Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 21:47   #661
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
mieszkamy w domkach, na wsi. Takze ona hoduje kury i chcialam im te jaja wcisnąć

ojej, no mam nadzieje,ze nie bedze takich afer
żebyś wiedziała, cycatka Madzia porządek by zrobiła, co Madzia?

hehehhe

hehehe no wlasnie, tym bardziej,ze ona najpierw wziela sobie czerwiec, ale pozniej zrezygnowala na lipiec, a teraz robi 1 wrzesnia
wiem od zespołu, ich wokalista to kolega TŻ i mówił mu już o tym. Pękali ze śmiechu...

gratuluję rozdziewiczenia

chyba tak zrobię ja doradzasz

ojej o 4.00? masakra

moj też średnio się angażuje w przygotowania

aa to jeszcze nie tak źle jak w bloku jeszcze by cie z góry zaatakowały
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:52   #662
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Kiciu leci już dalej TM po reklamach? Bo mi się załadowało tylko 11 min i dalej nie ma
Stary 2011-09-14, 21:54   #663
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Kiciu leci już dalej TM po reklamach? Bo mi się załadowało tylko 11 min i dalej nie ma
tak już leci z 5 minut

Stary 2011-09-14, 21:57   #664
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dziewczyny.....nigdy już nie będę na bieżąco.....napiszę tylko krótko co u mnie......

w piątek robimy ognisko u TŻeta, w pracy zapieprz, w przyszłym tygodniu pracuję na 12 :/ no niestety.......raczej nici ze spotkań z TŻetem, jak on wstaje o 4.45 o 22 musi być w łóżku żeby nie paść w robocie, a ja o 20 będę wracać z pracy.....

padam na pyszczek!

trzymam ogólne wizażowe kciukasy......gosza pewnie świętuje obrone najlepszego Kobiety Wam życzę!
Stary 2011-09-14, 22:03   #665
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
aa to jeszcze nie tak źle jak w bloku jeszcze by cie z góry zaatakowały
hehehehhe dobre

no ja nie wem czym ona mnie jeszcze zaskoczy, nigdy nie sądziłam, że 1 data to może być problem. Ale ona zawsze próbowała rywalizować ze mną, bo matka jej kazała. Razem chodziłyśmy do szkoly i juz wtedy był koszmar. Jej matka miała wyolbrzymione ambicje i wiecznie robiła afery mojej mamie, gdy mi sie coś udalo lepiej zrobić.
Gdy mój tata zginąl w wypadku i poszłam na studia zaoczne, by zarabiać pieniądze, a nie od mamy ciągnąć, to powiedziała, że poszłam na zaoczne, bo pewnie na dziennych sobie nie radziłam, a jej córeczka jest na dziennych, bo jest mega zdolna
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:05   #666
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
tak już leci z 5 minut
no to kicha, dalej nie idzie - naładowało się do 11 min i koniec

Cytat:
hehehehhe dobre

no ja nie wem czym ona mnie jeszcze zaskoczy, nigdy nie sądziłam, że 1 data to może być problem. Ale ona zawsze próbowała rywalizować ze mną, bo matka jej kazała. Razem chodziłyśmy do szkoly i juz wtedy był koszmar. Jej matka miała wyolbrzymione ambicje i wiecznie robiła afery mojej mamie, gdy mi sie coś udalo lepiej zrobić.
Gdy mój tata zginąl w wypadku i poszłam na studia zaoczne, by zarabiać pieniądze, a nie od mamy ciągnąć, to powiedziała, że poszłam na zaoczne, bo pewnie na dziennych sobie nie radziłam, a jej córeczka jest na dziennych, bo jest mega zdolna
to przykre, że ludzie takie rzeczy opowiadają
Stary 2011-09-14, 22:11   #667
gosiulka22
Wtajemniczenie

Gosza Gratulacjeklas ki:Pani magister
Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kurcze, dziewczyny - jak tu się szybko wszystko dzieje! Nie nadążam czytać

Ja mam we wrześniu ślub o 17 i uważam, że to w sam raz godzina. Ale o 18 faktycznie można się obawiać, że nawet zdjęć przed kościołem się nie zrobi, bo ciemnawo już może być o 19.30, a nie wiem ile u Was msza trwa. Ja chcę króciutką.

Co myślicie o skrzypcach na ślub? U nas w kościele nie ma organisty i pomyślałam, żeby może zamiast szukać organisty wziąć skrzypka/skrzypaczkę? Któraś z Was planuje jakiegoś muzyka do kościoła? W ogóle skąd się bierze organistę? Raczej nie z internetu :P Mam pytać po kościołach?
My będziemy mieli w kościele śpiewaczkę operową zaśpiewa nam jakieś Ave Maria i bedzie. a pozatym organista też pewno będzie

Jagodzia świetnie że masz już suknie Pokaż jak najszybciej zdjęcia w sukni.
Ogólnie suknia super podoba mi się taki materiał na bok w sukni jak Ty masz albo Kicia

Edytowane przez gosiulka22
Czas edycji: 2011-09-14 o 22:13
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:11   #668
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
hehehehhe dobre

ojeju to musi być straszne współczuje niech weźmie ten slub i się wyprowadzi i nie wraca

Stary 2011-09-14, 22:15   #669
kasioonya
Rozeznanie

dwa dni mnie nie było, a Wy nie dość, że w nowym wątku, to już 23 strony spłodziłyście
jak zwykle ciężko odnieść się do wszystkich tematów...
widziałam jeszcze w poprzedniej części pytanie kindziulindzi

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczynki pomocy
ostatnio któraś z Was wrzuciła sliczne zaproszenia z allegro i cena o ile się nie mylę była około 1,25zł zapisała może któraś z Was te zaproszenia (były klasyczne, eleaganckie z żywymi ładnymi kolorami )
i chyba nie padła odpowiedź, a być może to ja wrzucałam te zaproszenia, więc wrzucę jeszcze raz - może chodzi o nie

te wrzucałam ostatnio: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...809558748.html
a oprócz nich obserwuję jeszcze przedmioty użytkowników AmeliaWedding_pl http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=22168823 i MagiaArt http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=19536870

przeglądam właśnie nową kolekcję Justina Alexandra i jakoś nie zakochałam się w żadnej kiecce... ja chyba jestem strasznie wybredna... za to niektóre pasy z aplikacjami są oszałamiające a Wam podoba się któraś suknia? http://justinalexanderbridal.com/flip/JARSP12/

gosza gratulacje wiedziałam, że będzie dobrze

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2011-09-14 o 22:26
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:16   #670
Blacky
Zadomowienie

Kurcze, ja mam taki malutki kameralny kościółek. Chyba nie pasowałaby tam śpiewaczka operowa. Spróbuję chyba poszukać tych skrzypiec, a jak się nie uda, to będę ganiać za organistą.

Serdeczne gratulacje dla Pani Magister
Wcześniej mi to umknęło, ale wiem jakie to wielkie osiągnięcie. Mi do końca pracy brakuje z 5-7 stron i to już od 1,5 tygodnia nie mogę tego ruszyć. A w piątek z samego rana wyjeżdżam. Tym gorętsze gratulacje dla wytrwałych, sumiennych i zmobilizowanych!

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:19   #671
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Witajcie w ten deszczowy dzień ;(
Ja wróciłam z pracy, jestem straszliwie zmęczona a za chwilę mam wizytę u dentysty (jakiś czas temu wypadła mi plomba i muszę w końcu iść zrobić tego zęba :/) także trzymajcie kciuki bym wyszła cała
no i jak ząbek?

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny wytłumaczcie mi jaka rolę będa spełniac u Was na slubach druhny?? gdzie będą stały w kościele, jakie będą ich zadania, jak to sobie wyobrażacie, jakiś wspólny look??
Moje 10 Druhen to moje najlepsze Przyjaciółki i będą miały wyznaczone jakieś niewielkie zadania w czasie wesela - tak, żeby wszystko było odpowiednio skoordynowane Generalnie będą wypełniać obowiązki świadkowej, tylko ponieważ jest Ich dużo, to każda dostanie po malutkim zadanku, a prócz tego będą się wszystkie dobrze bawić i pięknie wyglądać Siedzieć będą gdzieś koło nas, ale nie wiem jeszcze dokładnie...

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Jeśli jeszcze was nie zanudziłam dylematami kolczykowi, powiedzcie które ładniejsze (wiem, że są prawie jednakowe, ale te pierwsze kosztują 130 zł a drugie 180 zł). No i jeszcze trzecie, ale z tych trzech par chyba są najsłabsze
Pierwsze najlepsze

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Na jutro jestem umówiona do Madonny na przymiarki muszę sprawdzić jednak czy tam coś na mnie nie czeka oprócz tego planuję wejść do 2 czy 3 salonów w których już byłam wcześniej, żeby sprawdzić czy nie maja czegoś nowego na wyprzedaży Pewnie znów nie będzie się dało robić zdjęć, ale idę z siostrą to może coś cyknie po kryjomu
To oby się Siostrze udało

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Melduję się: mam ślub 22.09.2012 o 17.00

Może tak się pokrótce przedstawię. Dopiero co skończyłam studia i finiszuję z pracą magisterską. W sierpniu wzięliśmy z M. ślub cywilny, a teraz pełną parą ruszyłam z przygotowaniami do kościelnego, bo chcę jak najwięcej załatwić zanim wrócę do pracy. Póki co mamy załatwioną salę, zespół i kościół. Po powrocie z urlopu podpisuję umowę z fotografem. Mam też wybrane już 2 modele sukien - oba prześliczne, ale w zupełnie innym stylu i nie mogę się zdecydować.

Strasznie mi się spodobał pomysł z niezbędnikiem w łazience! Mam coś takiego w domu, a w ogóle nie pomyślałam o zrobieniu koszyczka na wesele. Uważam, że to bardzo miły gest i na pewno coś takiego zrobię. Dzięki za inspirację

Moja świadkowa jest bardzo zaangażowana, pomaga mi w przygotowaniach i będzie "starszą" na weselu. Mieliśmy problem ze świadkiem, w końcu wzięliśmy dalszego znajomego, którego nie będziemy obciążać żadnymi obowiązkami poza podpisaniem dokumentów. Usiądzie też z nami przy stole dla VIPów Jeśli chodzi o stroje, to będziemy się kolorystycznie zgrywać parami (ja i M., świadkowa z os. tow. i świadek z dziewczyną), żeby ładnie wyglądał nasz stół.
Witaj Widzę, że kolejna magistrantka, witaj w naszym skromnym klubie Ja się bronię na początku października.

Z sukien bardziej podoba mi się ta: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...e-one-411.html ale obie są piękne

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
proszę o dodanie mnie do szczęśliwych posiadaczek sukni a oto ona na zdjęciu jest kolor ivory a ja mam białą dokładnie white silver
No Ty chyba sobie jaja robisz, że chcesz, żebyśmy czekały tydzień na tę piękną kiecę!!!!! Nic mnie nie obchodzi światło ani kolory, wrzucaj nam tu natychmiast, jak się tylko pojawiasz, siebie w kiecy! Nie zgadzam się czekać nawet jednego dnia!JEST BOSKA!!!!!!!!

Cytat:
a ja dziś padłam wiecie 1 października jadę na weselę chrześniaka mojej mamy i wyobraźcie sobie że nie mamy noclegów chyba że sobie zapłacimy. Oni mają spanie tylko dla 30 osób bo tam jest remiza i na górze mają miejsca w cenie. Jestem w totalnym szkou tym bardziej że moja mam jest chrzestną pana młodego i na dodatek jest osobą niepełnosprawną... wkurzyłam się. Jeszcze taki tekst że jak chcemy to możemy sobie za hotel zapłacić
35 km to bardzo mało, my załatwiamy noclegi tylko tym, którzy mają naprawdę daleko, np. 200km. Ale skoro Twoja Mama jest niepełnosprawna, do tego chrzestną matką młodego, to moim zdaniem powinni się czuć w obowiązku zapewnić Jej nocleg.

Cytat:
Czy ślub na 15.00 to będzie dobre rozwiązanie? nie za wcześnie? Mam do wyboru albo 15.00 albo 18.00 ;/ co o tym myślicie?
Ciężki wybór, ale mimo wszystko 15:00 bym wzięła, 18 to już trochę późno...

A z tymi jajami to Twoja sąsiadka-wariatka pojeeeeeeeeechała Masakra jakaś, naprawdę. Współczuję Ci tej sytuacji, bo jak jest taka walnięta, to pewnie do ślubu jeszcze nie raz jakieś akcje będą... Aaaale na szczęście potem już chyba nie będziesz tam mieszkać, więc już Jej nie będziesz widywać za często?

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kochane mojeeeeeeeeeeee

dziękuję za wszystkie kciuki, miłe słowa i wsparcie!!!!!!!!!! Od godz. 16.30 jestem oficjalnie panią mgr Goszą

Napiszę tylko, że zaczęliśmy o 14.30, a nie o 13.00 jak było planowane, a ja się broniłam gdzieś koło godz. 15.15/15.30 (nie wiem nie pamiętam, ale byłam w środku naszej grupy).

Teraz lecę opijać, a co!!!! Chyba mi się należy

A wizaż od jutra rana będę nadrabiać! See ya

jeszcze raz DZIĘKUJĘ
AAAAAAAAAAAAAAA, fantastiko bejbe Jesteś miszczuniem!!!!!!!! Gratsy ogromne

Też oglądam Tap Madl, TŻ stwierdził, że Mu się mózg od tego lasuje i poszedł spać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-09-14 o 22:21
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:22   #672
evoonia86
Zakorzenienie

dobry wieczór zaraz postaram się Was nadrobić, coby nie mieć na jutro za dużo
Stary 2011-09-14, 22:25   #673
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
przeglądam właśnie nową kolekcję Justina Alexandra i jakoś nie zakochałam się w żadnej kiecce... ja chyba jestem strasznie wybredna... za to niektóre pasy z aplikacjami są oszałamiające a Wam podoba się któraś suknia? http://justinalexanderbridal.com/flip/JARSP12/

czekam na relację goszy z obrony! pewnie dziś świętuje zostanie MGRem gratulacje
tak mi się 3 nawet spodobały
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:36   #674
evoonia86
Zakorzenienie

Blacky witaj w naszym gronie za chwilkę dopiszę Cię do kalendarza na pierwszej stronie

Cytat:
proszę o dodanie mnie do szczęśliwych posiadaczek sukni a oto ona na zdjęciu jest kolor ivory a ja mam białą dokładnie white silver
gratuluję w sprawie dodania sukni poprosimy wystosować PW do madzi

Cytat:
Czy ślub na 15.00 to będzie dobre rozwiązanie? nie za wcześnie? Mam do wyboru albo 15.00 albo 18.00 ;/ co o tym myślicie?
widzę, że już godzina wybrana też chciałam Ci zasugerować 15. ja mam 15 i mi bardzo odpowiada, a 18 to wg mnie troszkę za późno. no i najważniejsze- będziesz żonką wcześniej niż ukochana sąsiadeczka

gosza_m wielkie gratulacje witaj w gronie mgr

tap madl i my oglądaliśmy. niektóre laski mają tak pusto w głowach, że popłakałam się ze śmiechu
Stary 2011-09-14, 22:42   #675
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje piekna ta suknia! I prosze nie kaz nam czekac tygodnia na suknie! my chcemy JUZ!!!

Cytat:
jakies 35 km...

ja rónie dobrze mogę powiedzieć tak samo bo oni mają mniej więcej tyle km do mnie a ja ogólnie mam problem z noclegami bo tu brak hoteli i dwoje się i troję żeby mieli gdzie spać a tu takie teksty a zapraszam z tej rodziny prawie 30 osób (same ciotki i ich dzieci ale to dość bliska rodzina no i na każde wesele byliśmy proszeni i na każdym byliśmy). Ale jakąś kulturę mam i zdobędę te noclegi
35 czy nawet to 55 to nie tak dzo kilometrow i tez bysmy nie organizowali noclegu troche glupio wyszlo, ze nie pomysleli o Twojj mamie, ale moze warto pomyslec o tym, zeby ktos po Twoją mame przyjechal o tej 22 albo są jeszcze taksowki. Na pewno cos wymyslicie
Cytat:
Dziewczyny, potrzebuję porady.

15 18 to juz za pozno

Cytat:
Kochane mojeeeeeeeeeeee

dziękuję za wszystkie kciuki, miłe słowa i wsparcie!!!!!!!!!! Od godz. 16.30 jestem oficjalnie panią mgr Goszą

Napiszę tylko, że zaczęliśmy o 14.30, a nie o 13.00 jak było planowane, a ja się broniłam gdzieś koło godz. 15.15/15.30 (nie wiem nie pamiętam, ale byłam w środku naszej grupy).

jeszcze raz DZIĘKUJĘ

GRATKI

Cytat:
dzięki dziewczyny za rady odnośnie godziny. Chciałam mieć na 16.00 ,ale ta sąsiadka, co nawrzeszczała na moją mamę, że biorę slub wtedy co jej córka, zgarnęła mi tę godzinę. Biegła do kancelarii aż prawie mnie przewróciła w bramie no i zagarnęła. Ksiądz doradził mi 15.00 lub 18.00, bo o 17 jest inny ślub. A teraz ta sąsiadka próbowała przekupić mój zespół i mi go zabrać, bo to jeden z lepszych w okolicy. Próbowala przekupić ich ... no nie uwierzycie czym... jajami. Ona ma dużo kur i sprzedaje jaja na rynku. Chciala im wcisnąć 200 jajek jeśli mi odmówią. Serio!!! wiem,że ciężko w to uwierzyc, ale przysięgam, że to prawda. A ja już mam umowy itd. :roll eyes: normalnie nie wierzę sama w to, że ona tak może postępować.

Kiciu, pewnie będzie dobrze , trzymam kciuki i wierzę w Ciebie!!!

co za psychopatka ale znudzi jej sie taka rywalizacja, zobaczysz, teraz musi pokazac co to nie ona (choc tak nie jest) niech spada na drzewo

oki, ja ide spac.. dobrze, ze juz jutro czwartek dobranooc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:42   #676
evoonia86
Zakorzenienie

aaaa w ogóle zapomniałam Wam napisać, że na jutro będą gotowe nasze obrączki odbierze je teściowa i przyśle nam fotkę. my na żywo zobaczymy je dopiero w przyszły piątek- już się nie mogę doczekać
Stary 2011-09-14, 22:45   #677
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
aaaa w ogóle zapomniałam Wam napisać, że na jutro będą gotowe nasze obrączki odbierze je teściowa i przyśle nam fotkę. my na żywo zobaczymy je dopiero w przyszły piątek- już się nie mogę doczekać
świetnie cieszę się razem z Tobą

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2011-09-14, 22:45   #678
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny maliny

Po trzech dniach nieobecności 30 stron do nadrabiania końcówka starego wątku i rozpoczęcie nowego ale wy macie zabójcze tempo ja po prostu wymiękam

Witam nowe PM- ki w naszym gronie

Jadodzia gratuluje pięknej sukienki czekamy na zdjęcia z niecierpliwością

Gosza gratuluje zostania Panią Magister

Kilianna godz 15 będzie super a sąsiadka niech się wypcha tymi jajami
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:46   #679
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

gosza gratulacje wiedziałam, że będzie dobrze
O tak! Pasy cudowne!
w żadnej sukience się nie zakochałam, ale suknie na zdjęciach, a już szczególnie te z katalogów, jakoś nigdy mnie nie powalały. Ale np koronkowe suknie baardzo podobały mi się na zdjęciach, ale na żywo już tak nieszczególnie
Stary 2011-09-14, 22:49   #680
evoonia86
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/3443667/Szczescie uroczy demot

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

ja się zbieram powoli spać. kolorowych snów (najlepiej o ślubach )
Stary 2011-09-14, 22:51   #681
kasioonya
Rozeznanie

Ja też zmykam już sprzed kompa. Dobrej nocy i pięknego dnia jutro

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2011-09-14, 22:51   #682
justyna_g4
Zakorzenienie

Ale pędzicie!
Ja dzisiaj w ferworze nauki bo już jutro egzamin i w piątek też.
Bardzo proszę o wizażowe czarodziejskie kciuki bo na pewno się przydadzą, a wiem, że działają cuda.

jagodzia133 gratuluje sukienki

Obiecuję nadrobić was jak tylko znajdę chwilę. Teraz idę spać bo pobudka przed 7. Mam tylko nadzieję, że uda mi się zasnąć bo ostanio coś mam problemy...może to stres.

Miłej nocki wam życzę

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 23:06   #683
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ale pędzicie!
Ja dzisiaj w ferworze nauki bo już jutro egzamin i w piątek też.
Bardzo proszę o wizażowe czarodziejskie kciuki bo na pewno się przydadzą, a wiem, że działają cuda.

jagodzia133 gratuluje sukienki

Obiecuję nadrobić was jak tylko znajdę chwilę. Teraz idę spać bo pobudka przed 7. Mam tylko nadzieję, że uda mi się zasnąć bo ostanio coś mam problemy...może to stres.

Miłej nocki wam życzę

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

niutO jesteś może jeszcze??

Stary 2011-09-14, 23:11   #684
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

to przykre, że ludzie takie rzeczy opowiadają
niestety :/
Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Gosza Gratulacjeklas ki:Pani magister

My będziemy mieli w kościele śpiewaczkę operową zaśpiewa nam jakieś Ave Maria i bedzie. a pozatym organista też pewno będzie

Jagodzia świetnie że masz już suknie Pokaż jak najszybciej zdjęcia w sukni.
Ogólnie suknia super podoba mi się taki materiał na bok w sukni jak Ty masz albo Kicia
śpiewaczka? super!!!
Cytat:
ojeju to musi być straszne współczuje niech weźmie ten slub i się wyprowadzi i nie wraca
hehe, tylko że właśnie ona (ta PM) nie jest taka straszna. Najgorsza jest jej matka - handlarka jajami. Ona ciągle wtrąca sie, wściubia nosa i chce byc najlepsza we wszystkim wraz z córunią.

Cytat:

te wrzucałam ostatnio: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...809558748.html
a oprócz nich obserwuję jeszcze przedmioty użytkowników AmeliaWedding_pl http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=22168823 i MagiaArt http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=19536870

te szarfy są cudne. Szczególnie jedna, przypomina mi szarfę Neny
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Ciężki wybór, ale mimo wszystko 15:00 bym wzięła, 18 to już trochę późno...

A z tymi jajami to Twoja sąsiadka-wariatka pojeeeeeeeeechała Masakra jakaś, naprawdę. Współczuję Ci tej sytuacji, bo jak jest taka walnięta, to pewnie do ślubu jeszcze nie raz jakieś akcje będą... Aaaale na szczęście potem już chyba nie będziesz tam mieszkać, więc już Jej nie będziesz widywać za często?
oj nie, ja zresztą rzadko ją widuje. Pracuję w innym mieście i ona mojej mamie zatruwa życie (ta sąsiadka, bo jej córka PM też pracuje w innym mieście). Po prostu śluby robimy w naszej rodzinnej parafii i dlatego takie afery wyszły. Sąsiadka chce, żeby jej córka była najważniejsza w tym dniu w całej miejscowości i całej parafii. Zaraz się okaze, ze poszla zaklepywać moją salę na ten dzień pójdzie z jajami
Cytat:
widzę, że już godzina wybrana też chciałam Ci zasugerować 15. ja mam 15 i mi bardzo odpowiada, a 18 to wg mnie troszkę za późno. no i najważniejsze- będziesz żonką wcześniej niż ukochana sąsiadeczka

gosza_m wielkie gratulacje witaj w gronie mgr

tap madl i my oglądaliśmy. niektóre laski mają tak pusto w głowach, że popłakałam się ze śmiechu
chyba macie racje z tą 15.00 , bo 18.00 to faktycznie już dosyć późno. Poza tym jak będę brała ślub jako pierwsza, to wszystko będzie czyste, świeże itd. ale już widzę jak ona stoi pod kościolem jak ja wychodzę i mnie obrzuca nienawistnym spojrzeniem

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

15 18 to juz za pozno

oki, ja ide spac.. dobrze, ze juz jutro czwartek dobranooc
noo szybko mija ten tydzień, zaraz weekend i bawię się na weselu

Cytat:
gratuluję! wrzuć foty!

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dobrze powiedziane
Cytat:

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

słodki demot

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2011-09-14 o 23:12
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 23:17   #685
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Wy już mówicie dobranoc, a ja dopiero co nadrobiłam

gosza_m: Gratuluję! Pani magister

kicia: Ja też bym się wkurzyła z noclegami, ale, tak jak pisałaś, koniec tematu Zarejestrowałam się na ślubny grouponie i zobaczymy, co z tego wyjdzie

Kilianna: M a S a K r A!! Ale jaja z jajami mnie powaliły

Cytat:
Hm, i co, będziecie na zaproszenia jakoś naklejać te słoneczniki? Sorki, że tak wypytuję, ale ciekawie to brzmi i nie wiem, jak sobie wyobrazić, pokażesz fotki?
Pokażę, pokażę... Jak jakiekolwiek zaproszenie będzie gotowe to pokażę - na razie nie mam wszystkich elementów, aby je zmontować. A słoneczniki będą przyczepione do "kratkowanej wstążki", bo nie da się ich estetycznie przykleić do papieru. Ale ta moja wypowiedź zagmatwana

jagodzia:Gratuluję sukni!! I cieszę się razem z Tobą, poprzednią PMką, ale także niecierpliwie razem z Chatką czekam na foto foto

A dziś przyszły moje allegrowe zakupy: słoneczniki i spinki dla TŻa Jedno i drugie idealne
Byłam też w hurtowni z kwiatami, ale kupiłam tylko koszyk na drobniaczki spod kościoła, który trzeba poozdabiać i będzie idealny. Kosztował... 2 zł
A na zakupach z babcią znalazłam idealny kurtko-płaszczyk na zimę i moje myśli skupiają się tylko na nim... W niedziele jedziemy z TŻem jeszcze w jedno miejsce pooglądać i jak nic nie znajdę to kupię ten- oby do niedzieli (Robię wszystko i skupiam się na wszystkim, aby tylko nie zaczynać pisać pracy magisterskiej:m ur
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 23:36   #686
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
I jak wrażenia? Znalazłam dziś stronę tego salonu i się zakochałam w dwóch sukienkach Tylko nie wiem jak z cenami... Byłabym wdzięczna o wszelkie opinie
bardzo sympatyczny i elegancki salon, panie bardzo miłe mierzyłam tam kilka sukien, jedną nawet tu pokazywałam ceny różne, ale np ta co mnie się spodobała kosztowała 2 tys nowa, na zamówienie, więc nieźle
Jutro chyba tam znowu pójdę, może coś nowego mają
Cytat:

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki, obyś znalazła tę jedyną

Cytat:
Kochane mojeeeeeeeeeeee

jeszcze raz DZIĘKUJĘ

Cytat:
dzięki dziewczyny za rady odnośnie godziny. Chciałam mieć na 16.00 ,ale ta sąsiadka, co nawrzeszczała na moją mamę, że biorę slub wtedy co jej córka, zgarnęła mi tę godzinę. Biegła do kancelarii aż prawie mnie przewróciła w bramie no i zagarnęła. Ksiądz doradził mi 15.00 lub 18.00, bo o 17 jest inny ślub. A teraz ta sąsiadka próbowała przekupić mój zespół i mi go zabrać, bo to jeden z lepszych w okolicy. Próbowala przekupić ich ... no nie uwierzycie czym... jajami. Ona ma dużo kur i sprzedaje jaja na rynku. Chciala im wcisnąć 200 jajek jeśli mi odmówią. Serio!!! wiem,że ciężko w to uwierzyc, ale przysięgam, że to prawda. A ja już mam umowy itd. :roll eyes: normalnie nie wierzę sama w to, że ona tak może postępować.

Kiciu, pewnie będzie dobrze , trzymam kciuki i wierzę w Ciebie!!!
masakra z tą sąsiadką
Cytat:

To oby się Siostrze udało
no oby, oby

Jutro będzie relacja tak czy inaczej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 23:54   #687
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
oo, super, to pochwal się, jak tylko przyjdą

Kurcze, normalnie my teraz taki zastój ślubny przez te szkoły, a jak to się wreszcie skończy, to jak to rrrruszy u nas z kopyta... Wczoraj w nocy co prawda wymyśliłam scenę do naszego filmu (nie mogłam spać ), ale generalnie w ogóle nie ma czasu na takie rzeczy jak np. pooglądanie obrączek, czy robienie zaproszeń... Chociaż TŻ tak czasem sobie siada i dłubie na kompie jakieś prototypy zaproszeń, fajnie Mu to idzie Aż się nie mogę doczekać, jak nam wyjdzie to na końcu
Ale to wszystko takie właśnie ukradanie sobie czasu, bo tak naprawdę ta szkoła determinuje wszystko... Jak ją wreszcie skończymy, to chyba urządzimy rytualne palenie wszystkiego, co z nią związane

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość

Cytat:

ooo, jaki kochany democik... Przypomniało mi się podobne zdjęcie, może znajdę na swojej zupie, to Wam wkleję. Ooo, znalazłam http://chatka.soup.io/post/117824505/Image
A co do snów... byle nie koszmary

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Pokażę, pokażę... Jak jakiekolwiek zaproszenie będzie gotowe to pokażę - na razie nie mam wszystkich elementów, aby je zmontować. A słoneczniki będą przyczepione do "kratkowanej wstążki", bo nie da się ich estetycznie przykleić do papieru. Ale ta moja wypowiedź zagmatwana

(Robię wszystko i skupiam się na wszystkim, aby tylko nie zaczynać pisać pracy magisterskiej)
Ech, ciężko mi to sobie wyobrazić, więc tym bardziej czekam na fotki Twoich dziełek
A przeglądając zupkę zobacz, co dla Ciebie znalazłam http://chatka.soup.io/post/147168975/Image

Co do pogrubionego... skąd ja to znam Ale NAPRAWDĘ warto w końcu spiąć poślady i to napisać, bo takie przeciąganie jest najgorsze...

No, poprawki naniesione, jutro od rana mogę spokojnie pisać swoje resume... I oby mi się to wszystko udało do tego poniedziałku ogarnąć!
Dobrej nocki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-09-15 o 00:00
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 00:00   #688
kasia_kuku
Zakorzenienie

Klops dziewczynki, zakochałam się w kolejnej sukni... o litości.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 00:00   #689
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Klops dziewczynki, zakochałam się w kolejnej sukni... o litości.

pokaaa

chyba czas iść spać

Stary 2011-09-15, 00:03   #690
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
pokaaa

chyba czas iść spać
http://www.leonieclaire.com/wp-conte...14-396x544.jpg

http://www.leonieclaire.com/wp-conte...36-396x528.jpg

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości