Rozstanie z facetem, część XX - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 07:23   #871
frozenstrawberries
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

Cytat:
Napisane przez boangelina Pokaż wiadomość

No ale tego samego dnia zadzwonil ex... Nie chcialam z nim kontaktu! Spytal, co u mnie, jak sprawy z uczelnia i czy sie z kims spotykam. Wypalilam, ze tak. A on na to, ze TEŻ, ale tylko dla zabawy, by przeleciec... Bo on teraz NIE SZUKA dziewczyny, bo ja bylam jego idealna i byc moze sie kiedys zejdziemy Co o tym sadzic? Kocham go nadal, ale... Hmm.
Zupełnie bezsensu, robi to po to byś nie mogła o nim zapomnieć i iść dalej:/
frozenstrawberries jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 07:51   #872
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aramanda Pokaż wiadomość
A mierzyłaś obwód brzuszka przed ćwiczeniami i teraz? Bo tylko to daje najlepsze rozeznanie, czy coś spada, czy nie Z jednej strony Ty możesz tego nie zauważać, a z drugiej znajomi mogą Ci mówić, że wygląda lepiej, żeby Ci poprawić samopoczucie
A co zrobiłaś dla siebie od czasu rozstania? Zmieniłaś fryzurkę, poszłaś na zakupy, na jakąś imprezę? Czy zrobiłaś coś, co poprawiło Ci humor?

Nie mierzylam
No racja tez tak mysle aczkolwiek,ta kolzeanka nigdy mi nic dobrego nie powiedziala wiec byc moze to prawda jak teraz tak stwierdzila
Poszlam do fryzjera....to teraz wygladam jak pol dupy za krzoka....
Zakupy robie dosc czesto - ale one jakos mi humoru nie poprawiaja bo zawsze jak przychodze do domui przymierzam cos to wygladam do kitu chodzi za mna ten brzuch
Poszlam na impreze,to tez za ciekawie nie bylo,wszyscy zarywali do mojej kolezanki,do mnie zaden wiec to utwierdzilo mnie w przekonaniu ze jestem pasztetem
Ogolnie to caly czas sie wkurzam,to przez exa ( bardziej smuce ) to przez prace ( bardziej wkurzam) i jeszcze ten fakt ze za niedlugo na uczelnie mnie dodatkowo dobija....i tak to u mnie jest Kochana...

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
No ale tego samego dnia zadzwonil ex... Nie chcialam z nim kontaktu! Spytal, co u mnie, jak sprawy z uczelnia i czy sie z kims spotykam. Wypalilam, ze tak. A on na to, ze TEŻ, ale tylko dla zabawy, by przeleciec... Bo on teraz NIE SZUKA dziewczyny, bo ja bylam jego idealna i byc moze sie kiedys zejdziemy Co o tym sadzic? Kocham go nadal, ale... Hmm.

Fajnie ze mowi Ci ze spotyka sie z jakas zeby tylko przeleciec.... (chyba ze mowi tak specjalnie zeby Tobie bylo glupio-ale jesli nie to ->
Pamietaj ze do Ciebie tez moze wrocic z tego samego wzgledu....

Ja tez uwazam ze on nie chce abys o nim zapomniala
Musisz uwazac zeby nie polknac jego haczyka,chyba ze chcesz...
DarkChic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 09:39   #873
Manja25
Rozeznanie

