|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Witam się!!!!
dziewczyny na zlocie- zazdroszcze! ![]() Moja Nikosia jeszcze spi, poszla o 22, pobudka o 6 na mleczko i spimy dalej Dzisiaj jest 15? wiec dzisiaj o 13 na szczepienie idziemy kurde znowu mam stresa i az brzuch mnie boli. Na pierwsze szczepienie bylismy z tz, drugie poszla ze mna siostra a teraz sama musze![]() moj tz wczoraj przyjechal szybciej z pracy bo jak stwierdzil, musi ratowac nasz zwiazek mialam kupic kiecke na wesele ale nic nie widzialam ciekawego a czas nas gonil ( pozno juz bylo a z malym dzieckiem to wiecie).W sobote jade do PTAKA (takie centrum handlowe) i moze tam cosik znajde ![]() Nikolka moglaby się obudzić, chce ja juz wysciskac i wycalowac na sama mysl o szczepieniach dostaje dreszczy
|
|
#1172 |
|
Rozeznanie
|
kasia - trzymam kciuki za szczepienie!
|
#1174 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze sie zastanawialam nad Natalka![]() Ale przystojniaki i jak ladnie pozuja ![]() Cytat:
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaK no Lilka to samo...chwilę poleży i wnerw jest. Wszyscy mi ciosają kołki na głowie żeby ją kłaść na brzuchu ale jak ona nie lubi to co
Paulizia to chyba ciemieniucha jest, ale głowy nie dam.
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
Kasia
za szczepienie
|
#1177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę się zorientowac co i jak z tym inhalatorem...a powiedz mi Wojtuś tak bez problemu daje sobie założyc tą maseczkę, nie próbuje jej ściagnac? ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Kasia za szczepienie
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze u Sebusia juz po badaniach i wszystko poszlo bez stresu
|
|
|
|
#1179 | |
|
Moderatoreska
|
Dziękujemy za komplementy
Cytat:
![]() u mnie dziś odpukać w miarę spokojne
|
|
|
|
|
#1180 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za szcepienie napewno wszystko bedzoe ok nie było mnie godz a już prawie 2 strony do nadrabiania
|
|||
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
MoniaK mój Antonuś też niedzielny chłopczy, w dodatku cesarz (miałam cesarkę).. a leniuchem to on wcale nie jest
Czasmi wręcz nadaktywny się wydaje!! ..więc reguły nie ma Paulizia byłam popatrzyć na fotkę, odpisałam w komentarzu! Kasia łódzka moc kciuków dla was Trzymajcie się dzielnie dziewczynki |
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za kciuki! przydadza sie! gusia za ciebie rowniez trzymam
![]() Niko wstala, czekam az zawola jedzonka, wyprowadzam wozek i idziemy- jeden przystanek od naszego bloku, wiec blisko ![]() umre ze strachu no nie lubie przychodni, lekarzy i szpitali
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak szukacie wybranków życia...może ja też poszukam dla Alusi...a więc:
"Młoda, z lekką nadwagą i małą ilością włosów, ale za to dużymi oczami i pięknym uśmiechem szuka wybranka na życie"
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Plan na nablizszy weekend - nauczyć się obsługi Photoshop'a..
wstyd się przyznać ale nie umiem ![]() Chociaż takich planów to zwykle mnóstwo mam i tylko w 30% realizuję.. Ale pochwalę się, że dietki trzymam się nadal Jem mniejsze porcje, nie tykam się słodyczy i pije duuuużo mineralki
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
kurde oszalałyscie
![]() nie sadziłąm ze dzis tu bedzie tak gwarno ale widze ze plan robienia zlotowiczkom na złość wszedł w życie ![]() wiec sie przyłącze i beda mialy trzy miliony stron do nadrobienia albo nawet cały wątek ![]() u nas tak: -okulista : najpierw stałam godzine pod złym gabinetem bo pomyliłma numery na drzwiach ale za to p[otem weszłąm juz bez kolejki ![]() mały zasnał mi na rękach i nawet w czasiue badania sie nie raczył obudzić jak pani mu oko rozwierała ma jakas bakterie mnam mu 34843764789 razy dziennie przemywac przegotowana woda i 7 razy dziennie dwoma rodzajami kropli kropić ![]() i za tydz do kontroli - pobieranie krwi: jak przyszłam to w poczekalni było chyba 40 osób. i grzecznie usiadłam w kolejce, ale taka starsza babcia mnie przepusciła i ja reszta poczekalni zjadła zywcem ![]() od razu powiedziałan zeby go w rece nie kuły bo tam nic nie leci spróbowała w stope i iczywioscie nic ani kropla i jak zwykle na oddział dziecircy podreptalismy. i trak pani spróbowała z reki ale osataewcznie z głowy poszło wrZasku było troche ale genaralnie bardzo dzielny był ![]() wyszlismy puscił na mnie pawia i był happy ![]() no i nikt mi nie powiedział ze badanie ogólne oczu i posiew moczu to nie to samo i miałam, miec dwie próbki moczu a miałam jedna ![]() no i tyle lece 5 stron nadrobic ale musiałam wam napisac bo widziałam ze ciekawe byłyscie ![]() ![]() dziekuje za troske
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczonka łącze się w bólu
katar precz!!!! cholerswo dzisiaj nam spać nie dało...co chwilę frida wyciagam takie ilości :mdlej:No i pojechały Zeby tylko wszystkie szczęsliwie dojechały i wróciły a ja chciałam dzwonić do Poziomki i co....kasa mi się skonczyła na karcie a wczoraj zgubiłam karte z kodami do przelewów i sobie nie doładuję.....wrrrr.... jakby któraś dzwoniła do dziewczyn to proszę o przekazanie buziaków ode mnie i od Piotrusia
![]()
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
24kasia86 dziekujemy
![]() Lolka za trzymanie dietki Ja bym chyba nie potrafila wytrzymac bez czegos slodkiego ![]() Grazin Na szczescie juz po trzymam za szybka poprawe Normalnie non stop musze Nadii zmieniac body CO JEST
|
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin dobrze, że już po wszystkim,
dla dzielnego Sebusia, teraz pozostaje trzymac kciuki za wyniki ![]() Antropia tak samo jak sobie, wspołczuje Ci tego kataru, to jest jakiś koszmar... U nas takie ilości były na początku, teraz jest mniej, ale jakby gorzej, bo nos zatkany
|
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem co na to ważka ale mój Maciuś może mieć 2 dziewczyny ![]() Grazin |
|
|
|
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
mam marudę... nic nie pasuje
![]() kasia ja na ptaku może raz w życiu coś sensownego kupiłam... od razu wchodzę na Polros
|
#1191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Grazin dobrze że już po a ta bakteria to skąd się tam wzięła??? i skąd wiedzieliście że musicie zbadac??? cos działo się z oczkiem???
|
|
#1192 | |
|
Zadomowienie
|
Grazin czyli jeszcze raz na badanie moczu będziecie pomykać?
Brawa dla dzielnego Sebusia ![]() i za pawia na mamę Cytat:
Nadai ulewa jak ją nie odbijesz? Czy nawet po odbiciu jeszcze coś leci? |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Lolus
za komplementOdbilo jej sie ze 2 razy po jedzonku. Czasem odbije i leci od razu a teraz co 10 minut cos wylatuje
|
|
|
|
#1194 |
|
Moderatoreska
|
no i dziewczyny są prawie w komplecie
pisałam sms do Poziomkowej
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał dwa rodzaje kropli i maść i nie pomogły i pediatra kazała nam isc do okulisty bakrteria skąd sie wzieła nie wiem ale od poczatku mial z tym problem... Cytat:
![]() jutro pobiore próbke i moja mama zawiezie ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- ![]() boże jak mi przykro ze mnie tam nie ma
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
No uspilam w koncu lobuza!!!
Antos sie pierwszy raz smial w glos Nawet udalo mi sie nagrac na kamerke!!! Tyle czekalam i nareszczie! a czy ciemieniucha jest taka wyplukla, chropowata, czerwona [tak Grazin] i sie luszczy? Grazin jejku jak sie ciesze, ze nie bylo powtorki z koszmaru o pobieraniu krwi!! No wlasnie mi chyba tez umknelo z tym oczkiem? Ropialo mu? 24kasia za szczepienie. Bylam kiedys w PTAKu i kupilam sobie wlochata torebke z napisem LOVE [14 lat mialam]
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzisiaj sebusiowi 9 różnych słoichków
zaszalałam ale nie moglam sie zdecydowac a wszystkie takie smakowite:P bede po mału wprowadzac ![]() a np zupke jarzynową ze słoika czy ziemniaki ze szpinakiem to tak od razu mu moge dac? ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
i zero poprawy po czymkolwiek no mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze w ogole jestem taka ![]() bo nie wolno przemywac tym samym wacikiem dwóch oczu (oczów?) a ja tak robiłąm tylko drugą strona ![]() no i roznosiłam bakjterie teraz mu zakropiłam pierwszy raz kropelkami i widze ze mu sporo tej ropki wypłyneło wiec moze działa kurde a z ta ciemieniucha to nie wiem... bo u nas jak była ( o ile to było to ) to przypominała takie suche płaty wielkiego łupiezu. nie była czerwona, dalo sie to zdrapać paznokciem i nie zostawało nic. wiec ja mu to wyczesywałam grzebykiem TT ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a wiecie dlaczego Mojżesz przeprowadził żydów przez morze czerwone? ![]() - bo sie wstydził przez miasto hihi
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
dziewczonka- ja Wojtkowi tak całkiem nie zakładałam gumkę na główkę,tylko przykładałam do buzi ale tak żeby na nosku dotykało i spoko, tej pary dużo wylatuje. Koleżanka córeczce to gdy spała przykładała do buzi. Wojtek szybko się przyzwyczaił do tego buczenia.
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo to chyba będzie pierwszy poligamiczny związek w historii wizażu
, jeszcze zapytamy Ważki
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lecę ogarniać chatę aga pe paulizia kupiłam czerwoną herbatę a tam napisane że nie zalecają dla kobiet w ciąży i mam karmiących, a Ty mówiłaś ze można skąd wiedziałaś??? czytałaś gdzieś???? co do ciemieniuchy zalecane jest oliwkowanie ale ono nam nie pomogło, smarowaliśmy masłem (rada kumpeli) i zeszło pieknie. Zwróc też uwagę czy szampon którego używasz nie wzmaga ciemnieuchy wg mnie mój wzmagał i zmieniłam na Biały jeleń Zaczyna mnie łapać przeziębienie fuck Dziś chcę zabrać Jana na trasę do parku Tarzana i też się przejść.
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-09-15 o 12:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

mialam kupic kiecke na wesele ale nic nie widzialam ciekawego a czas nas gonil ( pozno juz bylo a z malym dzieckiem to wiecie).

za szczepienie. My tez dzis idziemy ale na szczescie z Tzetem

Czekamy na Ciebie fasolko

katar precz!!!! cholerswo dzisiaj nam spać nie dało...co chwilę frida wyciagam takie ilości :mdlej:
Ja bym chyba nie potrafila wytrzymac bez czegos slodkiego 
za komplement