzają to idziesz lub nie na własne ryzyko, że tak powiem. A tak to u nas robią na co którymś wykładzie np. 3-4-8, w zupełnie przypadkowej kolejności. Twierdzą, że na wykłady nie trzeba chodzić a jak przychodzi co do czego to pretensje,że nie ma Cię na listach.
Chore

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:05   #2222
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

i jeszcze 3 dni
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:06   #2223
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Nie jestem guru kulinarnym, ale dla mnie lepsza byłaby jakaś deserowa/gorzka czekolada, niż mleczna. A i znalazłam w necie: http://pozytywnakuchnia.pl/czekoladowe-fondue/

"półgorzkiej czekolady połączonej ze śmietanką kremówką"
Dzięki

Ja mam zamiar wszystkiego spróbować gorzka czekolada jest dla mnie trochę za gorzka, deserowa jest pyszna, ale mam wrażenie, że one się gorzej topią niż mleczna.
Mleczna wydaje mi się bardziej miękka.

Stary 2011-09-14, 11:06   #2224
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Dziewczyny gotujące (Carmi? )myślicie, że zwykła czekolada mleczna może się nadawać na fondue? Czytałam gdzieś, że nie, bo "trudno ją roztopić", ale nigdy nie miałam problemów z roztapianiem czekolady więc nie wiem o co może tu chodzić. A taka "specjalna" kosztuje prawie 40zł/ kg- niby za pyszną, aksamitną czekoladę można tyle dać, bo kilogram to dużo, ale nie chcę na dzień dobry wydawać więcej na słodycze niż na cały zestaw.
nadaje się każda...oczywiście w zależności od przepisu i smaku czekolady ktos może preferować "specjalną"( wtf może chodzi o belgijską ) my roztapialiśmy wedla itp i było ok. tylko sama czekolada szybko tężeje - warto zrobić z jakiegoś przepisu
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:07   #2225
kasia0912
Zakorzenienie

U nas wykłady są nie obowiązkowe,ale są nie które są na obecność bo jeśli chodzisz to możesz mieć zerówkę albo pkt to egzaminu.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:08   #2226
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

mnie też nie wybrali, a miałam próbkę physiogelu i jest rewelacyjny na moją alergie i suchość
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:11   #2227
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
nadaje się każda...oczywiście w zależności od przepisu i smaku czekolady ktos może preferować "specjalną"( wtf może chodzi o belgijską ) my roztapialiśmy wedla itp i było ok. tylko sama czekolada szybko tężeje - warto zrobić z jakiegoś przepisu
Tak belgijską w tych takich dropsach co i do fontanny się stosuje. Jest pyszna, ale kurcze droga.
Może właśnie dodatek śmietanki nie dopuści do szybkiego stężenia?

Stary 2011-09-14, 11:16   #2228
kasia0912
Zakorzenienie

spadam się kąpać

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-14, 11:17   #2229
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
i jeszcze 3 dni

Ja zawsze miałam kretyński plan zajęć, ale myślałam, że na V roku nam odpuszczą, jak wszystkim....co za zonk
Stary 2011-09-14, 11:19   #2230
kasia0912
Zakorzenienie

U nas teraz dodali jakieś nowe przedmioty ( nie powiem fajne) ale np o 21 no kurde to nawet nie chcę się iść. A pewnie musimy 2 wykłady wybrać.

wrrr niech dadzą mi ten plan.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-14, 11:24   #2231
capriola_87
Zakorzenienie

Powiem Wam szczerze, że po ponad tygodniu stosowania s kroków Clinique'a regularnie, 2X dziennie) kondycja mojej skóry bardzo sie poprawiła, zdecydowanie mniej się przetłuszcza (dopiero po paru godzinach!) a buzia jest gładka i fajna - zwłaszcza ten płyn złuszczający, który działa lepiej niż peeling! Więc polecam!