hej. wieki mnie nie bylo...od czasu do czasu zagladam na ten watek ...w kazdym razie potrzebuje gdzies wyrzucic z siebie to co sie dzieje....jestem w zwiazku jakies 9 miesiecy, kilka miesiecy temu byl kryzys- nawet pisalam tutaj o tym, rozstanie wisialo na wlosku- no ale jakos pociagnelismy to dalej z takim skutkiem, ze facet zaczal mnie calkowicie olewac- ja stalam sie nie mila- on olewac i takie bledne kolo. jestem teraz za granica( stad brak polskich znakow) rozmawialismy wczoraj online no i dowiedzialam sie- ze problem jest ponoc we mnie, ze jestem nie mila, obojetna i ze on widzi , ze jesli sam odpuszcza to nie ma kto tego zwiazku ciagnac- ja natomiast uwazam , ze moje bycie nie mila wynika z jego olewania. nie potrafimy sie dogadac. dowiedzialam sie wczoraj ze STRACIL ZAINTERESOWANIE. co mnie bardzo zabolalo. chcialam zeby przyjechal do mnie na kilka dni bo mam wolne, w zeszlym tygodniu on byl bardzo za tym pomyslem - a wczoraj júz mu sie wszystko odwidzialo. jestem o krok aby to zakonczyc , co naprawde mnie boli. i nie wiem jak nim wstrzasnac, obawiam sie ze juz nic nie pomoze, mam dosc tej hustawki jest super i jest dno. dowiedzialam sie rowniez ze jestem samolubem, i tylko biore i biore a nic nie daje . a ja z kolei uwazam ze to on jest egosita i tak naprawde nie wie nic o moich problemach , nie mam wsparcia bo jego to nie interesuje. najbardziej urazilo mnie to ze juz nie jest zainteresowany, a najbardziej zabolaly jego slowa cytuje ´ ja chce Cie podziwiac, powiedz...za co moge Cie podziwiac?´
nie czuje sie jakas nie atrakcyjna, glupia i bez zainteresowan. nie czuje sie tez jakas pusta.
no....a teraz to ja sie wlasnie tak czuje.
troche chaotycznie , ale trudno mi dzis pozbierac mysli w calosc.
pozdrawiam
Stary 2011-09-14, 10:02   #874
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez DarkChic Pokaż wiadomość
Zakupy robie dosc czesto - ale one jakos mi humoru nie poprawiaja
Czasem mi się wydaje, że zakupy poprawiają humor do czasu przekroczenia z nimi progu domu
Cytat:
chodzi za mna ten brzuch
Świetnie, to zaczynamy a6w albo zapisujemy się na fat burning?
Cytat:
Poszlam na impreze,to tez za ciekawie nie bylo,wszyscy zarywali do mojej kolezanki,do mnie zaden wiec to utwierdzilo mnie w przekonaniu ze jestem pasztetem
Nieee, to męski radar Wyczuwają, że chcesz być poderwana, to nie łaszą się na łatwą zdobycz. Gdybyś była zajęta, radosna i miała wszystkich gości w pupie, to by się kleili jak muchy
Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
dowiedzialam sie- ze problem jest ponoc we mnie, ze jestem nie mila, obojetna i ze on widzi , ze jesli sam odpuszcza to nie ma kto tego zwiazku ciagnac- ja natomiast uwazam , ze moje bycie nie mila wynika z jego olewania. nie potrafimy sie dogadac. dowiedzialam sie wczoraj ze STRACIL ZAINTERESOWANIE (...).
dowiedzialam sie rowniez ze jestem samolubem, i tylko biore i biore a nic nie daje . a ja z kolei uwazam ze to on jest egosita i tak naprawde nie wie nic o moich problemach , nie mam wsparcia bo jego to nie interesuje.
Jesteście ze sobą 9 miesięcy, a zachowujecie się jak małżeństwo z kilkunastoletnim stażem. Po co ze sobą jesteście? Tylko się męczycie... Nie widzę, aby z Twojego postu wyzierała bliskość, intymność, radość z bycia razem... Sytuację pogarsza jeszcze fakt, że się nie widujecie. Może warto go przekonać, aby przyjechał, spędzić z nim parę dni i pod koniec zadecydować, czy jest sens ciągnąć konia po błocie?
Stary 2011-09-14, 10:16   #875
pauCaa
Raczkowanie

jezu dziewczyny, jutro mam bardzo wazny dzien, moje byc albo nie byc na studiach, i tak sie stresuje ze masakra...
pauCaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 10:44   #876
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Spaliłam się
Bylam na spotkaniu z przystojniakiem z Aikido, usiedlismy sobie w przytulnym miejscu, od razu po treningu. Ja spocona i z przetluszczonymi wlosami, ale co tam... On zamowil dla nas jedzenie, jakiegos kurczaka w curry i salatke. Jakos bylo mi glupio, skubalam malymi porcyjkami. On sie pyta: co, odchudzasz sie? (ja bylam glodna jak wilk) odpowiedzialam: nie, nie jestem jakos glodna. A potem zaburczalo mi w brzuchu tak tragicznie, ze sie pan ze stolika dalej odwrocil S* zaczal sie smiac, apotem powiedzial ze jestem klamczuszek. Tak mi glupio. Juz nie zadzwonil
Nic się nie martw, daj mu jeszcze czas, może jednak zadzwoni Znam doskonale Twój problem, sama przy nowo poznanych osobach zawsze krępuję się jeść.

Cytat:

A on na to, ze TEŻ, ale tylko dla zabawy, by przeleciec... .
Oj jaki czarujący chłopak

Cytat:
Napisane przez pauCaa Pokaż wiadomość
jezu dziewczyny, jutro mam bardzo wazny dzien, moje byc albo nie byc na studiach, i tak sie stresuje ze masakra...
Trzymamy kciuki!
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 13:04   #877
DarkChic
Raczkowanie

Malla : Czasem mi się wydaje, że zakupy poprawiają humor do czasu przekroczenia z nimi progu domu

Mi tez sie tak wydaje

Malla
: Świetnie, to zaczynamy a6w albo zapisujemy się na fat burning?

Koleżanka wczoraj przeslala mi link z cwiczeniami na brzuch,co by tluszcz na nim spalic i go ujedrnic,ponoc bardzo dobre,dzis poszla w ruch juz 1 poranna seria

Malla : Nieee, to męski radar Wyczuwają, że chcesz być poderwana, to nie łaszą się na łatwą zdobycz. Gdybyś była zajęta, radosna i miała wszystkich gości w pupie, to by się kleili jak muchy

Nie wiem...ja w to nie wierze...jesli ktos nie jest ladny to po co kto ma do niego podchodzic,przeciez wokol jest miliard ladniejszych Jeszcze nie opanowalam tej sztuki,cytowania poszczegolnych partii wypowiedzi wybacz Malla ,ze tak dziwnie Cie zacytowalam

Edytowane przez DarkChic
Czas edycji: 2011-09-14 o 13:07
Stary 2011-09-14, 13:19   #878
boangelina
Rozeznanie

Nie sądze, zeby mnie tez traktowal jak zabawke i mowil tak, zeby kiedys i ze mna sie zabawic. Akurat co do tego, jestem wlasciwie pewna...

Z jednej strony troche rozumiem, ze ktos moze chciec sie zabawic. Sama mimo, ze nadal go kocham, umiem sie cieszyc zyciem i wole narazie się wybawić. Ale z drugiej... Boje sie, ze z nikim innym nie uda mi sie zwiazac. Mam obrzydzenie do kazdego innegoi faceta juz na etapie dotknięcia go

moje recenzje -> https://wizaz.pl/kosmetyki/recenzent...ent=boangelina
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 13:54   #879
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie sądze, zeby mnie tez traktowal jak zabawke i mowil tak, zeby kiedys i ze mna sie zabawic. Akurat co do tego, jestem wlasciwie pewna...
Jak dla mnie to brzmiało jak samcze przechwałki...
Cytat:
Boje sie, ze z nikim innym nie uda mi sie zwiazac. Mam obrzydzenie do kazdego innego faceta juz na etapie dotknięcia go
To naturalne po rozstaniu, przejdzie Ci Twoje serce broni się w ten sposób przed kolejnym zranieniem. Będzie dobrze.
Stary 2011-09-14, 14:32   #880
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:

Z jednej strony troche rozumiem, ze ktos moze chciec sie zabawic. Sama mimo, ze nadal go kocham, umiem sie cieszyc zyciem i wole narazie się wybawić. Ale z drugiej... Boje sie, ze z nikim innym nie uda mi sie zwiazac. Mam obrzydzenie do kazdego innegoi faceta juz na etapie dotknięcia go
Boangelina halo tu Ziemia! Natychmiast ma wrócić ta radosna i pełna energii dziewczyna, którą pamiętam z tego wątku sprzed jeszcze kilku stron, a nie gadająca takie głupoty! Co jak co, ale po Tobie bym się tego nie spodziewała, więc już koniec tych smutów.

Malla, a Ty jak tam po rozstaniu ze Słodziakiem? Utrzymujecie kontakt?
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 15:00   #881
kasiolek1990
Raczkowanie

@boangelina: jak ci się nie uda? uda się. zakochasz się i to sto razy mocniej. Ale na to potrzebujesz czasu i to czasu bez niego.

apropo czasu bez niego, mam problem. Parę razy dziennie sprawdzam jego profil na fejsie i wgapiam sie w jego miniaturkę w okienku czatu. Kurde no, to silniejsze ode mnie. Najchętniej bym go usunęła ze znajomych, ale to by było takie bez klasy, szczególnie że rozstaliśmy się w przyjaznej atmosferze. Ktoś ma taki problem jak ja? I pomysł jakby go rozwiązać ?
kasiolek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 15:11   #882
Malla
Nie depcze krokusów

Kasiolek - bez skrupułów pousuwałam swoich eksów zaraz po rozstaniu. Nie życzę sobie, by śledzili moje życie ani nie zamierzam się dołować widząc ich sukcesy. Wyznaję zasadę "co z oczu, to z serca".
Możesz go usunąć, zablokować wyświetlanie jego postów na tablicy, utworzyć grupę, która nie będzie miała dostępu do Twoich danych.
Nie rozumiem po co się męczysz w imię jakiejś tam "klasy". Przecież nikt i tak nie zwróci uwagi na to, że go nie masz w kontaktach...
Stary 2011-09-14, 16:08   #883
Aegnor
Raczkowanie

Zgadzam się w 100% jeśli chodzi o wyrzucenie z fb! Ja po zerwaniu po prostu nie mogłam włączyć komputera spokojnie, tak waliło mi serce :/ a jak widziałam miniaturkę i info, że jest dostępny to patrzyłam jak w jakąś ikonę i myślałam co on teraz czuje, co sobie myśli, czy napisze cokolwiek itp ;/ wyrzuciłam go, bo wiedziałam, że każde info, że poznał nową dziewczynę, zdjęcie z imprezy czy jakikolwiek komentarz dla mnie będą torturą :/ i co? oburzony napisał do mnie na gg, że pewnie już sobie kogoś znalazłam i dlatego go wyrzuciłam i jak ja mogłam mu to zrobić?! :|
Aegnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 16:15   #884
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Aegnor Pokaż wiadomość
i co? oburzony napisał do mnie na gg, że pewnie już sobie kogoś znalazłam i dlatego go wyrzuciłam i jak ja mogłam mu to zrobić?! :|
Stary 2011-09-14, 16:27   #885
kasiolek1990
Raczkowanie

kurcze, to mogłam to zrobić na początku;/ Teraz po miesiącu głupio, nie chcę żeby wiedział że za nim cierpię czy coś. Trudno, widocznie ja muszę zrezygnować na jakiś czas z życia na fejsie.
Stary 2011-09-14, 16:41   #886
Malla
Nie depcze krokusów

Nie rozkminiaj, tylko kasuj, nie musisz temu panu już niczego poświęcać... Jeśli kiedyś będziecie kumplami, to się ze śmiechem dodacie z powrotem na listę.
Stary 2011-09-14, 16:49   #887
Aegnor
Raczkowanie

Żadne głupio, głupio to jemu powinno być, że zerwał :/ a z powstrzymaniem się od wchodzenia na tego typu rzeczy, u mnie przynajmniej, zawsze kończy się na obietnicach
Stary 2011-09-14, 16:53   #888
boangelina
Rozeznanie

Ja tam sie FB nie przejmuje, wiem ze ludzie niezle glupoty wypisuja, moj ex nie ma zdjec i generalnie wrzuca tylko obrazki z kwejka.
Nie ma opcji blokady by nie widziec profilu tej osoby? Ja nie wywalam ludzi tylko blokuje ich by nie widziec ich tablicy.

Ja sie mocniej nie zakocham, bo nie umiem. Im jestem starsza tym zakochuje sie mniej, ale jest mi z tym generalnie lepiej. Łatwiej sie zyje w porozumieniu. Tak naprawde najmocniej zakochana bylam w moim 1-szym facecie. O czym swiadczy fakt, ze byl beznadziejny a ja wiedzac o tym, i tak go kochalam jak glupia. I nie przeszkadzalo mi to wogole.

moje recenzje -> https://wizaz.pl/kosmetyki/recenzent...ent=boangelina
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 16:57   #889
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja nie wywalam ludzi tylko blokuje ich by nie widziec ich tablicy.
To dobre rozwiązanie. Można jeszcze sprawić, by ktoś widział jak najmniej o nas, tworząc grupę.
Ale wtedy masz pod ręką link do danego profilu i łatwo go podglądać - gdy nie masz w znajomych, trzeba kogoś szukać przez wyszukiwarkę lub znajomych znajomych.
Stary 2011-09-14, 17:07   #890
kasiolek1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To dobre rozwiązanie. Można jeszcze sprawić, by ktoś widział jak najmniej o nas, tworząc grupę.
Ale wtedy masz pod ręką link do danego profilu i łatwo go podglądać - gdy nie masz w znajomych, trzeba kogoś szukać przez wyszukiwarkę lub znajomych znajomych.
życie byłoby prostsze jakby byli faceci emigrowali do Burkina Faso
Stary 2011-09-14, 17:51   #891
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Tak naprawde najmocniej zakochana bylam w moim 1-szym facecie. O czym swiadczy fakt, ze byl beznadziejny a ja wiedzac o tym, i tak go kochalam jak glupia. I nie przeszkadzalo mi to wogole.
ja tak mam z tym eksem teraźniejszym - masakra jakaś Nic dodać nic ująć
Cytat:
Napisane przez kasiolek1990
zdecydowanie! albo na ziemię nieznaną - "NiechMuNieStanie"

to jest w zasadzie moja opcja radzenia sobie z problemami - uciekam jak najdalej i zmieniam otoczenie. W tym przypadku niestety i to nie zdało rezulatu a czemu? ->czyt. odnośnie wypowiedzi boangelina

Cytat:
Napisane przez Aegnor
Zgadzam się w 100% jeśli chodzi o wyrzucenie z fb! Ja po zerwaniu po prostu nie mogłam włączyć komputera spokojnie, tak waliło mi serce :/
Miałam to samo.. teraz już znacznie, ZNACZNIE, mniej..

Cytat:
Napisane przez Malla
Czasem mi się wydaje, że zakupy poprawiają humor do czasu przekroczenia z nimi progu domu
Niestety - dzisiaj mnie to spotkało. Chyba grubo wyglądam we wszykim co kupiłam... A gruba nie jestem... WTF?
co mi odwaliło?? tylko szalik mi się nadal podoba

Edytowane przez Nuska87
Czas edycji: 2011-09-14 o 17:57
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 18:00   #892
_Desolation
Zakorzenienie

Wiecie co, jak tak czytam co piszecie, to ja się ciesze że nie mam fejsa
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 18:19   #893
tuppence__
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
hej. wieki mnie nie bylo...od czasu do czasu zagladam na ten watek ...w kazdym razie potrzebuje gdzies wyrzucic z siebie to co sie dzieje....jestem w zwiazku jakies 9 miesiecy, kilka miesiecy temu byl kryzys- nawet pisalam tutaj o tym, rozstanie wisialo na wlosku- no ale jakos pociagnelismy to dalej z takim skutkiem, ze facet zaczal mnie calkowicie olewac- ja stalam sie nie mila- on olewac i takie bledne kolo. jestem teraz za granica( stad brak polskich znakow) rozmawialismy wczoraj online no i dowiedzialam sie- ze problem jest ponoc we mnie, ze jestem nie mila, obojetna i ze on widzi , ze jesli sam odpuszcza to nie ma kto tego zwiazku ciagnac- ja natomiast uwazam , ze moje bycie nie mila wynika z jego olewania. nie potrafimy sie dogadac. dowiedzialam sie wczoraj ze STRACIL ZAINTERESOWANIE. co mnie bardzo zabolalo. chcialam zeby przyjechal do mnie na kilka dni bo mam wolne, w zeszlym tygodniu on byl bardzo za tym pomyslem - a wczoraj júz mu sie wszystko odwidzialo. jestem o krok aby to zakonczyc , co naprawde mnie boli. i nie wiem jak nim wstrzasnac, obawiam sie ze juz nic nie pomoze, mam dosc tej hustawki jest super i jest dno. dowiedzialam sie rowniez ze jestem samolubem, i tylko biore i biore a nic nie daje . a ja z kolei uwazam ze to on jest egosita i tak naprawde nie wie nic o moich problemach , nie mam wsparcia bo jego to nie interesuje. najbardziej urazilo mnie to ze juz nie jest zainteresowany, a najbardziej zabolaly jego slowa cytuje ´ ja chce Cie podziwiac, powiedz...za co moge Cie podziwiac?´
nie czuje sie jakas nie atrakcyjna, glupia i bez zainteresowan. nie czuje sie tez jakas pusta.
no....a teraz to ja sie wlasnie tak czuje.
troche chaotycznie , ale trudno mi dzis pozbierac mysli w calosc.
pozdrawiam
Takie bledne kolo w jakim Wy tkwicie ma 2 rozwiazania. Powiszechnie wiadomo, że mężczyźni to dość niedomyślne stworzenia, wiec jesli Ci na nim faktycznie zależy warto okazać sie ta madrzejsza strona w zwiazku i zawalczyc. A mianowicie skoro wasz problem polega na tym, że on uważa, ze zaczal Cie olewac bo stalas sie niemila, a Ty uwazasz ze stalas sie niemila bo zaczal Cie olewac, to trudno wam bedzie teraz dojsc do porozumienia kto pierwszy ''zaczal'' po prostu postaraj sie skonczyc te przekomarzania i po prostu stan sie mila jak na poczatku wtedy on pewnie przestanie Cie olewac, pomaga przypominanie sobie jak to wam na poczatku bylo dobrze.. sposob sprawdzony, ale potrzeba duzo samozaparcia, schowania choc na chwile do kieszeni swojej dumy i nie pytania w kolko: 'a czemu ja, a nie on? przeciez to on zaczal' bo takim sposobem do niczego nie dojdziecie i wtedy pozostanie Wam drugie wyjscie czyli rozstanie.
tuppence__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 18:22   #894
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kasiolek1990 Pokaż wiadomość
Genialne
Stary 2011-09-14, 18:37   #895
Aegnor
Raczkowanie

Słuchajcie dziewczyny, mam do Was takie pytanie. Bo chciałabym tu opisać też swoją historię i posłuchać co myślicie, ale w sumie trochę się boję, bo w sumie internet i każdy może wejść i przeczytać i skojarzyć fakty... :/ nie miałyście nigdy problemów, że jakiś znajomy Wasz albo eksa wszedł i znalazł to wszystko?
Stary 2011-09-14, 18:41   #896
Malla
Nie depcze krokusów

Ja nie. A wcale się nie kryję z obecnością na tym forum.
Stary 2011-09-14, 18:50   #897
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie. A wcale się nie kryję z obecnością na tym forum.
Ja również. Chociaż pewne jest że jakby ktoś znajomy przeczytał moje posty, wiedziałby o kogo chodzi.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:41   #898
aramanda
Raczkowanie

Cytat:
Ogolnie to caly czas sie wkurzam,to przez exa ( bardziej smuce ) to przez prace ( bardziej wkurzam) i jeszcze ten fakt ze za niedlugo na uczelnie mnie dodatkowo dobija....i tak to u mnie jest Kochana...
Ojjj Moja Droga ciężko Cię zadowolić , ale damy radę! Po zoo zawsze możemy iść na jakąś imprezę, a poza tym... mnie faceci podrywają zazwyczaj dopiero, jak tańczę, bo jak siedzę, to raczej mało który podchodzi a poza tym jak ma się koleżankę, na która lecą faceci, to tańczy się z dala od niej
A tak w ogóle to studiujesz na ATH?

Cytat:
Nieee, to męski radar Wyczuwają, że chcesz być poderwana, to nie łaszą się na łatwą zdobycz. Gdybyś była zajęta, radosna i miała wszystkich gości w pupie, to by się kleili jak muchy
To prawda! A jakby tak jeszcze zobaczyli, że jakiegoś kolesia przed nimi spławiłaś, to już w ogóle by się starali, dla nich to wyzwanie i chęć rywalizacji . Dlatego trzeba myśleć o tym, żeby się dobrze (wy)bawić, a nie żeby spotkać jakiegoś fagasa

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Ja również. Chociaż pewne jest że jakby ktoś znajomy przeczytał moje posty, wiedziałby o kogo chodzi.
A niech sobie czytają, my nic złego nie zrobiłyśmy

Wszystko ma swój koniec... Ale gdy jedne drzwi się zamkną, otworzą się nowe.

Podróżuję, zwiedzam i bawię się
aramanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:17   #899
Aegnor
Raczkowanie

Cytat:

A niech sobie czytają, my nic złego nie zrobiłyśmy
Ech, no niestety u mnie to nie do końca wygląda tak, że ja nic złego nie zrobiłam poza tym nie chce też żeby ktoś znajomy dowiedział się o wadach mojego eksa, czy jakiś rzeczach które mi w nim nie pasowały :/ no i on też by mnie chyba zabił jakby zobaczył, że tak opisałam wszystko ;p
Stary 2011-09-14, 20:44   #900
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Ojjj Moja Droga ciężko Cię zadowolić , ale damy radę! Po zoo zawsze możemy iść na jakąś imprezę, a poza tym... mnie faceci podrywają zazwyczaj dopiero, jak tańczę, bo jak siedzę, to raczej mało który podchodzi a poza tym jak ma się koleżankę, na która lecą faceci, to tańczy się z dala od niej
A tak w ogóle to studiujesz na ATH?
To masz fajnie...bo do mnie nawet jak tancze to nikt nie podchodzi
Faktycznie coraz bardziej staje sie zrzedzaca i wymagajaca wiele osob to zauwazylo ,ale co no....wszystko mnie wkurza to co sie bede cieszyc jak glupia do sera
Juz sie nie moge doczekac tego zoo szkoda ze akurat teraz duzo pracuje ale spoko spoko ...damy rade
Nom,studiuje na Ath-u a Ty?

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
To prawda! A jakby tak jeszcze zobaczyli, że jakiegoś kolesia przed nimi spławiłaś, to już w ogóle by się starali, dla nich to wyzwanie i chęć rywalizacji . Dlatego trzeba myśleć o tym, żeby się dobrze (wy)bawić, a nie żeby spotkać jakiegoś fagasa
ten fagas - to bylo dobre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości