![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Dzien dobry
![]() Fajnie Dziewczyny ze torba sie podoba, ciesze sie ![]() Pamietacie jak mowilam ze juz nic nie bede kupowac? Przemyslalam sprawe iiii potrzebne by mi byly plaskie botki bo w sumie na jesien mam same na obcasie a w balerinkach bedzie juz za zimno, a te z zeszlego roku zdarlam totalnie, tyle w nich chodzilam ![]() I jak ogladalam na plaskim czarne to wpadly mi w oko na obcasie szare (szarych jeszcze nie mam wiec jak to? ![]() ![]() W koncu raz sie zyje ![]() ![]() Nurek - super ![]() ![]() Ło rany julek, Nurek, przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i kurier do mnie dzwonil - czeka na mnie paczka z wizazu z zestawem Physiogel ![]() ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-09-14 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Wtajemniczenie
|
Talu dajesz butki
![]() ![]() ![]()
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czas na obiad ![]()
![]() |
#2224 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A butki takie: 1) Czarne proste do biegania http://www.czasnabuty.pl/product-pol...ZKI-20-55.html 2)szare na obcasie http://www.czasnabuty.pl/product-pol...E-1307-1G.html 3)kozaczki http://www.czasnabuty.pl/product-pol...AKI-118-5.html 4)czolenka http://www.czasnabuty.pl/product-pol...NKA-A-37B.html ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() A testowalas juz cos? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Talu drugie i trzecie super ![]() ![]() ![]() idę obiad modzić, zimno jakoś się zrobiło albo zmarzłam tak ![]()
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Testowałam płyn do demakijażu z Nivea i wygrałam paseczki wybielające w aniołkowym konkursie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale się najadłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
no wiesz co i nie oddałaś ich mi
![]() ![]() na fotki czekamy ![]() Ja zapuszczam, a ty ścinasz, co za niesprawiedliwość ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Najbardziej podobają mi się kozaczki nr 3 ![]() Co do wygranych to ja dostałam @ ze street com, że do 10 dają znać, czy prześlą mi próbki, wypełniałam ankietę, później jakiś formularz potwierdzający czy jakoś tak i zero odzewu, a dziś 14 ![]() ![]() Chyba dam sobie spokój z ich ankietami, bo nigdy mi nic nie wysłali, a ja tracę czas ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-14 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | ||
Rozeznanie
|
Talu- Fajne butki. Pierwsze mi się bardzo podobają
![]() Ja tez wybieram się pod koniec września na zakupy butowe, ubraniowe i inne ![]() Czekam tylko na premię i mam zamiar skutecznie poprawić sobie humor zakupami. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gotuję zalewajkę ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-14 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Wtajemniczenie
|
Witam, ja dzisiaj cały dzień w biegu. Rano zaprowqadziłam małego do przedszkola, potem poszłam do biedro po udrażniacz do rur, do inter po jabłka, mydło małego i szampon dla małego i do warzywniaka po kiszoną kapuche. Potem do domu. Pomyłam gary, poprałam, posegregowałam plastiki i szkło bo niedługo wywożą, poodkurzałam, pomyłam na mokro i wyszorowałam łazienkę swoją i mamy i na koniec zaszykowałam ziemniaki i kotlety ubiłam na obiad. I poszłam po małego, wstąpiłam do marketu osiedlowego po jajka i proszek IXI i patrze jest słynny garnek chłopski Lili za 8 zł. Cena kosmiczna to odpuściłam. Zrobiłam i zjadłam obiad, a teraz siedze z kawą. Ale się dzisiaj narobiłam.
Wogóle to sąsiedzi wczoraj znowu się żarli. Nosz kurde myślałam, że skoro sąsiadka w ciąży to nie będą się awanturować jak zwykle. A tu wczoraj sąsiadka dała czadu, darła się jak oparzona, a z jej krzyków wywnioskowałam, że sąsiad wrócił pijany. Ta kobieta mnie ciągle zadziwia, na jednym wydechu wykrzyczała więcej przekleństw niż ja wogóle znam. Masakra, jak można własnego męża wyzywać od ✂✂✂***go ped**a, aaa i jeszcze wykrzyczała " do końca życia będziesz sobie walił ko**a h**u" To mnie najbardziej rozbawiło.Po co tacy ludzie są razem, po co fundują sobie drugie dziecko skoro wogóle nie mają dla siebie szacunku i traktują się jak gó**o tego nigdy nie zrozumiem. Nurek ja też niedawno ścięłam
#2231 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Ja obejrzałam wczoraj z Martą i Asią Krupą... Żenujące ![]() ![]() Plan nie został zrealizowany w 100% ![]() ![]() Pokaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nakarmiłam TŻa, zrobiłam sałatkę i zaległam z herbatą z miodkiem i cytryną. Obejrzałam w końcu "Przepis na życie", wczoraj mi się zacinał. Za pół godzinki meczyk - trzymajcie kciuki za naszych chłopaków ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo drogo 8 zł ![]() W Tesco jest za 2,19, a w Piotr I Paweł za 2,99 ![]() Effie a na pewno taki sam widziałaś jak załączyłam? ![]() Ta cena mnie zaskoczyła, bo w granicach 2-3 zł są wszędzie ![]() Ja teraz wzięłam fix do kurczaka w aksamitnym sosie orzeszkowym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- jeszcze na dodatek Polki kaleczące ojczysty język ![]() za 2,99 w PiP masz ![]() do tego dajesz kiełbachę, paprykę, kapustę i ziemniaki, jak ktoś lubi te składniki to pyszne jest ![]() Punto u mnie też okropny wiatr dziś, normalnie halny ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-14 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
P. się zachciało andrutów z masą kakaową, właśnie wróciliśmy ze sklepów i teraz stoi przy kuchni i próbuje coś wymodzić
![]() ![]() zimno. padało. kupiłam pachnący długopis ![]() ![]() ![]() ![]()
#2234 |
Zakorzenienie
|
Że jak ? Ile ? 8 zł
![]() ![]()
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też kocham długopisy. Jakiś czas temu kupiłam 2 małe zeszyty w sztywnej okładce - turkusowy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Wygraliśmy pierwszego seta ![]() Chyba zrobię tą zapiekankę w łikend ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam do dziś mój zeszyt z wierszami ![]() ![]() ![]() Kolorowe długopisy też mam, ale nie pachną ![]() Ta zapiekanka może być fajna, ale skąd oscypek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
Lili nie wiem jaki dwałaś, ale z tej firmy były jeszcze inne kociołki. Ten market koło mnie jest najdroższy w mieście, więc przebitka jest możliwa. Tylko czasem mają fajne promocje, dzisiaj kupiłam IXI 1,8 kg za 8,99 zł, a np 1,5 kg persila czy ariela koło 15 zł albo i więcej.
Lece kąpać małego, fajne uczucie mieć wszystko posprzatane i można się lenić!!! Jutro na 10 do pracy i w sobote, a piatek znowu wolne więc będe prała i myła okna.
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak właśnie myślałam, co to jest to IXI i się zorientowałam dopiero, że proszek ![]() ![]() Ja też mam posprzątane i zupełnie inaczej się wtedy czuję, mam taki spokój psychiczny, bo jak mam bajzel, to nerwowa jestem ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Wtajemniczenie
|
Lilik, zeszytów do pisania to mam łooooo
![]() ![]() ![]() ![]() i zeszyt do przepisów muszę nowy założyć, bo stary mam poplamiony i zapisany prawie cały a i tak połowa przepisów na kompie i w zakładkach ![]() ![]() ![]() i właśnie ten wybór a właściwie niemożność jego wykonania sprawia, że nadal nie mam porządnego zeszytu do przepisów i nie mogę zacząć uaktualniać moich zbiorów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- aaaa złapałam 3 ósemki ![]()
#2241 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ja mam taki problem przy wyborze kalendarza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no. jak mówię. poleciałam na okładkę ![]() ![]() obżarłam się waflami i idę odleżeć swoje, coby się spaliły kalorie ![]() ![]() do jutra ![]()
![]() |
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem najfajniejszy by był duży format zeszytu w sztywnej okładce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Jak chodziłam do szkoły to był mi bardzo potrzebny, bo notowałam kiedy klasówki i takie tam ![]() Teraz nie mam co notować, bo numery telefonów i hasła mam w małym zeszycie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też oglądam. Uśmiałam się wczoraj ![]() A za chłopaków trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny które, testuja psyhiogel dostałyście jakąs wiadomość na wizażu o załapaniu się do testu??
#2246 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() ![]() Co do tych wynalazków to ja mam chyba ostatnio jakiegoś pecha. dzis jadłam jogurt kawowy i znalazłam w nim...kawałek brzoskwini ![]() ![]() Aaaaa i najważniejsze!!! Może już w ten piątek będziemy mięli decyzję z banku odnośnie naszego kredytu na mieszkanko!!! ![]() ![]() Kciuki pliiizzz ![]() ![]() Aha, co jeszcze- rzucam palenie. Od wczoraj nie zapaliłam ani jednego papierocha (wiem, że to tylko 2 dni ale normalnie kończyłabym już 2 paczkę fajek więc ja jestem z siebie mega dumna ![]() W najbliższych planach mam w końcu tak już śmiertelnie poważnie wziąć sie za siebie i schudnąć...no wiem, że chyba z milionowy raz to mówię ale... ![]() No co! Jak zmiany to na całego, nie? ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-09-15 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I teraz jeszcze mam dylemat bo moze zamiast tych pierwszych ocieplane trampki tak na codzien do biegania?? Ooo takie - http://www.czasnabuty.pl/product-pol...KI-166-8B.html Ale nie wiem czy nie za stara jestem ![]() I jeszcze mi wpadly w oko balerinki, juz bym kupila na przyszly seozn, naprawde baaaardzo mi sie spodobaly a nigdzie takich na zywo nie widzialam, na allegor tez nie ![]() Tylko sie nie smiejcie, wiem ze nie kazdemu sie podobaja ![]() http://www.czasnabuty.pl/product-pol...KI-015-2S.html I jeszcze takie chcialabym do szpitala, bo juz mi biale klapki bokiem wychodza a nie cierpie chodakow (ale tez raczej na sezon cieplejszy, tylko wtedy ich cena automatycznie rosnie) ![]() http://www.czasnabuty.pl/product-pol...-TOE-856W.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo faktycznie nie warto, ja sie kiedys, daaawno zalogowalam tam i teraz od razu jak mi maile wysylaja to kasuje bez czytania, szkoda czasu na obiecanki cacanki. Cytat:
![]() ![]() Ale u mnie bywa tak ze jak mam calkiem do bani humor to mi nie poprawiaja ![]() Cytat:
![]() Ale mnie tez to ze na jednym wydechu rozbawilo ![]() W tesco sa ![]() Ja nie. Na maila tez nie, przynajmniej do czasu telefonu od kuriera. Jak zadzwonil to weszlam na strone glowna wizazu i tam jest lista. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Talu, efekt super
![]() ![]() Planuję kupić jeszcze sobie paseczki ale jakoś nie mam nigdy po drodze. Anoola ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-09-14 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Tallu obie pary balerinek mi się podobają, te jasne szczególnie, te trampki nie bardzo
![]() Anoola faktycznie masz pecha z tymi "niespodziankami" w produktach. ![]() ![]() Rzucenie palenia- świetna decyzja ![]() ![]() Ja nie palę i nie paliłam- nienawidzę tego smrodu ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-14 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i super buty ![]() Cytat:
w tamtym roku mialam taki wiekszy i grubszy ale teraz sie przerzucilam na mniejszy i jest tez fajnie ja ciagle pociagajaca ( nosem ) ![]() dobrze ze dzis za dlugo nie bylam w pracy chcieli zebym zostala dluzej ale jednak stwierdzilismy jednoglosnie ze lepiej jak sie dzis poloze z ta choroba a jutro bede lepiej funkcjonowac w pracy zrobilam na obiado/kolacje dla siebie watrobke z pieczarkami ( mega - albo nie jadlam dluuugo watrobki albo taka mi dobra wyszla ) wszystko dla mnie bo tz nie cierpi ani watrobki ani pieczarek dla niego bylo spagetti z mieskiem i sosem pomidorowym zostalo nam na jutro takze obiad z glowy Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-09-14 o 23:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.