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

U nas z wykładami jeszcze jest tak, że często przyjeżdżają wykładowcy z innych uczelni (UJ, UŚ) i mamy zajęcia do 2 tygodnie, byłoby spoko, ale np. w tym roku mamy jeden przedmiot z którego np. w środę o 8 rano jest wykład, a o 18 ćwiczenia...co prawda właśnie co 2 tygodnie, no ale zawsze I jak tu się nie wk*****ć?!
Stary 2011-09-14, 11:34   #2232
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dostałam odpowiedź z Krakowa, iż chcą więcej moich dokumentów wysłałam zobaczymy, to miejsce jest na Ruczaju
Stary 2011-09-14, 11:40   #2233
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

czesc

co do planow to zawsze mialam poryte, pamietam jak w technikum jednego dnia zaczynalam na 14.30 a konczylam o 19.30... nie musze mowic, ze jak szlam do szkoly to ludzie z niej wychodzili do domu... i norma bylo, ze mielismy ogolnie na 10.30-11.30, a ja zawsze chcialam miec na 8 by szybciej skonczyc a nie o 17

a na studiach to byla paranoja od do jakos 10 mialam wyklady z matematyki a pozniej okienko do 16 i cwiczenia z jakiegos przedmiotu , na szczescie po przeniesieniu na AE pokochalam studiowanie a raczej chodzenie po galeriach i CH

Olka ja tez chce fondu

Zwies Twoj dzien nadchodzi ale to zlecialo

kawa kciukam za pogode

med gratuluje wygrania konkursu tez bym musiala pograc

sanrioo kciukam

co ja to chcialam... aaaa koniec z Harrym Potterem snilo mi sie, ze Bellatrix mnie i paru znajomych gdzies przetrzymywala, różdzke mi zlamano, pozniej ucieklam i chcialam sie dostac na Pokatna poprzez kominek i proszek fiu a nigdzie kominka nie bylo i mnie jakies dziki po drodze gonily, a ja bez rozdzki normalnie jak mugol zrozumiala ktoras cos?

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2011-09-14 o 11:43
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:42   #2234
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Powiem Wam szczerze, że po ponad tygodniu stosowania s kroków Clinique'a regularnie, 2X dziennie) kondycja mojej skóry bardzo sie poprawiła, zdecydowanie mniej się przetłuszcza (dopiero po paru godzinach!) a buzia jest gładka i fajna - zwłaszcza ten płyn złuszczający, który działa lepiej niż peeling! Więc polecam!
to prawda, wtedy w mieszkaniu nawet nie musiałaś się pudrować, co jednak uczyniłaś a od wyjścia z domu minęły już wtedy 2-3 godziny

napisałam jakieś głupotki o komiksach i filmach do konkursu Ziaji ale może przynajmniej się wyróżnię i mnie wezmą bo lubię ich kosmetyki

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:51   #2235
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Zostałam przywołana, więc zjawiam się na chwilę

Mój świat wywrócił się do góry nogami Między nami póki co jest tak jak było

Pracuję po 10 godzin dziennie, więc nie mam kiedy Was nadrobić i wrócić do Was

tęsknię
Trzymaj się, kochana I pamiętaj, że na nas możesz liczyć i może wygadanie się Ci trochę ulży

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić, od paru dni męczę się m.in. z poprawkami mojej pracy... proszę o mocne kciuki, żeby udało mi się jutro złożyć wszystko prawidłowo w dziekanacie... chodzę wnerwiona, bo promotorka się opóźnia, nie mam pracy ostatecznie zaakceptowanej, w związku z czym nie mogę nawet wydrukować... a jeszcze muszę nagrać na płytkę, opisać w jakimś durnym programie, no a przede wszystkim zdobyć podpis promotorki na pierwszej stronie nie wspominając o tym, że nie mam nawet zdjęć zrobionych do dokumentu masakra mam termin do 15.09, ale że dziekanat w czwartek zamknięty, to pewnie na piątek nie pozwolą mi przesunąć terminu i będę musiała jakimś cudem jutro to oddać... także proszę o kciuki, bo bardzo się przydadzą

Cytat:
Chciałam się pożalić...weszłam na stronę Instytutu i zobaczyłam plan zajęć...zajęcia dzień w dzień, od pon do pt, od 8 do 19 z 6cio godzinnymi okienkami....CZY JA JESTEM NA V ROKU CZY JA ŚNIĘ...?!
Ja jeszcze nie mam planu, ale też będę miała codziennie zajęcia... I dużo więcej ćwiczeń niż w ubiegłym roku - tylko w tym semestrze będę miała więcej ćwiczeń niż przez cały poprzedni rok W drugim semestrze trochę mniej zajęć, ale też więcej, niż zwykle ludzie mają na ostatnim semestrze

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
spadam się kąpać
Ja też

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
dostałam odpowiedź z Krakowa, iż chcą więcej moich dokumentów wysłałam zobaczymy, to miejsce jest na Ruczaju
żeby się udało

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 11:59   #2236
karola991
Zakorzenienie

uwaga hit dnia... padłam na dzisiaj i już nie wstanę aco najgorsze, musimy od nowa szukać pracownika :/
nasza pracownica N. dzisiaj miała na rano, i ja o 10 dostaje telefon od mojej sis-szefowej W. wku$%^*&ej jak nie wiem.
W. Karolina! wiesz co N. zrobiła
no cooo?
W. wchodzi facet do sklepu, i mówi jej, że ma dla mnie przesyłkę, jakąs koszulę co zamawiałam u niego i mówi N. ze on jeszcze do mnie zadzwoni zeby się upewnić, i koleś wyciąga telefon i udaje że dzwoni! bo ze mną nie rozmawiał...
(ja w tym momencie już padłam a to jeszcze nie koniec)

Skończył rozmawiać i mówi do N. szefowa kazała z kasy wyciągnąc 220zł za te koszulę, powiedziała, ze później to wszystko rozliczy.
I co zrobiła N? DAŁA MU TE PIENIĄDZE Z KASY!!! nie zadzwoniła do W. aby upewnić się, że dzwonił do niej na pewno, stwierdziła, ze to mega okazja jest bo na tej koszuli jest metka 500zł, po wszystkim zadzwoniła do w. i powiedziała, ze ma jej koszulę i wyciagnęła z kasy tak jak się umówiła z kurierem. A W. zdziwiona jaki kurier, pyta więc czy jakieś potwierdzenie ma? a N. że nie... no to jak się W. wkur#$%^ła powiedziała, ze to jakiś oszust i ze N jest tępa i pokryje to ze swojej wypłaty,a te koszule może sobie wziąć skoro to taka okazja! no to ona w Płacz (jak zwykle jaj jej się coś powie) i siedzi teraz w sklepie i ryczy, a ja zaraz tam muszę jechać sprawdzić o co kaman...;/ no i najprawdopodobniej ma wylot z pracy, bo to już któryś raz jak ona nic nie ogarnia, dziewczyna ma 23 lata a jest głupia jak but, ciągle obcych na zaplecze wpuszcza, czasem się rządzi i jak przyjada przedstawiciele to sama zamawia i podpisuje się swoim nazwiskiem na fakturach jak nie jest do tego upoważniona, a w dodatku ona nic nie rozumie, nigdy :/

no po prostu nawet nie wiem jak to skomentować, jakby on jej powiedział ze ejst z banku, i szefowa kazała mu cały utarg dać do wpłaty? to co zrobiła by N. oczywiście by mu dała te pieniądze....Naiwna :sciana:

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2011-09-14 o 12:01
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 12:02   #2237
kasia0912
Zakorzenienie

Już jestem i w końcu trzeba pościelić łóżko

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-14, 12:04   #2238
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

jutro 18.15 rozmowa w Krakowie
Stary 2011-09-14, 12:06   #2239
kasia0912
Zakorzenienie

Sanrioo będę
Karola faktycznie mało ogarnięta dziewczyna. A Facet musiał wiedzieć kiedy ma przyjść itp.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-14, 12:06   #2240
Ilsa Lund
Zakorzenienie

OMG, Karola, ona tak serio ? Po prostu zobaczyła że on niby dzwoni i nie zdziwiło jej że szefowa się nie przechwalała albo nie dała jej znać ? Dziewczyna po prostu tępa no i cóż zrobić, należy jej się wylot bo przecież na niej tracicie. Ale nie dawajcie jej dyscyplinarki...

Stary 2011-09-14, 12:07   #2241
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
jutro 18.15 rozmowa w Krakowie
powodzenia

Stary 2011-09-14, 12:07   #2242
stygmatek
Zakorzenienie

Karola no to ładnie :/ nie ogarniam takich ludzi... ehh... to sobie facet ładnie zarobił.

