|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dodajka ja niestety miałam złe przeczucia w związku z Twoim egzaminem od samego rana, ale nie chciałam mówić żeby nie było że kraczę- taka już czarownica ze mnie
ale myślę, że następnym razem się uda ściskam Cię ![]() Marta witaj! nie zazdroszczę tej pracy po 12h- sama tak pracuje 3 dni w tygodniu (8h w 1 pracy i 4h w drugiej) i padam na pyszczek a pracę mam typowo umysłową i przy kompie głownie ![]() Hania gratuluję zdanego egzaminu! Nurek baw się dobrze na wakacjach i też czekam z utęsknieniem na zdjęcie z tego co pamiętam masz pięękne loki Dziewczyny trochę się już denerwuję jutrzejszą przeprowadzką, ale to taki pozytywny stres, już się nie mogę doczekać tak naprawdę
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za pozytywne załatwienie sprawy
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Baaardzo dziękuję osobie, która na mnie doniosła
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
A co niby takiego zrobiłaś?;>
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, widzę, że osoba życzliwa tylko czyha, aby na kogoś donieść. Tak jak na mnie z końcem X części poprzedniego wątku
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1507 |
|
Konto usunięte
|
Musiałam obciąć moje piękne długie pazurki
Znowu będę bawić się w zapuszczanie...Eh, oddalam się trochę od tego wątku Dyskusja tutaj trwa w ciągu dnia, a ja w pracy niezbyt mogę korzystać z internetu. A wieczorami najczęściej cisza. Szkoda trochę, ale w dobrze, że jakaś tam "więź" się wytworzyła i w końcu poznam niektóre z Was W ogóle chciałam powiedzieć coś odnośnie SPD Koleżanka mi kiedyś poleciła czarny domestos, który działa pod linią wody. Zaczęłam to stosować, bo toaleta po poprzedniej właścicielce była zapuszczona... I powiem Wam, że to naprawdę działa! Regularne stosowanie i zwykłego i tego czarnego sprawiło, że toaleta aż lśni
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie dzisiaj takie spa że w końcu czuję się dopieszczona
![]() Długa kąpiel z olejkami,peeling,maska na włosy i manicure z malowaniem paznokci. Teraz czekam na męża aż wróci z pracy ale to będzie dopiero około 21.Teraz 2 dni pracy i na szczęście weekend wolny W sobotę jesteśmy zaproszeni na grila na pożegnanie sezonu a w niedzielę relaks
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I baaardzo żałuję, że nie będzie mi dane poznać Cię osobiście ![]() Co do czarnego domestosa - mówisz o tym Zero Kamienia? Ja używam go od bardzo dawna i fakt, na kamień pod linią wody działa doskonale. Ale niestety na zacieki od wody nie działa chyba nic Nie wiem, czego to jest przyczyną, ale mam takie szaro-żółto-kamieniste zacieki, od góry (tam, skąd leci woda) do linii wody. Takie dwie brzydkie linie... Może nie jest to mega widocznie, ale wystarczające, by wręcz było mi wstyd. A armatura ma 3 lata, i nie należała do najtańszych. Wręcz w drugą stronę Czekam na te wyniki, i czekam, i się łudzę jak głupia... Trzymacie mocno, prawda?
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przeklinałam
Bez tego moje wyrażenie uczuć po oblanym egzaminie nie byłoby tak pełne ![]() Cytat:
![]() O to, że osoby "życzliwe" inaczej czyhają na nasze potknięcia (przekleństwa, ubliżanie, formy reklamy, sprzedaży), donoszą na nas i dostajemy punkty karne. Niektórzy tak poprawiają sobie poziom swojej inteligencji i tak się dowartościują, ale czasami nawet to nie pomaga ![]() W ogóle witaj u nas Brakowało mi Ciebie I mam kilka włosowych pytań, ale to potem ![]() Cytat:
My mamy cała łazienkę tak straszną, że patrzeć nie mogę na nią. Dosłownie wszystko jest do wymiany, ale skąd to wziąć 10 000 pln? ![]() Pospałam trochę, wydzwaniałam do Aaby, bo nie bloknęłam telefonu i pewnie się wystraszyła, że coś się dzieje Poszłam do siostry z kosmetykami z avonu, pogadałyśmy sobie szczerze, pocieszyła mnie trochę i już mi o wiele lepiej![]() Przyszłam i zaserwowałam tż pyszny obiad Chamburger z budki obok. Jutro już dostanie pyszny obiadek, nie ma to tamto
|
||
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i szkoda słow, na prawdę...Ale mam wk*rwa... No masakra jakaś:/ Temat nie na forum ogólne. Powiem tylko, że nie rozumiem dlaczego niektóre matki robią ze swoich synów maminsynków i uprzykrzają innym życie
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny... Przygarniecie i mnie? Nie wiem czy mnie pamiętacie, bylam na tamtym wątku dopiero na koncu.
Jestem bez pracy, czuję się totalnie beznadziejna, bo z żadnej szkoły ani szkoły językowej ani nawet z korków nikt do mnie nie zadzwonił. I siedze w domu i martwię się i wyję z bezsilności... Siedzę całymi dniami sama, nie mam z kim pogadać, jedyna przyjaciółka tez jakby przestała się mną przejmować i odzywać się do mnie... Sypie mi się wszystko, a przez brak kontaktu z ludźmi całkiem wariuję. Ale obiecuję nie smęcić cały czas, nawet jakiś wkupny przepis mogę znowu zaserwowac...
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że ja przez wiele miesięcy stosowałam Domestos zwykły dwa razy w tygodniu (wtorek, czwartek) + w niedzielę ten czarny i naprawdę toaleta wygląda jak nowa. Tylko ważne było regularne stosowanie. teacherka witaj |
|
|
|
|
#1515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przeprowadzka pójdzie jak po maśle ![]() Cytat:
Cytat:
ja czekam na 21 i loguje sie na przedmioty kto pierwszy ten lepszy! jak ja tego nie cierpie |
|||
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Ma-sa-kra
Ciekawe kiedy obróci się to wszystko przeciw "życzliwej inteligencji" która zapewne nas podczytuje Cytat:
A co do oddalania, to ja też na razie mniej się udzielam, bo nie mam czasu po prostu i jak zaglądam wieczorem to też tu cisza aaby ![]() dodaja mam nadzieje, że już lepiej Tobie trochę, jeśli moje słowa jakoś Cię uraziły to bardzo przepraszam, bo czasem moje gadki prosto z mostu nie wychodzą na dobre
|
|
#1517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mają brzydki kształt i mam strasznie krótką płytkę na lewej dłoni. No ale nie umiem sobie ładnie skrócić i obcinam do końca ![]() Ciekawe jak tam kashmirka i jej umowa Zawsze chciałam mieszkać na / po studiach w kawalerce, ale nigdy nie wyszło. Teraz mając trzy pokoje na dwie osoby zastanawiam się jak można się w dwóch pokojach pomieścić Chociaż na wynajmowanym musieliśmy się zmieścić na 10m2... To był hardkor
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę rodzicom w takim razie tego domestosa sprawić, bo w jednej łazience w wc straszny kamien się robi ;/ i mama kupowała te wszystkie bangi nie bangi i guzik działały.. rozchorowałam się... to pewnie przez klimę w sklepie ;/ TŻ kupił mi jakieś leki , ale jeszcze jutro tyko do pracy i trochę wolnego i będę mogła odpocząć i pobyć z TŻ bo ostatnio się zaniedbaliśmy ( siostra TŻ była u nas prawie 2 tygodnie i tylko szybki sexik z rana wchodził w grę ![]() )
|
|
|
#1519 | |||
|
Zakorzenienie
|
żenua
Cytat:
Juz mnie denerwują, ale po weekendzie obetne, bo teraz idziemy na wesele to musza byc ładne ![]() Cytat:
zapuszczam sie powoli, a chcialam tego uniknąćChyba musze wziać przykład z Ciebie ![]() Cytat:
a czemu"szeptasz"?sikorka robiłas test ? ja dzis ambitnie, wyprasowalam wszystko co mialam, zrobilam porzadek w szafie- pozegnalam sie z letnimi sukienkami
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-14 o 21:21 |
|||
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja-szkoda że nie udało się, ale wszystko przed Tobą
A jeśli chodzi o to donosicielstwo to brak słów ![]() Haniulka- gratuluję zdania informatyki ![]() Kash- trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę ![]() Aaby- ![]() witam ![]() ja ostatnio mam mało czasu żeby zaglądać, tata wrócił do pracy a ja siedzę z mamą w tym czasie wieczorem wpadam do domu kąpiel, kolacja, praca i spanko są już grzyby a ja nie mam kiedy jechać
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano ciekawe, jurto się okaże miejmy nadzieję że dobrze wszystko
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc mi to sie wszystko podoba, nie nie wszystko tipsy wstrętnie zrobione i grube mi się nie podobają a ja w ogole to mam manie że zawsze patrze na ręce innych
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula zapomniałam kupić <ściana> ale muszę jutro ( bo rano tak mnie mdliło, że nie wiem czy to przez chorobę czy może coś innego ...)
mój TŻ się ze mnie śmieje , że to kolejna urojona ciążą ( pozamaciczna - domózgowa ) i każe mi iść do lekarza ( tutaj to go powinnam posłuchać bo mój @ ostatnio dziwny jest )
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do lekarza powinnaś iść nie buty to już mniej mnie kręcą humoru nie mam, sprzeczka była
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kręcą włosy :O tak jak i brzusie ciężąrnych aż mam ochotę macać itd. u nas też była sprzeczka ( TŻ wydał za dużo kaski ostatnio , i się wkurzyłam, bo ja każdy grosz 10000 razy oglądam , nie kupuje nowych kosmetyków za drogich - szampon kupiłam za 1,99 ostatnio - a on musiał się "odstresować " ) idę się wykąpać , i lecę spać Do jutra
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-09-14 o 21:50 |
|
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja jak zwykle na chwile przed praca, bo wieczorem nie ma szans coś nabazgrać. Paskudnie się dziś czuję i najchętnije bym wcale do pracy nie szła, a tyle mam do zrobienia. Dom jak pobojowisko, @ przyszła, więc jedyne na co mam ochotę to leżeć w łóżku i udawać, że umieram:P A tu dziś dentysta jeszcze. Gratulacje za wszystkie zdane egzaminy. Nurku wreszcie pokonałaś nieszczęsną statystykę (ale co do włosów jestem w szoku i nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w krótkich)Abby dla Ciebie kciuki nadal, bo chyba wyników jednak nie było. PS Co z Twoim blogiem?? , bo ja bym kociaki pooglądała. I mogłabym liczyć na PW z radą dotyczącą wódki na wesele. Bo już zakupiliśmy, ale straszą mnie, że za mało, a wesele też w lipcu. Kash ale Ci fajnie, nigdy nie miałam sama nawet pokoju i czasem sobie myślę, jak to by było. Dodajko bardzo trzymałam kciuki i byłam pewna, że zdasz za pierwszym, ale te egzaminy są nieprzewidywalne. I nie pisz, że jesteś beznadziejna, ja zdawałam 6 razy ![]() Co mi totalnie obrzydziło auto i jazdę, ostatnim razem to było mi wszystko jedno czy zdam, czy nie i kazałam tacie obiecać, że jak nie zdam to już nie będę nigdy musiała podchodzić. Moim zdaniem następnym razem napewno się uda, tylko się niepoddawaj.Z nowości zamówiliśmy wódkę na wesele i godz w kościele(ksiądz się pytał czy na pewno mam 18 lat ). Dostałam też list, że jestem oficjalnie przyjęta na studia, teraz tylko trzeba wpłacić te ponad 2000 za pierwszy semestr, mam nadzieje, że dostanę sporą pensje na normalną umowę, bo inaczej studia niszczą nasze plany na samodzielne finansowanie wesela![]() Nie mam się w co ubrać do pracy, we wszystkim wyglądam paskudnie Chcę zakupy
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1529 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tam to w ogóle nie poraziło, wręcz mogłam się wczuć w Twoją sytuację i też sobie pod nosem przeklnęłam A tam. Mi to rybka, ja oceniam nasz wątek tak, jak oceniam, i nie potrzebne mi jakieś gwiazdki (lub ich brak) od zazdrośnic To my tworzymy wątek, nie żółte gwiazdki. Oczywiście, że się wystraszyłam! Jak możesz dzwonić do mnie łokciem?! ![]() Cytat:
), bo wszystkie środki typu Cilit Bang na kamień itp. nie pomagają. Jeszcze rozumiem, gdybym zapuszczała łazienkę, ale na jej punkcie jestem dość przewrażliwiona i od samego początku regularnie szoruję. Może błędem było, że zawsze używam czegoś w stylu Zero Kamienia, ale moja wina, że zawsze był kamień i zwykłe środki nie dawały rady?! No to teraz mam: albo kamień, albo szare szlaczki Cytat:
![]() Niestety długich paznokci nie mogę mieć, bo bardzo przeszkadzają mi choćby w pisaniu na klawiaturze - a w pracy piszę non stop. Z resztą, teraz, jak sobie maluję na jeden kolor, to nawet krótkie mi się podobają ![]() Cytat:
Kochana, jak Mama? Wyprowadzacie ją na balkon? Postępy w jedzeniu lub rehabilitacji? Wciąż myślę i trzymam kciuki ![]() ![]() Sprzeczki czasem są potrzebne. Życzę, byście szybko o niej zapomnieli Cytat:
Blog działa i ma się dobrze - zapraszam ![]() PW zaraz spłodzę - choć temat wódki jest baaardzo indywidualny... Serdecznie gratuluję przyjęcia na studia! Doskonale rozumiem koszty naukowo-ślubne, bo przerabialiśmy to samo w tym samym czasie (ślub po pierwszym roku magisterki). U nas dodatkowo ten minus, że poszliśmy oboje - a czesne jeszcze wyższe niż Twoje Niestety nie udało nam się pokryć wszystkich kosztów wesela z własnej kieszeni i niektóre jeszcze nam się czkawką odbijają, ale wiem, że gdybyśmy się uparli, że płacimy za wesele a nie idziemy na studia, to moi rodzice i tak zrobiliby przelew na studia, bo dla nich nauka i wykształcenie zawsze były na pierwszym miejscu. I chyba po prostu nie pozwoliliby mi zrobić przerwę. Zwłaszcza, że wiadomo - kobieta w końcu zajdzie w ciążę i później ciężko jest te studia zrobić. Trzymam kciuki, byście sobie ze wszystkim dali radę Na pewno wyglądasz ślicznie! Co do zakupów - baaardzo chętnie pójdę z Tobą, tylko najpierw szóstka w lotto albo jakiś mały napad na duży bank ![]() Dzień dobry Laski! Ja od rana w nastroju czempionowym - sprawdziłam przed chwilą wyniki iii... 3! To oznacza, że jeśli babka z seminarium, która do dziś milczy , da mi zaliczenie, to mam rok zaliczony i 160zł w kieszeni za warunek! A to oznacza, że tylko Ł. musi złożyć wniosek, czyli koszta ciut mniejsze!Normalnie łzy mi poleciały, jak zobaczyłam ocenę w systemie! (wstawiłabym stado cieszących się kulek, ale wiadomość jest przeładowana grafiką kash, opowiadaj, jak sytuacja na froncie! I pamiętaj - rób fotkę Fochny ![]() Ach, gdyby dziś mi się chciało tak, jak mi się nie chce ![]()
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia- gratuluję przyjęcia na studia
co do kosztów to wiem co czujesz bo ja robię ostatni rok drugiej mgr i jeszcze podyplomowe, podyplomowe na szczęście kończą się w lutym a mgr w czerwcu czyli u mnie ostatni już rok opłatAaby- gratuluję ![]() dziękuję że pytasz o mamę ale może z czasem się przekona, póki co sadzamy ją na krześle i na piłce do fitnessu i tam są wykonywane ćwiczeniajakiś tam postęp jest, ostatnio jej śpiewałam to się uśmiechała jak się uśmiecha to ryczę jak bóbr![]() a co do kamienia w kibelku, tzn tych zacieków, ja mam z tym również problem i powiem Ci że trochę działa Cif, leję na te zacieki i szoruję ściereczką dosyć sztywną, może to mało higieniczne(robię w rękawiczkach) ale działa, niestety nie na całość bo zaraz przy obrzeżu muszli niestety ten kamień/zaciek już nie schodzi, ale przynajmniej nie ma tego żółtego nalotu przez cały kibelek, więc jeśli nie jest to u Ciebie tak zaawansowane to może pomoże, robię to raz-dwa razy w tygodniu witam ![]() mój Tż wrócił z nocki i pojechał na szkolenie trochę przesadzili bo po nocce chyba nie powinno być szkolenia na 8.30![]() ja siedzę z kawą i zaraz będę zbierać się do rodziców bo tata do pracy na 9 idzie jestem ostatnio straszliwie zmęczona i też przydałyby się zakupy niestety kasy nie wiele, ale może uda mi się coś kupić jutro, bo dzisiaj cały dzień z mamą znowu bo tata w pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

ale myślę, że następnym razem się uda 
nie zazdroszczę tej pracy po 12h- sama tak pracuje 3 dni w tygodniu (8h w 1 pracy i 4h w drugiej) i padam na pyszczek a pracę mam typowo umysłową i przy kompie głownie 

1.09.2012
Znowu będę bawić się w zapuszczanie...
Koleżanka mi kiedyś poleciła czarny domestos, który działa pod linią wody. Zaczęłam to stosować, bo toaleta po poprzedniej właścicielce była zapuszczona... I powiem Wam, że to naprawdę działa! Regularne stosowanie i zwykłego i tego czarnego sprawiło, że toaleta aż lśni 

ale to będzie dopiero około 21.
I mam kilka włosowych pytań, ale to potem 

aż mam ochotę macać itd.