|
|
#871 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
|
|
|
|
|
#872 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mierzylam No racja tez tak mysle aczkolwiek,ta kolzeanka nigdy mi nic dobrego nie powiedziala wiec byc moze to prawda jak teraz tak stwierdzila ![]() Poszlam do fryzjera....to teraz wygladam jak pol dupy za krzoka.... ![]() Zakupy robie dosc czesto - ale one jakos mi humoru nie poprawiaja bo zawsze jak przychodze do domui przymierzam cos to wygladam do kitu chodzi za mna ten brzuch Poszlam na impreze,to tez za ciekawie nie bylo,wszyscy zarywali do mojej kolezanki,do mnie zaden wiec to utwierdzilo mnie w przekonaniu ze jestem pasztetem ![]() Ogolnie to caly czas sie wkurzam,to przez exa ( bardziej smuce ) to przez prace ( bardziej wkurzam) i jeszcze ten fakt ze za niedlugo na uczelnie mnie dodatkowo dobija....i tak to u mnie jest Kochana... ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Fajnie ze mowi Ci ze spotyka sie z jakas zeby tylko przeleciec.... Pamietaj ze do Ciebie tez moze wrocic z tego samego wzgledu.... Ja tez uwazam ze on nie chce abys o nim zapomniala ![]() Musisz uwazac zeby nie polknac jego haczyka,chyba ze chcesz... |
||
|
|
|
#873 |
|
Rozeznanie
|
hej. wieki mnie nie bylo...od czasu do czasu zagladam na ten watek ...w kazdym razie potrzebuje gdzies wyrzucic z siebie to co sie dzieje....jestem w zwiazku jakies 9 miesiecy, kilka miesiecy temu byl kryzys- nawet pisalam tutaj o tym, rozstanie wisialo na wlosku- no ale jakos pociagnelismy to dalej z takim skutkiem, ze facet zaczal mnie calkowicie olewac- ja stalam sie nie mila- on olewac i takie bledne kolo. jestem teraz za granica( stad brak polskich znakow) rozmawialismy wczoraj online no i dowiedzialam sie- ze problem jest ponoc we mnie, ze jestem nie mila, obojetna i ze on widzi , ze jesli sam odpuszcza to nie ma kto tego zwiazku ciagnac- ja natomiast uwazam , ze moje bycie nie mila wynika z jego olewania. nie potrafimy sie dogadac. dowiedzialam sie wczoraj ze STRACIL ZAINTERESOWANIE. co mnie bardzo zabolalo. chcialam zeby przyjechal do mnie na kilka dni bo mam wolne, w zeszlym tygodniu on byl bardzo za tym pomyslem - a wczoraj júz mu sie wszystko odwidzialo. jestem o krok aby to zakonczyc , co naprawde mnie boli. i nie wiem jak nim wstrzasnac, obawiam sie ze juz nic nie pomoze, mam dosc tej hustawki jest super i jest dno. dowiedzialam sie rowniez ze jestem samolubem, i tylko biore i biore a nic nie daje . a ja z kolei uwazam ze to on jest egosita i tak naprawde nie wie nic o moich problemach , nie mam wsparcia bo jego to nie interesuje. najbardziej urazilo mnie to ze juz nie jest zainteresowany, a najbardziej zabolaly jego slowa cytuje ´ ja chce Cie podziwiac, powiedz...za co moge Cie podziwiac?´
nie czuje sie jakas nie atrakcyjna, glupia i bez zainteresowan. nie czuje sie tez jakas pusta. no....a teraz to ja sie wlasnie tak czuje. troche chaotycznie , ale trudno mi dzis pozbierac mysli w calosc. pozdrawiam
|
#874 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Czasem mi się wydaje, że zakupy poprawiają humor do czasu przekroczenia z nimi progu domu
![]() Świetnie, to zaczynamy a6w albo zapisujemy się na fat burning? ![]() Cytat:
Wyczuwają, że chcesz być poderwana, to nie łaszą się na łatwą zdobycz. Gdybyś była zajęta, radosna i miała wszystkich gości w pupie, to by się kleili jak muchy ![]() Cytat:
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
jezu dziewczyny, jutro mam bardzo wazny dzien, moje byc albo nie byc na studiach, i tak sie stresuje ze masakra...
|
|
|
|
#876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam doskonale Twój problem, sama przy nowo poznanych osobach zawsze krępuję się jeść. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
Malla : Czasem mi się wydaje, że zakupy poprawiają humor do czasu przekroczenia z nimi progu domu
![]() Mi tez sie tak wydaje ![]() Malla : Świetnie, to zaczynamy a6w albo zapisujemy się na fat burning? ![]() Koleżanka wczoraj przeslala mi link z cwiczeniami na brzuch,co by tluszcz na nim spalic i go ujedrnic,ponoc bardzo dobre,dzis poszla w ruch juz 1 poranna seria ![]() Malla : Nieee, to męski radar Wyczuwają, że chcesz być poderwana, to nie łaszą się na łatwą zdobycz. Gdybyś była zajęta, radosna i miała wszystkich gości w pupie, to by się kleili jak muchy ![]() Nie wiem...ja w to nie wierze...jesli ktos nie jest ladny to po co kto ma do niego podchodzic,przeciez wokol jest miliard ladniejszych Jeszcze nie opanowalam tej sztuki,cytowania poszczegolnych partii wypowiedzi wybacz Malla ,ze tak dziwnie Cie zacytowalam
Edytowane przez DarkChic Czas edycji: 2011-09-14 o 13:07 |
|
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Nie sądze, zeby mnie tez traktowal jak zabawke i mowil tak, zeby kiedys i ze mna sie zabawic. Akurat co do tego, jestem wlasciwie pewna...
![]() Z jednej strony troche rozumiem, ze ktos moze chciec sie zabawic. Sama mimo, ze nadal go kocham, umiem sie cieszyc zyciem i wole narazie się wybawić. Ale z drugiej... Boje sie, ze z nikim innym nie uda mi sie zwiazac. Mam obrzydzenie do kazdego innegoi faceta juz na etapie dotknięcia go
|
#879 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natychmiast ma wrócić ta radosna i pełna energii dziewczyna, którą pamiętam z tego wątku sprzed jeszcze kilku stron, a nie gadająca takie głupoty! Malla, a Ty jak tam po rozstaniu ze Słodziakiem? Utrzymujecie kontakt? |
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
@boangelina: jak ci się nie uda? uda się. zakochasz się i to sto razy mocniej. Ale na to potrzebujesz czasu i to czasu bez niego.
apropo czasu bez niego, mam problem. Parę razy dziennie sprawdzam jego profil na fejsie i wgapiam sie w jego miniaturkę w okienku czatu. Kurde no, to silniejsze ode mnie. Najchętniej bym go usunęła ze znajomych, ale to by było takie bez klasy, szczególnie że rozstaliśmy się w przyjaznej atmosferze. Ktoś ma taki problem jak ja? I pomysł jakby go rozwiązać ? |
|
|
|
#882 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kasiolek - bez skrupułów pousuwałam swoich eksów zaraz po rozstaniu. Nie życzę sobie, by śledzili moje życie ani nie zamierzam się dołować widząc ich sukcesy. Wyznaję zasadę "co z oczu, to z serca".
Możesz go usunąć, zablokować wyświetlanie jego postów na tablicy, utworzyć grupę, która nie będzie miała dostępu do Twoich danych. Nie rozumiem po co się męczysz w imię jakiejś tam "klasy". Przecież nikt i tak nie zwróci uwagi na to, że go nie masz w kontaktach...
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się w 100% jeśli chodzi o wyrzucenie z fb! Ja po zerwaniu po prostu nie mogłam włączyć komputera spokojnie, tak waliło mi serce :/ a jak widziałam miniaturkę i info, że jest dostępny to patrzyłam jak w jakąś ikonę i myślałam co on teraz czuje, co sobie myśli, czy napisze cokolwiek itp ;/ wyrzuciłam go, bo wiedziałam, że każde info, że poznał nową dziewczynę, zdjęcie z imprezy czy jakikolwiek komentarz dla mnie będą torturą :/ i co? oburzony napisał do mnie na gg, że pewnie już sobie kogoś znalazłam i dlatego go wyrzuciłam i jak ja mogłam mu to zrobić?! :|
|
|
|
|
#884 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, to mogłam to zrobić na początku;/ Teraz po miesiącu głupio, nie chcę żeby wiedział że za nim cierpię czy coś. Trudno, widocznie ja muszę zrezygnować na jakiś czas z życia na fejsie.
|
|
|
|
#886 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie rozkminiaj, tylko kasuj, nie musisz temu panu już niczego poświęcać... Jeśli kiedyś będziecie kumplami, to się ze śmiechem dodacie z powrotem na listę.
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
Żadne głupio, głupio to jemu powinno być, że zerwał :/ a z powstrzymaniem się od wchodzenia na tego typu rzeczy, u mnie przynajmniej, zawsze kończy się na obietnicach
|
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam sie FB nie przejmuje, wiem ze ludzie niezle glupoty wypisuja, moj ex nie ma zdjec i generalnie wrzuca tylko obrazki z kwejka.
Nie ma opcji blokady by nie widziec profilu tej osoby? Ja nie wywalam ludzi tylko blokuje ich by nie widziec ich tablicy. ![]() Ja sie mocniej nie zakocham, bo nie umiem. Im jestem starsza tym zakochuje sie mniej, ale jest mi z tym generalnie lepiej. Łatwiej sie zyje w porozumieniu. Tak naprawde najmocniej zakochana bylam w moim 1-szym facecie. O czym swiadczy fakt, ze byl beznadziejny a ja wiedzac o tym, i tak go kochalam jak glupia. I nie przeszkadzalo mi to wogole.
|
#889 |
|
Nie depcze krokusów
|
To dobre rozwiązanie. Można jeszcze sprawić, by ktoś widział jak najmniej o nas, tworząc grupę.
Ale wtedy masz pod ręką link do danego profilu i łatwo go podglądać - gdy nie masz w znajomych, trzeba kogoś szukać przez wyszukiwarkę lub znajomych znajomych.
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
życie byłoby prostsze jakby byli faceci emigrowali do Burkina Faso
|
|
|
|
#891 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic dodać nic ująć ![]() Cytat:
![]() to jest w zasadzie moja opcja radzenia sobie z problemami - uciekam jak najdalej i zmieniam otoczenie. W tym przypadku niestety i to nie zdało rezulatu a czemu? ->czyt. odnośnie wypowiedzi boangelina![]() Cytat:
![]() Cytat:
WTF?co mi odwaliło?? tylko szalik mi się nadal podoba Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2011-09-14 o 17:57 |
||||
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jak tak czytam co piszecie, to ja się ciesze że nie mam fejsa
|
#893 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
po prostu postaraj sie skonczyc te przekomarzania i po prostu stan sie mila jak na poczatku wtedy on pewnie przestanie Cie olewac, pomaga przypominanie sobie jak to wam na poczatku bylo dobrze.. sposob sprawdzony, ale potrzeba duzo samozaparcia, schowania choc na chwile do kieszeni swojej dumy i nie pytania w kolko: 'a czemu ja, a nie on? przeciez to on zaczal' bo takim sposobem do niczego nie dojdziecie i wtedy pozostanie Wam drugie wyjscie czyli rozstanie.
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny, mam do Was takie pytanie. Bo chciałabym tu opisać też swoją historię i posłuchać co myślicie, ale w sumie trochę się boję, bo w sumie internet i każdy może wejść i przeczytać i skojarzyć fakty... :/ nie miałyście nigdy problemów, że jakiś znajomy Wasz albo eksa wszedł i znalazł to wszystko?
|
|
|
|
#896 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja nie. A wcale się nie kryję z obecnością na tym forum.
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również. Chociaż pewne jest że jakby ktoś znajomy przeczytał moje posty, wiedziałby o kogo chodzi.
|
#898 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po zoo zawsze możemy iść na jakąś imprezę, a poza tym... mnie faceci podrywają zazwyczaj dopiero, jak tańczę, bo jak siedzę, to raczej mało który podchodzi a poza tym jak ma się koleżankę, na która lecą faceci, to tańczy się z dala od niej A tak w ogóle to studiujesz na ATH? Cytat:
A jakby tak jeszcze zobaczyli, że jakiegoś kolesia przed nimi spławiłaś, to już w ogóle by się starali, dla nich to wyzwanie i chęć rywalizacji . Dlatego trzeba myśleć o tym, żeby się dobrze (wy)bawić, a nie żeby spotkać jakiegoś fagasa Cytat:
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Ech, no niestety u mnie to nie do końca wygląda tak, że ja nic złego nie zrobiłam
poza tym nie chce też żeby ktoś znajomy dowiedział się o wadach mojego eksa, czy jakiś rzeczach które mi w nim nie pasowały :/ no i on też by mnie chyba zabił jakby zobaczył, że tak opisałam wszystko ;p
|
|
|
|
#900 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie coraz bardziej staje sie zrzedzaca i wymagajaca wiele osob to zauwazylo ,ale co no....wszystko mnie wkurza to co sie bede cieszyc jak glupia do sera ![]() Juz sie nie moge doczekac tego zoo szkoda ze akurat teraz duzo pracuje ale spoko spoko ...damy rade Nom,studiuje na Ath-u a Ty? ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Z jednej strony Ty możesz tego nie zauważać, a z drugiej znajomi mogą Ci mówić, że wygląda lepiej, żeby Ci poprawić samopoczucie 
wiec byc moze to prawda jak teraz tak stwierdzila 

a poza tym jak ma się koleżankę, na która lecą faceci, to tańczy się z dala od niej