Sanrioo trzymam kciuki

Stary 2011-09-14, 12:21   #2243
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Sanrioo
Karola oj maj got co za dziewczyna
Lady Ty to miałaś sen

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 12:22   #2244
justyna_dt
Zakorzenienie

Sanrioo
Karola co za nieżyciowa laska!!! Oczywiście, że powinna to pokryć z własnej wypłaty i wylecieć, no kto to widział...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 12:34   #2245
karola991
Zakorzenienie

no po prostu żal... koleś musiał widzieć, ze ona mało ogarnięta, bo ze mną w sklepie nie ma żartów i ja nie wdaję się w dyskusje z klientami a ona owszem musieli ja rozpracowac, ona ma umowę o pracę na czas próbny 3 miesiące, w październiku mija jej ten czas próbny także jej podziękujemy a mam nadzieję, ze w te dwa tygodnie znajdę kogoś innego.
Ale ta laska nie ma komputera, nie umie obsługiwać internetu, nie wie jak działa karta do bankomatu...jest w porządku, ale z dnia na dzień wychodzi jej tępactwo coraz bardziej.

i wszystko od nowa, szkolenie na kasie, wdrożenie, siedzenie po godzinach z kandydatami, tłumaczenie wszystkiego od początku :sciana:

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

zatrudniłyśmy ją z braku laku tak szczerze, ale wydawało się ze sobie w końcu radzi, po czasie ogarnęła wszystko a tu taki numer.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

dobra jade tam, dzisiaj podróżuję komunikacją miejską więc trochę mi to zajmie, napisze wam co tam, jak sama ogarnę te sytuację.
Stary 2011-09-14, 12:38   #2246
magda2109
Zakorzenienie

Cześć.

Karola, jestem w szoku

Masakra, jak mnie dzisiaj głowa boli... Chyba za długo spałam, bo aż do 9, co mi się rzadko zdarza nawet w weekendy Kawa nie pomogła, a nie chcę brać tabletki, skoro biorę antybiotyk.

Ale lenistwo na tym L-4 Dopiero się ubrałam, robię pranie. A rodzice wczoraj gdy dowiedzieli się, że jestem chora kazali przyjechać do domu, bo muszę się teraz dobrze odżywiać, żeby szybko wyzdrowieć Tak więc może w pt pojadę, mimo że chcieli JUŻ , załatwię przy okazji ginekolożkę, bo dawno nie byłam, no i na uczelnię będę w sb i ndz jeździć od rodziców, a najwyżej w pn wrócę do mieszkania.

Aha, i najlepsze, że podali nam terminy zjazdów, a nawet nie wiem, na jaką godzinę mam w najbliższy weekend...

Normalnie już nie wiem co zrobić z tą głową, chyba sobie utnę
Stary 2011-09-14, 12:42   #2247
Hawwa87
Zakorzenienie

Karola, jestem w szoku... Skąd się biorą tacy ludzie?
Sanrioo,

Ech, P. sam pojechał do mamy malować ściany, więc wypadałoby, żebym ja zaczęła ogarniać mieszkanie... A tak bardzo mi się nie chce...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 12:43   #2248
Gwizdak
Zakorzenienie

Ha! Dzień dobry

jest godzina 12:40, dzisiaj M. pierwszy raz poszedł do pracy. A ja pierwszy raz: wstałam o 9.00 razem z Mrówką, pościeliłam łóżko, zrobiłam zupę, ubrałam się i umyłam, ułożyłam włosy (a ona spała). Napisałam 5. opowieść
I zaraz zabieram się za robienie obiadu.

Gdyby nie bolący brzuch córki, świat byłby idealny

A - Lady, dałaś czadu z tym pierdzieniem Wspaniałe zaręczyny
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 12:46   #2249
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
uwaga hit dnia... padłam na dzisiaj i już nie wstanę aco najgorsze, musimy od nowa szukać pracownika :/
nasza pracownica N. dzisiaj miała na rano, i ja o 10 dostaje telefon od mojej sis-szefowej W. wku$%^*&ej jak nie wiem.
no cooo?
W. wchodzi facet do sklepu, i mówi jej, że ma dla mnie przesyłkę, jakąs koszulę co zamawiałam u niego i mówi N. ze on jeszcze do mnie zadzwoni zeby się upewnić, i koleś wyciąga telefon i udaje że dzwoni! bo ze mną nie rozmawiał...

Skończył rozmawiać i mówi do N. szefowa kazała z kasy wyciągnąc 220zł za te koszulę, powiedziała, ze później to wszystko rozliczy.
I co zrobiła N? DAŁA MU TE PIENIĄDZE Z KASY!!! nie zadzwoniła do W. aby upewnić się, że dzwonił do niej na pewno, stwierdziła, ze to mega okazja jest bo na tej koszuli jest metka 500zł, po wszystkim zadzwoniła do w. i powiedziała, ze ma jej koszulę i wyciagnęła z kasy tak jak się umówiła z kurierem. A W. zdziwiona jaki kurier, pyta więc czy jakieś potwierdzenie ma? a N. że nie... no to jak się W. wkur#$%^ła powiedziała, ze to jakiś oszust i ze N jest tępa i pokryje to ze swojej wypłaty,a te koszule może sobie wziąć skoro to taka okazja! no to ona w Płacz (jak zwykle jaj jej się coś powie) i siedzi teraz w sklepie i ryczy, a ja zaraz tam muszę jechać sprawdzić o co kaman...;/ no i najprawdopodobniej ma wylot z pracy, bo to już któryś raz jak ona nic nie ogarnia, dziewczyna ma 23 lata a jest głupia jak but, ciągle obcych na zaplecze wpuszcza, czasem się rządzi i jak przyjada przedstawiciele to sama zamawia i podpisuje się swoim nazwiskiem na fakturach jak nie jest do tego upoważniona, a w dodatku ona nic nie rozumie, nigdy :/

no po prostu nawet nie wiem jak to skomentować, jakby on jej powiedział ze ejst z banku, i szefowa kazała mu cały utarg dać do wpłaty? to co zrobiła by N. oczywiście by mu dała te pieniądze....Naiwna :sciana:
no naiwna... nie chciala pewnie zle, ale tracic na tym nie mozecie... nie wiem co ja bym zrobila, najodpowiedniej zwolnic bo takich rzeczy sie nie robi, glupota totalna...

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Cześć.

Karola, jestem w szoku

Masakra, jak mnie dzisiaj głowa boli... Chyba za długo spałam, bo aż do 9, co mi się rzadko zdarza nawet w weekendy Kawa nie pomogła, a nie chcę brać tabletki, skoro biorę antybiotyk.

Ale lenistwo na tym L-4 Dopiero się ubrałam, robię pranie. A rodzice wczoraj gdy dowiedzieli się, że jestem chora kazali przyjechać do domu, bo muszę się teraz dobrze odżywiać, żeby szybko wyzdrowieć Tak więc może w pt pojadę, mimo że chcieli JUŻ , załatwię przy okazji ginekolożkę, bo dawno nie byłam, no i na uczelnię będę w sb i ndz jeździć od rodziców, a najwyżej w pn wrócę do mieszkania.

Aha, i najlepsze, że podali nam terminy zjazdów, a nawet nie wiem, na jaką godzinę mam w najbliższy weekend...

Normalnie już nie wiem co zrobić z tą głową, chyba sobie utnę
kuruj sie kuruj jedz do rodzicow bo tam zawsze takie papu, ze ho ho i... nie odcinaj takiej pieknej glowy
Stary 2011-09-14, 12:48   #2250
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
hahaha
Wykłady niestety na mojej uczelni są od 2 lat obowiązkowe i sprawdzają na nich obecność No ale jak się ma 6 osób na roku to muszą coś robic Jestem załamana i wściekła i nienawidze studiów, studiowania i wszystkich uczelni świata!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Dziękuję za uwagę, dobranoc
Ojj, współczuję, ciekawe jak u mnie siatka godzin będzie wyglądać w tym roku (już się cieszę na zespół instrumentalny, praktyki i folklor muz. z którego jest egzamin

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Cześć
Jutro urlop
Hurra, a ja już się kuruję, już tylko lekki katar, także na 100% będę (pewnie się ze 3. razy popłaczę, ale co tam :P)

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
no cooo?

Aj waj, co za masakra

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Sanrioo będę
I ja, i ja

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości