2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 19:01   #901
emigra
Zakorzenienie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
a ja nie mogę używać ani mydła ani żeli ani nic bo potem du....a tylko i wyłącznie płyn do higieny intymnej i to nie byle jaki już sprawdzałam kilka i nie które były fatalne, obecnie mam lactacyd pomarańczowy, a jak coś by się działo w razie awarii mam też niebieski
tez tak mialam..nie wyobrazalam sobie nie uzywac laktacydu, bylam chyba uzalniezniona ale nauczylam sie go nie uzywac i musze przyznac ze sam fakt ze jak poszlam do gina pierwszy raz to mialam infekcje i czesto czulam wtedy dyskomfort typu pieczenie, swedzenie a odkad jestem w ciazy tego nie ma, a przestalam uzywac jakos w maju czyli ok miesiac przed zajsciem w ciaze
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:03   #902
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
tez tak mialam..nie wyobrazalam sobie nie uzywac laktacydu, bylam chyba uzalniezniona ale nauczylam sie go nie uzywac i musze przyznac ze sam fakt ze jak poszlam do gina pierwszy raz to mialam infekcje i czesto czulam wtedy dyskomfort typu pieczenie, swedzenie a odkad jestem w ciazy tego nie ma, a przestalam uzywac jakos w maju czyli ok miesiac przed zajsciem w ciaze

no, a mi lekarz nic nie mówił na temat co mogę używać, a co nie więc chyba nic złego nie robię mam nadzieję

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:03   #903
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Prince polo, mi też bardzo bardzo przykro

Jak wszystkie przejdziemy przez 12 tygodni, to już będziemy 'po bezpieczniejszej stronie'. Kurcze smutne to , że tyle ciąż się traci w pierwszym trymestrze;/;/

U mnie dziś zaczął się 10 tydzień.
Zaspokoiłam swój egoizm i niepokój i miałam dziś 3 minutowy skan. Serduszko bije, wszystko OK.
Wiem, że to nie fair, ale ja mam naprawdę łatwy dostęp do skanów (a raczej do maszyny USG, bo skanów nie ma kto robić i nie chcą ze względu na to o czym pisałam wczoraj).
Następnym razem jak się będę denerwowała, to sama sobie zrobię. Jedyne co mnie interesuje, to czy serducho ladnie bije.
Przestraszyłam się , bo miałam pacjentkę w 14 tyg do zabiegu, dzidziuś przestal się rozwijać w 8 tygodniu
A po drugie, u mnie jakoś nagle skończyły się mdłości i zaparcia. W sobotę rano obudziłam się jak 'normalny nieciężarny człowiek'. I to też mnie hmm przestraszyło.

Myślę, że teraz kolejne USG to już w Polsce między 17 a 20 tyg Bo lecę wtedy do kraju. Mam nadzieję, że dzidzia pokaze co tam chowa między nóżkami i że razem z mężem będziemy mogli to zobaczyć

P.S. dziewczyny ja wiem, że to jest dziwny pomysł, ale na grzybicę pochwy a szczególnie przy braniu antybiotyków, moja przyjaciółka 'wstrzykiwała' sobie jogurt naturalny do pochwy(odrobinę) . Wiem jak to brzmi, ale jej naprawdę pomagało. One mają te tam kultury bakterii plus kwaśny odczyn.. Więc chyba jakiś sens to ma. Tanie jest, więc wypróbować można.

Buziaki!
anagat masz ciężką pracę w szpitalu, więc i przywileje Ci się należą, a jeśli możesz skorzystać to czemu nie...
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:06   #904
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
no, a mi lekarz nic nie mówił na temat co mogę używać, a co nie więc chyba nic złego nie robię mam nadzieję
wiekszosc lekarzy powtarza zeby uzywac to co nam sluzylo przed ciaza, jesli chodzi o kosmetyki. Ja swojego spytalam czy mozna takie plyny uzywac w ciazy bo nie bylam pewna, ale on mi odradzil, Twoj moze byc zdania ze mozna i nie ma problemu, wszystko zalezy od podejscia lekarza i tego jak reagujesz - bo np po zwyklym zelu mozesz miec podraznienia. Ja nie mialam naszczescie i nauczylam sie zyc bez laktacydu itp ale gdyby cos sie dzialo to bym dalej uzywala pewnie
3270g, 47 cm
Stary 2011-09-14, 19:09   #905
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
wiekszosc lekarzy powtarza zeby uzywac to co nam sluzylo przed ciaza, jesli chodzi o kosmetyki. Ja swojego spytalam czy mozna takie plyny uzywac w ciazy bo nie bylam pewna, ale on mi odradzil, Twoj moze byc zdania ze mozna i nie ma problemu, wszystko zalezy od podejscia lekarza i tego jak reagujesz - bo np po zwyklym zelu mozesz miec podraznienia. Ja nie mialam naszczescie i nauczylam sie zyc bez laktacydu itp ale gdyby cos sie dzialo to bym dalej uzywala pewnie
Acha

a teraz pytanie z innej beczki jak z Waszym biustem? Musiałyście zakupić już nową bieliznę??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-14, 19:13   #906
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Acha

a teraz pytanie z innej beczki jak z Waszym biustem? Musiałyście zakupić już nową bieliznę??
Nie. są tylko pełniejsze w górnej części nad brodawką, i nieco bardziej jędrne. Ale rozmiar się nie zmienił.
Ale musiałam zakupić rozmiar większe majty (teraz muszę wyberać rozmiar M/L zamiast S/M )

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:14   #907
emigra
Zakorzenienie

Jolka, ja jeszcze nie moje piersi staly sie tylko pelniejsze i twardsze, nie zauwazylam zeby urosly chocby o rozmiar moze jeszcze przyjdzie na to czas natomiast w spodnie nie mieszcze sie od kilku tygodni juz ....
3270g, 47 cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 19:14   #908
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Nie. są tylko pełniejsze w górnej części nad brodawką, i nieco bardziej jędrne. Ale rozmiar się nie zmienił.
Ale musiałam zakupić rozmiar większe majty (teraz muszę wyberać rozmiar M/L zamiast S/M )

a ja muszę zmieniać dobrze, że miałam gdzieś jakieś za duże (bo kiedyś miałam większy biust)

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-14, 19:15   #909
rybka13
Zakorzenienie

anagat ja chciałam jeszcze zapytać, jak to sie stało że zabieg w 14tc a dziecko sie nie rozwijało od 8.?? Przez 6tyg dziewczyna nie miała żadnych dolegliwości??
Stary 2011-09-14, 19:16   #910
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Jolka, ja jeszcze nie moje piersi staly sie tylko pelniejsze i twardsze, nie zauwazylam zeby urosly chocby o rozmiar moze jeszcze przyjdzie na to czas natomiast w spodnie nie mieszcze sie od kilku tygodni juz ....

no ja w spodnie się mieszcze, ale jak zjem to muszę odpiąć pasek czy guzik jak siedzę.
a staniki muszę kupić jakieś bo obecne są małe ;/

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-14, 19:16   #911
ania20m
Wtajemniczenie

melduje się w nowym wątku troszkę spóźniona ale jestem

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:17   #912
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Mój największy problem to to, że ostatnio nie mogę jeść mięs, obiadów itp. bo po nich zdycham totalnie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-14, 19:17   #913
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Acha

A ja już dawno zmieniłam, bo mnie cisnęły, zawsze miałam małe i nosiłam push up-y, więc zmieniłam na cieńsze i większe
Stary 2011-09-14, 19:25   #914
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

ja tez juz jakis czas temu zmienilam stanik na wiekszy
Stary 2011-09-14, 19:25   #915
Aguśkaa83
Zakorzenienie

prince polo tak mi przykro trzymaj sie ...

anagat ciesze sie ze u Ciebie dobrze z bobaskiem
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 20:06   #916
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
anagat ja chciałam jeszcze zapytać, jak to sie stało że zabieg w 14tc a dziecko sie nie rozwijało od 8.?? Przez 6tyg dziewczyna nie miała żadnych dolegliwości??
Miała bóle brzucha w 12 tyg.. wtedy na skanie wyszło.. Tylko niestety tu czasem trzeba czekać na zabieg;/
Ogólnie rzecz biorąc ciężko być ginekologiem lub anestezjologiem w ciąży.. Ciągle zabiegi.. poronień na początku ciąży jest naprawdę dużo Tyle się człowiek napatrzy, a potem się denerwuje.
Ale dziewczynki , my się już do 2 trymestru powoli zbliżamy....

A co do biustu... U mnie po pierwszych 2 tygodniach , gdzie był twardszy i okropnie wrażliwy(obolały) , wszystko przeszło, a cycki jak małe były tak są Czekam aż wkońcu urosną.. hehe , ale chyba moje niedoczekanie
Zawsze małe miałam..grrr...

Za to spodnie i ogólnie ciuchy noszę normalnie, brzuch jaki był , taki jest (no chyba że zagazowana jestem).
Moja szefowa ostatnio się ze mną przebierała i mnie zlustrowała od góry do dołu.. Po czym zapytała, który to tydzień.. Może myśli, że ściamniam?????

Za to jestem blada jak trup i codziennie mnie w pracy 'pocieszają', że wyglądam na zmęczoną;/

A poza tym od kilku tygodni nie maluję rzęs, bo pojechałam kupić nowy tusz razem z drugim testem ciążowym.. I się strasznie spieszyłam do domu, żeby test zrobić.. No i baby w sklepie mi wcisnęły jakiś tusz no7 (taka nazwa). Wzięłam ogólnie wszystko co mi wcisnęły , byleby szybciej wyjść. No i tusz mi nie podpasował. Po kilku godzinach wyglądam jak bóbr i mam obwódki wokół oczu, a nie mam kiedy po mój ukochany czerwono biały loreal jechać.. On mi NIGDY takich numerów nie robił. Po prostu tusz stworzony dla mnie

To taka dygresja..
Jutro pielęgniarki będą mnie zawstydzać na kursie, bo nadal mam 80 stron do przeczytania. Grrr...
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:07   #917
Mravka
Zadomowienie

prince_polo trzymaj sie mocno..choc moge sie tylko domyślać jakie to trudne..
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:14   #918
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
to od razu na usg nie dostaje się zdjęcia??
a słuchajcie na pierwszym usg, dopochwowym można iść z partnerem czy nie bardzo sorry ,ze takie pytanie ale w końcu pierwszy raz jestem w ciąży
Ja na USG dostaję 2 kartki w opisem, a do jednej przypięte są zdjęcia
Ja miałam robione 2 razy USG dopochwowe i nikt nie robił problemów, więc przeciwnie pani doktor powiedziała, że przecież sprawca też musi sobie pooglądać

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ja chcialam się pożegnać :-( niestety miałam dziś usg bo miałam bole brzucha i okazało się że Ciaza Obumarła... :-( jutro mam rano kolejne usg przez innego lekarza i później zabieg.
nawet nie wyobrażałam sobie jaki to ból :-( dostalam już na uspokojenie tabletki i nic nie pomogły leze i nawet choćbym chciała nie myśleć to się Kurde nie da..
tak więc życzę wam spokojnych i zdrowych ciąż będę za każda z was trzymać kciuki
Bardzo Ci współczuję... trzymaj się dzielnie...
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:16   #919
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
zabawny pomysl z tym jogurtem hehe nie wiem jak to mozliwe tfu tfu ale ja jeszcze nie nabawilam sie infekcji podczas ciazy - a zaraz koncze 15 tydzien, ale pewnie jeszcze mnie to czeka ... moj gin powiedzial zeby nie stosowac przypadkiem zadnych plynow do higieny intymnej bo one tylko szkodza- ponoc wyplukuja nie tylko ze zle bakterie ale i czesto te dobra flore naruszaja. Musialam sie przyzwyczaic do mycia intymnych miejsc zwyklym zelem ktorego uzywam do reszty ciala no i poki co jest ok
Ja używam Lactacyd, bo nie wszystkie płyny czy tam żele do hig.int. mój organizm akceptował. Ale z tym akurat ani raz nie miałam problemów, muszę zapytać swojego, czy są właśnie jakieś przeciwwskazania do używania go.

Cytat:
Acha

Mi trochę urósł, zrobił się trochę pełniejszy. Ale póki co nowych biustonoszy kupować nie muszę, mam trochę za dużych na mnie co aktualnie są dobre, więc póki co starczają, część jeszcze mam ciut za dużych, więc pewnie jak jeszcze urosną to będą w sam raz.
Sporo mam biustonoszy kupionych zanim schudłam, więc nie które to są nowe, tyle co wyprane i leżą w szufladzie i czekają na lepsze czasy mojego biustu

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 21:09   #920
kumkura
Rozeznanie

Ja przytyłam 3 kg i to wszystko w ostatnim miesiącu/Brzuch już ładnie widać, cyce się powiększają( mam staniki z poprzedniej ciąży) i niestety cellulit powraca jak bumerang. Rozstępów nie miałam w 1 ciąży i mam nadzieję, że teraz też tego uniknę. Jestem typem, który szybko przybiera na wadze niestety..a jestem w 19 tyg. więc to taki prawie półmetekI ruchy maluszka już czuję od kilku dni, tego nie da się pomylić z niczym innym najbardziej czuję, jak kładę się spać
Stary 2011-09-14, 21:43   #921
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

A ja używam lactacydu, tego specjalnego na upławy i infekcje ( choć upławów nie miałam, a infekcję za to tak). Gin w polskiej przychodni polecal mi ten płyn profilaktycznie, ale używałam lactacydu też wcześniej...Choć sądzę, że w moim przypadku zawinił basen, po basenie bezposrednio zaczęłam odczuwać dyskomfort lekki, a ogólnie wcześniej , tzn pare lat temu, 2 razy złapałam infekcję po basenie...Co do odzieży, noszę dalej swoje dżinsy sprzed ciazy, nie uwierają, tylko lekko brzuszek wystaje spod obcisłych bluzek-coś, jakbym się za bardzo objadła, tak to mniej więcej wygląda Ale ciażowe rurki z H&M też mam i zakładam, i są całkiem wygodne, choć trochę drażni mnie ten obniżony stan i elastyczny pas....Teraz za to, zastanawiam się nad zakupem ciazowej poduszki do spania, mam 2 upatrzone, ale nie wiem, na jaką w końcu się zdecyduję. Na razie robię mały research
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:59   #922
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
Ja przytyłam tak 1-1,5 kg, głównie w brzuchu no i piersi oczywiście też- jestem w 12 tygodniu. Natomiast najbardziej martwią mnie rozstępy, do których mam chyba genetyczną skłonność
Ja tez sie ich obawiam! Swoje pierwsze mialam jeszcze w podstawowce, mam je nawet pod kolanami, a wcale jakis monstrualnych lydek znow nie mam. Skora na brzuchu sie wciagnie, mozna pomoc cwiczeniami, al rozstepow sie juz chyba nie zlikwiduje nigdy

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
to od razu na usg nie dostaje się zdjęcia??
a słuchajcie na pierwszym usg, dopochwowym można iść z partnerem czy nie bardzo sorry ,ze takie pytanie ale w końcu pierwszy raz jestem w ciąży
Pewnie ze mozna, ja sie wogole nie pytalam i z TZ prosto do gabinetu. Swojemu wyjasnilam jak to wyglada dopochwowe zeby sie nie zdziwil w razie czego

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Wiem, że to nie fair, ale ja mam naprawdę łatwy dostęp do skanów (a raczej do maszyny USG, bo skanów nie ma kto robić i nie chcą ze względu na to o czym pisałam wczoraj).
Następnym razem jak się będę denerwowała, to sama sobie zrobię. Jedyne co mnie interesuje, to czy serducho ladnie bije.

Myślę, że teraz kolejne USG to już w Polsce między 17 a 20 tyg Bo lecę wtedy do kraju. Mam nadzieję, że dzidzia pokaze co tam chowa między nóżkami i że razem z mężem będziemy mogli to zobaczyć
Ale to musi byc fajnie moc sobie samej USG zrobic
Odnosnie USG w Polsce to mam taki sam plan, pewnie nawet bedziemy to robic w bardzo podobnym czasie Tylko kompletnie nie wiem jak sie zabrac za szukanie doktora, trzeba bedzie przeczesac internet.

Cytat:
zabawny pomysl z tym jogurtem hehe nie wiem jak to mozliwe tfu tfu ale ja jeszcze nie nabawilam sie infekcji podczas ciazy - a zaraz koncze 15 tydzien, ale pewnie jeszcze mnie to czeka ... moj gin powiedzial zeby nie stosowac przypadkiem zadnych plynow do higieny intymnej bo one tylko szkodza- ponoc wyplukuja nie tylko ze zle bakterie ale i czesto te dobra flore naruszaja. Musialam sie przyzwyczaic do mycia intymnych miejsc zwyklym zelem ktorego uzywam do reszty ciala no i poki co jest ok
A ja przeciwnie, uzywam Lactacydu od czasow wczesnej nastolatki i wogole nie miewam zakazen. Ale moze poprostu nie mam sklonnosci
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:24   #923
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Ja tez sie ich obawiam! Swoje pierwsze mialam jeszcze w podstawowce, mam je nawet pod kolanami, a wcale jakis monstrualnych lydek znow nie mam. Skora na brzuchu sie wciagnie, mozna pomoc cwiczeniami, al rozstepow sie juz chyba nie zlikwiduje nigdy
Mam dokładnie tak samo... Od zawsze mam na pośladkach i wewnętrznej stronie ud, a teraz wydaję mi się, że pojawiają mi się nowe Mimo tego, że wcale tam nie utyłam, codziennie robię peeling i smaruję się 2 razy dziennie Nawet się zastanawiałam czy do jakiejś kosmetyczki nie uderzyć o poradę czy da się im w jakimkolwiek stopniu zapobiec, bo wiadomo, że jak już się zrobią to nie znikną....
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 22:26   #924
Marijuana
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe ( jak i obecne ) mamusie , widze , że jestem bardzo spóźniona... bo wątek ma już 30 pare stron , mam nadzieję , że mogę dołączyć się do waszego grona termin mam na 21 kwietnia 2012 roku wg usg...
pozdrawiam
Marijuana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 23:02   #925
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marijuana Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe ( jak i obecne ) mamusie , widze , że jestem bardzo spóźniona... bo wątek ma już 30 pare stron , mam nadzieję , że mogę dołączyć się do waszego grona termin mam na 21 kwietnia 2012 roku wg usg...
pozdrawiam
Hej! Te 30 stron to tlyko pare dni, a dopiero sie rozgrzewamy
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 06:31   #926
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marijuana Pokaż wiadomość
pozdrawiam
witaj

ale masz fajny nick
3270g, 47 cm
Stary 2011-09-15, 06:49   #927
cziqua
Zadomowienie

Witam
A ja dzis robie sobie chyba dzien lenia wczoraj brzuszekmnie pobolewał przez jakies 15 min jak usiadlam odpoczelam przestalo . takze dzisiaj tylko zrobic co zrobic nic ponad program

Właśnie wstałam i mi niedobrze :/ a zjesc nic nie mozna oprocz euthyroxu na czczo
Też jakos caly czas mam glupie mysli ze cos bedzie nie tak chociaz staram sie myslec pozytywnie co nie zawsze jest proste

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 07:00   #928
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Cziqua jak ja bym chciała mieć taki dzień lenia, ale przyszły tydzień dwa będą bardzo intensywne w związku z pisaniem pracy mgr, pracą dorywczą, ale jednak, zaczynam szkołę kosmetyczną no i codzienne obowiązki na samą myśl jestem zmęczona
a co do złych przeczuć to nie wiem czemu ja też takie mam non stop. niby czuje się dobrze, nic nie boli (czasem coś ukłuje tylko) objawy ciąży nie są uciążliwe, ale jakoś ciągle mam strach czy wszystko oki...czekam na usg z niecierpliwością!!!

Witam nową mamusię.
Stary 2011-09-15, 07:02   #929
Madziara 26
Rozeznanie

Prince polo strasznie mi przykro trzymaj się kochana dlaczego to musi spotykac tyle kobiet

Ja dopiero 0,5 kg przybralam stanika nie zmieniam tez mam male dydki :-( ale za to w spodnie ledwo sie dopne najwygodniej mi w dresach. A seksu tez sie boje biedny mój tż juz czeka z 5 tygodni

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 07:04   #930
Kathi75
Zakorzenienie

prince-polo bardzo mi przykro
Ja juz nie wiem co zagladam na watek to ktoras odchodzi az strach mi zagladac ...........

Marijuana a to juz druga czesc watku wiec ponad 5000 postow jesczez jak bys tak chciala wszystko czytac

kumkura to ja mam to samo atak cellulitu , zaczelam chodzic na baren ale watpie czy troche choc pomoze

rybka to fakt ze w tak wczesnej ciazy czesto nie ma sie dolegliwosci nawet jak plod jest obumarly. Znam wiele takich przypadkow ze kobiety nosily nawet do 8 tygodni obumarla ciaze nie wiedzy o tym ,dopiero pod koniec mialy jakies bole brzucha

Ja zabiegana nie mam czasu na nic , kurs , praktyka, pieczenie tortow wiec cale dnie w biegu i na razie malenstwo nie buntuje sie , organizm tez
Dzidzus puka regularnie wiec mam frajde i wiem ze wszystko jest oki ze szkrabem

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości