SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 12:58   #2221
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Dzien dobry

Fajnie Dziewczyny ze torba sie podoba, ciesze sie

Pamietacie jak mowilam ze juz nic nie bede kupowac? Przemyslalam sprawe iiii potrzebne by mi byly plaskie botki bo w sumie na jesien mam same na obcasie a w balerinkach bedzie juz za zimno, a te z zeszlego roku zdarlam totalnie, tyle w nich chodzilam
I jak ogladalam na plaskim czarne to wpadly mi w oko na obcasie szare (szarych jeszcze nie mam wiec jak to? ) no i jeszcze jedne czarne na obcasie ale czolenka, nie botki no i szare kozaczki. Musze na nie popatrzec jeszcze jutro i dzis ale czuje ze zamowie

W koncu raz sie zyje A ze dostalam wlasnie grafik dyzurowy i jak dla mnie jest sredni to sobie przynajmniej to slodko wynagrodze

Nurek - super Ja tez niedawno scielam do krotszych ale z mozliwoscia zwiazania i od razu sie lepiej poczulam

Ło rany julek, Nurek, przepraszam zapomnialabym o tym co najwazniejsze - gratuluje zdania klask i:

Aaa i kurier do mnie dzwonil - czeka na mnie paczka z wizazu z zestawem Physiogel Jeszcze nigdy nic nie wygralam, to moj pierwszy raz

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-09-14 o 13:04
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 13:02   #2222
golden_eye
Wtajemniczenie

Talu dajesz butki kurcze a ja nic nie wiem co gdzie do wygrania jest ;( chętnie bym przytuliła do piersi taki zestawik. trzeba chyba więcej czasu na wizaż poświęcić, bo ostatnio to łoooooo tak jestem do tyłu
Stary 2011-09-14, 13:05   #2223
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
nie no sorry powinnam współczuć ale ...
trochę się cieszę, że P. nie ma takich zapędów do łażenia chociaż jeszcze w sumie nigdzie na szlaku normalnym nie byliśmy, bo asfaltówka to dla mnie nie jest normalny szlak górski tak że ten tego kto wie co mu się spodoba, ale to najwcześniej za rok chodzić mogę, ale wspinać się po łańcuchach i w kozicę bawić to nie bardzo

OBCIĘŁAŚ WŁOSY????????????????? a ja bym zabiła za takie loczki długie poka zdjęcie
Uważaj, uważaj bo za rok będziesz musiała latać po łańcuchach jak sobie P. uwidzi
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Fajnie Dziewczyny ze torba sie podoba, ciesze sie

Pamietacie jak mowilam ze juz nic nie bede kupowac? Przemyslalam sprawe iiii potrzebne by mi byly plaskie botki bo w sumie na jesien mam same na obcasie a w balerinkach bedzie juz za zimno, a te z zeszlego roku zdarlam totalnie, tyle w nich chodzilam
I jak ogladalam na plaskim czarne to wpadly mi w oko na obcasie szare (szarych jeszcze nie mam wiec jak to? ) no i jeszcze jedne czarne na obcasie ale czolenka, nie botki no i szare kozaczki. Musze na nie popatrzec jeszcze jutro i dzis ale czuje ze zamowie

W koncu raz sie zyje A ze dostalam wlasnie grafik dyzurowy i jak dla mnie jest sredni to sobie przynajmniej to slodko wynagrodze

Nurek - super Ja tez niedawno scielam do krotszych ale z mozliwoscia zwiazania i od razu sie lepiej poczulam

Aaa i kurier do mnie dzwonil - czeka na mnie paczka z wizazu z zestawem Physiogel Jeszcze nigdy nic nie wygralam, to moj pierwszy raz
Gratuluję wygranej Ja się niestety nie dostałam
Czas na obiad

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 13:09   #2224
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Talu dajesz butki kurcze a ja nic nie wiem co gdzie do wygrania jest ;( chętnie bym przytuliła do piersi taki zestawik. trzeba chyba więcej czasu na wizaż poświęcić, bo ostatnio to łoooooo tak jestem do tyłu
Akurat bylo na 1 stronie to kliknelam Normalnie sie nigdy nie bawie w te konkursy co sie zbiera oceny bo nie mam czasu i tylko w sumie w 2 watkch sie udzielam teraz wiec malo ocen bym miala a tu byl szybki tescik do wypelnienia, takie lubie

A butki takie:
1) Czarne proste do biegania
http://www.czasnabuty.pl/product-pol...ZKI-20-55.html

2)szare na obcasie
http://www.czasnabuty.pl/product-pol...E-1307-1G.html

3)kozaczki
http://www.czasnabuty.pl/product-pol...AKI-118-5.html

4)czolenka
http://www.czasnabuty.pl/product-pol...NKA-A-37B.html

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Uważaj, uważaj bo za rok będziesz musiała latać po łańcuchach jak sobie P. uwidzi

Czas na obiad
Dziekuje Nastepnym razem sie dostaniesz
A testowalas juz cos?
Stary 2011-09-14, 13:17   #2225
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

Czas na obiad
tego się właśnie boję lekko ale ciągle mam nadzieję, że zniechęci go konieczność łażenia przez 12 h po górach bez przystanku bo on raczej posiadówki woli

Talu drugie i trzecie super i cena też super to może dwie pary od razu machniesz co? i do torebki pasują

idę obiad modzić, zimno jakoś się zrobiło albo zmarzłam tak
Stary 2011-09-14, 13:31   #2226
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat bylo na 1 stronie to kliknelam Normalnie sie nigdy nie bawie w te konkursy co sie zbiera oceny bo nie mam czasu i tylko w sumie w 2 watkch sie udzielam teraz wiec malo ocen bym miala a tu byl szybki tescik do wypelnienia, takie lubie

A butki takie:

2)szare na obcasie

3)kozaczki

4)czolenka

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Dziekuje Nastepnym razem sie dostaniesz
A testowalas juz cos?
1,2,3 mi się podobają, a kozaczki to już w ogóle mega
Testowałam płyn do demakijażu z Nivea i wygrałam paseczki wybielające w aniołkowym konkursie

Cytat:
tego się właśnie boję lekko ale ciągle mam nadzieję, że zniechęci go konieczność łażenia przez 12 h po górach bez przystanku bo on raczej posiadówki woli

Talu drugie i trzecie super i cena też super to może dwie pary od razu machniesz co? i do torebki pasują

idę obiad modzić, zimno jakoś się zrobiło albo zmarzłam tak
No wiesz, u nas przystanki były obowiązkowe. Dla Ł. na zachwycanie się widokami i robienie zdjęć a dla mnie na faje

Ale się najadłam a kto mi ten bajzel posprzata teraz

Stary 2011-09-14, 13:39   #2227
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
hehe mam krótkie włosy
no wiesz co i nie oddałaś ich mi
na fotki czekamy
Ja zapuszczam, a ty ścinasz, co za niesprawiedliwość

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:

A butki takie:

2)szare na obcasie

3)kozaczki

4)czolenka

wszystkie buty super
Najbardziej podobają mi się kozaczki nr 3

Co do wygranych to ja dostałam @ ze street com, że do 10 dają znać, czy prześlą mi próbki, wypełniałam ankietę, później jakiś formularz potwierdzający czy jakoś tak i zero odzewu, a dziś 14
Także nie polecam tej strony
Chyba dam sobie spokój z ich ankietami, bo nigdy mi nic nie wysłali, a ja tracę czas

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-14 o 15:14
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 15:12   #2228
Lilo123
Rozeznanie

Talu- Fajne butki. Pierwsze mi się bardzo podobają
Ja tez wybieram się pod koniec września na zakupy butowe, ubraniowe i inne
Czekam tylko na premię i mam zamiar skutecznie poprawić sobie humor zakupami.

Cytat:
hehe mam krótkie włosy (tzn takie ze moge je zwiazac) ale nie pamietam kiedy ostatnio takie miałam i nie moge się w lustrze napatrzec jak zupełnie inaczej wygladam
Na pewno jest duża różnica Chętnie obejrzymy zdjęcia

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
n
Co do wygranych to ja dostałam @ ze street com, że do 10 dają znać, czy prześlą mi próbki, wypełniałam ankietę, później jakiś formularz potwierdzający czy jakoś tak i zero odzewu, a dziś 14 Także nie polecam tej strony
Chyba dam sobie spokój z ich ankietami, bo nigdy mi nic nie wysłali, a ja tracę czas
Oooo, myślałam, że dostaniesz na bank te próbki do testowania. Ja też u nich się jeszcze na nic nie załapałam.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 15:15   #2229
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość

Oooo, myślałam, że dostaniesz na bank te próbki do testowania. Ja też u nich się jeszcze na nic nie załapałam.
Mnie takie coś wkurza, bo ja mam im wypełniać ankiety i to zwykle długie, a oni nawet nie raczą próbek ani razu przesłać Już nie wspomnę o @, w którym piszą, że najpóźniej do 10-go będę wiedziała, czy próbki będą wysłane

gotuję zalewajkę taką delikatną, żeby mała mogła zjeść

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-14 o 15:21
Stary 2011-09-14, 15:58   #2230
effie22
Wtajemniczenie

Witam, ja dzisiaj cały dzień w biegu. Rano zaprowqadziłam małego do przedszkola, potem poszłam do biedro po udrażniacz do rur, do inter po jabłka, mydło małego i szampon dla małego i do warzywniaka po kiszoną kapuche. Potem do domu. Pomyłam gary, poprałam, posegregowałam plastiki i szkło bo niedługo wywożą, poodkurzałam, pomyłam na mokro i wyszorowałam łazienkę swoją i mamy i na koniec zaszykowałam ziemniaki i kotlety ubiłam na obiad. I poszłam po małego, wstąpiłam do marketu osiedlowego po jajka i proszek IXI i patrze jest słynny garnek chłopski Lili za 8 zł. Cena kosmiczna to odpuściłam. Zrobiłam i zjadłam obiad, a teraz siedze z kawą. Ale się dzisiaj narobiłam.

Wogóle to sąsiedzi wczoraj znowu się żarli. Nosz kurde myślałam, że skoro sąsiadka w ciąży to nie będą się awanturować jak zwykle. A tu wczoraj sąsiadka dała czadu, darła się jak oparzona, a z jej krzyków wywnioskowałam, że sąsiad wrócił pijany. Ta kobieta mnie ciągle zadziwia, na jednym wydechu wykrzyczała więcej przekleństw niż ja wogóle znam. Masakra, jak można własnego męża wyzywać od ✂✂✂***go ped**a, aaa i jeszcze wykrzyczała " do końca życia będziesz sobie walił ko**a h**u" To mnie najbardziej rozbawiło.Po co tacy ludzie są razem, po co fundują sobie drugie dziecko skoro wogóle nie mają dla siebie szacunku i traktują się jak gó**o tego nigdy nie zrozumiem.

Nurek
ja też niedawno ścięłam

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 16:28   #2231
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Punciak - obiecywałam te słoiki od czerwca, ogórków nie zrobiłam, co zostało już "zauważone" ale na kij mi ogórki jak my prawie nie jemy. a jak się uprę to i teraz zrobię żeby nie było. ale taki przecierek z papryczką, cebulką, śliweczką, jaaaaaaami i do zup i do sosów i problem "co dziś na obiad" z głowy, bo takie ogórki to niespecjalnie mi się przydadzą, ileż można ogórkową robić a tu sezon grzybowy mnie jeszcze czeka

oglądaliśmy wczoraj wojewódzkiego z fraszyńską, fajnie im się gadało, mogliby razem prowadzić :)
Oj tak, taki przecier to skarb Ja w tym roku odpuściłam ale w przyszłym TŻ mnie zagoni do roboty

Ja obejrzałam wczoraj z Martą i Asią Krupą... Żenujące Się dziwią, że odpadła z TzG jako pierwsza panna - zmęczenie materiału, ile razy można oglądać kaleczące j. polski lalki

Cytat:
Punto fajny masz plan na dziś
Plan nie został zrealizowany w 100% Przez ten wiatr i moje bolące biodro Ale wymiziałam, pospacerowałam i poćwiczyłam komendy.

Cytat:
hehe mam krótkie włosy (tzn takie ze moge je zwiazac)
Pokaaaa

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
wstąpiłam do marketu osiedlowego po jajka i proszek IXI i patrze jest słynny garnek chłopski Lili za 8 zł. Cena kosmiczna to odpuściłam.
A standardowo ile kosztuje? Coś czuję, że TŻowi by smakowało

Ja nakarmiłam TŻa, zrobiłam sałatkę i zaległam z herbatą z miodkiem i cytryną. Obejrzałam w końcu "Przepis na życie", wczoraj mi się zacinał.

Za pół godzinki meczyk - trzymajcie kciuki za naszych chłopaków

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 16:33   #2232
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
W wstąpiłam do marketu osiedlowego po jajka i proszek IXI i patrze jest słynny garnek chłopski Lili za 8 zł.
to akurat słynny garnek Nadii, ja skopiowałam
Bardzo drogo 8 zł
W Tesco jest za 2,19, a w Piotr I Paweł za 2,99
Effie a na pewno taki sam widziałaś jak załączyłam?
Ta cena mnie zaskoczyła, bo w granicach 2-3 zł są wszędzie
Ja teraz wzięłam fix do kurczaka w aksamitnym sosie orzeszkowym Zamierzam zrobić i do tego warzywa na patelnię i ryż , ale nie dziś.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
ile razy można oglądać kaleczące j. polski lalki
jeszcze na dodatek Polki kaleczące ojczysty język
Cytat:
A standardowo ile kosztuje? Coś czuję, że TŻowi by smakowało

za 2,99 w PiP masz
do tego dajesz kiełbachę, paprykę, kapustę i ziemniaki, jak ktoś lubi te składniki to pyszne jest

Punto u mnie też okropny wiatr dziś, normalnie halny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg garnek.jpg (17,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fix-kurczak-w-aksamitnym-sosie-orzeszkowym-knorr-male.jpg (49,7 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-14 o 16:43
Stary 2011-09-14, 17:14   #2233
golden_eye
Wtajemniczenie

P. się zachciało andrutów z masą kakaową, właśnie wróciliśmy ze sklepów i teraz stoi przy kuchni i próbuje coś wymodzić a ja siedzę i czekam na efekty i wydaję instrukcje ile czego

zimno. padało. kupiłam pachnący długopis za całe 2 zeta i chyba jutro pobujam po jeszcze jeden albo dwa bo są mega
Stary 2011-09-14, 17:21   #2234
Nadia5
Zakorzenienie

Że jak ? Ile ? 8 zł Niezła przebitka

Stary 2011-09-14, 17:25   #2235
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
zimno. padało. kupiłam pachnący długopis za całe 2 zeta i chyba jutro pobujam po jeszcze jeden albo dwa bo są mega

ja też kocham długopisy.
Jakiś czas temu kupiłam 2 małe zeszyty w sztywnej okładce - turkusowy i różowy i pisałam w nich hasła i telefony - ale radochę miałam

Stary 2011-09-14, 17:31   #2236
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:

Jakiś czas temu kupiłam 2 małe zeszyty w sztywnej okładce - turkusowy i różowy i pisałam w nich hasła i telefony - ale radochę miałam
A ja mam do dziś zeszyty z wierszami i cytatami... teraz zapisuję piąty różnymi kolorowymi długopisami Taka namiastka czasów licealnych

Wygraliśmy pierwszego seta

Chyba zrobię tą zapiekankę w łikend
Cytat:
Aromatyczna zapiekanka z fasolą

200g białej fasoli namoczonej i ugotowanej z listkiem laurowym
400g pomidorów z puszki
1 ½ czerwonej papryki
4 szalotki
2 ząbki czosnku
1 garść orzechów
100 g wędzonej szynki
1 średni oscypek
½ lampki białego wina
1 łyżeczka słodkiej wędzonej papryki
2 gałązki posiekanych listków rozmarynu
3 gałązki majeranku
1 pęczek szczypiorku
1 czerwone chilli
oliwa z oliwek do smażenia
sól, grubo mielony pieprz

Paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwie razem z posiekanymi szalotkami. Gdy papryka zacznie mięknąć, dodać czosnek i wino, podkręcić mocno gaz i odparować. Szynkę pokroić w paski i podsmażyć na patelni teflonowej bez tłuszczu. Szynka jest słona, więc nie należy już solić potrawy. Pastę z papryki i podsmażoną szynkę wymieszać z ugotowaną fasolą, dodać grubo przesiekane orzechy, starty oscypek, paprykę w proszku, rozmaryn, majeranek, pokrojony szczypior i drobno posiekane chilli. Popieprzyć. Całość przełożyć do formy do zapiekania, na wierzchu posypać startym oscypkiem. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15 minut.
Porcja tradycyjnej zapiekanki ma 650 kcal, nasza wersja 377 kcal.

Stary 2011-09-14, 17:45   #2237
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam do dziś zeszyty z wierszami i cytatami... teraz zapisuję piąty różnymi kolorowymi długopisami Taka namiastka czasów licealnych

ja mam do dziś mój zeszyt z wierszami , a cytaty też zapisuję, uwielbiam cytaty
Kolorowe długopisy też mam, ale nie pachną

Ta zapiekanka może być fajna, ale skąd oscypek

Stary 2011-09-14, 17:56   #2238
effie22
Wtajemniczenie

Lili nie wiem jaki dwałaś, ale z tej firmy były jeszcze inne kociołki. Ten market koło mnie jest najdroższy w mieście, więc przebitka jest możliwa. Tylko czasem mają fajne promocje, dzisiaj kupiłam IXI 1,8 kg za 8,99 zł, a np 1,5 kg persila czy ariela koło 15 zł albo i więcej.

Lece kąpać małego, fajne uczucie mieć wszystko posprzatane i można się lenić!!!

Jutro na 10 do pracy i w sobote, a piatek znowu wolne więc będe prała i myła okna.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 17:59   #2239
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili nie wiem jaki dwałaś, ale z tej firmy były jeszcze inne kociołki. Ten market koło mnie jest najdroższy w mieście, więc przebitka jest możliwa. Tylko czasem mają fajne promocje, dzisiaj kupiłam IXI 1,8 kg za 8,99 zł, a np 1,5 kg persila czy ariela koło 15 zł albo i więcej.
Bardzo drogi ten market, gorzej niż delikatesy
Tak właśnie myślałam, co to jest to IXI i się zorientowałam dopiero, że proszek

Ja też mam posprzątane i zupełnie inaczej się wtedy czuję, mam taki spokój psychiczny, bo jak mam bajzel, to nerwowa jestem

Stary 2011-09-14, 18:40   #2240
golden_eye
Wtajemniczenie

Lilik, zeszytów do pisania to mam łooooo wszystkie czyściutkie, pachnące drukarnią teraz muszę wybrać jeden i zaszczycić go pisaniem pachnącym długopisem a jak wypali z dziekanem, to i więcej się przyda
i zeszyt do przepisów muszę nowy założyć, bo stary mam poplamiony i zapisany prawie cały a i tak połowa przepisów na kompie i w zakładkach i tak się zastanawiam, czy większy, b5, czy segregator z wpinanymi kartkami i działami, czy mały a5 ale gruby... ech... dramatycznie trudna decyzja bo wszystkie śliczne i każdy ma zalety i wady

i właśnie ten wybór a właściwie niemożność jego wykonania sprawia, że nadal nie mam porządnego zeszytu do przepisów i nie mogę zacząć uaktualniać moich zbiorów długopisiki, mazaczki itp. mam

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

aaaa złapałam 3 ósemki
Stary 2011-09-14, 18:46   #2241
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
dramatycznie trudna decyzja bo wszystkie śliczne i każdy ma zalety i wady

Ja mam taki problem przy wyborze kalendarza Na przyszły rok już nie będę brała z pracy tylko jakiś wypaśny zakupię

Stary 2011-09-14, 19:27   #2242
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam taki problem przy wyborze kalendarza Na przyszły rok już nie będę brała z pracy tylko jakiś wypaśny zakupię

a widzisz, kalendarz mam z chińskiego, za całe 3 zł i pół zapisane, wakacje tylko zarzuciłam też tylko na okładkę poleciałam fakturka cudna i ekoskórka i zakładeczka no i szaaaaaaaaary ale brakuje mi w nim podsumowania miesiąca każdego i że sobota z niedzielą na jednej stronie, a mogłyby być osobno. i notatek na numery itp. też nie ma.
no. jak mówię. poleciałam na okładkę

obżarłam się waflami i idę odleżeć swoje, coby się spaliły kalorie
do jutra
Stary 2011-09-14, 19:33   #2243
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
i zeszyt do przepisów muszę nowy założyć, bo stary mam poplamiony i zapisany prawie cały a i tak połowa przepisów na kompie i w zakładkach i tak się zastanawiam, czy większy, b5, czy segregator z wpinanymi kartkami i działami, czy mały a5 ale gruby... ech... dramatycznie trudna decyzja bo wszystkie śliczne i każdy ma zalety i wady
ja też muszę nowy zeszyt do przepisów założyć. w ogóle to muszę przepisy pospisywać, nie mogę się zebrać, przy małej nie jest to takie proste by coś przepisać.
Moim zdaniem najfajniejszy by był duży format zeszytu w sztywnej okładce Taki planuję za jakiś czas kupić Póki co mam mały w sztywnej

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:

Kalendarz też bym chciała jakiś fajny
Jak chodziłam do szkoły to był mi bardzo potrzebny, bo notowałam kiedy klasówki i takie tam
Teraz nie mam co notować, bo numery telefonów i hasła mam w małym zeszycie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 20:26   #2244
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Ta kobieta mnie ciągle zadziwia, na jednym wydechu wykrzyczała więcej przekleństw niż ja wogóle znam. Masakra, jak można własnego męża wyzywać od ✂✂✂***go ped**a, aaa i jeszcze wykrzyczała " do końca życia będziesz sobie walił ko**a h**u"
W sumie nie ma się co śmiać, bo patologia straszna, ale to na jednym wdechu mnie rozłożyło.

Cytat:
O

Obejrzałam w końcu "Przepis na życie", wczoraj mi się zacinał.

Ja też oglądam. Uśmiałam się wczoraj
A za chłopaków trzymam

Cytat:
kupiłam pachnący długopis za całe 2 zeta i chyba jutro pobujam po jeszcze jeden albo dwa bo są mega
Uwielbiam pachnące

Cytat:
ja też muszę nowy zeszyt do przepisów założyć. w ogóle to muszę przepisy pospisywać, nie mogę się zebrać, przy małej nie jest to takie proste by coś przepisać.
Oj to jest też mój plan numer jeden. Mój stary zeszyt już się rozpada. Muszę kupić jakiś taki fajny, ładny i przepisze moje przepisy i dodam nowe, które mam podrukowane na kartkach
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:27   #2245
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

dziewczyny które, testuja psyhiogel dostałyście jakąs wiadomość na wizażu o załapaniu się do testu??

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:44   #2246
anoola
Zadomowienie

Cześć laseczki Eeee napisałam do Rzecznika Praw Konsumenta co zrobić z tym szkłem w lodach ale nie pofatygował sie odpisać więc chyba faktycznie wyśle im to szkło i opakowanie za potwierdzeniem odbioru, jak radziłyście (u kuriera jest taka możliwośc?) Mam resztę tych lodów i nie wiem czy też im wysłac? Może w jakimś słoiku? Może tam jest więcej tego szkła

Co do tych wynalazków to ja mam chyba ostatnio jakiegoś pecha. dzis jadłam jogurt kawowy i znalazłam w nim...kawałek brzoskwini Przyciągam te felerne produkty czy jak?

Aaaaa i najważniejsze!!! Może już w ten piątek będziemy mięli decyzję z banku odnośnie naszego kredytu na mieszkanko!!!
Kciuki pliiizzz

Aha, co jeszcze- rzucam palenie. Od wczoraj nie zapaliłam ani jednego papierocha (wiem, że to tylko 2 dni ale normalnie kończyłabym już 2 paczkę fajek więc ja jestem z siebie mega dumna )
W najbliższych planach mam w końcu tak już śmiertelnie poważnie wziąć sie za siebie i schudnąć...no wiem, że chyba z milionowy raz to mówię ale...
No co! Jak zmiany to na całego, nie?

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2011-09-15 o 18:43
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:48   #2247
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo ja to mialam plan wszystkie machnac

I teraz jeszcze mam dylemat bo moze zamiast tych pierwszych ocieplane trampki tak na codzien do biegania??

Ooo takie - http://www.czasnabuty.pl/product-pol...KI-166-8B.html

Ale nie wiem czy nie za stara jestem

I jeszcze mi wpadly w oko balerinki, juz bym kupila na przyszly seozn, naprawde baaaardzo mi sie spodobaly a nigdzie takich na zywo nie widzialam, na allegor tez nie

Tylko sie nie smiejcie, wiem ze nie kazdemu sie podobaja

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...KI-015-2S.html

I jeszcze takie chcialabym do szpitala, bo juz mi biale klapki bokiem wychodza a nie cierpie chodakow (ale tez raczej na sezon cieplejszy, tylko wtedy ich cena automatycznie rosnie)

http://www.czasnabuty.pl/product-pol...-TOE-856W.html

Cytat:
1,2,3 mi się podobają, a kozaczki to już w ogóle mega
Testowałam płyn do demakijażu z Nivea i wygrałam paseczki wybielające w aniołkowym konkursie
A to super A dzialaly cos te paseczki?

Cytat:
wszystkie buty super
Najbardziej podobają mi się kozaczki nr 3

Co do wygranych to ja dostałam @ ze street com, że do 10 dają znać, czy prześlą mi próbki, wypełniałam ankietę, później jakiś formularz potwierdzający czy jakoś tak i zero odzewu, a dziś 14
Także nie polecam tej strony
Dzieki Lili
Nooo faktycznie nie warto, ja sie kiedys, daaawno zalogowalam tam i teraz od razu jak mi maile wysylaja to kasuje bez czytania, szkoda czasu na obiecanki cacanki.

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Talu- Fajne butki. Pierwsze mi się bardzo podobają
Ja tez wybieram się pod koniec września na zakupy butowe, ubraniowe i inne
Czekam tylko na premię i mam zamiar skutecznie poprawić sobie humor zakupami.
Zakupy fajna sprawa

Ale u mnie bywa tak ze jak mam calkiem do bani humor to mi nie poprawiaja

Cytat:

Wogóle to sąsiedzi wczoraj znowu się żarli. Nosz kurde myślałam, że skoro sąsiadka w ciąży to nie będą się awanturować jak zwykle. A tu wczoraj sąsiadka dała czadu, darła się jak oparzona, a z jej krzyków wywnioskowałam, że sąsiad wrócił pijany. Ta kobieta mnie ciągle zadziwia, na jednym wydechu wykrzyczała więcej przekleństw niż ja wogóle znam. Masakra, jak można własnego męża wyzywać od ✂✂✂***go ped**a, aaa i jeszcze wykrzyczała " do końca życia będziesz sobie walił ko**a h**u" To mnie najbardziej rozbawiło.Po co tacy ludzie są razem, po co fundują sobie drugie dziecko skoro wogóle nie mają dla siebie szacunku i traktują się jak gó**o tego nigdy nie zrozumiem.
O rany, ale masakra, co za patologia

Ale mnie tez to ze na jednym wydechu rozbawilo

Cytat:

Ta zapiekanka może być fajna, ale skąd oscypek
W tesco sa

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny które, testuja psyhiogel dostałyście jakąs wiadomość na wizażu o załapaniu się do testu??
Ja nie. Na maila tez nie, przynajmniej do czasu telefonu od kuriera. Jak zadzwonil to weszlam na strone glowna wizazu i tam jest lista.
Stary 2011-09-14, 21:09   #2248
Nadia5
Zakorzenienie

Talu, efekt super oczywiście byłby lepszy gdybym nie piła kawy i nie paliła, ale tak czy inaczej byłam zadowolona z efektu

Planuję kupić jeszcze sobie paseczki ale jakoś nie mam nigdy po drodze.

Anoola

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-09-14 o 21:45
Stary 2011-09-14, 21:30   #2249
lili1987
Zakorzenienie

Tallu obie pary balerinek mi się podobają, te jasne szczególnie, te trampki nie bardzo

Anoola faktycznie masz pecha z tymi "niespodziankami" w produktach.
za mieszkanie
Rzucenie palenia- świetna decyzja
Ja nie palę i nie paliłam- nienawidzę tego smrodu

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-14 o 21:31
Stary 2011-09-14, 23:57   #2250
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

Tallu gratuluje pierwszego razu
i super buty

Cytat:

ja ostatnio( jakies 2 lata albo i dluzej ) uzywam kalendarzy na 14 miesiecy czy jakos tak
w tamtym roku mialam taki wiekszy i grubszy ale teraz sie przerzucilam na mniejszy i jest tez fajnie

ja ciagle pociagajaca ( nosem )
dobrze ze dzis za dlugo nie bylam w pracy
chcieli zebym zostala dluzej ale jednak stwierdzilismy jednoglosnie ze lepiej jak sie dzis poloze z ta choroba a jutro bede lepiej funkcjonowac w pracy

zrobilam na obiado/kolacje dla siebie watrobke z pieczarkami ( mega - albo nie jadlam dluuugo watrobki albo taka mi dobra wyszla )
wszystko dla mnie bo tz nie cierpi ani watrobki ani pieczarek

dla niego bylo spagetti z mieskiem i sosem pomidorowym
zostalo nam na jutro takze obiad z glowy

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-09-14 o 23:58
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości